![]() |
|
|
#16 |
|
کاربر فعال نرم افزار و موسیقی
|
سلام بر عزیزان
دیگه چوبکاری می کنید ![]() حالا نوبت عمل هست هر کی هر چی داره ، رو کنه تا ببینیم اصلا چی داریم من خودم خیلی طالب "گلهای صحرایی" این مجموعه هستم که واقعا شاهکار دنیای موسیقی هست چون بقیه برنامه ها مثل هم هستند (البته غیر از تکنوازان که من حتی با کل آرشیو موسیقی دنیا عوضش نمی کنم-البته ببخشیدها ، ولی سلیقه شخصیه دیگه )اگر موافقین ، اونهایی که داریم رو ستاره دار کنم ستاره های هر کس یک رنگ مخصوص دارند و مشخص هست که کی چی داره و ... حالا دیگه شروع کنید که کلی کار داریم موفق باشید
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
سلام ... بابا چه كردي
نفسم گرفت ! عجب آرشيوي ![]() راستش قبلا هم گفتم خدمت دوستان ... من چيزي به اسم آرشيو موسيقي سنتي ندارم ! ديشب توي خرت و پرتهام گشتم يه دونه سيدي 50 سال موسيقي سنتي ايران رو پيدا كردم + يه سيدي از كارهاي استاد بنان . هنوز چك نكردم ولي بعيد ميدونم چيز غير تكراري توش باشه ... حالا اگر فكر ميكنين به درد ميخوره كه اطاعت امر ولي در ضمينه پخش يا خريد ميتونم از خجالت دوستان در بيام |
|
|
|
|
|
#18 |
|
کاربر فعال دوربین دیجیتال
|
الکس جان من بطور پراکنده بعضی از برنامه ها رو دارم Mp3 که مثلا از limewire دانلود کردم، اما کیفیت کم. همینطور چند تا کاست اونها هم با کیفیت پایین. فکر میکنی اینها رو جمع کنیم یا بگردیم دنبال یک آرشیو درست و حسابی و بخریمش؟
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
یک وبلاگ هست که در مقابل این لیستی که دادید دیده نمیشود اما بدک نیست:
http://gol-ha.blogfa.com و این هم وبسایت رادیو گلها که هر زمان واردش بشید انگار پیچ رادیو رو باز کردید و ... : http://radiogolha.com
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
درود بر دوستان
من تا الان که وقت کردم و چک کردم برنامه های زیر از سری گلهای تازه را دارم: 42 65-شجریان 75 92 100 102 106 107 121 133 142 151 156 147 166 180 25: شجریان 13 72 77 37 60 71: شجریان 31 138 87 اون چندتایی که جلوش نوشتم شجریان،به این دلیله که alex10_m10 جان فرموده بودند توسط مثلا(شجریان و هایده) است در صورتی که اینی که من دارم فقط شجریان است.حالا شاید اون منبع اشتباه نوشته یا شاید اونی که من دارم ناتقصه(احتمال کمی می دم چون به نظر کامل میاد)
خرقه پوشی من از غایت دینداری نیست پرده ای بر سر صد عیب نهان می پوشم اشتراک بدون منفعت موسیقی سنتی و قدیمی تصویری اشتراک بدون منفعت موسیقی سنتی و قدیمی صوتی مرجع برنامه های گلهای رنگارنگ ، گلهای تازه ، شاخه گل و...
|
|
|
|
|
|
#21 | ||
|
|
Quote:
تشکر ![]() Quote:
عزیز جان چرا خودتو اذیت میکنی ، اگر اونی که میگی کامل باشه و اعلام برنامه هم داشته باشه ، مشکلی نیستمیشه فهمید خود شجریان هست یا نه با کسی خونده ![]() در ضمن منبع من مجله تماشا (متعلق به سروش) هست که هر هفته برنامه هایی که از رادیو تلویزیون ملی پخش میشده را درج میکرده است و یک قسمت مخصوص برنامه گلها و برنامه های مشابه داره که در اون هفته چه ساعاتی و کدام برنامه پخش میشده است (این خیلی احتمالش کمه که اشتباه نوشته باشه ، تنها راه برای مطمئن شدن (نه اثبات حرف خودم) شنیدن اعلام برنامه هر قطعه است که بطور واضح میگه کدام خواننده به همراهی کدام تکنواز یا تکنوازان این قطعه و برنامه را اجرا می کنند ، خیلی از اسناد تاریخی هم اینطوری اصل و تقلبی بودنشون اثبات شده که هر کدام از اسناد رو باید مورخین سده های پیشین تایید کرده باشند ، حالا یا توی اون قسمتی که خودشون نوشتن یا از پیشینیانشون بهشون رسیده) ببخشید سرتون رو درد آوردم با تشکر از همه عزیزانی که تا به حال اعلام آمادگی کردند و لیست گذاشتن و به امید اینکه بقیه عزیزان هم اینکار رو جدی بگیرن و انجام بدن ![]() موفق باشید |
||
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
درود مجدد
انگار امشب همه رفتند شب احیا ![]() بقیه موارد دیگه که لیست کردم: گلهای تازه-47 گلهای تازه-57 گلهای تازه-19 گلهای تازه-181 گلهای تازه-101 گلهای رنگارنگ-398 گلهای رنگارنگ-266 گلهای رنگارنگ-107 گلهای رنگارنگ-329 گلهای رنگارنگ-136 گلهای رنگارنگ-214 ب گلهای رنگارنگ-271 گلهای رنگارنگ-275 ب گلهای رنگارنگ-282 برگ سبز-63 برگ سبز-86 برگ سبز-89 دوست عزیز بخاطر اینکه منبع شما معتبر بود من شک کردم.ولی اونهایی که گفتم با معرفی و کاملن راستی پخش سنتی تصویری هم شروع شد اگه دوستی می خواد بیاد تو تاپیکی که تو امضام هست پیروز باشید |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
|
Quote:
خوب پس مشخص شد که اون فقط یک اشتباه سهوی هست (البته این لیست متعلق به سایت ایران اولد هست و اشتباه از طرف اونهاست (اگر کسی بهشون دسترسی داره ، تذکر بده) ، ولی تکمیل توضیحاتش از من بوده شامل تکنوازان ، اشعار و ... که همه از همون منبع ذکر شده استخراج شده اند) اگه دستام یاری کنن ، امشب پست ها ادیت و تکمیل تر میشوند راستی عزیز ، شما این مواردی را که عنوان کردی ، همه رو داری و میخوای به اشتراک بذاری ؟ اگه تونستی امشب جواب بده تا سریعتر پستها ادیت بشه با تشکر موفق باشید |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Registered User
|
Quote:
آره اینها را دارم و می خواهم به اشتراک بگذارم. بازم دارم ولی باید وقت کنم لیستشون کنم. امشب حال کردم یکمی شهیدی و خوانساری گوش بدم،بنابراین وقتی گوش می دادم لیستشون هم کردم، برا همین سری دومی بیشتر از همین دوتاهستند.سری اولی هم که بیشتر از شجریانند چند روز پیش یکم وقت داشتم لیست کرده بودم. اگه لازم بود بعد از ادیت کردن بفرمایین تا من پست هام رو حذف کنم تا تاپیک طولانی نشود پیروز باشید. |
|
|
|
|
|
|
#25 | ||
|
|
سلام مجدد
Quote:
به نظر من تا آخر مهر هر کی هر چی داره اینجا بگه ، همراه با توضیحات (اعلام برنامه داره یا نه ، کیفیت ، کامل هست یا ناقص و ...) بعد جمع کنیم ببینیم چی داریم و آنگاه بریم تو کار تهیه کسری ها تا نظر دوستان چی باشه Quote:
فروم و تاپیک با همین پستها زنده هست ------------ اساتید کسی بزم الهه و ستار رو نداره ؟ خیلی دوست دارم گوش بدم برای آرشیو هم خوبه ، قسمت بزم ها حالا که صحبت بزم شد ، کسی از این بزم ها که لیست شده ، چیزی داره ؟ Last edited by alex10_m10; 10-03-2007 at 09:16 AM.. |
||
|
|
|
|
|
#26 |
|
|
خوب من فایلهای دانلودی خودم رو چک کردم، اونهایی رو که اعلام برنامه داشتند و مشخص بود که کدام برنامه هستند، لیست کردم که اینجا میگذارم. یک سری دیگه هم هستند که اعلام برنامه ندارند و متاسفانه به اسم فایل نمیشه اطمینان کرد که اینجا نیاوردم.
چند تا کاست مرضیه هم هست مال یکی از آشنایان که برنامه گلهاست، اما کیفیتش خوب نیست، امکان تبدیل هم ندارم و تازه معلوم نیست که بتونم از ایشون بگیرم یا نه. راستی دو تا مسأله: 1- این لیست IranOld بعضی جاهاش نوشته که مثلا با اعلام برنامه، یا زیر گلهای جاویدان نوشته کل برنامه ها موجود است. کلا این IranOld آرشیوی از این برنامه ها داره یا فقط لیست رو تهیه کرده؟ 2- الکس جان، اون شخصی رو که گفتید آرشیو داره، میتونید پیدا کنید ببینید کلا چی داره چی نداره، فروشنده هست نیست چطوریه؟ اگه فروشنده باشه و آرشیو خوبی باشه، میارزه که پول جمع کنیم و بخریم. 1- گ ر 128 حميرا Complete 2- گ ر 190 بنان Complete 3- گ ر 210 ب بنان Complete? 4- گ ر 246ب الهه گلپايگاني Complete 5- گ ر 254 بنان مرضيه Complete 6- گ ر 265 مرضيه قوامي Complete 7- گ ر 442 قوامي عهديه Complete – Not good Quality 8- گ ر 466 شهيدي الههComplete 9- گ ر 479 الهه گلپايگاني Complete 10- گ ر 487 هايده Complete 11- گ ر 495 هايده without Intro – Not Good Quality 12- گ ر 516 مهستي گلپايگاني Without Intro 13- گ ر 519 سيما بينا شجريان Without Intro 14- گ ر 529 ب مهستي خوانساري Complete 15- گ ر 545 مهستي گلپايگاني Complete 16- گ ر 548 هايده Complete 17- گ ر 549 مرضيه ايرج Without Intro 18- گ ت 54 شجريان Complete 19- گ ت 64 سيما بينا شهيدي Complete 20- گ ت 77 شجريان Complete 21- گ ت 133 شجريان Complete 22- گ ت 155 شهيدي Complete 23- گ ت 158 شجريان Complete 24- گ ت 162 شجريانComplete 25- ش گ 193گلپا Complete 26- ش گ 207 گلپا Complete 27- ب س 95 گلپا Complete 28- ب س 174 گلپا Complete اینهایی رو که نوشتم complete البته اولش اعلام برنامه دارند ولی بعضیهاشون آخرش اون اعلام برنامه پایانی رو ندارند و من نمیدونم که آیا انتهاش همونجاست یا مثلا این یک روی کاست بوده و بقیش روی دیگر کاست بوده که توی این فایل نیست. خلاصه از کامل بودن پایان اونها مطمئن نیستم. |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
|
Quote:
تشکر بابت لیست و اما در مورد دو تا مسئله 1. اون لیست ایران اولد مشخصه ، تمام اینها که نوشته ، داره (اگه توی لیست نگاه کنی ، می بینی بعضی از شماره ها رو ننوشته ، به این معنی هست که نداره) 2. بله فروشنده هست ، ولی به دلیل سن و سال و شکل کاری که داره ، خیلی اعصاب درستی نداره ، خیلی هم توی نخ درست کردن لیست و .... نیست ، قبلا هم گفتم که تقریبا از نزدیک به 1737 برنامه ، حدود هزار تاش رو داره (روی CD) |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
|
Quote:
خوب این IranOld آرشیوش رو میفروشه؟ |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
|
سلام
والا نمیدونم برای خود من هم سواله که برای چی این آرشیو رو جمع کردن اگر برای فروش هم بذارن ، قیمتش بیشتر از اون که من گفتم هست (شاید نزدیک به 700-800 هزار تومن ، علتش هم که مشخصه ، خیلی نزدیک به کل آرشیو هست و فقط تعداد کمی رو ندارن ، خیلی ها رو به گفته خودشون از روی نوار ریلی ضبط کردن) حالا اگه کسی میتونه ازشون بپرسه (من خیلی بلد نیستم چونه بزنم ) هم قیمت و هم تعداد دقیق برنامه هایی که دارنبا تشکر موفق باشی |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
|
دوستان سلام چه خبر از كار جمع آوري و خريد !؟ عجيبه كه بچه هاي فعال موسيقي به اين تاپيك كمتر سر ميزنند !!!
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|