![]() |
|
|
#31 | ||
|
کاربر فعال دوربین دیجیتال
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#32 |
|
کاربر فعال نرم افزار و موسیقی
|
سلام
چند برنامه در راستای اون برنامه ها ساخته شده که من چند تاشو دارم (همگی محصول شرکت ترانه هست) گلهای غربت برنامه شماره 1 : هایده برنامه شماره 2 : معین برنامه شماره 3 : مسافر با صدای معین برنامه شماره 4 : اشک حسرت با صدای گلپا برنامه شماره 5 : نماز عشق با صدای ستار------------------ شاخه گلی در غربت برنامه شماره 1 : آوازه خوان با صدای احمد آزاد برنامه شماره 2 : احمد آزاد
فروش ویژه سریال های نوروزی + اشک ها و لبخند ها فروش 1200 آلبوم موسیقی خارجی سال 2008 فروش مجموعه ترنس (18 دی وی دی) خریدار مجله تماشا Last edited by alex10_m10; 10-08-2007 at 08:28 AM.. |
|
|
|
|
|
#33 |
|
|
الکس جان،
این گلهای غربت متاسفانه تیم آهنگسازی و نوازندگی قوی مثل گلهای رنگارنگ و برگ سبز و . . . رو ندارند و فکر نمیکنم بشه در رده اونها جاشون داد. |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
|
Quote:
بله درست میگی آخه مگه ما چند تا پرویز یاحقی ، علی تجویدی ، حسن کسائی ، جلیل شهناز ، علینقی وزیری و ... داریم؟ ولی گفتم شکل این برنامه ها با برنامه گلها یکی هست مثلا توی همون برنامه ها ، برگ سبز و گلهای جاویدان ضعیف تر از خود گلهای رنگارنگ هست (البته از نظر من ، چون خیلی ها دیگه توی اون برنامه ها همکاری نداشتن) |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
|
Quote:
راستی من هنوز به IranOld میل نزدم، جواب گرفتم خبرش رو میدم. راستی شاید بد نباشه دوستان لینک این تاپیک رو توی امضاهاشون بگذارند، شاید باشند افرادی که از این تاپیک خبر ندارند ولی ممکنه که برنامه ها رو داشته باشند. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
دوستان پس چی شد؟تاپیک داره غیرفعال می شه ها
![]() خبری ندادید:قیمت ها را پرسیدید یا نه؟ در ضمن بقیه دوستان هم اگه چیزی دارند بفرمایند.
خرقه پوشی من از غایت دینداری نیست پرده ای بر سر صد عیب نهان می پوشم اشتراک بدون منفعت موسیقی سنتی و قدیمی تصویری اشتراک بدون منفعت موسیقی سنتی و قدیمی صوتی مرجع برنامه های گلهای رنگارنگ ، گلهای تازه ، شاخه گل و...
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
|
سلام
دقیقا ، حق با شماست جناب اسمایلی با سابقه تر هست اینجا ، ایشون میدونه کی چی داره و چی نداره ![]() اگه براتون ممکنه یک PM برای کسانی که فکر میکنید آرشیو مناسبی برای این کار دارند و خودشون هم تمایل به انجامش دارن ، بفرستید و ازشون دعوت کنید تا در این امر خیر شرکت کنندبا تشکر |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
شاخه گل-1
شاخه گل-3 شاخه گل-4 شاخه گل-5 شاخه گل-6 شاخه گل-7 شاخه گل-8 شاخه گل-9 شاخه گل-11 |
|
|
|
|
|
#40 |
|
|
خوب من به IranOld ایمیل زدم و منتظر جوابشون هستم.
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Registered User
|
Quote:
من خودم تقریبا می توانم بگم که کمترین آثار رو از مجموعه گلها دارم و الان هم می خواهم از مجموعه ی دوستان استفاده کنم.
Last edited by ma_christian; 10-19-2007 at 11:50 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#42 | ||
|
|
Quote:
تشکر فقط اطلاعات بیشتری نداشتی ؟ خواننده ، نوازنده و ... ؟ باز هم ممنون پست "شاخه گل" ویرایش شد Quote:
والا هدف خود من از این کار ، اول دسترسی به این گنجینه با ارزش و دوم تقدیم کردن به تمامی هنر دوستان (از جمله خودم) ، هنرمندان و هنرجویان و به طور کل هر آنکس که به حفظ و نگهداری موسیقی این سرزمین و انتقال به آیندگان علاقه دارد و هر کاری از دستم بر بیاد کوتاهی نمی کنم در ضمن اگه عمری باقی باشه ، دارم روی کارهای آماریش کار میکنم که مثلا استاد گلپا چند برنامه گلهای رنگارنگ و ... و چند برنامه در کل مجموعه گلها اجرا کرده است و ... یا مثلا اسامی تمام خوانندگان ، تک نوازان و ... ولی یک مقدار زمان می بره و اطلاعاتم هم چندان کامل نیست و منابع بسیار محدودی در این زمینه وجود دارند که کار بسیار سخت تر میشه موفق باشید |
||
|
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
دوستان عزيز الكس و دريا كار اينجا به كجا رسيد ؟! خواهش ميكنم يا توي تاپيك يا پي ام توي جريان بذارين كه اگر كمكي از دستم بر مياد ( زد و بند و اينا !! ) انجام بدم
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Registered User
|
کار خیلی خوبی کردید که همچین بخشی رو هم راه اندازی کردید و هم ساپورت میکنید. ممنونم.
|
|
|
#45 | |||
|
|
Quote:
![]() والا من در حد توانم دارم میگردم و اینور اونور انواع پستها رو میدم که همه ببینن و بیان سر بزننشما هم اگه کسی رو میشناسی که آرشیو داره و علاقه داره که به اشتراک بذاره ، لطف کن بهش اطلاع بده Quote:
![]() ممنون Quote:
خوش اومدید و ممنون فعلا که ساپورتی در کار نیست ، هر کی به اندازه توانش و هر چی که خودش داره ، گذاشته در طبق اخلاص تا ببینیم چقدر جمع میشه در ضمن darya_s عزیز لطف کردن و برای سایت ایران اولد ایمیل فرستادن و منتظر جواب سایت و ایشون هستیم امیدوارم با دست پر برگردن شما هم اگه از این برنامه ها چیزی داری و علاقمند به اشتراک گذاری اونها هستی ، ممنون میشم همینجا اطلاع بدی * : در ضمن به اطلاع همه عزیزان برسونم ، برنامه های ستاره دار در پستهای اول ، موجود هستند و اگر کسی خواست میتونه لیست برنامه های خودش رو اینجا بذاره تا من لیستها رو به روز کنم اینو بیشتر به این خاطر گفتم که اگر کسی خواست چیزی دانلود کنه یا بخره ، خرج اضافی نکنه با تشکر از همه عزیزان |
|||
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|