PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > تکنولوژی > Pocket PC و PDA > مشاوره برای خرید Pocket PC

Reply

امکانات بيشتر
Old 10-01-2007, 04:55 PM   #1
S@LAR
Registered User

Icon12 !!! ارزانترین روش برای اتصال به اینترنت در همه جا چیست و 6 روش اتصال !!!!

سلام به همه

من میخوام گوشیم رو به اینترنت وصل کنم

دنبال روشی میگردم که هزینش کمتر باشه

تاحالا اینا به ذهنم رسیده ولی هرکدوم معایب خودش رو داره !

1. مثلا سیم کارت ایرانسل ! (GPRS) : اصلا حرف این یکیو نزن که هنوز تو شهر ما راه اندازی نشده ! پس بی خیالش !

USB .2 : استفاده از کابل یو اس بی برای استفاده مشترک از اینترنت PC رو PPC ! این روش هم که اصلا به درد نمیخوره فقط به درد اپ دیت کردن برنامه ها میخوره و بس !!!

3. بلوتوس : این روش هم مثه روش قبل یعنی اینکه از اینترنت PC استفاده کنی ! که در این روش چند متری اجازه داری از PC دور باشی ! که این روش هم بازم همون مشکلات + کم شدن سرعت رو داره پس این رو هم بی خیال !

4. سرویس دیتا مخابرات : حالم از این یکی بهم میخوره ! با اون سرعت مزخرفش و البته با اون هزینه ی بالا !!!!!!!!

5. روش بعدی :Wi-fi : از این روش زیاد چیزی سرم نمیشه ! و میخوام از شما کمک بگیرم که بجز اکانکت wi-fi به چیز دیگه ای احتیاج داره ؟ منظورم ساپورت کردن دستگاه و یا تجهیزات سخت افزای مثلا مثه مودم !

البته اگه بخوام از این روش استفاده کنم که دیگه باید جیبم خالی بشه ! چون تو شهر ما هزینه ماهیانش که سرعت 64 هم هست میشه ماهی 180 تومن !

بعد روش اخری که من میدونم :

6. dia up modem : این روش رو اطلاع خاصی ندارم ! فقط میدونم که یه موم میخوام ولی چیز دیگه ای نمیدونم و گفتم از شما سوال کنم ایا من میتونم به راحتی از این روش استفاده کنم و خرجش چقدر میشه و چه امکاناتی میخواد ؟ یعنی مثلا من میرم خونه یکی از دوستام و میخوام اونجا از اینترنت استفاده کنم ایا با این مودم دیال اپ به راحتی میشه این کارو کرد ؟ اصلا یه توضیح بدید کمی روشن شم : دی

خوب لازم به ذکره که گوشی من : JASJAR هست

حالا میشه کمی توضیح بدید همین دو روش اخری رو و ایا اصلا بجز این روش هایی که گفتم روش دیگه ای برای این کار هست یا خیر

به هرحال خوش حال میشم کمک کنید عزیزان دل
S@LAR is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2007, 09:34 PM   #2
Trusted Member
manuelcalavera
Pocket PC کاربر فعال

manuelcalavera's Avatar

سالار جان ، قربون پست های بلند بالات برم ...
همه شو قبول دارم اما چند تا چیز بگم :
1- ایرانسل تنها گزینه ی معقول هست که اونم میگی نمیشه
2- اگه بخوای مستقیم از wi fi استفاده کنی تا اونجایی که به من گفتن توی تهرانش فقط میشه توی صدا و سیما و فرودگاه از وای فای استفاده کرد
اینو مدیر فروش داتک بهم گفت ، راست و دروغش با شما ...
3-من که کانکت شدن رو بیخیال شدم
manuelcalavera is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2007, 12:21 AM   #3
Trusted Member
imate_pda2k
PocketPC کاربر فعال

imate_pda2k's Avatar

Send a message via Yahoo to imate_pda2k
Icon12

مي توني با adsl كامپيوتر خودت رو به اينتر نت وصل كني ( جهرم 256 كيلوبايتي ماهي 30 تومن ) بعد از طريق وايلس به كامپيوتر خودت وصلش كني اونم فقط تو محدوده خونه خودتون

Last edited by imate_pda2k; 10-02-2007 at 12:29 AM..
imate_pda2k is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2007, 01:56 AM   #4
Special Member
king_dani
مدیر بازنشسته

king_dani's Avatar

Send a message via Skype™ to king_dani
روشی که بهش وای فای می گید ، با اینترنت بی سیم ماهی 180 تومنی ، تومنی صنار تفاوت داره

در مورد دایل آپ مودم ، یک برنامه هست که به شما اجازه می ده ، GPRS دستگاه تون رو مثل یک کانکشن مودم ، بروی پی سی استفاده کنید نه پی پی سی

موفق باشید

http://www.danieljafari.com
king_dani is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2007, 02:34 PM   #5
S@LAR
Registered User

ببینم این روش بی سیم یعنی همون وایرلس ماهیانه چقدر هزیه ور میداره ؟

بعد ایا گوشی به اماکانات و سخت افزار اضافی نیاز داره ؟

ممنون میشم کمک کنید
S@LAR is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2007, 10:56 AM   #6
Special Member
king_dani
مدیر بازنشسته

king_dani's Avatar

Quote:
نوشته ای از S@LAR View Post
ببینم این روش بی سیم یعنی همون وایرلس ماهیانه چقدر هزیه ور میداره ؟

بعد ایا گوشی به اماکانات و سخت افزار اضافی نیاز داره ؟

ممنون میشم کمک کنید
وایر لس برای PC هست قربان نه پی پی سی ، دوستامون که توضیح دادند ، من برام این سئوال پیش آمد که شما اصلا پست ها رو می خوانید؟

برای استفاده از وای فای ، شما می بایست اول یک کانکشن زنده و مداوم مثل دی اس ال داشته باشید ، بعد با یک مودم روتر وای فای shareش کنید و ازش استفاده کنید
موفق باشید
Old 10-03-2007, 01:37 PM   #7
vocian
Registered User

vocian's Avatar

یه روش دیگه هم که هست اینه که یکی از این مودم های سی اف یا مینی اس دی رو بخرین و با سیم تلفن به اینترنت وصل بشین. اگه دردسر کمتر هم میخواین می تونین یکی از این مودم های بلوتوث رو بخرین. در کل هزینه بالایی داره و مشکلش اینه که در مورد اول از پریز تلفن و در مورد دوم از برد بلوتوث نباید دور بشید. عاقلانه ترین راه خرید یه اکانت ای دی اس ال و یه کارت وایرلس لنه. یکی از دوستام همین کار رو کرده بود. مزیتش این بود که وقتی روی میز صبحونه مینشست و مشغول تخم مرغ شیکوندن بود می تونست اخبار آر آر اس ها رو بخونه و البته چیزایی که میخواد دانلود کنه یو تیوب یه سر بزنه . احتمالا به جز این مورد میتونی توی تخت هم ازش استفاده کنی اما در کل استفاده از این روش برای من چندان مطلوب نیست
البته تا زمانی که برنامه ای گیر بیارم که بتونه از طریق وایرلس دی وی بی رو استریم کنه که در این صورت یه کارت وایرلس خواهم خرید

بزرگترین انجمن تخصصی پاکت پی سی در ایران
HandheldUsers.com
vocian is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2007, 03:27 PM   #8
Trusted Member
GracIouS
Pocket PC کاربر فعال

GracIouS's Avatar

Quote:
نوشته ای از vocian View Post
البته تا زمانی که برنامه ای گیر بیارم که بتونه از طریق وایرلس دی وی بی رو استریم کنه که در این صورت یه کارت وایرلس خواهم خرید
این امر تا اونجا که من میدونم شدنش که میشه ولی نمیتونه جوابگوی خواسته هاتون باشه
بحمدالله برنامه برای استریم کردن زیاده
ولی هیچکدوم نمیتونه با کیفیت کارتهای دی وی بی براتون استریم کنه
وایرلس تحت شرایط جوی و جغرافیایی ترنسفر دیتاش دچار نوسان میشه
و خوب به نظر من خیلی روی اعصاب و روانتون راه میره

Last edited by GracIouS; 10-03-2007 at 03:29 PM..
GracIouS is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2007, 04:14 PM   #9
agric
Registered User

یه سئوال. ما تو خونه دو تا کامپیوتر داریم که یکیش به ADSL وصله. اون یکی رو چطور می تونم از طریق وایرلس وصل کنم به اینترنت اولی؟ تجهیزات چی می خواد؟ هزنه تجهیزاتش چقدر میشه؟
agric is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2007, 04:33 PM   #10
Trusted Member
manuelcalavera
Pocket PC کاربر فعال

manuelcalavera's Avatar

این سوال باید در فروم کامپیوتر مطرح بشه دوست عزیز
manuelcalavera is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2007, 12:30 AM   #11
EAsasha
Registered User

EAsasha's Avatar

Send a message via MSN to EAsasha Send a message via Skype™ to EAsasha
بهترين راه ايرانسل يه سيم كارت 75 تومني + طرح طلايي رايگان فعلا بهت جال ميده اما شما ايرانسل نداره شهرت مشكل خودته الان بدون طرح هم كه ايرانل پنج شنبه و جمعه مجاني بازاره
EAsasha is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2007, 01:31 PM   #12
vocian
Registered User

vocian's Avatar

Quote:
نوشته ای از GracIouS View Post
این امر تا اونجا که من میدونم شدنش که میشه ولی نمیتونه جوابگوی خواسته هاتون باشه
بحمدالله برنامه برای استریم کردن زیاده
ولی هیچکدوم نمیتونه با کیفیت کارتهای دی وی بی براتون استریم کنه
وایرلس تحت شرایط جوی و جغرافیایی ترنسفر دیتاش دچار نوسان میشه
و خوب به نظر من خیلی روی اعصاب و روانتون راه میره
مثله اینکه من منظورم رو بد گفتم.

مسله اینه که اگه کارت وایرلس روی کامپیوتر داشته باشین با یه خورده تنظیمات و چند تا برنامه اضافی می تونین اینترنت رو با پی پی سی شیر کنین. همچنین دسترسی به فضای کامپیوتر داشته باشین کامپیوتر رو کنترل کنین و از همه مهمتر موسیقی و فیلم رو از روی کامپیوتر استریم کنین و لازم نباشه که کل ترک رو دانلود کنین و بعد پخش کنین . به عبارتی تحت شبکه پخشش کنین.

حالا اگه میشد از روی کارت دی وی بی داخل کامپیوتر کانال های ماهواره رو مستقیم روی پی پی سی استریم کنم و بتون کانال ها رو عوض کنم می رفتم یه وایرلس کارت می خریدم. خیلی خوبه بتونی وقتی که دراز کشیدی کانالای ماهواره رو توی پی پی سیت نگاه کنی
vocian is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2007, 04:42 PM   #13
Special Member
king_dani
مدیر بازنشسته

king_dani's Avatar

Quote:
نوشته ای از EAsasha View Post
بهترين راه ايرانسل يه سيم كارت 75 تومني + طرح طلايي رايگان فعلا بهت جال ميده اما شما ايرانسل نداره شهرت مشكل خودته الان بدون طرح هم كه ايرانل پنج شنبه و جمعه مجاني بازاره
شما لینکی از این که می گید جی پی ار اس مجانی هست دارید ؟ من که هر چی سایت شون رو گشتم موفق نشدم
Old 10-04-2007, 05:14 PM   #14
Trusted Member
_Hamed_
Pocket PC کاربر فعال

_Hamed_'s Avatar

Send a message via Yahoo to _Hamed_
Quote:
نوشته ای از king_dani View Post
شما لینکی از این که می گید جی پی ار اس مجانی هست دارید ؟ من که هر چی سایت شون رو گشتم موفق نشدم
درست ميگند... مجانيه پنج شنبه و جمعه... اما سرعتش افتضاح...

WM User
Device: HTC Touch HD

_Hamed_ is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2007, 11:05 PM   #15
Trusted Member
GracIouS
Pocket PC کاربر فعال

GracIouS's Avatar

Quote:
نوشته ای از vocian View Post
مثله اینکه من منظورم رو بد گفتم.

مسله اینه که اگه کارت وایرلس روی کامپیوتر داشته باشین با یه خورده تنظیمات و چند تا برنامه اضافی می تونین اینترنت رو با پی پی سی شیر کنین. همچنین دسترسی به فضای کامپیوتر داشته باشین کامپیوتر رو کنترل کنین و از همه مهمتر موسیقی و فیلم رو از روی کامپیوتر استریم کنین و لازم نباشه که کل ترک رو دانلود کنین و بعد پخش کنین . به عبارتی تحت شبکه پخشش کنین.

حالا اگه میشد از روی کارت دی وی بی داخل کامپیوتر کانال های ماهواره رو مستقیم روی پی پی سی استریم کنم و بتون کانال ها رو عوض کنم می رفتم یه وایرلس کارت می خریدم. خیلی خوبه بتونی وقتی که دراز کشیدی کانالای ماهواره رو توی پی پی سیت نگاه کنی
قربان در مورد آیتم اول باید عرض کنم که به نظرم با یه استک بلوتوث + برنامه ای مخوف (کپی رایت محض پارسا) پیوپت مستر که میشه کلی براش اسکریپت و نوشت قدرت مانورش رو بیشتر کرد خواسته هاتون رو مرتفع کنه

در مورد آیتم دومتون هم باید بگم لوک آوت بسیار زیبا و کمی رویایی داشتین
همینطوریش سیستم دسکتاپمون با یه کارت دی وی بی که مستقیما خودش چنلهارو استریم میکنه شاهکار کرده دیگه حالا فکرش و بکن این اطلاعات سنگین رو بخایی با یه وایرلس رویه پی پی سی که یه سی پی یو فانتزی داره و با یه رم 64 (نهایت 128 ) بخاد پخش بکنه چی میشه!؟
همین که بشه با دیوایسمون با کور پلیر یه چند تا فایل دیوکس باز کنیم یا نهایت یه فایل ام پی ای جی سنگین رو نگاه کنیم کلی مایه شادی ماست
GracIouS is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules