![]() |
|
|
#16 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
خيلي جالبه كه بحث از " بازيگرا " به "اولياي خدا " كشيد ....
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
جون من اينجا الکی الکی چی ها ميگان مردم و بحث به کجاها کشيده شد ها.....
بابا بيخيال....عکس بزارين من با بازيگرا آشنا شم... ميخوام يکيشون رو بگيرم...مثلاً نيکی کريمی خوبه نه؟ والا هنوز دقيق فکرم رو نکردم که ميخوام با کدومشون ازدواج کنم اما خوب عکس بزاريد که انتخاب آسون تر شه...
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
به خدا ما بي تقصيريم ! .... ولي چرا همش بايد درباره ي اين چيزا بحث كنيم ؟! ..... بحث درباره ي " اولياي خدا " كه مفيد تره .... شايد يه كمي آدم شديم !
![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
ببين هی بحث بحث مياره ها......از ما گفتن....
گه قرار بود با بحث در مورد اونا آدم ميشديم که آخوندا بايد خيلی آدم ميبودند؟!!! اما در کل من نه اينکه بخم طرفداری کنم يا نه...اما مخالف گزاشتن اين عکس ها در اينترنت نيستم..... چون مطمئن باشيد که خود اينها بيشتر مايل هستند که عکسشون اينور اونور پخش بشه...و بعضاً خيلی از اين عکس ها هم از طريق خودشون پخش شده باشه.... بزاريد آقا بزاريد!!!! |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Registered User
|
( عزيز جون, خودت بحث را ميندازي , بعد ميخواي بحث نكنيم ؟!
).... نظر من در مورد آخوندها ( به قول شما ) , اينه كه اونها هم بالاخره يه صنفي هستن .... مث خيلي از صنفهاي ديگه كه همه جوره آدم ( خوب و بد ) توشون پيدا ميشه ..... تو هر صنفي كه بگردي,همه جوره آدم توشون هست ... هر چند كه اين درصد هم تو صنفهاي مختلف كاملا نسبيه ( و بالا _ پائين داره ) ..... در مورد اين كه اونا آدم شدن يا نه ؟ و اينكه چرا شدن يا نشدن ؟ بحث زياده !!! .... اما به قول مرحوم دكتر " شريعتي " اونا ( عزيزان آخوند ) كله شون رو " ايزوله " كردن! ( منظور امامه اس ) كه يه وقت دين و اسلام تو كله شون نفوذ نكنه !!!! ..... اما در مورد پخش كردن عكسهاي بازيگراي زن : من با اين كار كاملا مخالفم ! .... اينو براي محترم بودن بازيگراي عزيز نميگم ها, براي ارزشي كه بايد براي خودمون قائل باشيم ميگم .... بذار راحت بهت بگم : اصلا بعضي از اين بازيگرا ( بعضيهاشون) ارزش بحث كردن ندارن ! , ارزش اين كه يه عده جوون بشينن و وقتشون رو براي اينا تلف كنن , ندارن !!! ( كاش ميتونستيم ارزش وقتمون رو بدونيم و بفهميم باهاش چه كارايي كه نميشه كرد !!! ) ... در مورد اين كه شايد اونا راضي باشن هم اينكه : " عزيز من ... شايد خيلي ها راضي بشن كه خيلي كارها رو بكنن !!! شما صرف اينكه اونا راضي هستن .... قبول ميكني ؟؟؟!!!! .... آخه اين كه دليل نميشه !!! ××××××××× يه چيز ديگه : تو رو خدا فقط نظرتون رو درباره ي " پخش كردن عكس بازيگرا " بگين .... بقيه ي بحث ها رو فعلا بي خيال ! ... ( بعد يهو نيگا ميكنيم ... ميبينيم : تنها چيزي كه در موردش بحث نشده, همين بازيگران ها !!! ) |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
آقا صد دفه گفتم بحث سياسي نكنين بياين اينجا خودتونو جر بدين تا زه ماكزيمم آپلود 4 مگ خواهشا ازينجور مسايل كه واسه احسان مشكل پيش مياره نكنين
http://www.persiantanks.com/gb |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
|
شما سروري عزيز من واقعا از شعور شما خوشم ميادو صد البته منتطقتون
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
اولياي خدا و آدميت - من برم هوا پسه.
زین پس تمامی قاطبه عوام الناس People(پی پی ال) شریف و نجیب ایران بجای USED کردن از Terminology های سخیف و نحیف Persian میتوانند Anglicist شده و با بکار گیری واژگان Beautiful و با Class خارجه دانش خود را به رخ Commons تر از خود بکشند. اشکان Entitlely موکذیید الرعایا |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Banned
|
سلام
روزبه جان این گزینه اوله ! برات عکس کوچیکیاشو میذارم حال کنی . :d مخصوص خودته نیکی جون بعدشم که بعضیا یه خورده برا سبزینه نوشابه باز میکنن محبوبیت کسب کنن . نه حاجی جون ! من این درسو بلد نیستم ! بحث اولیا هم اگه ادامه پیدا کنه که ایرادی نداره ! تازه منم خیلی خوشحال میشم ! یه چیز میگم بعد دو روز میام میبینم ملت چه ها که نکردن بابت یه کلوم شوخی ما ! سبزی جون . حالا ما شوخی ندونیم ! ای رسمشه ؟ ! ای بخشکی شانس . |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
خوشم مياد که چيز فهمی ها......ايول.....حالا من رفتم نيکی کريمی رو گرفتم فردا پسفردا نگين چرا ها....
بعدش هم اينهمه جوان ها وقت تلف ميکنن...حالا به هر علتی که من نميدونم....اين مشکلش چيه؟!! بعدش هم اين عکس ها که پخش شده همجا....تازه اينجوری ميتونيم بهتر بشناسيم اينها رو... و اصولاً کاملاً موافق اين هستم که ارزش خيلی ندارن....واسه همين ميگم عکس ها رو بزاريد...به عنوان وقت تلف کردن ميتونه خوب باشه.... |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Banned
|
بابا تو كه مارو پاك كردي رفت ! چي گفتم ؟!!
حالا اينو داشته باش ! عكس قشنگيه . نيكي كريمي بازيگر محترميه و در بازي قابل و من هم جزو علاقمندانشم ! كسي بد نگه ها ! |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Banned
|
خوشت اومد ؟
يا برم دنبال يكي ديگه ؟ كس ديگه زن نميخواد ؟ ملت !!! پا انداز مفتي پيدا شده كجائييد !!! ؟؟؟!!!! بيا ئيد بيائيد ! |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
|
|
|
|