![]() |
|
|
#61 | |
|
Registered User
|
Quote:
نعوذ باالله من السبزي رجيم. دستت درد نكنه حالا مارو هم بله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اين يعني يه نمه حال بده ديگه حال .... حال ..... چيز ... يعني حال ديگه بابا . از سقف برو بالا ، اينا آدومو وادار به چه حرفايي ميكنن. ولي از شوخي گذشته اين يعني يه حال اساسي بده ببينيم اين يعني چي.
زین پس تمامی قاطبه عوام الناس People(پی پی ال) شریف و نجیب ایران بجای USED کردن از Terminology های سخیف و نحیف Persian میتوانند Anglicist شده و با بکار گیری واژگان Beautiful و با Class خارجه دانش خود را به رخ Commons تر از خود بکشند. اشکان Entitlely موکذیید الرعایا |
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Registered User
|
چه جالب من نميدونستم سيستم چت سايت هم راه افتاده!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Banned
|
Quote:
ديگه دارم نگران سلامتي ات ميشم . نكنه هومن رفته تو جلدتو ايندفه ؟ |
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Registered User
|
Quote:
" , "منافق " , " حكم تكفير و قم ! " , " زنگ ديكته " و .... هم بحث كرديم !!!! ..... تنوع بحث رو حال كردي ؟! .... خدا بخير بگذرونه تازه يه مهربوني اومده ميخواد بحث رو بكشونه به نقش "اكبر عبدي " تو فيلم " آدم برفي " ! .... اينجوري كه پيش ميره بحث به " راههاي تغيير جنسيت " و " جلوگيري از ناباروري " نكشه ! , جاي بسي اميدواري داره !!!!!!!!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Banned
|
شما درخواست اونعزيزو بي جواب نزاربي زحمت .
منم دوست دارم بشنوم. سبزينه قصه بگو ! بگو بگو! |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Registered User
|
ميتوين pm بزنين اگه نميخواين اينجا بگيد.
|
|
|
#67 | |
|
Registered User
|
Quote:
.... اگه خداي نكرده ميخواين منو امتحان كنين كه ببينين چيزي بارم هست يا نه ؟! .... كه به خودتون اصلا زحمت ندين ! .... خودم اعتراف ميكنم : غير عصرا كه سر " ميدون " واي ميسم و به خاطر يه لقمه نون حلال از اين ور " بار " ميبرم اون ور .... هيچ وقت ديگه چيزي بارم نيست ! ..... ما اينجا اومديم از محضر اساتيدي چون شما والا مقامان , استفاده كنيم ( گه گاهي هم سو استفاده ! ) .... نه اينكه بيايم قصه تعريف كنيم ( قصه هام رو ميتونين تو سايتمون بخونين ! ( تبليغات غير مستقيم !!!!!!!! )) ..... : " اومدم تو ركابت باشم .... اگه بگي بخون ... ميخونم ( اي, صدام بدك نيست !) .... اگه بگي برقص ... ميرقصم ! ( بي خيال, اين جور حركات موزون رو اصله حرفش رو نزن !!! ) .... اگه بگي بمير ... ميميرم ! ( آقا من سني ندارم ها , جوونم , رحم كنين تو رو خدا ! ) .... خلاصه اش : " اين گوري كه دارين بالاش گريه مي كنين .... كسي توش نيس ! ( نكنه كه دارين به حال من گريه ميكنين ؟؟؟!!!) |
|
|
|
|
|
|
#68 | |
|
Banned
|
Quote:
سبزینه مث که تو ام قاط زدی ! اینجا هم شده جولانگاه ماها ! بی خیال تاپیک و صاب تاپیک! صاحاب داشت تا حالا جمعش کرده بود! از نمکی و آژانس و آدم برفی و ... همه چی رو با هم قاطی کردی! راستی سر کدوم میدون میری! نکنه همکاریم؟ من دیروز یکی سوارم شده بود خیلی بارش بود نکنه تو بودی ؟ ناریفیق ! پشت دوستت سوار میشی آشنایی نمدی ؟ آخه ما تو کار قاچاق آدم از این ور خیابون به اونوریم . شوما چی میبری ؟ بعدش :سبزی جون ! ما که جوونیمونو رد کردیم شما زیادی احساس پیری میکنی ! و میدونی که من یه حرفو دو بار نمیزنم ! پس اگه گوشات سنگین نیست برگرد و با دست .. نه ببخشید . اگه گوشات سنگین نیست اون قضیه ارشاد و اینا رو برا نقش زن عبدی تو آدم برفی بگو . ببینم میتونیم یه بابا قصه گو ازت بسازیم یا نه ! نه ؟ نه ! ( با لهجه مشهدی خونده شه لطفا) |
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Registered User
|
Quote:
صفاي مرامت ، ناز نفست ، خروس كتك خوردتيم ، مرغ پركندتيم ، چراغ محفلي ، صداي عشقي ، خاك زير پاتيم ، سوسكتيم ، سنگ قبرتيم ، توبگو بمير كيه كه بميره ، هر چي بزني رقص سما ميكنيم. (ولي صدام بد بودا )بما هم بده صفا(فكر بد نكن با وفا) ، محفل خيلي يخه . اين پيتي خيلي شل شده ، ديگه داغ نيس ، سرده ، يخه ، مرده س، حس گرمي نداره . يه نمه بيايي داغ ميشه ، گر ميگيره ، حال مياد . (اگه كسي از مطالب بالا چيزي فهميد به نويسندش بگه) |
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Registered User
|
ای هوار ای داد ای بیداد اشکان دیوونه شده خل شده کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Registered User
|
آوتارت منو ديونه كرد جون من عوضش كن.
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Banned
|
آره بلک . این دیگه چیه !
چیرا این خانومه 3 تا دهن داره ؟ بیچاره شوهرش . فک کنم عوضش کنی بهتره و جسد شوهراشو تو قبر نمیلرزونی! |
|
|
|
|
|
#73 | |
|
Registered User
|
Quote:
مربي جان ( كاكو ) , ما يه شيكري خورديم , از دهنمون پريد و يه چيزي گفتيم .... شماها ديگه انقدر پي شو نگيرين ! .... اون يكي (صفر و يك ) كه ورداشته نوشته : " اگه اينجا نميخواي بگي برام " آف " بزن " ! .... بي خيال ... مگه بنده ي خدا چيكار كرده بود ؟! ..... اصلا چيز مهمي نيس كه انقدر گير ميدين .... تو رو خدا بي خيال اين ماجرا شين ..... ( اينو با لهجه ي مشدي بخونين لطفا ) : " من كه ميدونم اين وسط گوشته قربوني , عباسههههههه ! " ( اكبر عبدي در نقش "عباس" در " آدم برفي" ! ) ..... ( انقدر عكس نذاشتين , مجبور شدم خودم عكس يه زن رو بزنم , اسمش "درنا"س ! ) |
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Registered User
|
Quote:
بابا دمت گرم عجب چشم بصيرتي داري! ![]() Last edited by Persia; 01-10-2004 at 10:15 PM.. |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|