PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > موضوعات عمومی > گفتگوی آزاد

Reply

امکانات بيشتر
Old 01-10-2004, 10:21 AM   #61
iranvig
Registered User

iranvig's Avatar

Quote:
نوشته ای از Sabzine
من درست متوجه نشدم منظورت از حال دادن چيه ؟!!!!!! ..... ايشا ا... كه منظور خوبي داشتي !!!!
بسم اله رحيم
نعوذ باالله من السبزي رجيم.
دستت درد نكنه حالا مارو هم بله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين يعني يه نمه حال بده ديگه
حال .... حال ..... چيز ... يعني حال ديگه بابا .
از سقف برو بالا ، اينا آدومو وادار به چه حرفايي ميكنن.
ولي از شوخي گذشته اين يعني يه حال اساسي بده ببينيم اين يعني چي.
زین پس تمامی قاطبه عوام الناس People(پی پی ال) شریف و نجیب ایران بجای USED کردن از Terminology های سخیف و نحیف Persian میتوانند Anglicist شده و با بکار گیری واژگان Beautiful و با Class خارجه دانش خود را به رخ Commons تر از خود بکشند.

اشکان Entitlely موکذیید الرعایا
iranvig is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2004, 10:24 AM   #62
anathema
Registered User

چه جالب من نميدونستم سيستم چت سايت هم راه افتاده!!!!!!!!!!
anathema is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2004, 10:50 AM   #63
Kako
Banned

Kako's Avatar

Quote:
نوشته ای از black_jack_of_black_city
چرا نميشه خوبم ميشه صبظينه بنويص براش
بلك
ديگه دارم نگران سلامتي ات ميشم . نكنه هومن رفته تو جلدتو ايندفه ؟
Kako is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2004, 12:49 PM   #64
Sabzine
Registered User

Sabzine's Avatar

Quote:
نوشته ای از anathema
چه جالب من نميدونستم سيستم چت سايت هم راه افتاده!!!!!!!!!!
عزيز جون ميدوني مشكل اين تاپيك چيه ؟! ...... اون عزيز دلي كه اين تاپيك رو باز كرده , خودش اصلا نيست !!!!! ...... پس كجايي آقاجون ؟! .... دلمون واسه ات تنگ شده ! , يكم با هات بحث كنيم ؟! ..... شما نمياي يه جهتي به تاپيك بدي , ما اينجا درباره ي " آدميت" , " اولياي خدا " , "ضرب الامثل" , " تيكه كلامهاي فيلمها " , " خانه هاي شكيل عفاف ! " , "منافق " , " حكم تكفير و قم ! " , " زنگ ديكته " و .... هم بحث كرديم !!!! ..... تنوع بحث رو حال كردي ؟! .... خدا بخير بگذرونه تازه يه مهربوني اومده ميخواد بحث رو بكشونه به نقش "اكبر عبدي " تو فيلم " آدم برفي " ! .... اينجوري كه پيش ميره بحث به " راههاي تغيير جنسيت " و " جلوگيري از ناباروري " نكشه ! , جاي بسي اميدواري داره !!!!!!!!!

هست از پس پرده گفتگوي من و تو
چون پرده بيفتد , نه تو ماني و نه من !
Sabzine is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2004, 01:10 PM   #65
Kako
Banned

Kako's Avatar

شما درخواست اونعزيزو بي جواب نزاربي زحمت .
منم دوست دارم بشنوم.
سبزينه قصه بگو !
بگو بگو!
Old 01-10-2004, 03:41 PM   #66
sefrvayek
Registered User

sefrvayek's Avatar

ميتوين pm بزنين اگه نميخواين اينجا بگيد.
Old 01-10-2004, 04:59 PM   #67
Sabzine
Registered User

Sabzine's Avatar

Quote:
نوشته ای از Kako
شما درخواست اون عزيز رو بي جواب نزار بي زحمت .
منم دوست دارم بشنوم.
سبزينه قصه بگو !
بگو بگو!
جانان عزيز , عزيزان جان و سروران ارجمند , منظورتون چيه ؟!
.... اگه خداي نكرده ميخواين منو امتحان كنين كه ببينين چيزي بارم هست يا نه ؟! .... كه به خودتون اصلا زحمت ندين ! .... خودم اعتراف ميكنم : غير عصرا كه سر " ميدون " واي ميسم و به خاطر يه لقمه نون حلال از اين ور " بار " ميبرم اون ور .... هيچ وقت ديگه چيزي بارم نيست ! ..... ما اينجا اومديم از محضر اساتيدي چون شما والا مقامان , استفاده كنيم ( گه گاهي هم سو استفاده ! ) .... نه اينكه بيايم قصه تعريف كنيم ( قصه هام رو ميتونين تو سايتمون بخونين ! ( تبليغات غير مستقيم !!!!!!!! )) ..... : " اومدم تو ركابت باشم .... اگه بگي بخون ... ميخونم ( اي, صدام بدك نيست !) .... اگه بگي برقص ... ميرقصم ! ( بي خيال, اين جور حركات موزون رو اصله حرفش رو نزن !!! ) .... اگه بگي بمير ... ميميرم ! ( آقا من سني ندارم ها , جوونم , رحم كنين تو رو خدا ! ) .... خلاصه اش : " اين گوري كه دارين بالاش گريه مي كنين .... كسي توش نيس ! ( نكنه كه دارين به حال من گريه ميكنين ؟؟؟!!!)
Old 01-10-2004, 05:14 PM   #68
Kako
Banned

Kako's Avatar

Icon4

Quote:
نوشته ای از Sabzine
.... اگه خداي نكرده ميخواين منو امتحان كنين كه ببينين چيزي بارم هست يا نه ؟! .... كه به خودتون اصلا زحمت ندين ! .... خودم اعتراف ميكنم : غير عصرا كه سر " ميدون " واي ميسم و به خاطر يه لقمه نون حلال از اين ور " بار " ميبرم اون ور .... هيچ وقت ديگه چيزي بارم نيست ! ..... ما اينجا اومديم از محضر اساتيدي چون شما والا مقامان , استفاده كنيم ( گه گاهي هم سو استفاده ! ) .... نه اينكه بيايم قصه تعريف كنيم ( قصه هام رو ميتونين تو سايتمون بخونين ! ( تبليغات غير مستقيم !!!!!!!! )) ..... : " اومدم تو ركابت باشم .... اگه بگي بخون ... ميخونم ( اي, صدام بدك نيست !) .... اگه بگي برقص ... ميرقصم ! ( بي خيال, اين جور حركات موزون رو اصله حرفش رو نزن !!! ) .... اگه بگي بمير ... ميميرم ! ( آقا من سني ندارم ها , جوونم , رحم كنين تو رو خدا ! ) .... خلاصه اش : " اين گوري كه دارين بالاش گريه مي كنين .... كسي توش نيس ! ( نكنه كه دارين به حال من گريه ميكنين ؟؟؟!!!)
سلام
سبزینه مث که تو ام قاط زدی ! اینجا هم شده جولانگاه ماها ! بی خیال تاپیک و صاب تاپیک!
صاحاب داشت تا حالا جمعش کرده بود!
از نمکی و آژانس و آدم برفی و ... همه چی رو با هم قاطی کردی!
راستی سر کدوم میدون میری! نکنه همکاریم؟
من دیروز یکی سوارم شده بود خیلی بارش بود نکنه تو بودی ؟ ناریفیق ! پشت دوستت سوار میشی آشنایی نمدی ؟
آخه ما تو کار قاچاق آدم از این ور خیابون به اونوریم . شوما چی میبری ؟
بعدش :سبزی جون !
ما که جوونیمونو رد کردیم شما زیادی احساس پیری میکنی !
و میدونی که من یه حرفو دو بار نمیزنم !
پس اگه گوشات سنگین نیست برگرد و با دست ..
نه ببخشید .
اگه گوشات سنگین نیست اون قضیه ارشاد و اینا رو برا نقش زن عبدی تو آدم برفی بگو . ببینم میتونیم یه بابا قصه گو ازت بسازیم یا نه !
نه ؟
نه ! ( با لهجه مشهدی خونده شه لطفا)
Old 01-10-2004, 05:27 PM   #69
iranvig
Registered User

iranvig's Avatar

Quote:
نوشته ای از Sabzine
هم اكنون نيازمند ياري سبزتيم.
صفاي مرامت ، ناز نفست ، خروس كتك خوردتيم ، مرغ پركندتيم ، چراغ محفلي ، صداي عشقي ، خاك زير پاتيم ، سوسكتيم ، سنگ قبرتيم ، توبگو بمير كيه كه بميره ، هر چي بزني رقص سما ميكنيم. (ولي صدام بد بودا )
بما هم بده صفا(فكر بد نكن با وفا) ، محفل خيلي يخه . اين پيتي خيلي شل شده ، ديگه داغ نيس ، سرده ، يخه ، مرده س، حس گرمي نداره .
يه نمه بيايي داغ ميشه ، گر ميگيره ، حال مياد .
(اگه كسي از مطالب بالا چيزي فهميد به نويسندش بگه)
Old 01-10-2004, 06:48 PM   #70
black_jack_of_black_city
Registered User

black_jack_of_black_city's Avatar

Send a message via ICQ to black_jack_of_black_city Send a message via AIM to black_jack_of_black_city Send a message via Yahoo to black_jack_of_black_city
ای هوار ای داد ای بیداد اشکان دیوونه شده خل شده کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
black_jack_of_black_city is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2004, 07:41 PM   #71
iranvig
Registered User

iranvig's Avatar

آوتارت منو ديونه كرد جون من عوضش كن.
Old 01-10-2004, 08:18 PM   #72
Kako
Banned

Kako's Avatar

آره بلک . این دیگه چیه !
چیرا این خانومه 3 تا دهن داره ؟ بیچاره شوهرش . فک کنم عوضش کنی بهتره و جسد شوهراشو تو قبر نمیلرزونی!
Old 01-10-2004, 09:45 PM   #73
Sabzine
Registered User

Sabzine's Avatar

Quote:
نوشته ای از Kako
راستی سر کدوم میدون میری! نکنه همکاریم؟!
اگه گوشات سنگین نیست اون قضیه ارشاد و اینا رو برا نقش زن عبدی تو آدم برفی بگو . ببینم میتونیم یه بابا قصه گو ازت بسازیم یا نه !
راستش قديما تو خط " امامزاده ديو يد " ( منظور همون داوود خودمونه !) كار ميكردم .... زائرا و مسافرا سوارم ميشدن و ميبردمشون بالا .... اما جديدا سر پل تجريش ," امامزاده صالح " واميسم ( آخه اينجا مسافراش خوشگلتر و خر پولترن ! , وضعم كلي بهتر شده !) .... وضعم خيلي بهتر شه قراره حسابي خوش تيپ كنم , ادكلن بزنم ... بر و بچه ها سوارم شن , واسشون آهنگ بزنم و خودمو تكون تكون بدم !!!!!!!! ..... اونجوري فكر كنم وضعم حسابي توووووووووووووووپ بشه ! .....
مربي جان ( كاكو ) , ما يه شيكري خورديم , از دهنمون پريد و يه چيزي گفتيم .... شماها ديگه انقدر پي شو نگيرين ! .... اون يكي (صفر و يك ) كه ورداشته نوشته : " اگه اينجا نميخواي بگي برام " آف " بزن " ! .... بي خيال ... مگه بنده ي خدا چيكار كرده بود ؟! ..... اصلا چيز مهمي نيس كه انقدر گير ميدين .... تو رو خدا بي خيال اين ماجرا شين ..... ( اينو با لهجه ي مشدي بخونين لطفا ) : " من كه ميدونم اين وسط گوشته قربوني , عباسههههههه ! " ( اكبر عبدي در نقش "عباس" در " آدم برفي" ! ) ..... ( انقدر عكس نذاشتين , مجبور شدم خودم عكس يه زن رو بزنم , اسمش "درنا"س ! )
Attached Images
File Type: jpg adambarfi[1].jpg (36.1 KB, 45 views)
Old 01-10-2004, 10:10 PM   #74
Persia
Registered User

Persia's Avatar

Quote:
نوشته ای از Kako
از نمکی و آژانس و آدم برفی و ... همه چی رو با هم قاطی کردی!
كرخه از قلم افتاد!
Persia is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2004, 10:11 PM   #75
Persia
Registered User

Persia's Avatar

Quote:
نوشته ای از Kako
چیرا این خانومه 3 تا دهن داره ؟ بیچاره شوهرش . فک کنم عوضش کنی بهتره و جسد شوهراشو تو قبر نمیلرزونی!
از كجا فهميدي خانومه؟ از كجا فهميدي شوهر داشته؟ از كجا فهميدي شوهرش مرده؟
بابا دمت گرم عجب چشم بصيرتي داري!

Last edited by Persia; 01-10-2004 at 10:15 PM..
Persia is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules