![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
امروز موفق شدم يه اسكريپت بنويسم كه تبليغات بلاگفا رو حذف كنه.
براي خودم خيلي جالب بود. چون همين ديروز شروع به يادگيري جاوا اسكريپت كردم. ![]() الآن دارم تستهاي نهايي رو روي اون انجام ميدم. تا امشب حتما اسكريپت رو براي استفاده عموم قرار ميدم ![]()
فروشگاه اينترنتي - برنامه نویسی و طراحی وب بازی کامپیوتری نرم افزار عمران و نقشه کشی نرم افزار مکانیک نرم افزار موسیقی موسیقی سنتی موسیقی ایرانی موسیقی کلاسیک آموزش زبان آموزش زبان فرانسه آموزش زبان انگلیسی نرم افزار میکس و مونتاژ گردنبند نرم افزار موبایل عطر و ادکلن نرم افزار حسابداری نرم افزار انبارداری |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
امروز دوشنبه . ساعت به وقت ایران همینک ۳:۳۳ میباشد.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
در جواب شما دوست عزيز بايد بگم كه هيچ كدوم اينا تبليغات بلاگفا رو حذف نميكنه.
اگه شك داريد ميتونيد امتحانشون كنيد. ![]() بعد كدي كه من نوشتم رو هم امتحان كنيد. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
اسكريپت آمادست.
اگه باور نميكنيد ميتونيد وبلاگ خودم رو ببينيد. براي گرفتن كد هم ميتونيد از لينك زير استفاده كنيد. http://www.ulfsoft.blogfa.com/post-45.aspx |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
من هر چه تفکر میکنم شاهکار مهندسی نمی بینم کارت جالب بود اما ما وبلاگ نداریم بریم به تیبل تبلغاتش استایل بدیم حذفش کنیم.
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
برای اینکه این جزو قوانین بلاگفا هست که نباید به تبلیغاتش دست بزنید پس ارزش وقت گذاشتن نداره
اگه وبلاگتون کمی رشد کنه بلاگفا خودش وبلاگ رو میبنده ولی با این همه موفق باشی امیدوارم در اینده برنامه های بزرگی ازت ببینیم
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
َشما داری به رایگان از امکانات بلاگفا استفاده می کنی.خوب نمی خوام کلاس اخلاق راه بندازم اما درست نیست که تبلیغات رو حذف کنی.
اگر می خوای تبلیغات نداشته باشه می تونی یه سایت راه بندازی!
جميل البريقی دزد است! Gamil Farhan Albreqy stole my money. never trust him webcrk click here for more! تغیر آی پی از ایرانی به آمریکایی فقط با 1500 تومان در ماه![]() آی پی اختصاصی 4500 تومان![]() فرش مدنو modeno کلاهبردار است و فرش ها با یکبار شستشو از بین می رود Last edited by @gh@m@hdi; 11-06-2007 at 08:13 PM.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
...
اول اینکه آفرین و خسته نباشید ![]() دوم اینکه لطف کنین این کد رو پابلیک نکنید و حتی تو وبلاگ خودتون هم استفاده نکنین اصلا بیخیال قانون ! مرام که دارید ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
ديگه دير شده.
ديروز اولين كاري كه كردم توي وبلاگ خودم گذاشتمش. بعدشم براي دانلود گذاشتمش توي وبلاگ. تا الان حداقل 10 يا 20 نفر كد رو ديدن. شايدم توي وبلاگشون گذاشته باشنش. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
يه خبر
انقدر نصيحت و امر به معروف و نهي از منكرم كرديد كه ديگه از وجدان درد نميتونستم جلوي مانيتور بشينم. به همين خاطر طي يك عمليات انتهاري كد رو از داخل وبلاگ حذف كردم و ديگه در دسترس عموم نيست. اون كدي هم كه توي وبلاگ گذاشته بودم فقط يه ارجاع به اسكريپت اصلي بود. كه اگه كسي اونو توي وبلاگش گذاشته باشه ديگه كار نميكنه. بنابر اين كد پخش نشده.البته اگه كسي به غير از جناب hossein_asp (كه فكر نميكنم ايشون هم بخوان كد رو پخش كنن) كنجكاويش گل نكرده باشه و نرفته باشه سراغ اسكريپت اصلي. |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
|
Quote:
اینجوری کاربر هم اذیت نمیشه و بلاگفا هم زیادضرر نمیکنه. |
|