![]() |
|
|
#46 |
|
Registered User
|
این فایل تورنتش:
http://persiandrive.net/499288 اگه تورنتو یا چیزای مشابه رو نصب داشته باشین میتونین باهاش این فایل رو دریافت کنین ( بعد از هفته ها! )
|
|
|
#47 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
به کجا رسیدی ؟ نصب کردی ؟
|
|
|
#48 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() MAC عشق منه!
|
|
|
|
#49 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Registered User
|
tael عزیز لینک رو که coolzero زحمتشو کشیده اینم یکی دیگه با ssed بالا!:
http://www.isohunt.com/download/27962280/mac+leopard و مشکلی که هست چجور به دست من میرسونیش! |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
من Mac Osx Leopard 10.5.1 را دانلود کردم , نصب هم کردم , اما بعد از نصب وقتی میخواد بالا بیاد وسطهای کار یک پیغامی در رابطه با I386 میده و بعدم همونجا میمونه !!!!!!!!!!
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟ مشخصات سیستم من هم اینه : Cpu = 3800 X2 AMD Ram = 2048 DDR2 667 HDD = 250 IDE & 320 Sata2 Main = Abit KN9 - Nforce 4 VGA = Nvidia 7600GS 256mb 128bit |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Registered User
|
منم iAktos 4i که مخصوص cpuهای اینتله و نصبش مثل آب خوردنه (بدون نیاز به پچ و فلش و مخلفات!) رو روی سیستم زیر نصب کردم.
Core 2 Duo 6850, Asus P5K3 Deluxe, 2GB DDR3 1333MHz, Maxtor 250G+ SATA2 16MB (AHCI Mode), LITE-ON LH-20A1S SATA DVDRW (AHCI Mode), GeForce 6200LE 64/256, RealTek RTL8169SC/RTL8110SC Network Card نکته جالبش اینه که با ویندوز دوآل بوت شده و خیلی راحت با یه ریست میتونم برم تو ویندوز! حتی پارتیشنهای ntfs رو هم ساپورت میکنه و میشه توش رایت هم کرد. محیطش با ویندوز خیلی فرق میکنه و گرافیکش واقعا خیره کننده است. شورتکاتهای کیبرد به کل با ویندوز فرق میکنه . کلی وررفتم تا فهمیدمAlt, Ctrl, Shift هرکدومشون چی کارمیکنن و علامتشون چیه. مشکلی هم که دارم اینه که خیلی هنگ میکنه. با فورس کوییت هم برنامه های مشکل دار بسته نمیشن. سیستم ریست و خاموش نمیشه و مجبورم دستی خاموشش کنم! به دوستانی که همیشه دنبال یه تجربه تازن پیشنهادمیکنم حتما نصبش کنن ![]()
Last edited by mhsnrah; 08-11-2008 at 04:21 PM.. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Registered User
|
لطفا کمکم کنید
با سلام خدمت همه دوستان
من Mac OS X Leopard 10.5.2 X86 رو تهیه کردن روی سیستم من نصب نمیشه مشخصات سی پی یو رو براتون گذاشتم مادر بوردم Foxconn هستش رم 2 گیگ و گرافیک Asus 256MB موقع بوت شدن با سی دی برای نصب دستگاه ریست می کنه لطفا کمکم کنید |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Registered User
|
اقا جون من leopard 10.5رو دارم هر کی میحوام پ.خ بده راحت نصب میشه و بدون مشکل هر کی طالبه بگه
من خودم نصب کردم راحت و بدون مشکل
تیکه جدید من فــــــــــــــــکـــــــ ــــــــر کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــن کلا کشیده باید بگین برای تبادل امضاء پیغام بدید Directory| اولین سایت تخصصی دانلود گیم در ایران BaziDownload به هر حال کاری که از دستمون بر میومد برای گیمرها انجام بدیم!!! |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
|
دوستان سلام مشخصات سيستم من اينه؟ مي تونم mac نصب كنم بدون مشكلي؟؟؟
cpu : intel corei7 920 motherboard : p5z ram: 6gig graphic : nvidia 2 gig مرسي |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|