![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
سیستم عامل لئوپارد که چیز زیادی از روانه بازار شدنش نمیگذره برای cpu های اینتل هک شد
![]() ![]() http://dailyapps.net/2007/10/hack-at...-3-easy-steps/ کلیپ معرفی این سیستم عامل رو که زیبایی خیره کننده ای داره و امکانات جدیدی به نرم افزار چت و time machine خود اضافه کرده رو در سایت اپل دریافت کنید: www.apple.com
|
|
|
#2 | |
|
Registered User
|
Quote:
اینی که گفتی هک شده یعنی چه؟ راستی اگر لینکی ( غیر از rapidshare و torrent ) داری از ما دریغ نکن. اگر چیزی تو دست و بالت بود به میل من khalajimehrdad@gmail.com بفرست. ممنون |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
هک شده یعنی میتونی رو سیستمهای IBM هم نصبش کنی
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Registered User
|
Quote:
هک شد؟ ![]() روز اولی که امد نه برای اینتل بلکه برای تمامی SSE2 و SSE3 ساپورت ها قابل نصب بود نه فقط اینتل بلکه همه پردازنده ها و کلا 1 پچ 40 کیلو بایتی برای اپدیت اینده کرنل فقط احتیاج داشت.... در ضمن تا گرافیک سازگار با درایور های مود شده مک نداشته باشید هیچ استفاده ای نداره..از اون مهمتر این سیستم عامل لایسنس به اون مفهومی که شما گمان میکنید نداره به اصلاح هک بشه.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
من فقط سایتیو که گذاشتمو دیدم
و یادمه برای تایگر میگفتن مثلا برای اینتل هک شد و اینا یکم ساده تر توضیح میدی من زیاد چیزی نفهمیدم ![]() میشه رو IBM نصبش کرد یا نه؟ |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Registered User
|
Quote:
کلا مکینتاش کلاسیک سازگار با PPC بود که پردازنده های RIُSK بودن.. بعدش درست از وقتی که امدن روی اینتلی ها سازگار شدن با X86 که دیگه AMD و اینتل براش مهم نیست.. مهم اینکه X86 هم ساپورت میکنه.. اسم اون سیستم عامل تغییر کرده رو گذاشتن هکینتوش..که با ماژول های دست کاری شده سیستم عامل اصلی بود.. بعدا یواش یواش نصبش ساده تر و سازگار تر شد و درایور هایی که خود اپل نمیداد بهش اضافه شد.. مشگل نصب 1 سیستم عامل پچ نشده اپل هم اینکه دنبال یکی از محصولات اپل میگرده تا خودش ور سازگار کنه و شما با 1 پچ شاده فقط کاری میکنی که تک تک قطعات رو بشناسه.. از اون مهمتر اینکه سیستم عامل چیزی به نام لایسنس نداره تو اپل.. مرامیه.![]() و نکته اخر اینکه این ورژنی که شما گذاشتی و میگی اینتل ادیشن منظورشون اینکه یکی امده روی سیستم اینتلی بهینه اش کرده و طبعا منظورش Core2Due هستش نه سلرون پریسکات. ![]() این بهینه کردن بیشتر برای کم کردن حجم بوده تا زیر 4.3 بشه و تو 1 دیسک جاش کنن. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
مرسی ولی هنوز درست نفهمیدم
![]() الان اگه بخوام تایگر یا لئوپارد رو رو سیستمم نصب کنم چه مشگلاتی دارم؟ احتیاج به گرافیک و رم و سرعت بالا داره؟ مادربرد خاصی میخواد؟ غیر نصب خود سیستم عامل دیگه باید چیکار کنیم؟ میتونه همونطور که تو مک کار میکرده تو IBM کار کنه؟ با بقیه سیستم عاملها بوت میشه؟ |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Registered User
|
Quote:
Code:
http://forum.insanelymac.com البته ورژن فارسیش هم اینجاست: Mac OSX on PC مخصوصا صفحات اخر که کلا راجع به لپرد بحث شده... سخت افزار مخصوص لپرد هم چیز خاصی نیست. فقط برای داشتن ایفکت های گرافیکی باید یه سری کارت گرافیک خاص داشته باشی و ساند کاررت هم باید سازگار باشه.. و اخرین نکته چیپ های انفورس ساتاشون در نصب کار نمیکنه بعدا با 1 پچ فیکس میشه.. نسخه های قدیدی هکینتوش هم ورژن اینتلی با AMD تقریبا یکم تفاوت داشتن تو کرنل که الان زیاد دیگه مهم نیست.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
ممنون برای معرفی فرومها!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
صفحه اول اون فروم فارسیو خوندم
اصلا امیدوار کننده نبود! ----- کپی پیست از blackmice ببینید از زمانی که Apple شروع کرد به Switch کردن به CPU های intel ، مجبور شد که دوباره سیستم عاملش رو باز نویسی کنه! چون پردازنده های intel از نوع X86 هستن و نمیتونن دستورات CPU های قبلی Apple که POWERPCبودن رو اجرا کنن! البته بعدا Apple اعتراف کرد که از اولین روز کار روی OSX همیشه یه نسخه X86 هم داشته که پا به پاش بزرگ شده، ولی هیچ وقت روش نکردن تا امروز! در نتیجه این OSX همون OSX هست... فقط Compile شده برای پردازنده های X86 !! همین! (مثل OSX خود من!) ولی اینجوری هم فکر نکنین که پس میشه مثل XP بریزیم رو PC خودمون! اولا مشکلاتی مثل File System داره که تقریبا مثل Linux هستش (یکمی حاد تر!) مشکل بعدی اینه که OSX اصلا BIOS نمیدونه چیه!! برای همین اصلا boot نمیشه! (کامپیوترهای Apple یه چند سالی هست که BIOS رو کنار گذاشتن و از EFI استفاده میکنن!) مشکل بعدی هم اینه که تقریبا قبل نصب, OSX سیستم رو چک میکنه که حتما مشخصات یه کامپیوتر Apple رو داشته باشه! نه اینکه هر PC بود، نصب بشه! اما موقعی که Apple تو کنفرانسش OSX X86 رو معرفی کرد، روی یه PC معمولی (که توی کیس G5 بود!!)OSX رو نصب کرده بود و به Developer ها هم یکی ی دونه داد که بشینن برنامه هاشون رو Complie کنن برای OSX X86 ! از همون OSX نسخه Crack شده اش اومد بیرون و برای Download قرار گرفت! حالا من اون رو دارم... کسی خواست بگه بهش میرسونم! نصبش هم خیلی راحته! چون Crack شده ست و عینXP نصب میشه! فقط اینایی که این زیر گفتم رو میخواد! بعد از نصب هم باید یه Patch رو اجرا کنین که SSE3فعال بشه و سرعتش میزون بشه! بعد دیگه کاملا OSX دارین! فقط مشکل Driver داره که سر گرافیکش اذیتتون میکنه تا حدی... ولی خب برای اشنا شدن عالیه! (من خودم ۳ماه همینجوری کار کردم تا رفتم گرفتم!) \ \ \ مواد لازم: ۱. یکعدد کامفلوتر! که بهتره CPU اش از SSE3 پشتیبانی کنه! اگه نکنه باید تا ۵۰٪ کندتر از حالت نرمال باهاش کنار بیاین! ۲. یکعدد هارد حتما IDE !! مهمه که روش پارتیشن دیگه ای نداشته باشین که Windows داشته باشه... یا خالی خالی باشه، یا اگه پارتیشن دیگه ای داره، فضای خالی (حداقل 10GB) خارج از Extended Partition باشه! ۳. بهترین سیستم برای اینکار که تقریبا راندمان ۱۰۰٪ داره، یه سیستم با CPU اینتل که SSE3ساپورت کنه با مین با چیپ 915G هستش! بهترین گرافیک که بتونه تمام افکتهای گرافیکی رو اجرا کنه همین آنبورد این چیپ هست! (Intel 915) بعدش کارت های ATI و از همه بدتر nvidia !!! ----------- شدیدا هم توصیه میکنم یه هارد جدا بخری براش! من هیچ تضمینی نمیدم که قبل از نصب اصلاعات روی هاردت باشه و بعد از نصب هم بمونه! ولی بعدی میتوی از توی خود OSX باقی اون 10GB که پارتیشن خود mac هست رو Fat32 فرمت کنی و توی Mac و Win استفاده کنی ازش! ولی بعد از نصب OSX! ------------ موتور گرافیکی OSX اسمش VESA هستش که ۳تا Mode داره! ۱و۲و۳... اگه مثلا کارت گرافیکت همون 915G باشه، چون میشناستش با VESA3 میاد بالا و همه چی عین آدم کار میکنه! بعضی از کارتهای ATI مثل X600 و X1600 هم همینطور (چون تو سیستم های Apple استفاده شدن) ولی نظر به اینکه دیگه رابطه Nvidia و Apple قطع شده دیگه نمیتونی با VESA3 بیای بالا!(البته یه کورسوی امیدی داشته باش! شاید اومد!)ولی به احتمال قوی چون کارتت جدیده با VESA2 میای! حالا فرق اینا چیه؟ هیچی! اینه که VESA3 نرمتره و گاف نمیده! ۲ همون سبک شده ۳ هست... برای ضعیفتر ها!! مثلا ممکنه وسط Genie Effect موقع Minimize گیر کنه نصفش رو نبینی! یا مثلا Dashboard به اون نرمی که باید باشه، نباشه! کلا برای امتحان کردن مشکلی نداره.... ------------- اما NF4 !! مشکل که داره... خب SATA و LAN رو نمیشناسه! Sound رو به احتمال قوی میشناسه! (ولی نه optical، ففط Stereo) USB رو هم میشناسه! Fire Wire رو بستگی به چیپت داره! ولی احتمالا نه ------------ کلا درایور نمینوتی نصب کنی! حتی منم نمیتونم! چون اصلا نیازی نداره! هر چی بهش بزنی خودش میشناسه در جا و کار میکنه! (از مزیت های خیل عالی OSX همین Real Plug 'n' Play هستش... هیچ وقت برای هیچی درایور نمیخواد! حالا چون سیستم تو هیچ کدوم از سیستمهای خود Apple نیست، در نتیجه نصفش رو اصلا نمیفهمه چیه! کلا هم جایی برای اضافه کردن درایور نداره! Sorry 4 U! نه با AMD SSE3 هم مشکلی نداره! من خیلی خیلی نرم و راحت اون موقع که X2 3800 داشتم باهاش کار میکردم! -------------- کلی به ساپورتش اضافه شده!! NforceX رو کلا میشناسه! فقط نمیتونی روی هارد SATA نصبش کنی... ولی حتی تو NF3 رو ساتا هم نصب میشه! ------------ http://osx86project.org/ --------. بعد از expire شدن سایت pearpc.info من راهنما رو بروز کردم و در ایرماگ قرار دادم: http://irmug.org/portal/index.php?na...viewforum&f=13 ۲. مسالمت آمیزترین راه نصب Mac OS X x86 روی vmware هست چون درایورهای مربوطه از جمله صدا و شبکه با همون patch اضافه میشن و همچنین به پارتیشن بندی هاردتونم کار ندارین چون مجازیه.(مگر اینکه خودتون برخلاف این بخواید.) ۳. اپل عمدا نسخه x86 رو از درایورهای اضافه خالی کرد برای جلوگیری از نصب. اما چون اون driverها برای Darwin(بخش بازمتن OS X) منتشر شدن هکرها اونارو کامپایل کردن و همراه patch های مربوطه قرار دادن. اما به هرحال درایورهای خیلی زیاد و متنوعی نیست. ------------------ ۴. به Mac OS X هم میشه Driver اضافه کرد، معمولا به صورت kext(Kernel Extension) هستن. اما معمولا همچین کاری لازم نمیشه چون اپل همراه بروزرسانیهای رایگان سیستمعامل درایورهای جدید هم قرار میده. ۵. مکهای PowerPC از تکنولوژی OpenFirmware استفاده میکردن و مکهای اینتل از EFI استفاده میکنن. اگر اشتباه نکنم اپل هیچوقت در مکهای رسمیش از BIOS استفاده نکرده. لااقل از PowerPC به بعد. ۶. به نظر نمیاد رابطه اپل با nVidia قطع شده باشه. فعلا PowerMac G5 که هنوز در Apple Store هست از QuadroFX استفاده میکنه و بعید نیست مدلهای بعدی هم اینطور باشه. اپل همیشه با هر دو شرکت همکاری داشته اما گاهی یکی رو بیشتر از دیگری تحویل گرفته. مثل مراسمی که برای Geforce3 گرفت. ---------- آموزش نصب مك او اس روی pc با سيتم عامل ويندوز و لينوكس: http://wiki.osx86project.org/wiki/in...e_And_Accurate ----------- VMware Image ها معمولا قدیمی هستن. برای گرفتن فایلها یه سری به demonoid.com بزنید. لازم نیست Image آماده بگیرید، میتونید خودتون مراحل نصب رو با VMWARE انجام بدید. البته راههایی وجود داره که اگر روی VMWARE نصب کردید تبدیلش کنید به نصب عادی روی هارد دیسک که اگر هنوز باشه در wiki.osx86project.org باید بگردید. ----------- باید تو Desceription اون تورنت که دانلود کردی بخونی که از اول Enable هست یا باید patch بریزی و Enable اش کنی! ولی اگه SSE3 نداشته باشی، نمیتونی برنامه های Power Pc رو که با Rosetta اجرا میشن رو اجرا کنی! چون Rosetta حتما SSE3 رو میخواد! یه برنامه Power PC بریز، تست کن ------------ کیبوورد باید usb باشه -------- میدونم کارم غیر حرفه ای بود!!! ولی باز از هیچی بهتر بود کسایی که علاقمندن بخونن شروع کنیم برای نصبش رو پی سی بعدا اینو پاک کنیم خودمون بنویسیم |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
چرا پاک کنی؟ اینا انقدر قدیمی که نه نویسندش ناراضیه ناراضی هم بود من ضمانت.:دی
فقط 1 نکته اینا رو که بالا کپی کیردی اصلا روش فکر نکن سخت افزارتو بگو باقیشو من بهت میگم.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
CPU intel 2.66
ram 1 gig grafic 6600 هارد ساتا 2 160 گیگ دی وی بی اسکای استار 2 صدا realtek مودم با LAN وصل میشه ;ey board ps 2 مادر برد: گیگا |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Quote:
بردت چیه؟ اون مهمترین بخشه.. ![]() پردازندت هم با CPU-Z چک کن ببین کدوم سلرون هستش.. مدل بگو نه فرکانس.. دی وی ی هم کار نمیکنه قطعا..ولی گرافیکت قطعا کار میکنه با نتیت یا تیتان پچ... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
ببخشین ولی من تو سخت افزار خیلی شوتم!
از تو کامپیوتر از کجا بفهمم مادر بردم چه مدلیه؟ ( نوعش گیگا هست) cpu-z چیه؟ برنامس؟ باید از اینترنت دانلود کنم؟ |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
|
|
|