![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
..:: معرفی عکاس ::..
جای خالیه تاپیک معرفی عکاس های حرفه ای در PT احساس می شد. من خیلی به معرفی عکاس علاقه ای ندارم ولی در بعضی از این معرفی ها نکات خوبی مطرح می شود که بسیار قابل استفاده است.
روزنامه نگار، بحث تخصصی روزنامه نگاری ::....:: عکاسی هدفمند (دوره سوم - رنگ) ::....:: آخرین عکسی که گرفتم کلیدواژه ها و شاخه های عکاسی ::....:: نقد عکس ::....:: مجموعه عکس ::....:: معرفی عکاس عکاسان محترم، لطفاً شرح عکس بنویسید، حتی برای بی ارزش ترین عکستون |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
فکر خوبيه .برای شروع :
www.edrismoda.com يکی از اولين عکاس هايی که تو زمينه مدلينگ تو ايران web site زده اينه . Last edited by Aryana1979; 12-17-2007 at 03:53 AM.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Registered User
|
Quote:
نوشته های درباره من سایت مد ادریس " علاقه مندی من به دنيای مد و عکاسی منجر به آن شد که فعاليت خود را به عنوان مدل آغاز نموده و در کنار مدلينگ عکاسی مد را نيز به عنوان اصلی ترين فعاليت خود دنبال نمايم . من همواره علاقه مند به آثار طراحان مشهوری مانند: روبرتو کاوالی ، جرجيو آرمانی ، ورساچی و راگلفيلد و عکاس مشهور دنيای مد ماريو تستينو بوده و در هر فصل آثار اين طراحان را دنبال کرده و به نبوغ اين طراحان در ارائه آثار متفاوت احترام ميگزارم . استفاده از سبک ها و مکتب های مختلف هنری ، ساختار شکنی ، خارج شدن از قالبهای سنتی عکاسی مد و استفاده از فضاهای متفاوت ، ساده و مدرن و گاه پر زرق و برق مانند مکتب باروک از جمله اهداف اصلی من در ارائه آثارم میباشد که با کمی مطالعه در آثار عکاسان مشهور مد در دنیا به این نکته پی میبرید که ساختار شکنی محور اصلی تفکر این عکاسان در خلق بزرگترین آثار عکاسی دنیا است اعتقاد به خداوند بزرگ همواره در وجود من بوده و زندگی خود را هميشه شامل الطاف خداوند ميدانم. " ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
ممنون .به هر حال يکی از پيشگامّان عکاسی مد اين سايت هست و جای قدر دانی داره .در ضمن عکسه بالا ادريس و محسن يگانه هست .ميتونيد عکس های افراد مشهوری همچون : رضا گلزار ، حميد عسگری،محسن يگانه ، امين حيا يی و چند نفر ديگه رو رو اين سايت ببينيد .
که همگی کار اين عکاس هست .در ضمن خودشن هم ظاهراً مدل هستند . Last edited by Aryana1979; 12-17-2007 at 03:51 AM.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
کاربر فعال دوربین دیجیتال
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
دوست عزيز من از برنامه en2fa برای تايپ استفاده ميکنم و اين برنامه هنوز همه کلمات رو کامل نداره .تاپيک رو نکنيم بهتره !
Last edited by Aryana1979; 12-13-2007 at 02:28 PM.. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
Sebastiao Salgado
عکاس برزیلی متولد 1944. بسیار سخت کوش و پرکار بوده. من خودم پارسال یه فیلم ازش دیدم که 3 یا 5 سال رفته بود از سیاه پوستایی که سخت کار می کردن و مثلاً با کار نفت و استخراج نفت و از این چیزا سرو کار داشتن زندگی کرده بود و عکاسی می کرده. ![]() بیوگرافی او به لاتین (انگلیسی) عکس های بسیار جالبی داره. همسرش مسئول آرشیو عکس هاشه و یکی از قدرت های این عکاس، انتخاب یک عکس خوب از بین عکس های گرفته شده اش هست. منظورم اینه که انتخاب های بسیار خوبی انجام میده. خیلی از عکاس ها نمی تونن از بین عکس هاشون انتخاب مناسبی انجام بدن. سر انگشتیه نمونه کارهای سالگادو اسلایدشو کارهای او این هم یکی از معروفترین کارهای او که حتماً در نقد عکس در موردش صحبت خواهم کرد: ![]() Dispute between Serra Pelada gold mine workers and military police Brazil, 1986 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
ادامه بیوگرافی سباستیااو سالگادو...
سالگادو در سال 1944 در مناطق روستايي برزيل متولد و در سائوپائولو در رشته اقتصاد فارغ التحصيل شد. در سال 1969 از جور رژيم ديکتاتوری و جنگهای داخلی برزيل به پاريس فرار کرد. بعدها در رشته اقتصاد مدرک دکترا گرفت و در سازمان بين المللی قهوه به عنوان يک اقتصاددان به کار مشغول شد. اخيرا بعد از گذشت چندين دهه برای عکاسی به برزيل بازگشته است. سالگادو وقتی در سال 1971 از طرف سازمان جهانی قهوه در سمت يک اقتصاددان به رواندا اعزام شد تا گزارشی در مورد وضعيت کاشت و صدور قهوه را در آنجا بررسی کند با دوربين همسرش تعدادی عکس هم گرفت و آنها را ضميمه گزارشش کرد. اين گزارش تصويری به نظر خودش بسيار بهتر و لذت بخش تر از گزارش نوشتاری از آب درآمده بود و سالگادو در آستانه سی سالگی استعداد جديد و ذاتی اش را کشف کرد، عکاسی مستند اجتماعی، سالگادوی برزيلی در آخرين پروژه بزرگ عکاسی خود تلاش می کند تا مکانهايي را که هنوز همچون دوران ابتدايي زندگی بشر بکر و دست نخورده باقی مانده اند به تصوير بکشد، مکانهايي که اميد را برای مردم به ارمغان می آورند. در ماه اوت سال 2004 ميلادی آخرين کتاب سالگادو با نام ساحل پايان راه در 152 صفحه توسط انتشارات دانشگاه کاليفرنيا منتشر شد. تصاوير اين کتاب را مجموعه عکسهای او از پانزده ماه عکاسی در مناطق قحطی زده آفريقا و کشورهای چاد، اتيوپی، مالی و سودان تشکيل می دهد، مناطقی که حدود يک ميليون انسان را به خاطر سوء تغذيه و بيماری های مرتبط، به کام مرگ می کشاند. سالگادو در کنار پزشکان بدون مرز، رنج عظيم و درعين حال شخصيت انسانی آوارگان را به تصوير کشيده و مستندنگاری کرده است. چندی پيش Nicki Gostin با سالگادو درباره زندگی او و کتاب پايان راه که در آمريکا منتشر شده گفت و گويي ترتيب داده که در 24 نوامبر گذشته در هفته نامه نيوزويک به چاپ رسيده است. سالگادو عکسهايش را تنها يک اثر هنری محض نمی داند و آنها را مقالات اجتماعی تصويری می نامد. اين عکسها که در زمان دگرديسی سالگادوی اقتصاددان به سالگادوی عکاس، شکل گرفته اند دغدغه و دلمشغولی سالگادو را در پروژه های بعدی نيز رقم زدند و او با سفر به نقاط مختلفی در جهان، انسانهای شبيه به هم را پيدا کرد و از آن پس مصمم شد تا پيام رسان تصويری صدای مردمانی باشد که به خاطر جنگ، فقر، قحطی، سوء تغذيه، ازدياد جمعيت، طاعون و ديگر اشکال فجايع، در لبه پرتگاه بقا و نيستی قرار دارند. مجموعه عکسهای او تاکنون بيش از 50 جايزه برايش به ارمغان آورده اند، در بسياری از کتابها و مجلات به چاپ رسيده اند و در چندين نمايشگاه در معرض ديد عموم قرار گرفته اند. هر يک از 80 عکس سياه و سفيد کتاب پايان راه در يک صفحه چاپ شده است، تصاوير مردمان نزديک مرگ، به زيبايي ترکيب شده اند و پارادوکس موجود در کتاب شکل گرفته است. استراتژی سالگادو در اين عکسها، جذب و کشاندن بيننده به درون موضوع با استفاده از فريفتگی بصری است و پس از آن بيننده مفتون، شوک موجود در عکسها را دريافت می کند. سالگادو بخشی از منافع کتاب را برای کمک به پزشکان بدون مرز که در سفر آفريقا با آنها همراه بود، اختصاص داده است. او که مدتها برای آژانسهای عکس مختلف ازجمله سيگما، مگنوم و گاما عکاسی کرده درحال حاضر به طور آزاد و مستقل در بنگاه عکاسی خودش، آمازوناس که همسرش ليلياونيک مديريتش را برعهده دارد سرگرم کار بر روی پروژه عظيم Genesis پيدايش است. این متن تو کامپیوترم ذخیره شده بود و منبعش یادم نیست. اگر صاحب مطلب این ورا اومد نگه چرا منبع ذکر نکردی. این دفعه نشد... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pocket PC کاربر فعال موبایل و
Location: Kindoom Of BAHRAIN Mobile Phone : SAMAUNG GT-I8910 Pocket PC : SAMSUNG OMNIA II
|
ممنون جواد جان بابت تابيك بسيار عاليتون
فقط من هر جي تو اين بستها دقت كردم ... ديدم كه اسمي از من برده نشده !! فكر كنم علتش فراموشي باشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() لووووووول |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Registered User
|
ببخشید، یه OFF TOPIC مختصر
Quote:
من کلاس های آقای اسماعیل عباسی می رم. امروز قرار بود همه بچه ها چند تا نقد عکس بیارن. جالبه رفتم سر کلاس متوجه شدم چند تا از بچه ها تو وب سرچ زدن و نقد عکس کلاه مکزیکی منو برداشتن آوردن که به استاد تحویل بدن . خلاصه گوشی رو دادم دستشون که این کار رو نکنن وگر نه بیا اثبات کن که به خدا این کاره منه...! کلی خندیدیم... ![]() ![]() ![]() Last edited by javadmjm; 12-16-2007 at 06:15 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Pocket PC کاربر فعال موبایل و
Location: Kindoom Of BAHRAIN Mobile Phone : SAMAUNG GT-I8910 Pocket PC : SAMSUNG OMNIA II
|
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() انشاء الله به زودي ميتونيد اون رو بخونيد وبهره مند شويد !! من حدود 3 سال بيش هر وقت ميخواستم كَوشي موبايل بخرم .. معيارم اين بود كه دوربين داشته باشه يا اكَه داره خووب باشه كيفيتش !! اون زمان كيفيت دوربينهاي موبايل هنوز به ميكَابيكسل نرسيده بود حدش VGA بود !! من سوني اريكسون كا700 خريدم !! وخيلي باهاش عكس ميكَرفتم تا اينكه سوني اريكسون كا800 اومد با دوربين 3.2 ميكَابيكسل من هم وظيفه خودم دونستم كه بخرمش !! نكته قابل توجهش اين بود كه در يك سال باهاش 14055 تا عكس كَرفتم (تازه يك بار هم افتاد تو دريا ولي سالم موند) وتونستم مقام اول رو در عكاسي با موبايل در كشورهاي خليج فارس كسب كنم ولي 5 ماه بيش عمرش رو داد به شما !! بعدش احساس كردم كه دوربين موبايل نميتونه براي من كافي باشه ! يه دوربين فوجي فلم 6 ميكَابيكسلي بابام بهم داد ، ولي زياد باهاش حال نكردم ! البته يه دوربين حرفه اي المبوس هم دارم ! اينجا بود كه به عكاسي شديدا علاقه من شدم !! بدون هيج كلاسي واستادي !! 3 هفته بيش هم يه سوني 10 ميكَابيكسلي كَرفتم !! كه فهميدم اشتباه كردم ! بايد يه DSLR ميكَرفتم |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Registered User
|
Quote:
1- روزنامه نگاری 2- گرافیک مطبوعاتی پارسال روزنامه نگاری رفتم، که آقای بهمن جلالی عکاسی اش رو تدریس کرد. امسال هم گرافیک می رم که آقای اسماعیل عباسی عکاسی خبری اش رو تدریس می کنه. ثبت نام ترم آینده اش هم فکر کنم چند هفته دیگه باشه. می پرسم بهتون می گم. هر ترم 60 هزار تومن قیمتشه که هر رشته 2 ترم هست. آخرش هم امتحان میگیرن و مدرک میدن. البته برای ثبت نام روزنامه نگاری شرایط خاص داره ولی گرافیک آزاده. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
ممنون دنباله جايی هستم که عکاسی مد تدريس کنه .
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|