![]() |
|
|
#2 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
محسن جان چطوری آقا کم پیدایی !
کار بسیار عالی انجام دادی!!!
|
|
|
#3 |
|
PocketPC کاربر فعال
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
ایشالا که هر جا هستی موفق و شاد باشی!گفتگو آزادم بیا بچه ها دور همیم!!!!!
این پست ها رو هم برا جلوگیری از اضافه شدن غیر مفید ترد بعد 24 ساعت آینده پاک یکنم یا مدیران زحمتشو بکشن! |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#6 |
|
PocketPC کاربر فعال
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
دوست عزیز....ویندوز موبایل 5 دیگه، آره؟؟؟
در ضمن اگه امکانش هست یه توضیح خیلی خیلی مختصر 3 تا 4 کلمه ای در مورد هر کدوم از نرم افزارها رو زحمت بکشید، تا کاربرا، مثل من بدونن که نرم افزار به چه درد میخوره؟!؟!؟ ممنون و سپاسگذارم از لطفتون |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
PocketPC کاربر فعال
|
Quote:
رو ویندوز موبایل 5 مطمئن نیستم ،شما چرا ویندوز موبایل 6 رو نصب نمیکنید اصلاً قابل مقایسه با هم نیستن ! ![]() |
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
به به جناب محسن عزیز
بازگشت پربارتون رو تبریک میگم
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
دست شما درد نکنه. نمیشه همه رو تو یک فایل برای دانلود بزارید؟
اگر رپید باشه که بهتره یک دنیا ممنون دوست من. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Registered User
|
Quote:
از اینکه اینقدر سریع پاسخ میدید، واقعا ازتون تشکر میکنم...اینکه پیشنهاد نصب ویندوز 6 رو دادید، باید عرض کنم : والله انقدر گزارش باگهای مختلف و جور واجور تو فرومها خوندم که میترسم آپگرید کنم و دستی دستی بیفتم تو هچل!!!!از ریسک خطرناک Break شدن دستگاه هم اگه بگذریم (که البته همچین ساده هم نمیشه گذشت!!!) دانگرید هم خودش کلی مکافات و Cid Unlock و اینجور چیزا میخواد...اگه جنابعالی رم خاصی رو امتحان کردین و 100 در صد ازش راضی هستین (نداشتن هر گونه باگ و گیر و نخوردن باطری و ....)، لطفا بنده رو هم راهنمایی کنین.![]() مورد بعدی که تو پست بعدی هم خواستم ولی از قلم افتاد، اینکه آیا امکانش هست یه چند کلمه توضیح برای هر نرم افزار که تو این ترد گذاشتین، اضافه کنین تا کاربرا راحتتر تصمیم به دانلود و نصب اونا بگیرن؟؟؟البته نه همشو...چون بعضی ها اسمشون مشخص میکنه ولی مثلا HTC Action Screen - HTC Audio Booster - HTC End Key - HTC Plus v2.0 - HTC Random Access - HTC Streaming Media - HTC Tray App ....امیدی هست؟؟ باز هم از راهنماییتون کمال تشکر رو میکنم ![]() ![]() ![]() Last edited by amiromario; 12-13-2007 at 05:27 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
خیلی با حال بودن - اما سرعت سیستم رو میارن پایین .
تووووووپ ترینشون هم AlbumFolder DirectoryOption هستش . من که خیلی باش حال کردم . در کل دستت درد نکنه .
خداوندا خارم کن ، اما مردم آزارم نکن / سبک ترین ، شیک ترین و استیبل ترین ( ویندوز موبایل 6.0 ) Prophet / اکولایزر SRS WOW برای پاکت پیسی / زیبا ترین تم ویستا برای ویسبار دسکتاپ / دات نت ورژن 2.0 یه ترد جدید در مورد پاکت پیسی ( البته برای خوش سلیقه ها )
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
PocketPC کاربر فعال
|
سلام خیلی چاکرم ![]() Quote:
اون پایینسمت چپ بود اوردمش سمت راست که مشخص باشه ![]() Quote:
اگه از من میشنوی همین الان برو آپگرید کن ببین بهترین رامی که واسه سری Prophet اومده PDAVIET 4.0.0.0.6 TOUCH هستش و به جرات میتونم بگم باگی تو این رام وجود نداره و سرعت خیلی بالایی داره این رام رو میتونی ار اینجا دانلود کنی. در مورد توضیح هم باید بگم اکثرشون مشخص هستن ولی چشم حتماً وقت کردم توضیحاتشو میذارم البته اگه شما WM6 رو نصب کنید با اگثرشون آشنا میشید ![]() Quote:
![]() Last edited by MohsenID; 12-13-2007 at 06:01 PM.. |
|||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
واقعا دمت گرم خیلی باحال بودن