نیترازپام آپوکسی می تونه اسم قرص رو بخونه؟!:wacko:
مشاهده پیوست 290942
ملاتونین عوارض کمتری داره و اعتیاد نمیارهدوستان یعنی اگه توی رختخواب باشیم و بعد یه دونه قرص بخوریم مشکلی پیش نمیاد دیگه؟ آخه بعضی شب ها آدم نیاز داره که زود بخوابه ولی ممکنه بخاطر تغییر ساعت خواب خوابش نبره میشه بدین شکل ازش استفاده کرد؟ اعتیاد نمیاره اینطوری؟ و اینکه دوز چند میلیش رو بگیرم بهتره؟ تاثیر ملاتونین بیشتره یا این؟
نه به هیچ وجهدوستان یعنی اگه توی رختخواب باشیم و بعد یه دونه قرص بخوریم مشکلی پیش نمیاد دیگه؟ آخه بعضی شب ها آدم نیاز داره که زود بخوابه ولی ممکنه بخاطر تغییر ساعت خواب خوابش نبره میشه بدین شکل ازش استفاده کرد؟ اعتیاد نمیاره اینطوری؟ و اینکه دوز چند میلیش رو بگیرم بهتره؟ تاثیر ملاتونین بیشتره یا این؟
اين كه مثل فيلم هنگ اوره چه فايده اي داره اين قرص نه لذتي نه ارامشي فقط خودتو چند ساعت ميفروشي به قرص
تو روز در بازه ساعت چقدر ج ميده ؟
واسه اعتراف گيري و برخي كارا خوبه دي:
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
بستگی به ضمیر ناحودآگاهت داره و اینکه چقدر تحت تاثیر ایلومیناتی باشی
بعد از فلج خودآگاه ، ناخودآگاه هست که بهت فرمان میده و تنها جنایتی که استکبار جهانی در حق نوع بشر کردند همین پروژه ایلومیناتی هست
شاید خودتو بتمن و اسپایدرمن فرض کنی و بخوای از بالکن بپری تا برج میلاد
شاید دلت بخواد رگهای ساعدتو دربیاری و بخندی بهشون
شاید بری بشینی نماز بخونی و عبادت کنی
شاید بری سراغ مسائل *****
ممنون دوست عزیزنیترازپام آپو
هر شب 1 عدد
دوستان یعنی اگه توی رختخواب باشیم و بعد یه دونه قرص بخوریم مشکلی پیش نمیاد دیگه؟ آخه بعضی شب ها آدم نیاز داره که زود بخوابه ولی ممکنه بخاطر تغییر ساعت خواب خوابش نبره میشه بدین شکل ازش استفاده کرد؟ اعتیاد نمیاره اینطوری؟ و اینکه دوز چند میلیش رو بگیرم بهتره؟ تاثیر ملاتونین بیشتره یا این؟
دوستان از من مي شنويد اين قرص رو به هيچ وجه مصرف نكنيد حتي اگه دكتر تجويز كرد
اول واسه خواب و آرامش اعصاب مي خوري ولي بعد از يه مدت بهش وابسته مي شي نمي توني كنارش بذاري
به طوري كه تو طول روز هم استفاده مي كني
اگه زياد بخوري يه كاراي انجام مي دي كه فرداش يادت نمياد چيكار كردي
به خدا اينا رو از روي تجربه گفتم
حتي واسه امتحان هم استفاده نكنيد
نمي دونم چرا فروشش تو داروخانه ها آزاده - از نظر من از قرص ترا و متا (ترامادول و متادون ) هم خطرناك تره
خب ديگه من برم داروخونه يه بسته زولپیدم بخرم كه....(شوخي كردم)
این دارو داروی نسبطا جدیدی هست و عوارضش خیلی شناخته شده نیست ولی خیلی عوارض داره پیشنهاد میکنم هیچ کس مصرف نکنه چون دقیقا مصل مواد مخدر میمونه و اعتیاد بهش همونطوره
کار این دارو اینه که کسایی که در مرحله اول خوابیدن مشکل دارن سریع خوابشون ببره با خوردن این دارو شما در کمتر از 15 دقیقه خوابتون میبره در واقع بیهوش میشید تو خواب احتمال اینکه حرف بزنید دست و پاتون حرکت کنه کارهای عجیب غریب انجام بدید و حتی راه برید هست حافظه شما هم دچار مشکل میشه بعد از مدتی لاغر میشید سریع عصبانی میشید با دیگران جر و بحث الکی میکنید مشکلات گوارشی ممکنه بیاد سراغتون کلا زندگیتون رو مختل میکنه درکل اول پیشنهاد میکنم مصرف نکنید دوم بازم مصرف نکنید سوم شاید گاهی اوقات که بر اثر استرس و فکر و خیال خوابتون نبره یکی بخورید مشکل نداشته باشه
معمولا این قرص رو به سربازهای آمریکایی برای شب قبل از عملیات میدن که سریع خوابشون ببره و استرس اذیتشون نکنه
در حال حاضر بوسپیرون یکی از بهترین داروها برای کسایی هست که مشکل خواب دارن و عوارض خیلی کمی هم داره البته حتما با نظر پزشک مصرف کنید
دوست عزیز این قرص خواب آور هست و یکی از عوارضش به یاد نیاوردن 20 دقیقه قبل از به خواب رفتن هست ( این مقدار برای آدمهای مختلف فرق میکنه ) ولی قرار نیست این قرص رو شما ظهر مصرف کنید که ! این دارو رو وقتی که داخل تخت خوابتون هستید و قصد خوابیدن دارید باید مصرف کنید و اتفاقا یکی از بهترین خواب آور های دنیا هست
این که شما نتونید استفاده درست از یک دارو بکنید تقصیر گردن داروخانه و دارو نیست که !
سلام
دوست گرامي من كسي رو مقصر ندونستم و هدف از ايجاد اين تاپيك اين بود كه :
1-اگه كسي تجربه اي داشت بگه تا بتونم اين قرص رو كنار بذارم (مثلا يه قرص جايگزين با عوارض كمتر كه يكي از دوستان معرفي كردند)
2- بقيه دوستان از عوارض اين قرص آگاه بشن وحتي واسه امتحان هم استفاده نكنند
البته نمي خوام بحث به حاشيه بره ولي اين جمله آخر شما مث اين مي مونه :
اينكه بيشتر جوانان ما معتاد شدن تقصير مواد و مواد فروش نيست
ضمنا منظورم از اينكه چرا تو داروخونه ها فروشش آزاده بدون نسخه در مقايسه با قرص ترامادول و متادون و ديازپام و .... بود كه داروخانه ها بدون نسخه نمي فروشن
از بین قرص خواب فقط ملاتونین هست که بی ضرره، تازه سود هم داره... چون آنتی اکسیدانه. بقیه همشون مضر هستند.
حداقل زولپیدم میگیرید، هگزال آلمانیش رو بگیرید (زولدم) که دیرتر به فنا برید!![]()
ملاتونین برای افراد عادی چه دوزی مناسبتر هست ؟
نیم کافیه؟
بدون نسخه داروخونه میده ؟ منم شبا نمیتونم بخوابم تا ساعت 8 صبح بیدارم :|