آیا گیرنده دیجیتال برای تلوزیون های معمولی وجود داره؟

شروع موضوع توسط shervin ‏16 آپریل 2009 در انجمن وسایل صوتی و تصویری

  1. shervin

    shervin ASP.net کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,226
    تشکر شده:
    108
    محل سکونت:
    تهران
    دوستان همونطور که میدونید الان توی تهران میشه شبکه های تلوزین رو به صورت دیجیتال گرفت ولی تلوزیون های معمولی این امکان رو ندارن
    حالا میخواستم ببینم دستگاهی هست که بتونه بگیره و به تلوزیون بده؟
    البته از این دستگاههای سامسونگ و ... دیدم که هارد هم دارن ولی اونا خیلی گرونه و امکاناتشم نیازی ندارم
    فقط یه دریافت کننده ساده باشه کافیه
    آیا چنین چیزی وجود داره؟
    قیمتشم اگه میدونید بگید لطفا:blush:
  2. karim_2004

    karim_2004 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2008
    نوشته ها:
    683
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    بندر بوشهر
    ilهمون سامسونگ هارد دار رو خود بنده وارد بازار ایران کردم میتونم نهایتش 170 تقدیم کنم بهتون نثبت به امکاناتش میصرفه
  3. Nikonian

    Nikonian Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2006
    نوشته ها:
    273
    تشکر شده:
    0
    درصورت امکان لینکی از اطلاعات این محصول بدهید.
  4. pany

    pany Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 آپریل 2008
    نوشته ها:
    512
    تشکر شده:
    13
    سلام

    اره وجود داره . اتفاقا همین یکی دو ماه پیش اعلام کردن که تمام کانالها در امریکا از فلان تاریخ ( فکر کنم هفدهم فبریه بود که یه خورده عقب هم افتاد بعدش ) دیجیتال میشه و تلویزیون های یه

    خورده قدیمی نمیتونن کانالها رو دریافت کنن .

    باید اول اسممون رو انلاین میدادیم تا 2 تا کوپن برای هر خونه ایی فرستاده میشد . قیمت این کانورترها حدود 40- 50

    دلار بود که 40 دلارشو دولت فدرال با همین کوپن ها پرداخت میکرد و تقریبا برای مردم مجانی در میومد .

    خیلی ها همینطوری الکی رفتن این کانورترها رو گرفتن اما استفاده نکردن چون اکثر تلویزیون ها احتیاجی به این

    دستگاه نداشتن .

    الان فکر میکنم کلی دیجیتال تی وی کانورتر تو خونه ها بی مصرف افتاده که باید سر از ای بی در بیاره .



    [​IMG]
  5. shervin

    shervin ASP.net کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    6,226
    تشکر شده:
    108
    محل سکونت:
    تهران
    مرسی
    پس برم دنبالش بگردم
    امیدوار شدم :دی
  6. DarkShadow

    DarkShadow Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2006
    نوشته ها:
    220
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Somewhere around here
    اگه در حد 40-50 تومن باشه من حاضرم بخرم - با این کیفیت مزخرفی که ما شبکه های ایران رو در قلب تهران دریافت میکنیم ارزش داره که این پول رو بدیم

    اگه دوستان مارک خوب تو این رنج قیمت سراغ دارند لطفا اعلام کنن
  7. rostamiani

    rostamiani فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏6 مارس 2006
    نوشته ها:
    2,645
    تشکر شده:
    210
    محل سکونت:
    نیشابور - مشهد
    چند وقت پیش یکی از مسئولین از ساخته شدن این دستگاه در ایران خبر داد
    با MPEG 2 هم کار می کرد

    اطلاعات دیگه ای هم ندارم !
    موفق باشید
  8. DarkShadow

    DarkShadow Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 آگوست 2006
    نوشته ها:
    220
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Somewhere around here
    ایشون همون مسئول تولید گوشی در داخل کشور نبودن؟ اگه بودن قرار بزاریم 200-300 سال دیگه با هم بریم یکی از این دستگاهها بخریم:p
  9. rostamiani

    rostamiani فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏6 مارس 2006
    نوشته ها:
    2,645
    تشکر شده:
    210
    محل سکونت:
    نیشابور - مشهد
    البته تولید گوشی داخلی و رقابت با نوکیا و سونی اریکسون و موتورولا و... کلا کار عجیبیه و در مورد این وسیله قضیه فرق می کنه و ان شاالله به زودی و با قیمت بسیار پایین و کیفیت بالا به بازار عرضه بشه !
  10. MSP Labs

    MSP Labs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2008
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    سلام
    ضمن ابراز خوشحالي از حضور شما در انجمن ، لطفا در مورد آنتن ذكر شده قدري توضيح بفرماييد. آيا منظورتان آنتنهاي روميزي اكتيو كه داراي دو ديش نمايشي هستند ميباشد ، كه در اين صورت فكر ميكنيد آيا توانايي دريافت سيگنال در نقاط مركزي شهر را نيز دارند ؟ همچنين در خيلي از مناطق، تلويزيونهاي CRT با آنتن نصب شده تصوير نسبتا خوبي دارند در صورتي كه با همين آنتن تلويزيونهاي LCD تصوير خوبي نداشته و در مواردي تصوير كاملا بي كيفيت ميباشد آيا اين فقط مربوط به ابعاد بزرگ تصوير ميباشد يا دليل ديگري دارد( اين مورد مشكل خيلي از افرادي است كه داراي تلويزيون LCD بوده و فقط از آنتن هوايي Active يا Passive استفاده ميكنند ) ضمنا آيا امكان دارد تيونر آنالوگ تلويزيون را با تيونر ديجيتال تعويض نمود ؟ ((قبلا از پاسخ شما تشكر مينمايم.))
    در ضمن من هم علاقه مند به حضور مجدد شما در بخش برق و الكترونيك ميباشم و به ديگر دوستان نيز توصيه ميكنم اين موضوع را اعلام نموده تا هر چه زودتر تعداد به حد نصاب رسيده و شاهد حضور دوباره و استفاده از اطلاعات فني و مفيد شما باشيم.
  11. MSP Labs

    MSP Labs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2008
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    سلام
    ضمن تشكر فراوان از وقتي كه( با توجه به ضيق وقت شما) به اين انجمن اختصاص ميدهيد ، بايد عرض كنم توضيحات شما بسيار دقيق و كامل بوده و مطمئنا مشكل بسياري از دوستان خوب اين انجمن را بر طرف خواهد نمود.
    در ادامه مشخصات آنتن ذكر شده در صورت امكان ابعاد ديش ، نوع LNB و خروجي ديشها خصوصا آن كه به تلويزيون وصل ميگردد ( آيا مستقيم به تلويزيون مثلا باندUHF و يا از طريق دستگاهي رابط وصل ميگردد) و هچنين جهت دقيق آنتن و حدود قيمت آن را لطفا بفرماييد. در ضمن هر وقت برايتان امكان داشت آن 8 دليل عنوان شده را توضيح دهيد.
    قبلا از محبت و اخلاق خوب شما نهايت تشكر را دارم.
  12. smk1981

    smk1981 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    دوستان سخت افزار خواستن بگیرن برا تهران باید کدینگ h264 , aac , mpeg را پشتیبانی کنه عرض باند مصرفی هم الان 5.5mb/s هست.
  13. cotgnx

    cotgnx Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 فوریه 2005
    نوشته ها:
    462
    تشکر شده:
    28
    یدونه دیش بزار طرف اینتل ست همه کانال هارو با کیفیت عالی بگیر از شر آنتن هم خلاص میشی. من چند سال هست از همین سیستم استفاده می کنم ;)
  14. smk1981

    smk1981 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    مزیت dvb-t اینه که با برف و بارون قطع نمیشه و با آنتن معمولی قدیمی بدون تقویت کار می کنه و توانایی بافت تصویر هم با دیش قابل قیاس نیست حداقل 3 برابر.
  15. DVBXBOX

    DVBXBOX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2005
    نوشته ها:
    157
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    قربان شما تو صدا و سیما کار می کنی؟ یا یه تحصیل کرده علاقه مند هستی؟
    ببخشید
  16. DVBXBOX

    DVBXBOX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2005
    نوشته ها:
    157
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran

    اگر منظورتون دیدن تلویزیون روی موبایل هست خدمتتون عارضم که سیستم
    دیجیتال پخش تلویزیون روی موبایل در تهران DVB-H هست و برای پخش خانگی
    DVB-T

    فعلا گوشی هایی مثل N96 قابلیت دریافت رو دارند اما چون هنوز به صورت رسمی
    پخش دیجیتال شروع نشده گاهی قطع و وصل می شه.
  17. DVBXBOX

    DVBXBOX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2005
    نوشته ها:
    157
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran

    پخش دیجیتال تلویزیون در تهران دیگر با سیستم MPEG2 انجام نمی شه.
    دستگاه هایی که امپگ 2 هستند الان در تهران فقط صدای کانالها رو پخش میکنند
    و تصویرشون سیاه هست (تصویر ندارند) چون سیستم به MPEG 4 ارتقاء پیدا کرده.
  18. DVBXBOX

    DVBXBOX Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2005
    نوشته ها:
    157
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran

    این Convertor ها و مبدلهای آنالوگ به دیجیتال در امریکا به سیستم اروپایی (سیستمی که در ایران نیز استفاده می شه) نمی خورن. سیستم مورد استفاده در ایران DVB-T هست اما سیستم دیجیتال امریکا ATSC دیجیتال هست.

    بنابراین کسی از دوستان از اون مدل ها نمی تونه در تهران استفاده کنه.
    چون کانالی رو پیدا نمی کنه!
  19. smk1981

    smk1981 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    85
    تشکر شده:
    0
    گزینه دوم درسته:lol:
  20. rasoooli

    rasoooli Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    1,210
    تشکر شده:
    70
    محل سکونت:
    تهران
    من تا حال 3 مدل مختلف از اين دستگاه ها رو در تهران تست كردم :

    - اولين مدل و بهترين مدل ، سفارش خود ايران است ، طراحي كره ، ساخت چين ( جالبه نه !) ماركش irtech
    - دومين مدل چيني بود ( ماركش يادم رفته)
    - سومين مدل ساخت امارات بود ( ماركش Technosat مدل t-8000 بود)

    از اين سه مدلي كه من تست كردم فقط اولي در فاصله دور از جام جم هم خوب كار مي كرد .
    مدل دومي و سومي از جام جم كه خيلي دور مي شدي ( مثلا جنوب تهران) خيلي بد كار مي كرد ( با آنتن يكسال )

    جديدا كيفيت تصوير دوباره خوب شده ( چند وقت بود كيفيت رو mpeg4 شده بود )

    الان راديو ها هم روي شبكه ديجيتال قرار گرفته .

    من دارم استفاده مي كنم مشكلي هم نداره !

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید