اتصال به اینترنت با استفاده گوشی و وایرلس لپ تاپ

شروع موضوع توسط intheair ‏29 ژوئن 2010 در انجمن ADSL , Wireless و ISDN

  1. intheair

    intheair کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2004
    نوشته ها:
    65
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو لباسام
    آیا ممکنه بتونم از اینترنت ADSL لپ تاپم به صورت وایرلس برای گوشیم استفاده کنم ؟

    لپ تاپم وایرلس و ADSL داره

    گوشیم نوکیا 5800 هستش
     
  2. BoldGirl

    BoldGirl کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2009
    نوشته ها:
    5
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    ببخشید من درست متوجه نشدم که این جمله یعنی چی؟
    یعنی شما برای ADSL مودم وایرلس دارید؟
    اگه این باشه بله می تونید
    که برای set کردن wlan گوشیتون هم اگه خواستید می تونید به اینجا مراجعه کنید:
    http://www.nampblog.com/2009/01/set-wlan-wireless-local-area-network-in.html

    ولی اگه منظورتون اینه که مودم وایرلس نیست و لپ تاپ بصورت LAN به مودم وصل شده و لپ تاپتون وایرلس داره باید
    بگم راهی نیست. یا لااقل من فکر نمی کنم راهی باشه.
     
    Last edited: ‏29 ژوئن 2010
  3. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,509
    تشکر شده:
    3,160
    محل سکونت:
    دور
    برید به Network Connections ویندوز (Change adapter settings تو سون و ویستا). روی کانکشنی که اینترنت ازش میاد راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید و از پنجره باز شده برید به زبانه Sharing. هر چی مربع هست تیک بزنید و اگر یه لیست کشویی هم اونجا بود توش کانکشن وایرلستون را انتخاب کنید. OK کنید. حالا:

    حالا باید یه کانکشن وایرلس دوطرفه (ad-hoc) بسازید. چون من خودم ویندوز سون دارم برای سون را می گم بقیه ویندوزها هم تو گوگل سرچ کنید آموزش هاش هست. مثلا اینو برای ویندوز xp سرچ کنید: create ad-hoc network in windows xp

    بریم سر آموزش: Network and sharing center را از تو کنترل پنل باز کنید. Manage wirelss networks را باز کنید. Add را از تو نوار بالا بزنید. Create an ad-hoc network را بزنید. Next را بزنید. Network Name را به صورت انتخابی وارد کنید. Security-type همون WPA2-Personal باشه و در باکس Security Key هم رمزی برای شبکه تون انتخاب کنید. Save this network را تیک بزنید و Next و بعد هم Close.

    حالا با گوشیتون می تونید شبکه ای که ایجاد کردید ببینید. می تونید بهش کانکت بشید. البته تنظیمات IP وایرلس گوشی را هم به این شکل باید تنظیم کنید:

    اگر ویندوزتون سون بود:
    IP: 192.168.137.2
    Netmask: 255.255.255.0
    Gateway: 192.168.137.1
    DNS 1: 8.8.8.8
    DNS 2 : 8.8.4.4
    حواستون باشه که دو تا قسمت به نام DNS باید داشته باشی وگرنه اسمشون لزوما DNS 1 و DNS 2 نیست.

    اگر ویندوزتون XP بود:
    IP: 192.168.0.2
    Netmask: 255.255.255.0
    Gateway: 192.168.0.1
    DNS 1: 8.8.8.8
    DNS 2 : 8.8.4.4

    برای ویستا هم چون تجربه کار کردن باهاش را نداشته ام هر دو را امتحان کنید ببینید با کدوم گوشی می تونه از اینترنت استفاده کنه.

    در ضمن بعد از این که وصل شدی به اینترنت با گوشی سر زدن به operamobile.com فراموش نشه!
     
  4. intheair

    intheair کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2004
    نوشته ها:
    65
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو لباسام

    آقا ممنون از وقتی که گذاشتی . خوشبختانه ویندوز من هم سون هستش.

    من همه اون کارها رو انجام دادم . شبکه ای که ایجاد کردم رو هم تو گوشی می بینم. می تونم بهش کانکت بشم. ولی هر آدرسی رو که خواستم برم ارور زیر رو میده :

    INVALID SERVER NAME

    و هیچ آدرسی رو نمی یاره . توی نوشته هاتون گفتید :

    البته تنظیمات IP وایرلس گوشی را هم به این شکل باید تنظیم کنید

    این تنظیمات IP ، مربوط به کانکشن ویندوزه یا تنظیمات IP وایرلس گوشی ؟

    چون من این تنظیمات رو برای کانکشن وایرلس ویندوز انجام دادم . آیا برای گوشی هم لازمه ؟
     
  5. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,509
    تشکر شده:
    3,160
    محل سکونت:
    دور
    نهههه! مال وایرلس گوشی بود، نه ویندوز! برای گوشی انجامش بدید و تنظیمات وایرلس ویندوز را هم به حالت زیر بر گردونید:

    IP: 192.168.137.1
    Netmask: 255.255.255.0

    بعد هم یه بار از لیست کانکش ها که کنار ساعت ویندوز هست شبکه وایرلسی را که ایجاد کرده بودید Disconnect و Connect کنید و بعد با گوشی دوباره وصل بشید بهش.
     
  6. intheair

    intheair کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2004
    نوشته ها:
    65
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو لباسام
    آقا شرمنده ، من تنظیمات وایرلس گوشی رو هم انجام دادم و از طریق گوشی شبکه وایرلس لپ تابمو می بینم و بهش وصل هم می شم. اما سرعت دریافت و ارسالش زیر یک کیلوبایت در ثانیه هست و قطع میشه و باید از network and sharing دوباره کانکت بشم. کلا به اینترنت وصل نمیشه و همون ارور

    INVALID SERVER NAME

    رو نشون میده. به نظر شما مشکل از چیه ؟ تنظیمات گوشی یا لپتاپ ؟
     
  7. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,509
    تشکر شده:
    3,160
    محل سکونت:
    دور
    نمی دونم والا. به نظرم تنظیماتی که گفتم درسته. من با این روش حتی دایال آپ را هم بدون مشکل به گوشی شیر کرده ام. یه بار دیگه تیتر وار کارایی را که باید بکنی می گم:

    1. به اشتراک گذاری کانکشن اینترنت ویندوز (بعد از این کار IP شبکه وایرلس به طور خودکار به 192.168.137.1 تغییر می کنه).
    2. ایجاد کانکشن ad-hoc و مطمئن شدن از این که منتظر وصل شدن کاربرها باشه (کلیک کردن روی دکمه Connect در لیست کانکشن های ایجاد شده تا به حالت Waiting for users بره).
    3. تنظیم کردن IP و gateway و DNS server ها برای کانکشن روی گوشی به شکل:
    192.168.137.2
    192.168.137.1
    8.8.8.8
    8.8.4.4

    پ.ن: این کارها را امتحان کن شاید مشکل حل شد:
    1. وقتی کانکشن ad-hoc تو ویندوز ایجاد می کنی encryption براش انتخاب نکن.
    2. IP گوشی را عوض کن. می تونی از بین 192.168.137.3 تا 192.168.137.254 یکی را بهش تخصیص بدی.
     
  8. intheair

    intheair کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2004
    نوشته ها:
    65
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تو لباسام
    آقا من همون تنظیمات قیلی که تو پست 3 گفته بودی رو دوباره از اول انجام دادم و بالاخره درست شد و به اینترنت وصل شدم . :D

    خیلی ممنون از راهنمایی تون .
     
  9. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,509
    تشکر شده:
    3,160
    محل سکونت:
    دور
    خواهش می کنم. خوشحالم که موثر بود. موفق باشید.:)
     
  10. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,644
    تشکر شده:
    32
    دستت طلا برادر خیلی جالب بود.
    توی ویندوز XP راهی نیست؟
     
  11. TinySkin

    TinySkin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2009
    نوشته ها:
    1,300
    تشکر شده:
    41
    محل سکونت:
    تهران
    چرا راهي نباشه
    شما ميتوني كانكشن اينترنت رو در مودم ADSL نوعش رو PPOE انتخاب كني و بعد وقتي تونستي با همون PPOE صفحه ببيني در كامپيوتر بعد ميتوني بري توي گوشيت و بروزر اينترنت رو باز كني و وقتي سوال ميكنه چه نوعي وصل شم به اينترنت نوعش رو WLAN انتخاب ميكني و بعد اسم مودمت مياد و انتخاب و صفحه ات باز ميشه بدون مشكل در گوشي
     
  12. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,509
    تشکر شده:
    3,160
    محل سکونت:
    دور
    بله ولی این برای وقتیه که مودم وایرلس داشته باشی. اگر ندارید پست 3 را مجددا با دقت بخونید. فرقش با ویندوز سون تو همون ساختن کانکشن ad-hoc هست.
     
  13. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,644
    تشکر شده:
    32
    یعنی با لپ تاپ نمیشه؟
     
  14. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,509
    تشکر شده:
    3,160
    محل سکونت:
    دور
    چرا دیگه. این آموزشی هم که دادم مال همینه.
     
  15. yahya65

    yahya65 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏12 اکتبر 2011
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام عزیز
    استاد بزرگوار من این راهنماییتون رو انجام دادم
    تو لپ تاپ و پیدا کردن کانکشن توسط گوشی مشکلی ندارم فقط این تنظیمات IP که گفتید رو نمیتونم پیدا کنم تو گوشیم الانم بد جوری گیرم
    اگه زخمت نیست راهنماییم کنید
    در ضمن لپ تاپم دل 1520 و ویندوزم سون و گوشیمم که گفتم آیفون 4 هستش
     
  16. S.M.H

    S.M.H همکار پاتوق همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏25 فوریه 2011
    نوشته ها:
    5,489
    تشکر شده:
    6,588
    این نرم افزار هم جواب میده زیاد هم دنگ و فنگ نداره

    Connectify
     
    soheil2317 از این نوشته تشکر کرده است.
  17. sobijoon

    sobijoon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    hamedan
    دوستان با اینکه آخرین جواب اینجا خیلی قدیمی هست ولی اگه ممکنه منو راهنمایی کنید :

    من همه کارهایی که تویه پست 3 گفتین رو انجام دادم ولی گوشیم کانکشنی رو که ساختم پیدا کنه

    باید بعدش کار خاصی انجام بدم ؟؟؟؟
     
  18. soheil2317

    soheil2317 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    دوست عزیز تشکر اجرا کردم بدون نقص و خیلی راحت اجرا شد;)
     
  19. soheil2317

    soheil2317 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    53
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    tehran
    همه همینو اجرا کنن