اتصال لپ تاپ به اینترنت با موبایل ممکن است ؟

شروع موضوع توسط tnh_z ‏24 مارس 2007 در انجمن لپ تاپ

  1. tnh_z

    tnh_z کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0
    سلام


    من بخاطر کارم ( فارکس) ناچارم زیاد پای کامپیوتر باشم و این مشکل است .هرچه فکر کردم چطور می شود با لب تاب کمی از سختی زیاد ماندن پای کامپیوتر نجات پیدا کنم فکرم بجایی نرسید.چون شهرستان هستم به اینترنت وایرلس دسترسی ندارم . یک PDA گرفتم و سرویس دیتا مخابرات را مشترک شدم اینهم فقط بخشی از مشکل را حل می کند چون همه ابزارهای کاری من قابل اجرا روی PDA نیست .فکر کردم ظاهرا فقط یک راه مانده است اینکه با لب تاب بشود یک جوری به اینترنت وصل شد.خوب به نظر شما اساتید آیا من می توانم لب تاب را با موبایلم - که به اینترنت با سرویس دیتای مخابرات وصل می شود - به اینترنت وصل کنم ؟اگر امکان پذیر است لطفا بفرمایید چگونه .


    اگر نمی شود راه حل دیگری بنظر شما می رسد ؟

    قبلا از اینکه لطف میکنید و برای راهنمایی من وقت می گذارید خیلی خیلی ... تشکر می کنم.


    اگر سوالم را جای مناسبی مطرح نکرده ام مدیران محترم آنرا منتقل کنند. با تشکر
     
  2. yaser

    yaser Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    120
    تشکر شده:
    0
    من با ایرانسل لپ تاپ رو به اینترنت وصل کردم و خیلی خوب هم جواب داد .حالا نمیدونم تو شهر شما ایرانسل است و یا اگه هستgprs فعال است و یا اگه فعال است gprs است و یا edge ?
    ولی به هر حال من تونستم به این وسیله با خارج با گوگل تالک صحبت کنم (voice)
     
  3. tnh_z

    tnh_z کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0

    ممنون از اینکه جواب دادید. بله ما سرویس gprs داریم. اگر زحمتی نیست ممکن است بفرمایید لپ تاپ را چگونه به gprs وصل کردید ؟
    با موبایل ؟ یا سخت افزار مخصوص دارد ؟ روش اتصال را توضیح می دهید ؟ آیا می توان به این شکل در هر نقطه ای که gprs انتن دهی داشته باشد با لپ تاپ به اینترنت وصل شد ؟
    ضمنا شنیده بودم gprs سرویس دهی مناسبی ندارد و مرتب قطع می شود .درست است ؟

    با تشکر مجدد.
     
  4. tnh_z

    tnh_z کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0

    ممنون از اینکه جواب دادید. بله ما سرویس gprs داریم. اگر زحمتی نیست ممکن است بفرمایید لپ تاپ را چگونه به gprs وصل کردید ؟
    با موبایل ؟ یا سخت افزار مخصوص دارد ؟ روش اتصال را توضیح می دهید ؟ آیا می توان به این شکل در هر نقطه ای که gprs انتن دهی داشته باشد با لپ تاپ به اینترنت وصل شد ؟
    ضمنا شنیده بودم gprs سرویس دهی مناسبی ندارد و مرتب قطع می شود .درست است ؟

    با تشکر مجدد.
     
  5. yaser

    yaser Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    120
    تشکر شده:
    0
    اره دیگه با موبایل اکثر موبایل های جدید مودم هم دارند و به راحتی می شه با وصل گوشی موبایل به کامپیوتر یا همون لپ تاپ با استفاده از سرویس gprs حتی تو خیابون هم از روی صفحه لپ تاپ وب گردی کرد .
    در مورد کیفیت سرویس دهی هم من اون روزی که استفاده کردم عالی بود کیفیتش (به خصوص که تو تهران هم edge است ) ولی مطمئنا کیفیت یرویس بعد از تعطیلات که سویس دیگه رایگان نیست خوب می شه و کاملا میشه بهش اعتماد کرد
     
  6. tnh_z

    tnh_z کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 جولای 2005
    نوشته ها:
    108
    تشکر شده:
    0
    سلام دوست عزیز

    خیلی لطف کردید. از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید واقعا ممنونم.

    امیدوارم سلامت و تندرست باشید.
     
  7. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    خوب منم می خوام با خط مخابرات کانکت بشم . می شه ؟
    لطفا توضیح بدین !
     
  8. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    من بوسیله ایرانسل هم نمی تونم به اینترنت کانکت بشم . لطفا به صورت جامع آموزش دهید. یه دنیا ممنون .

    اگر هم نمی تونید آموزش بدید لینک یه آموزش دیگه یا یه انجمن تخصصی دیگه رو بدین .
     
  9. elecit

    elecit Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2005
    نوشته ها:
    413
    تشکر شده:
    10
    آیا از این 214 نفری که این پست رو دیدند کسی یاد نداره جواب این سوال رو بده ؟
     
  10. TAEL

    TAEL Pocket PC کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,042
    تشکر شده:
    20
    محل سکونت:
    تهران
    برای آموزش اتصال به اینترنت توسط ایرانسل بهتره به بخش موبایل سر بزنید و یا به سایت رسمی ایرانسل. چون موضوعی که شما میفرمایید مربوط به این بخش نیست .
     
  11. shakarami

    shakarami کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2007
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان.
    من بخش مربوط رو پیدا نکردم. امیدوارم مدیر محترم پست منو به بخش مربوط منتقل کنه.

    من میخوام با سیم کارت ایرانسل از طریق لپ تاپ به اینترنت وصل بشم. زیر باطری لپ تاپ جای سیم کارت داره. اما من تنظیماتشو نمیدونم. سیم رو که وارد میکنم سیستم چیزی شتاسایی نمیکنه.
    نوع کانکشنی که باید ایجاد کنم چیه؟ اصلن میشه با این روش به GPRS ایرانسل وصل شد یا نه؟
    سپاسگزارم
     
  12. safa2002

    safa2002 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2007
    نوشته ها:
    223
    تشکر شده:
    0
    بعضی از لپ تاپ ها این امکان رو دارن که سیم کارت زیر باطری به اون وصل میشه یا جای دیگه بستگی به مدل لپ تاپ و توانایی اون

    اگه که نداره
    میشه با کابل موبایل رو وصل کرد به لپ تاپ به اینترنت وصل شد
    اگه نوکیا هست با استفاده از برنامه pc suite
    اگه نه که با همون برنامه مخصوص اون موبایل
    یا اینکه حرفه ای تر مودم گوشیتو تو کامیوتر نصب کنی نصب در device manager
    و یه کانکشن اینترنت بسازی ( مثله دایل آپ)
    یوزر پسورد خالی
    شماره تلفن هم
    *99#

    ستاره 99 مربع

    البته باید سیم کارتتgprs داشته باشه مثل ایرانسل
     
  13. Mey$aM

    Mey$aM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,892
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    اگه هنوزم دوستان دنبال نحوه کانکت هستن بگن تا توضیح بدم .
     
  14. afet

    afet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    اگر توضيح بدهيد ممنون ميشوم (بلاخص درمورد اتصال با گوشي موبايل و GPRS برا لب تاپ هاي كه جاي سيم كارت ندارند البته اگر درمورد لب تاپ هاي داراي سيم كارت هم بگوييد كه لطف كرديد)
     
    Last edited: ‏29 ژوئن 2008
  15. Mey$aM

    Mey$aM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,892
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    اگه گوشیت پاکت پیسی نیست ، اول با کد #6*3*140* تنظیمات GPRS ایرانسل رو دریاقت و Save کن

    اگه گوشیت نوکبا یا سونی هست برنامه Pc Suite نوکیا یا سونی رو نصب میکنی بعد گوشی رو وصل میکنی تا تمام درایورها بطور کامل نصب بشن

    حالا دو روش وجود داره :
    ساده تر : به کانکشن مثل کانکشنی که برای dial Up میساختی بساز -- کادر یوزر و پسورد رو خالی بذار --تو کادر شماره اینو وارد کن : #99* و دکمه Dial رو بزن

    باحالتر : برنامه PC Suite رو باز کن و Internet Connection wizard با هر اسم مشایه دیگه رو باز کن و Connect رو بزن..معمولاً تو سونی ، باید یه کانکشن Add کنی که با توجه به توضیحات داخل برنامه اصلا مشکل نیست .

    اگه مشکلی داشتی ، از همون قسمت عکس بگیر تا بگم چیکار کنی . (با Print Screen عکس یگیر بعد ریسایز کن اینجا آپلود کن )
     
  16. afet

    afet کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2007
    نوشته ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    از لطف شما ممنونم كه جواب داديد (ببخشيد كه دير تشكر كردم چون دسترسي به اينترنت نداشتم)
     
  17. CANOR

    CANOR Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آپریل 2006
    نوشته ها:
    1,506
    تشکر شده:
    18
    محل سکونت:
    NoWhere !
    اصلا نیازی به نصب نرم افزار نیست.
    خود من همیشه از طریق بلوتوث به اینترنت وصل میشم
    برای این کار کافیه بلوتوث گوشی و لپ تاپ رو روشن کنید
    بعد از طریق بخش کنترل بلوتوث(Bluetooth Devices) روی Dial Up کلیک کنید و سپس روی شناسه ی بلوتوث گوشی کلیک کنید.
    یک کانکشن باز میشه
    کادرهای یوزر نیم و پسورد رو خالی بذارید
    در کادر شماره تلفن، #99* رو وارد کنید.

    حالا به اینترنت وصل شده اید

    این روش رو من فقط روی لپ تاپ DELL مدل Vostro 1500 تست کردم. از کنترل بلوتوث سایر لپ تاپ ها اطلاع زیادی ندارم. ولی فکر نمیکنم فرق چندانی داشته باشن.


    موفق و پیروز باشید
     
  18. shakarami

    shakarami کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2007
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    سلام بر دوستان
    ممنون از راهنمایی هاتون
    مشکل من همچنان باقیست
    من میدونم چطور به واسطه ی گوشی موبایل لپ تاپ یا پی سی رو به اینترنت GPRS سیم کارت ایرانسل وصل کرد، چیزی که میخوام بدونم اینه که سیم کارتو از گوشی در بیارم، و در محل مخصوص سیم کارت در زیر باطری لپ تاپ قرار بدم: از حالا به بعد نمیدونم چکار کنم؟ اصلا نمیدونم اینو واسه چی گذاشتن؟
    DELL Vostro 1400
     
  19. amin499

    amin499 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 مارس 2010
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    سلام دوستان من میخوام لپ تاپ رو از طریق سیم کارت به اینترنت وصل کنم گوشیم هم u700 سامسونگ راهنمایی کنید
     
  20. anaam22

    anaam22 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    161
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید


بک لینک