انتقال وجه بين كارتهاي بانكهاي عضو شتاب

شروع موضوع توسط Khepele Sibilo ‏26 سپتامبر 2008 در انجمن کار و سرمایه و تجارت

  1. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,626
    تشکر شده:
    4
    دوستان تعدادي از پستهاي آخر اين بخش رو بررسي كردم،‌ديدم ظاهرا اين موضوع،‌مشكل خيلي از بچه هاست

    اينكه از كدوم كارت ميشه به كارتهاي ديگه وجه واريز كرد و از كدوم راهها

    خوب اون طور كه گشتم، ظاهرا هر بانكي كه عضو شتاب باشه،‌از طريق اينترنت ميشه با كارتش به كارتهاي ديگه وجه واريز كرد، يعني اگر شما كارتي عضو يكي از بانكهاي زير داشته باشين :
    [​IMG] بانك سامان
    [​IMG] بانك پارسيان
    [​IMG] بانك ملت
    [​IMG] بانك اقتصاد نوين
    [​IMG] بانك كشاورزي
    [​IMG] بانك پاسارگاد
    [​IMG] بانك صنعت و معدن
    [​IMG] موسسه مالي و اعتباري سينا (بنياد)
    [​IMG] بانك توسعه صادرات

    مي تونين توو هر كدوم از سايتهايي كه فروش آنلاين دارن ( مثل رزو بليط، خريد كارت شارژ، شارژ هاي سرويس هاي اينترنت، دانشگاهها و ... ) مي تونين اين عمليات رو انجام بدين

    اون طور كه تست كردم و با ملت كارت خودم به سامان، از طريق اينترنت پرداخت رو انجام دادم، توو اين مدل فعاليت هيچ هزينه بين بانكي از كسي كسر نمي شه

    تا الان تست نكردم اما فكر كنم اين مدل انتقال تفاوتي با انتقال از طريق سيستم هاي پایانه های پرداخت الکترونیکی POS نداره،‌يعني به همين شكل مي تونين از اونها هم پرداحت خودتون رو انجام بدين،اما چون توو اينها تست نكردم نمي دونم آيا اينها وقتي بين بانكي پرداخت مي كنين از حساب مبلغي كسر ميشه يا نه




    نوع دوم جابجايي ، انتقال از يك كارت به ساير كارتها هست

    توو تجربه تلخي كه بدست آوردم ظاهرا كارتهاي بعضي بانكها تفاوتي با هم دارن ( شايد بعضي كارتهاي اوايل ارائه شده بوده و امكانات سري جديد كه محبور شدن به خاطرش كارت ديگه اي هم ارائه كنن رو نداره ) به عنوان مثال بانك ملت 2 مدل كارت داره :

    [​IMG] http://www.bankmellat.ir/portal.aspx?tabid=135
    [​IMG] http://www.bankmellat.ir/portal.aspx?tabid=188

    كارت اول يا همون كارت هوشند از تمام امكانات انتقال وجه بين بانكها بهره مند هست،‌اما ظاهرا كارت دوم اين امكان رو نداره ! يعني مشكلي كه توو تعدادي از پستها بعضي دوستان اشاره كردن كه منوي انتقال به ساير كارتها ديده نميشه
    يادم مياد اوايل وقتي به آدرس مربوطش توو سايت بانك ملي مي رفتم،نوشته بود كه اين كارت امكان انتقال وجه رو فعلا نداره،‌اما الان كه گشتم اون جمله رو نديدم ! شايد اضافه شده ! اما من هنوز نمي تونم با اون وجهي رو از طريق دستگاههاي خود پرداز منتقل كنم
    پس : توو بانك ملت 2 مدل كارت هست كه با يكي ميشه انتقال وجه كرد اما با دومي فقط ميشه داخل حسابهاي خودش انتقال وجه رو انجام داد !‌(اين تجربه من بود و اميدوارم اشتباه باشه و كسي بتونه راهكار اين رو به من نشون بده

    خوب در خواستي كه از دوستان دارم اين هست كه اينجا در مورد اينكه بين كدوم كارتها و به چه روش هاي ديگه اي ميشه وجه رو منتقل كرد صحبت بشه




    من كارت زير رو دارم:
    [​IMG]http://www.bankmellat.ir/portal.aspx?tabid=188
    SMS bank اون رو فعال كردم، اما گوشي اولم n-gage qd هست كه جاوا 1 داره‌، گوشي دومم PDA هست كه شبيه ساز جاوا داره، گوشي سومم يكي از اين TV هاي چيني هست كه كلا جاوا نداره ! فقط توو PPC تونستم برنامه اش رو نصب كنم، ظاهرا اين سرويس فقط با سيم كارتهاي تاليا و همراه اول كار مي كنه، اما هر كاري كردم توو شبيه ساز PPC نتونستم بعد از ارسال درخواست بروز رساني حسابها، جوابي بگريم
    internet banking اون رو فعال كردم،‌به راحتي امكاناتي نظر پرداخت قبوض و ... توي اون فعال هست،‌امكان انتقال وجه مياد،‌اما تست نكردم اگر به حساب بانك ديگه بخوام وجه واريز كنم،چه كارهايي مي تونم انجام بدم
    تلفن بانك اون رو فعال كردم اما تا الان تست نكردم
    براي استفاده از اون كافيه به آدرس :https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking برين و با سوزر پسووردي كه داده ميشه،وارد سايت بشين،‌امكانات زير فعال ميشه :
    [​IMG]



    فكر نكنم اين كارت امكان ديگه اي هم داشته باشه. به ناچار بانك سامان رفتم،‌حسابي هم اونجا باز كردم،كارتش رو فردا ميگيرم، امكانتش رو تست مي كنم


    براي گرفتن اين امكانات به بانكي كه حساب رو تووي اون باز كرده بودم مراجعه كردم، درخواست شفاهي دادم ( بانك سامان كاغذي داد و گفت وقتي كارتت اومد اين رو پر كن بده !‌) بعد از دادن كارت بانك و كارت شناسايي چند پسوورد به من دادن،‌همونطور كه گفتن ظرف 24 ساعت پسوورد هام فعال شد ( يعني اوني كه داده بودن توو سيستم آفلاينشون ضبط شده بود و اولين باري كه اطلاعات با اصل شعبه رد و بدل كردن پسوورد ها فعال ميشه ) فقط براي اينترنت بانكشون ،‌بعد از 24 ساعت كه پسوورد فعال شد و تونستم برم سايت،‌1 تا 2 روز ( براي من 1 روز ) طول ميكشه تا امكانات اصلي سايت هم فعال بشه،‌يعني من بعد از 24 ساعت فقط تونستم وارد سايت بشم و مشخصات خودم و كارت رو ببينم اما امكانات نقل و انتقال و ... بعد از 24 ساعت فعال شد




    از همه دوستان كه كارتهاي مختلف دارن و انتقال وجه رو انجام دادن خواهش مي كنم مدل كارتشون،‌امكاناتي كه گرفتن، كارهايي كه تونستن با اون انجام بدن رو اينجا بگن، تا براي گرفتن يك كارت،‌بشه بهترين گزينه رو انتخاب كرد
    دليل اينكه روي نوع كارت و اينكه خودش شخص كار رو انجام داده باشه تاكيد مي كن اين هست كه بعنوان مثال كارتهاي بانك ملت همونطور كه ديدم 2 تا هستنن و نوشتن اينكه : كارت بانك ملت مي تونه، شايد صحيح نباشه.
    پس لطفا دقيق نوع كارت و امكانات ( sms banking و. ... ) و انتقال هايي كه انجام شده رو بگين


    ممنونم
  2. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,626
    تشکر شده:
    4
    موضوعي كه يادم رفت لگم اينه كه ظاهرا انتقال وجه توو دستگاههاي فقط خود بانكي كارت متعلق به اون هست فعال ميشه
    يعني اگر كارت ملت داشته باشين،‌به فرض كارت رو توو دستگاه ملي بندازين،‌مي تونين حساب برداشت كنين ( مجاني ،‌قديم بايد كمش 5000 تومن بر مي داشتين اما الان ظاهرا اين مقدار فقط به مينيمم پولي كه خود پرداز مي تونه پرداخت كنه محدود شده ) مي تونين حساب خودتون رو كنترل كنين(100 تومن كم مي كنه ) و ... اما گزينه انتقال وجه ظاهر نميشه ( تست نكردم فقط شنيدم ) يعني اگر بخواين انتقال وجهه بياد بايد كارت رو توو يكي از خودپرداز هاي مربوط به بانك خودش بندازين

    فكر كنم اين موضوع در مورد خريد كارت هاي شارژ كه جديدا توو خودپرداز ها انجام ميشه هم صادق هست

    لطفا اگر تجربه اي دارين بگين ،‌ممنون
  3. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,626
    تشکر شده:
    4
    دوستان كسي مطلبي نداره اينجا اضافه كنه ؟
  4. onemohsen

    onemohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    75
    تشکر شده:
    0
    یه سوال از خودپرداز میشه از کارت سپهر به کارتهای بانک عضو شتاب پرداخت کرد

    مثلاً از سپهر کارت به ملت کارت از حودپرداز پول ریخت ؟
  5. dedboy

    dedboy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 جولای 2007
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    95
    محل سکونت:
    TEHROON !

    من پریروز با همین کارت ملت ( کارت دوم ) به یک حساب ملت دیگه از طریق خودپرداز ملی پرداخت کردم .
  6. h53067

    h53067 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    367
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IST.....
    بله میشه و 500 تومان هزینه داره:happy:
  7. Khepele Sibilo

    Khepele Sibilo کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژانویه 2008
    نوشته ها:
    1,626
    تشکر شده:
    4
    امیدورام این اتفاق بیقته، چون راستش خودم 2 بار تست کردم ! من حتی هم کارتم رو خود بانک ملت انداختم، هم رفتم توو خود پرداز بانک ملی که می خواستم پول بریزم انداختم !!! اما نتونسته بودم، وقتی برای گرفتن یوزر پسوورد کارهای اینترنتی و SMS , ... رفته بودم به مسئولش مشکل رو گفتم، گفت اصولا باید بتونی ، گفتم یعنی نیازی نیست فرمی چیزی پر کنم، گقتن نه روو همین بازه ! همونجا باز رفتم خود پرداز خوده بانکه دم در، باز هم گزینه اش نیومد ! این 2 تا تاپیک هم نگرانم کرده :
    http://forum.persiantools.com/t95140.html
    http://forum.persiantools.com/t112370.html


    راستی ، برای این انتقال های اینترنتی و کارتی و ... سقفی تعیین شده هست، شما می تونین وقت باز کردن حساب سقف رو تعیین کنین و یا اگر ازتون نپرسن همون مقدار پیشفرض رو اعمال می کنن ...
  8. phantom_alon

    phantom_alon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 مارس 2006
    نوشته ها:
    206
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Karaj
    سلام . اول جواب سوال دوتو دم :
    بله شما چه موقع افتتاح و چه موقعی که در جران هست حسابتون و هر وقت که اراده کنید وی تونید سقف تایین کنید .

    جریان اولی :
    مشکل این هست که خودپرداز های یک بانک رو مثلا صادرات رو توجه کن . توی یک شعبه اش بنده مثلا از حساب رفاه برداشت می کنم ، اما در شعبه مرکزی کرج ، اصلا کارت رو نمی گیره .
    یا مثلا برای انتقال وجه یه بانک دیگه به یه بانک ملی ، کارتی که دستم بود رفاه بود ، خود پرداز سپهر بود و مقصد کارت بانک ملی خودم بود ، این کار رو سپهر برام انجام ندارد ، ولی خود خودپراز ملی برام انتقال داد به حساب خودش .فکر می کنم شما اگر کلا از بانک های سامان یا پارسیان استفاده کنید ، خیلی عالیه . مثلا من با شماره کارتم توی قسمت مدیریت های پرداخت لاگین می کنم (اینترنت بانکش نه ) بعد وجه که با شماره کارت لاگین میشه ، به همه کارت ها ، فقط کارت بانک های دیگه هست ، به راحتی تمام انتقال دادم .
    از طریق اینترنت باک ام که کلی امکانات داره ، به شماره های حساب (فقط سامان) انتقال وجه دادم .
    از طریق سامان به همه کارت های شتاب انتقال کارت به کارت از طریق سایت سامان امکان پذیره .
  9. mojtaba2741

    mojtaba2741 مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,789
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    تا اونجایی که اطلاع دارم؛برای انتقال وجه از طریق کارتهای عضو شتاب به بانکی غیر از بانک کارتتون،می بایست از طریق خودپردازهای یکی از دوطرف(یا بانک صادر کننده کارت؛یا بانکی که حساب مقصد در اون قرار داره)استفاده کنید و از بانک سوم نمی توان در این مورد استفاده کرد؛
  10. esfahanweb

    esfahanweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    977
    تشکر شده:
    26
    محل سکونت:
    Esfahan

    برای انتقال بهتر است شما از خودپرداز بانک مقصد استفاده کنید یعنی اگر کارت ملی دارید و میخواهید به بانک ملت واریز کنید مستقیم برید سر خودپرداز بانک ملت هم سریع انجام میشه هم امکان اینکه پول را از حساب کم کنه ولی انتقال نده خیلی کمه مگر اینکه شبکه کلاً مشکل داشته باشه.
    در مورد سیستم مدیریت پرداخت الکترونیک که بهترین وسیله است از نظر من ، کلیه بانکهایی که از سیستم اینترنت بانک کیش ویر استفاده می کنند (سامان ، اقتصاد نوین و...) از این قابلیت برخوردارند فقط یادتون باشه که منوهای موجود در این سیستم فقط در اینترنت اکسپلورر جواب میده نه در فایرفاکس و کروم ...​
  11. mojtaba2741

    mojtaba2741 مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,789
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    البته دیروز در روزنامه دنیای اقتصاد(اگر اشتباه نکنم) به نقل از پورمحمدی معاون بانک مرکزی خواندم که قرار هست در آینده ای نزدیک این محدودیت رفع بشه و بدین ترتیب می شه بطور سه جانبه(یعنی با کارت یک بانک و دستگاه خودپرداز بانک دیگر،به بانک سوم) از طریق شتاب وجه تا سقف 2 میلیون تومان انتقال داد.
  12. HITBOY

    HITBOY Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    391
    تشکر شده:
    91
    مدیر عزیز ,شما دیگه چرا؟!
    این تاپیک زیرخاکیه...:rolleyes:
  13. mojtaba2741

    mojtaba2741 مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏2 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    1,789
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    درسته که تاپیک دوساله پست جدید نخورده،اما با لینکی به این تاپیک وارد شدم و همزمان هم خبری که ذکر کردم به ذهنم رسید، این بود که خبر رو نقل کردم،البته اشتباهی هم کردم و اینکه آقای پورمحمدی در حال حاضر معاون وزیر اقتصاد هستند.در هر صورت بیشتر به خاطر اینکه اطلاع رسانی شده باشد؛این پست خلق شد.
  14. alireza_edison

    alireza_edison کاربر فعال فوتبال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2007
    نوشته ها:
    3,473
    تشکر شده:
    1,087
    محل سکونت:
    در اتاقی که به اندازه یک تنهاییست
    این درگاه بانک پارسیان چرا کار نمیکنه ؟
    آدرسش عوض شده ؟
  15. scanme

    scanme Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,131
    تشکر شده:
    58
    محل سکونت:
    THR
  16. ACTION_GAMER

    ACTION_GAMER فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏14 آگوست 2009
    نوشته ها:
    1,456
    تشکر شده:
    57
    محل سکونت:
    تهران
    درگاه بانک پارسیان سه چهار روزه که لینکش وارد خود سایت اصلی بانک میشه...
    لینک:
    https://pib24.com/CustomerService/jsp/Login.jsp

    حالا جالب اینجاست که وقتی سایت بانک رو باز میکنی و وارد قسمت شعبه خانگی ( سمت چپ سایت) میشید

    حالا توی صفحه که باز شده اگه روی قسمت مدیریت پرداخت کارت - انتقال به کارت شتابی کلیک کنید همون درگاه قبلی باز میشه.

    نکته جالبتر اینکه این لینک تغییر نکره و همون لینک قبلیه
    فقط باید اول وارد سایت بانک بشید بعد اون لینک رو باز کنید تا وارد درگاه بشید.

    حلا این مسئله یا مشکل خود سایت بانکه ، که بعید میدونم
    یا اینکه بانک پارسیان از قصد این حرکتو کرده که....

    :f34r::f34r::f34r:
    Last edited: ‏28 جولای 2011
  17. alireza_edison

    alireza_edison کاربر فعال فوتبال

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آگوست 2007
    نوشته ها:
    3,473
    تشکر شده:
    1,087
    محل سکونت:
    در اتاقی که به اندازه یک تنهاییست
    ممنون
    راهنمایی خیلی خوبی بود ...
  18. Ramkal

    Ramkal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2008
    نوشته ها:
    28
    تشکر شده:
    0
    مرسی کمک کردید
    منم گیر همین موضوع بودم
  19. NASA_DE

    NASA_DE فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏21 اکتبر 2008
    نوشته ها:
    429
    تشکر شده:
    6
    الان از داخل پنل بانک ملت به راحتی به کارت های شتابی هر بانکی میشه واریز داشت.
  20. Cyberlife

    Cyberlife Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2009
    نوشته ها:
    732
    تشکر شده:
    249
    محل سکونت:
    MACS0647-JD
    برای دیدن میزان موجودی کارت از طربق عابربانک بدون گرفتن 100 تومان

    باید درخواست مبلغی بیشتر از موجودی کارت را بدهید و بعد میبنید که

    خودپرداز پیغام میده که موجودی شما کمتر از میزان درخواستی است و

    یک برگه موجودی برای شما پرینت میکنه.

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید