Abolfazl_real
Registered User
سلام خدمت دوستان عزیز
توی ای تایپک قصد دارم بهترین و موردنیازترین برنامه های آندروید رو که ارزش دانلود و تجربه کردن رو دارند قرار بدم
از شما دوستان عزیز هم در خواست میشه بهترین برنامه ی آندرویدی که داشتید رو بذارید واسه بقیه
اول از خودم شروع میکنم ، بهترین برنامه ها از نظر من :
WeChat :
یکی از بهترین مسنجرهای موجود برای اندروید است که تا به امروز بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر را به سمت خود کشانده است و برای انواع سیستم عامل اندروید ، ویندوز فون و اپل نسخه های مختلف خود را عرضه کرده است. با این مسنجر می توانید به آسانی به چت با دوستانتان بپردازید . امکان چت به صورت صوتی ، تصویری و متنی در این نرم افزار قدرتمند قرار داده شده است که از جمله مسنجرهای متفاوت بوده و امکانات فراوانی را در خود نهفته است .
ویژگیها WeChat:
بدون تبلیغات
قابلیت تماس صوتی با دوستان ویچت
با قابلیت کانکت شدن به فیس بوک
پشتیبانی از زبانهای دیگر : Thai, Vietnamese, Indonesian, Spanish و Portuguese
ثبت نام ساده و سریع با شماره موبایل شما
قابلیت فرستادن عکس و ویدئو به دوستان
قابلیت نمایش موقعیت فعلی شما
قابلیت رده بندی کردن دوستانتان و ستاره دهی به آنها به عنوان دوست خوب
قابلیت بک آپ گیری و ریستور کردن هیستوری چتها
قابلیت چت آنلاین با چند نفر به طور همزمان
قابلیت دعوت دوستان به این مسنجر با QR Code
دانلود
ورژن: 5.0.3.1
توی ای تایپک قصد دارم بهترین و موردنیازترین برنامه های آندروید رو که ارزش دانلود و تجربه کردن رو دارند قرار بدم
از شما دوستان عزیز هم در خواست میشه بهترین برنامه ی آندرویدی که داشتید رو بذارید واسه بقیه
اول از خودم شروع میکنم ، بهترین برنامه ها از نظر من :
WeChat :
یکی از بهترین مسنجرهای موجود برای اندروید است که تا به امروز بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر را به سمت خود کشانده است و برای انواع سیستم عامل اندروید ، ویندوز فون و اپل نسخه های مختلف خود را عرضه کرده است. با این مسنجر می توانید به آسانی به چت با دوستانتان بپردازید . امکان چت به صورت صوتی ، تصویری و متنی در این نرم افزار قدرتمند قرار داده شده است که از جمله مسنجرهای متفاوت بوده و امکانات فراوانی را در خود نهفته است .
ویژگیها WeChat:
بدون تبلیغات
قابلیت تماس صوتی با دوستان ویچت
با قابلیت کانکت شدن به فیس بوک
پشتیبانی از زبانهای دیگر : Thai, Vietnamese, Indonesian, Spanish و Portuguese
ثبت نام ساده و سریع با شماره موبایل شما
قابلیت فرستادن عکس و ویدئو به دوستان
قابلیت نمایش موقعیت فعلی شما
قابلیت رده بندی کردن دوستانتان و ستاره دهی به آنها به عنوان دوست خوب
قابلیت بک آپ گیری و ریستور کردن هیستوری چتها
قابلیت چت آنلاین با چند نفر به طور همزمان
قابلیت دعوت دوستان به این مسنجر با QR Code