تاسیس فست فود

شروع موضوع توسط برتر ‏11 مارس 2012 در انجمن کار و سرمایه و تجارت

  1. برتر

    برتر Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    10
    سلام

    من قصد دارم یک فست فود تاسیس کنم و در حال تحقیق در مورد این شغل میباشم تا اگر شرایط فراهم شد برنامه هایم را عملی کنم. ممنون میشوم به سوالات من پاسخ دهید:

    1- هزینه اجاره مغازه 100 متری در مناطق مرکزی تهران نظیر خیابان ولی عصر بین میدان ولی عصر تا چهار راه ولی عصر چه میزان میباشد همچنین میزان پول ودیعه چه میزان میباشد. در ضمن شما اجاره یک مغازه را تویه میکنید یا رهن کامل.

    2- در مورد استخدام کارگر برای رستوران چه نظری دارید با توجه به اینکه اکثر کارگرها شهرستانی میباشند و کوچکترین آشنایی با کار مواد غذایی ندارند.

    3- در صورت تاسیس یک فست فود تا چه حد باید با ماموران اداره اماکن، شهرداری و اداره دارایی سر و کله زد بطور مثال اگر یکی از مشتریان بدحجاب باشد آیا اماکن به صاحب رستوران گیر میدهد یا شهرداری آیا میتواند به عناوین مختلف صاحب مغازه را تیغ بزند یا نه؟

    4- با توجه طرح هدفمندی یارانه ها و افزایش قیمت برق و گاز، هزینه های مربوط به گاز و برق یک فست فود بطور میانگین چه میزان میباشد.

    5- در پایان آیا تاسیس فست فود با توجه به شرایط اقتصادی جامعه را کاری قابل توجیح میدانید یا نه.
  2. vista2007

    vista2007 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 مارس 2006
    نوشته ها:
    261
    تشکر شده:
    30
    سوال پنج
    من هی میگم دیگه از بیرون نمیگیرم چیزی آخرش یکی دو روز دوام میارم
    تو یه خیابون شما راه برو اکثر مغازه ها مگش میپرونن ساندویجی ها شلوغه
    یه همبرگر ببین چقدر گوشت داره باقیش سویا و آت و آشغال هست و کلی سود میکنن
    من دیروز 4 تا سوسیس خریدم از آرزومان شد 3500 ساندویجی یکیش رو سانویج کنه بده دستت 2500 تا 3500 هم میتونه ازت بگیره
    دو تا سیب زمینی سرخ میکنه میده 2000
    ...
    راه انداختی آدرس بده بیام افتتاحش کنم :p
    managermd از این نوشته تشکر کرده است.
  3. ehsan_333

    ehsan_333 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 سپتامبر 2010
    نوشته ها:
    207
    تشکر شده:
    46
    محل سکونت:
    تهران
    فست فود که خوبه مخصوصا اگه سنتی باشه یعنی با قلیون تو چهارراه ولیعصر تقریبا روبروی بازار رضا ولی اون دست خیابون یه دونه هست پول پارو می کنه همه چی داره قلیون هم می ده تازه زیرزمینه خواستی برو جاشو ببین ایده های خوبی بهت می ده
    درآمدش بالاست ولی خوب هزینه هاشم بالاست احتمالا باید به اماکن و پلیس باج بدی تا کاریت نداشته باشن
    تو هر شرایط اقتصادی فست فود و هر چیزی که مربوط به شکم و زیر شکم باشه تو ایران جواب می ده
  4. برتر

    برتر Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    10
    با تشکر از پاسخ شما، راستش بیشتر قصد دارم در یک زمینه به صورت تخصصی کار کنم به طور مثال در زمینه غذاهای دریایی یا غذاهای شهرستانهای مختلف که بسیار لذیذ و خوشمزه هستند. در واقع میخواهم غذاهای جدیدی به مشتری ارائه دهم، نه اینکه چلوکبابی یا سنتی با غلیون باز کنم. لطفا دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند، در این بحث شرکت کنند.
    Last edited: ‏11 مارس 2012
  5. hunter2000

    hunter2000 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    1,155
    تشکر شده:
    60
    محل سکونت:
    فروش آنلاین محصولات شبکه و مودم ADSL
    بالای 100 تا سرمایه داری تازه میتونید استارت بزنید
    هزینه اجاره و رهن مغازه ها تو مرکز شهر فضایی هست . تازه باید قرار داد کم کم 3 ساله ببنید اگر میخواهید حرفه ای کار کنید . که کمتر کسی این مقدار قرار داد میبنده

    هزینه کارگر ها + بیمه و ..... مالیات + هزینه های جاری و شیتیل ..... رو هم حساب کنید برای استارت سرمایه بالایی میخواهید همچنین نیاز به نیروی متخصص و ماهر هم دارید پیتزا زن و ساندویچ زن و کباب ترکی زن و ...
  6. برتر

    برتر Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    10
    با تشکر از پاسخ شما، بله در مورد اجاره قرار داد باید حتما سه ساله باشد زیرا باید کلی هزینه طراحی دکوراسیون رستوران کرد، همچنین مشتریان نیز باید با مکان رستوران آشنایی پیدا کنند. اگر قرار باشد قرارداد یکساله باشد اصلا ارزش ندارد.
  7. mha1368

    mha1368 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2009
    نوشته ها:
    1,779
    تشکر شده:
    345
    فست فود جواب میده خفن...
    البته مکان مناسب بهترین شرطه..
    نباید نزدیکتون یه رقیب تپل داشته باشید..و گر نه یه ذره دچار مشکل میشید

    اگه یه قسمت سنتی و یه مدرن داشته باشی.بیتره
    هر دو جور آدم میان مغازت

    اول کار قیمت مناسب بده تا مشتری جذب کنی

    نزدیک خوندمون یه فست فود بود
    3 تا پیتزا می خریدی.یکی مجانی میداد
    اون موقع 3500 بود پیتزاهاش..4 تا هم سس میداد

    الان کرده 5500..2 تا سس میده.
    100 تا هم پیتزا بگیری.دیگه کوفت هم بهت نمیده..چه برسه به پیتزا جایزه
    silverstar292 از این نوشته تشکر کرده است.
  8. برتر

    برتر Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    10
    بله داشتن مکان مناسب برای رستوران بسیار مهم میباشد، ولی مسائل دیگری نیز وجود دارد مثل انتخاب کارگر و آشپز مناسب برای رستوران یا سیستمهای مدیریتی و کنترل مالی و کیفی. من علاقه دارم در این تالار بیشتر سعی کنیم به ریزه کاریها و بیان تجربیات بپردازیم به خصوص دوستانی که سابقه مدیریت رستوران و فست فود را دارند میتوانند کمک زیادی کنند، یک مثال میزنم در مورد استخدام کارگر جدا از مسائلی مثل تمیز بودن و رعایت بهداشت فردی از سوی شخص مراجعه کننده برای استخدام، مسئله قومیت شخص نیز میتواند تاثیر مهمی داشته باشد بر کیفیت کار رستوران، اصولا کارگران آذربایجانی کارهای سنگین را راحت تر انجام میدهند و به پرکار بودن معروف هستند و برای کار در رستوران نیز مناسب تر از سایر قومیتها میباشند.
  9. برتر

    برتر Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    10
    نکته دیگری که لازم دیدم دیدم مطرح کنم گرفتن حق امتیاز رستورانهای مطرح در ایران میباشد مثل هایدا، شیلا، پدر خوب و...
    اگر دوستان در مورد گرفتن حق امتیاز نظری دارند آن را لطفا مطرح کنند.
  10. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,282
    تشکر شده:
    1,180
    خب بستگی به هزینه ای داره که برای استفاده از اسمشون میپردازی. اگر قیمتش فضایی نباشه ارزش داره. خود کیفیت غذا ، محیط ، نحوه ی رفتار با مشتری ، قیمتها و... مهم تر هست تا صرفاً یک اسم
  11. Mohsen_14

    Mohsen_14 کاربر فعال فوتبال

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    3,690
    تشکر شده:
    5,324
    محل سکونت:
    سرزمین دروغگو ها
    در مورد مغازه های کوچکتر فست فود چه نظری دارید ؟ همینایی که اسنک و سیب زمینی و ذرت و ... میفروشن.
    کار بدرد بخوری هست ؟ کل وسایلش+یخچالهاش چقدر هزینه داره ؟
    اصلا اسنک و این چیزا چقدر کشش داره ؟ خز و خیل نشده؟



    یکی از کارهای مهم شناسایی رقبا و پی بردن به مزیت هایی هست که دارن . مثال ساده : چند وقت پیش میخواستیم پیتزا بخوریم بحث این بود که کجا پیتزا دو نفره های بهتری داره ؟ هر کی نظرشو داد و بالاخره رفتیم جایی که تازه تاسیس شده بود و پیشنهاد یکی از دوستان بود . 2 نفره هاش اینقدر خوب و پر مایه بود که همگی گفتن از این به بعد همیشه میان اینجا ! مسلمه تا موقعی که این مغازه از کارش نزنه ما مشتریش خواهیم بود .


    .
  12. برتر

    برتر Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    10
    البته من قصد ندارم از منوهای تکراری در رستورانی که علاقه دارم تاسیس کنم استفاده کنم، منوهایی شامل چلوکباب، کوبیده، زرشک پلو، ساندویچ سوسیس بندری، هات داگ، پیتزای پپرونی و...
    اجازه بدهید یک مثال بزنم شما اگر به رستورانهای تهران بروید به جرات میتوانم بگویم اکثر آنها فقط سوپ جو دارند در حالیکه در شهرها و استانهای مختلف ایران سوپهای متعدد و خوشمزه ایی وجود دارد که اصلا در منوی رستورانها پیدا نمیکنید به اعتقاد من اگر مدیران رستورانها غذاهای جدید، خوشمزه و با کیفیت عرضه کنند، قطعا سود سرشاری خواهند برد.
  13. Mohsen_14

    Mohsen_14 کاربر فعال فوتبال

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    3,690
    تشکر شده:
    5,324
    محل سکونت:
    سرزمین دروغگو ها
    داداش چیکار کردی بالاخره ؟ زدی یا نه ....


    .
  14. برتر

    برتر Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    10
    آقای محسن هنوز در حال تحقیق میباشم، این شغل به سرمایه، وقت و مدیریت مناسب نیاز دارد. من در حال حاضر100 میلیون تومان برای این شغل کنار گذاشته ام منتها از جهت مدیریت رستوران،نوع رستوران،نحوه انتخاب آشپز و... راه طولانی را در پیش دارم و اگر شرایط فوق فراهم شود انشالله رستوران را تاسیس خواهم کرد.
  15. Mohsen_14

    Mohsen_14 کاربر فعال فوتبال

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    3,690
    تشکر شده:
    5,324
    محل سکونت:
    سرزمین دروغگو ها
    خب اگه قبلا تو کارهای اینطوری تجربه نداشتی که خیلی سخته . معمولا کسایی میرن رستوران میزنن که قبلا مغازه های کوچکتر اغذیه داشتن یا تو رستورانها مسئولیتی داشتن . از شروع کسی بخواد رستوران بزنه ریسکش بالاست . من رستوران زیاد دیدم که کلی هم هزینه کردن و بعد موفق نشدن و جمع کردن . بهر حال همه جوانب اش رو بسنج .
    حالا که تحقیق کردی تو این زمینه ، نظری در مورد فست فود نداری ؟


    .
  16. Ali_softcenter

    Ali_softcenter کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2009
    نوشته ها:
    5,911
    تشکر شده:
    7,409
    محل سکونت:
    In my Sad Little world
    کجاس؟ :دی
  17. Mohsen_14

    Mohsen_14 کاربر فعال فوتبال

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    3,690
    تشکر شده:
    5,324
    محل سکونت:
    سرزمین دروغگو ها
    اصفهان _ صندوق پستیـــ ... :دی
  18. برتر

    برتر Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    36
    تشکر شده:
    10
    بله کار من در زمینه دیگری بوده است منتها به تازگی مبلغ نسبتا زیادی پول به من رسیده است و این امکان را برای من فراهم کرده تا به برنامه ریزی برای کسب سود مناسب از سرمایه ام بپردازم.
    در مورد کسب تجربه باید بگویم در حال تحقیق در مورد شرکت در دوره های آموزشی آشپزی در دبی میباشم و همچنین بررسی امکان استخدام به عنوان کار آموز در یکی از رستورانهای معتبر دبی پس از اتمام دوره آموزشی.
    صریح بگویم نمیخواهم پولم را دور بریزم، و در این زمینه با احتیاط گام بر میدارم.
    در زمینه فست نیز اگر به نوشته های گذشته من مراجعه کنید توضیحات نسبتا کاملی داده ام.
  19. sekke bekhar

    sekke bekhar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    104
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مَهد اختلاس های هزاران میلیاردی
    دوست عزیز ،

    با خواندن نوشتۀ شما می خواستم به شما پیشنهاد کنم که از فکر کسب و کار بیرون بیایید و سرمایۀ خود را در این اوضاع حرام نکنید چرا که شروع یک شغل جدید در این شرایط بحرانی مملکت چندان عاقلانه به نظر نمی رسد ،
    ولی گفتم شاید خوشتان نیاید و برخی هم به من ایراد بگیرند .

    ولی الآن که می بینم خودتان به این نتیجه رسیدید که از تأسیس رستوران منصرف شوید نظر خودم را نوشتم و فکر می کنم در مورد شرکت در دوره های معتبر بین المللی که ذکر فرمودید ، ایدۀ بسیار خوب و جالبی می باشد و علاوه بر کسب تجربه و آموزش زبان می تواند پُهن مناسبی برای تأسیس یک رستوران در کشور های اروپایی باشد . هم اکنون ایرانیان زیادی در سرتاسر اروپا و آمریکا دارای رستوران های معروفی می باشند و در کارشان بسیار موفّق اند .

    برای شما هم آرزوی موفّقیّت می کنم .
  20. 100x100

    100x100 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2011
    نوشته ها:
    190
    تشکر شده:
    35
    پولت را بصورت ریال نگهداری نکن که برباد میره.

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید