کاملاً موافقم و تأیید می کنم .پولت را بصورت ریال نگهداری نکن که برباد میره.
سوال پنج
من هی میگم دیگه از بیرون نمیگیرم چیزی آخرش یکی دو روز دوام میارم
تو یه خیابون شما راه برو اکثر مغازه ها مگش میپرونن ساندویجی ها شلوغه
یه همبرگر ببین چقدر گوشت داره باقیش سویا و آت و آشغال هست و کلی سود میکنن
من دیروز 4 تا سوسیس خریدم از آرزومان شد 3500 ساندویجی یکیش رو سانویج کنه بده دستت 2500 تا 3500 هم میتونه ازت بگیره
دو تا سیب زمینی سرخ میکنه میده 2000
...
راه انداختی آدرس بده بیام افتتاحش کنم
سلام
راستش را بخواهيد طي اين مدت تحقيقات زيادي در مورد تاسيس رستوران انجام دادم و با تعدادي از افرادي كه تجربه مديريت فست فود و رستوران را داشته اند مشورت كردم اما متاسفانه متوجه شدم با شرايط من و ايران تاسيس رستوران شايد ريسكش زياد بالا باشد اما چه مشكلاتي:
1- من دست تنها هستم، فقط يك برادر دارم كه دانشجوي مقطع فوق دانشگاه شريف است و نميتواند در مديريت رستوران بخصوص در صندوق كار كند، پدر من هم بازنشته است و پا درد دارد شايد بتواند گاهي اوقات در رستوران حضور داشته باشد مادر من هم خانه دار است و توانايي حضور در اين رستوران را ندارد، كلا به اين نتيجه رسيدم كه بهتر است كار رستوران را چند نفر از اعضاي يك خانواده اگر مديريت كنند خيلي بهتر است چه از نظر حفظ كيفيت غذاههاي ارائه شده، چه از نظر دريافت پول از مشتري و مسئل مربوط به صندوقداري ولي متاسفانه من در اين مورد مسكل جدي دارم حتي دوست و آشناي قابل اعتمادي ندارم كه بتواند كمكم كند.
2- نكته بعدي عدم ثبات قيمتها در ايران ميباشد سابقا قيمتها در شب عيد و اوايل مهرماه افزايش پيدا ميكرد ولي در حال حاضر به صورت دقيق ايي افزابش پيدا ميكند شما ببنيد قيمت تمام مواد مورد نياز رستوران دائما در حال افزايش است بزور مثال قيمت نوشابه خانواده كوكاكولا از 1200 تومان به 1500 افزايش پيدا كرده است، اين يك مثال كوچك بود.
3- پيدا كردن مغازه مناسب نيز واقعا سخت است صاحب مغازه ها به سختي حاضر هستند قراردادهاي چند ساله ببندند آنها ترجيح ميدهند قرارداد يكساله ببندند تا در صورت لزوم بتوانند قيمت اجاره مغازه را به ميزان قابل توجهي افزايش دهند.
4- پيدا كردن كارگر و آشپز مناسب نيز واقعا سخت است با توجه به رستوران خاصي كه كه علاقه دارم تاسيس كنم يعني رستوران غذاهاي دريايي.
سلام
اول از همه در مورد اینکه بخواین برای فست فود مغازه رهن کنین یا اینکه اجاره هم پرداخت کنین. خوب این بستگی داره چقدر سرمایه داشته باشی. ولی من تا جایی که میدوم 90 درصد فست فود های تهران الان یا ملک برای خودشونه، یا اینکه دارن یه اجاره سنگین پرداخت میکنن.
الان مثلا پیتزا پینار تو تهراپارس داره ماهی 15 میلیون اجاره میده. اما راحت دوبرابر اجارش سود داره. البته قاعدتا بستگی داره به جایی که میخواین فست فودتون رو تاسیس کنین. تو کوچه پس کوچه باشه که عموما مشتری های محلی دارین. اما اگه بر خیابون اصلی باشه میتونین با یه دیزاین جذاب و یه تابلوی خوشگل کلی مشتری گذری شکمو جذب کنین که طبیعتا خیلیاشون میتونن مشتری ثابت شما بشن. از طرف دیگه آدما که صبح دارن میرن سر کارشون از معابر اصلی رد میشن. بعد از 1 - 2 هفته که فست فود شما رو میبینن برای همیشه تو ذهنشون میمونه که یه فست فود خوب تو فلان خیابونه و هر روزی که غذا نداشته باشن ترجیح میدن از فست فود جدیدی که تازه تو ذهنشون نقش بسته سفارش بدن.