برگزیده های پرشین تولز

تاسیس فست فود

100x100

Registered User
تاریخ عضویت
20 جولای 2011
نوشته‌ها
187
لایک‌ها
37
من شنیدم مجله سرآشپز مشاوره تاسیس رستوران و فست فود میده. پول می گیره و اطلاعات ضروری میده و کارگر و آشپز خوب هم برایت پیدا می کنه.
 

drdexter

مدیر بازارچه و اقتصاد - فروشنده معتبر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
20 آپریل 2011
نوشته‌ها
4,171
لایک‌ها
3,550
اگر بخوای فست فود کاملا اتوماتیک بدون دخالت دست داشتی باشی واسه اون منطقه بالای 180 میلیون سرمایه لازم داری . ولی اگر نخوایی فول اتوماتیک باشه با حدود 120 تا اینا می تونی تاسیس کنی . کاملا توجیح اقتصادی داره و بازگشت سرمایه به سرعت هست دوست عزیز این رو با توجه به جایی که می خوایی بزنی گفتم یه 2 تا پیک هم استخدام کنی به همون اندازه فروشت بالاتر هم میشه ;). مردم ایران یه چند وقت که تازه یاد گرفتن خرج کنن :دی خیالت راحت می تونی سود کنی ولی مهمترین چیز داشتن کادری حرفه ای و وارد دقت کن دوست عزیز نباید از اشخاص 0 کیلومتر توی این کار استفاده کنی در ضمن باید به ظاهر و آراستگی طرفت خیلی اهمیت بدی و همچنین نظافت محل کسبت و همچنین نظافت کادرت و همچنین برخورد بسیار عالی . دوست عزیز اگر 50% مشتری ها رو گذری حساب کنی یادت باشه که 50% موندگار هستن مردم از روی باز تو میان نه در باز ;) اخلاق در تجارت 50% راهی هست که باید طی کنی که متاسفانه در ایران اصلا معنی نداره :eek:
 

hossein55

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژوئن 2008
نوشته‌ها
2,192
لایک‌ها
410
محل سکونت
ملک خدا
سوال پنج
من هی میگم دیگه از بیرون نمیگیرم چیزی آخرش یکی دو روز دوام میارم
تو یه خیابون شما راه برو اکثر مغازه ها مگش میپرونن ساندویجی ها شلوغه
یه همبرگر ببین چقدر گوشت داره باقیش سویا و آت و آشغال هست و کلی سود میکنن
من دیروز 4 تا سوسیس خریدم از آرزومان شد 3500 ساندویجی یکیش رو سانویج کنه بده دستت 2500 تا 3500 هم میتونه ازت بگیره
دو تا سیب زمینی سرخ میکنه میده 2000
...
راه انداختی آدرس بده بیام افتتاحش کنم :p

خب از : مستر دیزی غذا بگیر،از فست فود که خیلی سالمتره!
 

Tiva

Registered User
تاریخ عضویت
6 آپریل 2005
نوشته‌ها
711
لایک‌ها
113
فقط تورو خدا شما دیگه همبر و پیتزا و اینا نزنید.

یه 4تا غذای جدید بیارید. منوی همه فست فودها مثل هم هست ! خسته شدم من یکی از همبر و پیتزا .. یعنی دیگه هیچ غذای دیگه ای تو دنیا نیست ؟؟؟
 

برتر

Registered User
تاریخ عضویت
17 دسامبر 2007
نوشته‌ها
36
لایک‌ها
17
با نظر شما کاملا موافق هستم، تنوع منوی رستورانها و فست فودها در ایران بسیار کم می‏باشد، منوی رستورانها که ببشتر شامل انواع چلوکباب، جوجه کباب میباشد فست فودها نیز منوی تکراری و خسته کننده دارند.
من اگر بتوانم به هدفم برسم، قطعا تمام غذاهای منو جدید خواهد بود، در واقع اگر تکراری باشد نمیتوان سود مناسبی بدست آورد.
 

برتر

Registered User
تاریخ عضویت
17 دسامبر 2007
نوشته‌ها
36
لایک‌ها
17
سلام

راستش را بخواهيد طي اين مدت تحقيقات زيادي در مورد تاسيس رستوران انجام دادم و با تعدادي از افرادي كه تجربه مديريت فست فود و رستوران را داشته اند مشورت كردم اما متاسفانه متوجه شدم با شرايط من و ايران تاسيس رستوران شايد ريسكش زياد بالا باشد اما چه مشكلاتي:

1- من دست تنها هستم، فقط يك برادر دارم كه دانشجوي مقطع فوق دانشگاه شريف است و نميتواند در مديريت رستوران بخصوص در صندوق كار كند، پدر من هم بازنشته است و پا درد دارد شايد بتواند گاهي اوقات در رستوران حضور داشته باشد مادر من هم خانه دار است و توانايي حضور در اين رستوران را ندارد، كلا به اين نتيجه رسيدم كه بهتر است كار رستوران را چند نفر از اعضاي يك خانواده اگر مديريت كنند خيلي بهتر است چه از نظر حفظ كيفيت غذاههاي ارائه شده، چه از نظر دريافت پول از مشتري و مسئل مربوط به صندوقداري ولي متاسفانه من در اين مورد مسكل جدي دارم حتي دوست و آشناي قابل اعتمادي ندارم كه بتواند كمكم كند.

2- نكته بعدي عدم ثبات قيمتها در ايران ميباشد سابقا قيمتها در شب عيد و اوايل مهرماه افزايش پيدا ميكرد ولي در حال حاضر به صورت دقيق ايي افزابش پيدا ميكند شما ببنيد قيمت تمام مواد مورد نياز رستوران دائما در حال افزايش است بزور مثال قيمت نوشابه خانواده كوكاكولا از 1200 تومان به 1500 افزايش پيدا كرده است، اين يك مثال كوچك بود.

3- پيدا كردن مغازه مناسب نيز واقعا سخت است صاحب مغازه ها به سختي حاضر هستند قراردادهاي چند ساله ببندند آنها ترجيح ميدهند قرارداد يكساله ببندند تا در صورت لزوم بتوانند قيمت اجاره مغازه را به ميزان قابل توجهي افزايش دهند.

4- پيدا كردن كارگر و آشپز مناسب نيز واقعا سخت است با توجه به رستوران خاصي كه كه علاقه دارم تاسيس كنم يعني رستوران غذاهاي دريايي.
 

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 می 2005
نوشته‌ها
1,361
لایک‌ها
232
سن
46
محل سکونت
آگهی
سلام

راستش را بخواهيد طي اين مدت تحقيقات زيادي در مورد تاسيس رستوران انجام دادم و با تعدادي از افرادي كه تجربه مديريت فست فود و رستوران را داشته اند مشورت كردم اما متاسفانه متوجه شدم با شرايط من و ايران تاسيس رستوران شايد ريسكش زياد بالا باشد اما چه مشكلاتي:

1- من دست تنها هستم، فقط يك برادر دارم كه دانشجوي مقطع فوق دانشگاه شريف است و نميتواند در مديريت رستوران بخصوص در صندوق كار كند، پدر من هم بازنشته است و پا درد دارد شايد بتواند گاهي اوقات در رستوران حضور داشته باشد مادر من هم خانه دار است و توانايي حضور در اين رستوران را ندارد، كلا به اين نتيجه رسيدم كه بهتر است كار رستوران را چند نفر از اعضاي يك خانواده اگر مديريت كنند خيلي بهتر است چه از نظر حفظ كيفيت غذاههاي ارائه شده، چه از نظر دريافت پول از مشتري و مسئل مربوط به صندوقداري ولي متاسفانه من در اين مورد مسكل جدي دارم حتي دوست و آشناي قابل اعتمادي ندارم كه بتواند كمكم كند.

2- نكته بعدي عدم ثبات قيمتها در ايران ميباشد سابقا قيمتها در شب عيد و اوايل مهرماه افزايش پيدا ميكرد ولي در حال حاضر به صورت دقيق ايي افزابش پيدا ميكند شما ببنيد قيمت تمام مواد مورد نياز رستوران دائما در حال افزايش است بزور مثال قيمت نوشابه خانواده كوكاكولا از 1200 تومان به 1500 افزايش پيدا كرده است، اين يك مثال كوچك بود.

3- پيدا كردن مغازه مناسب نيز واقعا سخت است صاحب مغازه ها به سختي حاضر هستند قراردادهاي چند ساله ببندند آنها ترجيح ميدهند قرارداد يكساله ببندند تا در صورت لزوم بتوانند قيمت اجاره مغازه را به ميزان قابل توجهي افزايش دهند.

4- پيدا كردن كارگر و آشپز مناسب نيز واقعا سخت است با توجه به رستوران خاصي كه كه علاقه دارم تاسيس كنم يعني رستوران غذاهاي دريايي.


این خیلی خیلی خوبه شرایط موجود رو بر اساس قابلیتها و امکانات خودت مقایسه کردی. که عدم توجه به این مهم شکست میاره.
در واقع غذا وصنایع غدائی در ایران بسیار خوب جواب میده. مخصوصا نوآوری کردن در محصول یا خدمات.
مثلا اون مدرک دبی به عنوان یک ابزار تبلیغاتی خوب انگیزش روانی مثبتی در ایرانیان داره که حداقل بار اول بیان کیفیت رو تست کنند.

اما نبود نیروی کار مورد اعتماد خیلی خیلی مهم هست و مشکلات جدی رو برات می تونه ایجاد کنه.
یه تجربه رو برات بگم. یه پسر جوونی از اوستاش جداش شده بود و با یکی دو تا از کارگرهای اونجا اومد و همون شغل غذای خونگی زد. زیر زمین ما رو اجاره کرد.
مشکلات غیر قابل پیش بینی براش پیش میومد که بخاط رنداشتن تجربه مدیریت این مکان بود. بلکه تخصص تهیه غذا رو داشت.
مثلا یه بار یکی از کارگرهائی که اورده بود از مشهد بود . آخر ماه تسویه کرد رفت. اما بعدش فهمید انقدر تو همون ماه شبها با مشهد تماس گرفته بود و ساعتها با خونواده اش صحبت کرده بود که کلی هزینه تلفن داد.
 

mahan jalalian

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2012
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
دوست عزیز من 6سال تو رستوران های مختلف کار کردم
خودمم دونبال کار مدیریت رستورانم 
اگه دوس داشتی بام تماس بگیر شاید بتونم راهنماییت کنم یا حتی شاید تونسیم با هم کار کنیم
09373280871 جلالیان
 

Paym

Registered User
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2012
نوشته‌ها
514
لایک‌ها
3
محل سکونت
تهران
دوست عزيز امتياز هايدا حدود ١٠٠ تا ١٥٠ تا برات آب ميخوره ، به نظرم با اين پول بهتره دستگاههاى پخت مناسب به همراه طراحى مناسب براى مغازت بگذارى .خيلى بهتر از امتياز شركتهاى ديگست و همه هم الآن به غذايى كه تحويل ميدى و طراحى خود مغازت نگاه ميكنن .قديما فرق داشت و رقابتى به اون صورت نبود براى همين هيدا كلى گل كرد .الآن خود شما حاضرى برى هايدا يا اين كه يه جاى تمييز و مزين با كيفيت غذايى بالاتر ؟تازه قيمتش هم معادل همونى كه هايدا ميده؟
 

easytrading

Registered User
تاریخ عضویت
14 آگوست 2012
نوشته‌ها
1,451
لایک‌ها
386
محل سکونت
مشهد
آش بده!! آش رشته، آش كشك، آش شلغم، آش برنج و هزار جور آش ديگه. من مطمئنم خيلي ها حتي اسم اين آش ها رو هم نشنيدن!!:D خودم فقط تو عمرم 2 بار آش كشك خوردم اما بقيه اش رو زياد خوردم!! باور كن!! آش سرمايه كم ميخواد، جديده، همه كس پسنده، يك كاسه هم بدي قيمتي نميشه كه طرف بگه سنگينه و نميدم تازه سالم هم هست بهتر از اين سوسيس و پيتزايي هست كه همه اش آشغاله!! آقا آش زدي آدرس بده خودم بيام تهران مشتريت ميشم..
 

Paym

Registered User
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2012
نوشته‌ها
514
لایک‌ها
3
محل سکونت
تهران
آش رسيدگى ميخواد ، يه كم دير بجنبى آش ته ميگيره .براى همين هركسى تن به اينكار نميده براى همين بايد آب بيشتر ميريزن با ملات كمتر هم سودش ميره بالاتر هم حجم ونگهدارى و پختش هم راحتتر ميشه .تنها چيزى كه ميمونه وجدان آدمه .
 

amo mori

Registered User
تاریخ عضویت
30 می 2010
نوشته‌ها
257
لایک‌ها
5
سلام دوستان ما یه چند وقتی هست تصمیم گرفتیم تغییر صنف بدهیم و بزنیم تو کار فست فود
به نظرتون نمایندگی هایدا بگیرم چطور هست ؟؟ محل ما هایدا نداره و خیلی هم شلوغه از نظر تعداد خانوار
 

karafarin

Registered User
تاریخ عضویت
23 فوریه 2008
نوشته‌ها
965
لایک‌ها
266
شرکت صنایع غذایی نوآوران نواندیش جهت راه اندازی رستورانهای زنجیره ای پیتزا خاشخاشی (علامت ثبت شده در اداره ثبت شرکتها) نیاز به سرمایه گذار دارد 80801311
 

Harrp

Registered User
تاریخ عضویت
22 ژوئن 2012
نوشته‌ها
132
لایک‌ها
15
محل سکونت
Never Land
کلی‌ فست فود هست از جاهای مختلف جهان (غیر آمریکا ) میتونین مواد اولیه رو هم از اونجا بگیرین و زیر تحریم نباشین و در ضمن یه ایده جدید هم باشه
 

shahram_irani

Registered User
تاریخ عضویت
19 آگوست 2010
نوشته‌ها
462
لایک‌ها
44
سلام
اول از همه در مورد اینکه بخواین برای فست فود مغازه رهن کنین یا اینکه اجاره هم پرداخت کنین. خوب این بستگی داره چقدر سرمایه داشته باشی. ولی من تا جایی که میدوم 90 درصد فست فود های تهران الان یا ملک برای خودشونه، یا اینکه دارن یه اجاره سنگین پرداخت میکنن.
الان مثلا پیتزا پینار تو تهراپارس داره ماهی 15 میلیون اجاره میده. اما راحت دوبرابر اجارش سود داره. البته قاعدتا بستگی داره به جایی که میخواین فست فودتون رو تاسیس کنین. تو کوچه پس کوچه باشه که عموما مشتری های محلی دارین. اما اگه بر خیابون اصلی باشه میتونین با یه دیزاین جذاب و یه تابلوی خوشگل کلی مشتری گذری شکمو جذب کنین که طبیعتا خیلیاشون میتونن مشتری ثابت شما بشن. از طرف دیگه آدما که صبح دارن میرن سر کارشون از معابر اصلی رد میشن. بعد از 1 - 2 هفته که فست فود شما رو میبینن برای همیشه تو ذهنشون میمونه که یه فست فود خوب تو فلان خیابونه و هر روزی که غذا نداشته باشن ترجیح میدن از فست فود جدیدی که تازه تو ذهنشون نقش بسته سفارش بدن.


جووون من تاریخ تاپیک رو دیدی یا نه ؟؟؟ این تاپیک مال 5 سال پیش هستش !!!!
 
بالا