تهیه سیب زمینی سرخ کرده در خانه

شروع موضوع توسط nasimparsi ‏3 ژانویه 2010 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    664
    تشکر شده:
    28
    درود

    چگونه می شه سیب زمینی سرخ کرده با کیفیت سیب زمینی های سرخ کرده در فست فود ها تهیه کرد؟

    بدبختانه سیب زمینی ها خیلی روغن در خودشون جذب می کنن و حالت پف کردگی در فست فودها رو ندارن. رمز و رازش این چیه؟!!
     
  2. Para2x

    Para2x Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    1,040
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    اصفهان
    اولا قبل اینکه بخوای سیب زمینی رو سرخ کنی 2 روز تو دمای 12 درجه بذار تا نشاسته هایی که قند شدن دوباره نشاسته بشن. اگه این کار رو نکنی توی سرخ کردن کاراملیزه میشه و رنگش قهوه ای میشه!
    برا پف کردن 1 روغن زیاد احتیاج داری (جوری که یه خلال سیب زمینی همه جاش رو روغن بگیره
    اول روغن رو بذار خوب داغ بشه , بعد سیب زمینی رو بریز توش و تا پف کرد , درش بیار همین!
     
  3. salar68

    salar68 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    280
    تشکر شده:
    50
    محل سکونت:
    Esfahan / tehran
    سلام

    می رید به یه سوپری یک بسته سیب زمینی پریس ( با همین مارک می خرید ) به اندازه ای که دوست دارید 10 در 10 و 7در7

    بعد می ائید خونه اگر خواستید می ذارید تو فریزر اگر نه خواستید استفاده کنید
    مقدار روغن توی سرخ کن یا تابه یا قبلمه بریزید تا داغ شد سیب زمینی ها را داخل روغن بریزید و 5 دقیقه
    صبر کنید
    1- روغن مخصوص سرخ کردن باشه بدون ناخالصی روی خلال ها را به طور کامل بپوشاند
    2- به هیچ عنوان تفت ندهیدص صبر کنید تا خودش سرخ بشه

    رنگش نه عوض می شه نه هیچی طلائی خوش رنگ و بسیار و خوش مزه
     
  4. s e v d a

    s e v d a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    268
    تشکر شده:
    207
    هیچ کاری نداره
    روغن سرخ کردنی بگیر
    بریز تو سرخ کن
    زیاد باید روغن بریزی
    از مال بیرون هم بهتر میشه چون روغنش تازه اس
     
  5. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    664
    تشکر شده:
    28
    دقیقا

    همون سیب زمینی پریس رو چطور می شه توی خونه درست کرد؟

    برای اینکه کاملا خود بسنده باشیم و نخوایم چیزی رو بخریم
     
  6. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    664
    تشکر شده:
    28
    مشکل اینه که وقتی سرخش کردیم و بیرونشون میاریم خیلی روغن به خودشون جذب کردن در حالی که توی فست فودها اینجوری نیست
     
  7. s e v d a

    s e v d a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    268
    تشکر شده:
    207
    روغنت خوب نیست
    روغن سرخ کردنی اینجوری نمیشه
     
  8. D^D

    D^D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    1,069
    تشکر شده:
    83
    محل سکونت:
    مشهد
    اگه روغن به حد کافی داغ باشه اصلا جذب نمیشه و یه نکته اینکه وقتی سیب زمینی رو می خوای از روغن بیرون بکشی شعله رو کم نکن تا حرارت روغن کم نشه . اینطوری اصلا روغن جذب نمیشه .
    یه پیشنهاد : وقتی سیب زمینی رو خلال کردی قبل از اینکه بریزی تو روغن یه کم بهش زعفران اضافه کن . خیلی خوش طمع و خوش رنگ میشه
     
  9. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,509
    تشکر شده:
    3,160
    محل سکونت:
    دور
    از سرخ کن هم میشه استفاده کرد. به همراه پریس یک غذای مجردی خوشمزه! (عید امسال سه روز غذای من این بود!!) [​IMG]
     
  10. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    664
    تشکر شده:
    28
    با این حساب دو مشکل ممکنه کار من داشته باشه

    1- روغن داغ باشه (نمی دونستم این باعث می شه که روغن جذب نشه)
    2- روغن سرخ کردنی که استفاده می شه جنس خوبی نداره (با این حساب چه روغنی بهترین گزینه برای این کار هست؟)
     
  11. nasimparsi

    nasimparsi Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    664
    تشکر شده:
    28
    قیمتشون چقدره؟

    البته من چیزی که توی فست فودها دیدم دستگاه خاصی نیست یه چیز توری ماننده که توش سیب زمینی رو می ریزن و با همون بیرون میارن

    به نظرم کارو خیلی ساده تر می کنه
     
    Last edited: ‏3 ژانویه 2010
  12. D^D

    D^D Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    1,069
    تشکر شده:
    83
    محل سکونت:
    مشهد
    روغن سرخ کردنی بهار

    همیشه وقتی قراره یه چیزی رو در روغن سرخ کنید برای اینکه خوب پف کنه ( مثلا سیب زمینی یا ماهی ) و روغن جذب نکنه باید روغن درجه حرارت بالایی داشته باشه
     
  13. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,509
    تشکر شده:
    3,160
    محل سکونت:
    دور
    فکر کنم ارزونترینشون ۱۰۰ تومن باشه. تا ۲۰۰ و خورده ای هم داره.
     
  14. s e v d a

    s e v d a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    268
    تشکر شده:
    207
    درسته
    نکته اصلی اینه

    خب همون سرخ کنه دیگه منتها بزرگشه

    از 50 تومن هست به بالا

    آره بهار از همه بهتره
     
  15. Delphi Prog

    Delphi Prog کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    0
    تشکر شده:
    0
    بيرون از سيب زميني نيمه سرخ کرده منجمد شد استفاده ميکنن !
    من خودم هميشه همين جوري مثل سيب زميني هايي بيرون درست ميکنم !
    سيب زميني رو خلال کنيد بعد تو روغن سرخ کنيد ولي کاملا سرخ نکنيد ! نيمه سرخ بشه ! يعني فقط يه کم بيرونش سرخ بشه ولي داخلش هنوز کال هست بعد روغنش رو بگيريد تو يه پلاستيک تو فريزر بزاريد تا يخ بزنه بايد يه روز بمونه کم کم.
    اين جوري ميشه سيب زميني رو تا چند ماه تو فريزر نگه داشت.
    حالا هر وقت خواستي سيب زميني درست کني روغن رو داغ کن و سيب زميني ها رو همون جوري يخ زده تاکيد ميکنم يخ زده بزير تو روغن و به طور کامل سرخ کن. اين فوت کوزه گري کار هست بايد سيب زميني ها رو بصورت يخ زده بريزي تو روغن داغ اينوري توش مثل سيب زميني هاي بيرون پف ميکنه و روغن هم جذب نميکنه.
    يه بار امتحان کنيد هيچ فرقي با بيرون نداره.
    دليل اين که سيب زميني ها رو هم قبل از اينکه منجمد کنيم يه کم سرخ کرديم اينکه اگه سيب زميني کال رو بزاريم تو فريزر بعد از چند ساعت سياه و خراب ميشه.
     
  16. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,509
    تشکر شده:
    3,160
    محل سکونت:
    دور
    به من همیشه گفتن لادن بخر. خوبه؟
     
  17. s e v d a

    s e v d a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    268
    تشکر شده:
    207
    لادنم خوبه ولی سرخ کردنیه بهار بهتره

    جامد و مایعه لادن خیلی خوبن
     
  18. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,509
    تشکر شده:
    3,160
    محل سکونت:
    دور
    حسین قصد ازدواج داری؟! وقت شوهرته دیگه! [​IMG]
     
  19. s e v d a

    s e v d a Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 آگوست 2009
    نوشته ها:
    268
    تشکر شده:
    207
    [​IMG]
    نه هنوز کلی از درسام مونده [​IMG]

    ولی جدی من اصلا از پخت و پز خوشم نمیاد ولی زیاد به طعم غذا گیر میدم :دی
     
  20. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,509
    تشکر شده:
    3,160
    محل سکونت:
    دور
    معلومه! [​IMG]