تی وی پرشیا از هاتبرد رفته؟

شروع موضوع توسط DNL ‏19 آگوست 2012 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. DNL

    DNL کاربر فعال بازیهای کامپیوتری

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,794
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    کهکشان راه شیری
    الان نزدیک دو هفته ای هست قطع شده
    یک صفحه باز میشه نوشته media broad cast
    میدونم که روی یاست داره با کیفیت HD پخش میشه اما میخوام بدونم دیگه از هاتبرد کلا رفته یا نه؟
    روی سایتشم چیزی ننوشته
    الان برای تماشای شبکه تی وی پرشیا با کیفیت hd باید رسیور اچ دی داشته باشیم؟
     
  2. mojtabahbk

    mojtabahbk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2011
    نوشته ها:
    333
    تشکر شده:
    80
    نه از روی هاتبرد نرفته باید رسیور اچ دی بگیری
     
  3. DNL

    DNL کاربر فعال بازیهای کامپیوتری

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,794
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    کهکشان راه شیری
    پس فرکانسش عوض شده؟
     
  4. brainsore

    brainsore Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2008
    نوشته ها:
    5,510
    تشکر شده:
    3,162
    محل سکونت:
    دور
    والا خود غیاثی گفته میخوان برن رو یاه ست برای همین قطع شده!
     
  5. tanha2011

    tanha2011 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2011
    نوشته ها:
    2,943
    تشکر شده:
    164
    محل سکونت:
    HAMEDAN
    آره یه مدتیه نیست / حالا فرکانسش تغییر کرده ؟؟
     
  6. mojtabahbk

    mojtabahbk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2011
    نوشته ها:
    333
    تشکر شده:
    80
    فریکانس 11054

    پولاریت --افقی

    سمبل ریت 27500
     
  7. mmiladd

    mmiladd Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2009
    نوشته ها:
    2,360
    تشکر شده:
    500
    محل سکونت:
    اینجا
    ملت همه درگير قِر كمرن..
     
  8. tanha2011

    tanha2011 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2011
    نوشته ها:
    2,943
    تشکر شده:
    164
    محل سکونت:
    HAMEDAN
    این میاد media broad cast
     
  9. DNL

    DNL کاربر فعال بازیهای کامپیوتری

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,794
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    کهکشان راه شیری
  10. mojtabahbk

    mojtabahbk Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 آگوست 2011
    نوشته ها:
    333
    تشکر شده:
    80
  11. tanha2011

    tanha2011 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2011
    نوشته ها:
    2,943
    تشکر شده:
    164
    محل سکونت:
    HAMEDAN
  12. tanha2011

    tanha2011 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2011
    نوشته ها:
    2,943
    تشکر شده:
    164
    محل سکونت:
    HAMEDAN
    شبکه تی وی پرشیا وان چند روزیه در فرکانس خود در ماهواره هاتبرد قطع می باشد به گفته مدیران شبکه ،پخش برنامه به علت تغییرات در سیستم‌های HD آن قطع می‌باشد و شبکه هم زمان در دوماهواره هاتبرد به صورت اس دی و در ماهواره یاه ست به صورت اچ دی برنامه پخش خواهد کرد. شبکه تی وی پرشیا وان از 26 مرداد ماه علاوه بر برگشت به جایگاه خود در ماهواره هاتبرد به صورت اچ دی در ماهواره یاه ست برنامه پخش خواهدکرد.
     
  13. tanha2011

    tanha2011 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2011
    نوشته ها:
    2,943
    تشکر شده:
    164
    محل سکونت:
    HAMEDAN
    منم تو همین موندم که چرا پخش نمیشه !!
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید