aypan - aalis

حساب سیبا بانک ملی

شروع موضوع توسط hamids54 ‏11 مارس 2009 در انجمن کار و سرمایه و تجارت

  1. hamids54

    hamids54 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2004
    نوشته ها:
    449
    تشکر شده:
    0
    سلام

    اگه بخواهیم بفهمیم شخصی که ادعا میکنه پول به حساب سیبا بانک ملی ریخته...بدون اینکه به بانک مراجعه کنیم چطور می تونیم چک کنیم؟
     
  2. zepo.ir
  3. Bella_aster

    Bella_aster مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2007
    نوشته ها:
    6,109
    تشکر شده:
    2,544
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام

    با سرویس صورتحساب اینترنتی می تونین با ورود به بخش خدمات اينترنتي حسابتون رو چک کنید...
     
    ctcn8311885 از این نوشته تشکر کرده است.
  4. hamids54

    hamids54 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2004
    نوشته ها:
    449
    تشکر شده:
    0
    مرسی

    هر مشتری که حساب باز کنه امکان چک کردن صورت حساب اینترنتی رو داره یا اینکه کار خاصی باید انجام بشه؟

    و بعد اینکه قبض های آب و برق و تلفن ثابت و موبایل رو هم میشه پرداخت کرد؟
     
  5. Bella_aster

    Bella_aster مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2007
    نوشته ها:
    6,109
    تشکر شده:
    2,544
    محل سکونت:
    Tehran
    بله هر مشتری میتونه، فقط اولش باید رمز فعال سازی رو از شعبه ای که اونجا حساب باز کردین بگیرین...
    کارت ملی و ملی کارتتون رو ببرید، رمز فعال سازی حساب اینترنتی رو از اون شعبه بگیرید بعد می تونید صورت حسابهاتون رو اینترنتی چک کنید...
    برای پرداخت های اینترنتی به رمز دوم کارت هم نیاز دارید که اون رو از خودپرداز ها می تونید بگیرید...

    پرداخت قبض ها هم بله، =>> پرداخت اينترنتي قبوض

    کلا برای اطلاعات کامل و بیشتر می تونید به سایت خود بانک سر بزنید...
     
  6. mrha

    mrha کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    با تلفنبانك ملي مي شه سه گردش آخرو چك كرد البته رمز دوم رو از خود پرداز بايد بذاري
    شماره تلفن بانك(09622) مي زني بعد همه چيز گوياست البته شماره كار تو از رو كارتم بايد بدي
     
    Last edited: ‏15 مارس 2009
  7. shahroodnet

    shahroodnet فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,795
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Under Water...
    میتونید برین ATM، صورتحساب 10 گردش آخر رو میده
     
  8. خدمات پرداخت ریbazicenter
  9. mkf711

    mkf711 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    340
    تشکر شده:
    15
    منظورتون بدون دستگاه رمزیابه،چه جوری؟
     
  10. Bella_aster

    Bella_aster مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آپریل 2007
    نوشته ها:
    6,109
    تشکر شده:
    2,544
    محل سکونت:
    Tehran
    سلام
    بله بدون دستگاه...

    تو دومین پستم توضیح دادم:
    سوال دیگه ای هست در خدمتم...
     
  11. shahroodnet

    shahroodnet فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    3,795
    تشکر شده:
    40
    محل سکونت:
    Under Water...
    البته یه 24 ساعت عقبه!
    صورتحساب تا ساعت 12 شب قبل رو نشون میده;)
     
    Haj_Ehsan از این نوشته تشکر کرده است.
  12. seeker

    seeker Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 جولای 2006
    نوشته ها:
    25
    تشکر شده:
    1
    با موبایل بانک ملی ایران شعبه بانک ملی در جیب شماست

    یه ماهی هست موبایل بانک بانک ملی راه افتاده , رو سایتش نرم افزارش هست
     
  13. phoenix_i06

    phoenix_i06 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2007
    نوشته ها:
    2,098
    تشکر شده:
    147
    محل سکونت:
    آمریکا
    دو تا سیستم اینترنتی هست. یکی سیستم سبا که می تونید انتقال اینترنتی و ... انجام بدید و دستگاه رمزیاب میخواد.
    یکی هم صورتحساب اینترنتی هست که باید برید بانک و فرم رو پر کنید تا براتون فعال بشه. ولی اشکالش اینه که بروز رسانیش با تاخیر هست.

    اگر فکس دارید، بهتره رمز دوم کارتتون را از طریق خودپرداز فعال کنید و با تلفنباک صورتحساب هر دوره زمانی رو که میخواید از طریق فکس دریافت کنید. (همه اطلاعات مورد نیاز رو میده) تلفنباک بصورت آنلاین هست و تاخیر نداره.

     
  14. balabala

    balabala Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 می 2005
    نوشته ها:
    7,199
    تشکر شده:
    1,222
    محل سکونت:
    یه خورده اونورتر
  15. Captive

    Captive کاربر فعال درآمد اینترنتی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    7,217
    تشکر شده:
    2,385
    محل سکونت:
    Shiraz 4 Ever
    :blink:
     
  16. jowshany

    jowshany Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2009
    نوشته ها:
    1,565
    تشکر شده:
    243
    میگم با این اینترنت بانک ملی میشه به کارت پول انتقال داد؟
    من دستگاه رمزیاب دارم ، اما فقط می تونم به حساب پول انتقال بدم به کارت نمی تونم .
    بعد حساب باید حتما سامان باشه؟
    منو از گمراهی در بیارید .
     
  17. Mahiar0

    Mahiar0 کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها

    تاریخ عضویت:
    ‏20 جولای 2004
    نوشته ها:
    9,486
    تشکر شده:
    990
    محل سکونت:
    رشت
    خوب كارت به كارت سيبا رو تو قسمت انتقال اينترنتي برو خوب
     
  18. jowshany

    jowshany Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2009
    نوشته ها:
    1,565
    تشکر شده:
    243
    ممنان :blush:
     
  19. jowshany

    jowshany Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2009
    نوشته ها:
    1,565
    تشکر شده:
    243
    دوستان 2 روزه که می خوام به یه حساب از طریق اینرنت بانک ملی پول انتقال بدم ، اما همش ارور میده .
    بین حسابهای خودم می تونم انتقال بدم .
    اما به این حساب که با 010 شروع میشه پول انتقال نمیده .
    خواستم کارت به کارت هم بکنم ، اما نشد .
    آخه اینم شد ، اینترنت بانک .
     
  20. Farbodmcp

    Farbodmcp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    1
    مبلغ و شماره حساب را خودتون تایپ کنید . قسمت توضیحات هم یک کلمه فارسی کوچک تایپ کنید یا خالی بزارید .
     
  21. www.fnxshipping.com
  22. jowshany

    jowshany Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏4 مارس 2009
    نوشته ها:
    1,565
    تشکر شده:
    243
    ممنون از لطفتون ، درست شد .

    خیلی مسخره ست سیستمشون .
     
  23. Farbodmcp

    Farbodmcp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    106
    تشکر شده:
    1
    خواهش میکنم. ولی دوست خوبم درست نیست اینطوری قضاوت کنید . این قابلیت برای جلوگیری از پر شدن خودکار فرم توسط ابزارهای مخرب طراحی شده و در جهت حفاظت شما کار میکنه . ولی اینکه اطلاع رسانی نشده جای گلایه داره. ;)

    حتی اگر قسمت توضیحات را کلمه ای با حروف انگلیسی بنویسید ، باز هم خطا میدهد که این هم باز دلیلی محکم دارد و آن همانا پاس داشتن زبان فارسی است ! :D :lol:
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

عسل طبیعی و گرده گل ایرانی arzanmobile.irwww.backlinka.ir