سلام موجوده
1380ت
اول واريز بعد ارسال كاملا تست شده با شماره سريال پست tv فيلم كامل گرفته ميشه
48ساعت مهلت تست هم در صورت خرابي
آدرس كاملتون اس بديد(09398584345 امين )براتون شماره كارت بفرستم جهت واريزموردی نداره ؛ من یحتمل ازت خرید کنم دوست عزیز .
اما شرایط ارسال به چه صورت هست ؟
آدرس كاملتون اس بديد(09398584345 امين )براتون شماره كارت بفرستم جهت واريز
در خدمتم بزرگوار ....
دو ست عزيز پ.خ دادم گويا هر چي ارسال ميكنم نمياد بنده عجله ندارم فقط ميخواستم لطفي كرده باشمشما چقدر عجله میکنی دوست عزیز ؟
هنوز که شرایط ارسال را قرار بود تماس گرفته و خبر بدید ؛ هنوز هم خبر ندادید .
آدرس بهتون میدم اما حالا که مشخص نیست بدستم برسه و یا نرسه و یا در مسیرش گیر بدند پولی نمیدم.
نکته : من 5 ساله pt خرید و فروش میکنم ، تا حالا حق کسی را نخوردم (میتونید استعلام بگیرید) واریز کردن پول هم 5 دقیقه طول میکشه ، من به شما قول میدم در صورت سالم رسیدن و بعد از 48 ساعت مهلت تست مبلغ شما را پرداخت کنم
لازم به ذکر هست که هزینه ارسال 100 تومن هم ندارم بدم !
اويييييي شرمنده رفيق پس شما بوديد خب نگفتيد ولي در كل من فراموش ميكنم كاش خب تماس ميگرفتيد بازم عذر ميخوام بابت كم كاري بندهشما چند روز قبل قرار بود خبر بدید شماره هم 9112761064
اويييييي شرمنده رفيق پس شما بوديد خب نگفتيد ولي در كل من فراموش ميكنم كاش خب تماس ميگرفتيد بازم عذر ميخوام بابت كم كاري بنده
مرگ بر امريكادوست عزیز اجازه بدید آبِ پاکی رو بریزم روی دستتون !
وقتی شما به من اعتماد ندارید ، من چطور به شما اعتماد کنم ؟؟؟
تاریخ عضویت ، امتیاز ؛ نوشته ها کدامش بالاتر بنده هست .؟
شما بازیاریابی ، یک تلویزیون اعتبار ندارید که بعد از رسیدن پول رو به فروشنده اصلی بدید ؟؟؟
خوبه ما خودمون به دلالش جنس میدیم 20 روز بعد میریم چک رو میگیرم ! قابل توجه شما " من کارم کامپیوتر و موبایل نیست ، اینها برای تفریح و از روی تنوع هستند و من هم یک مصرف کننده .
برای حرفی که میزنم اعتبار قائل هستم ؛ سرم بره قولم نمیره و دوست ندارم برای جنس کسی که نمیشناسم اعتبارم زیر سوال بره .
با این شرایط خاستید بفروشید آدرسو پ خ میکنم . در غیر اینصورت شرمنده شما هستم . (در این مورد هم پ خ ندید )
آقایون ملت توجه کنند ! من تا کالا به دستم نرسد به کسی پولی نخاهم داد البته بجز کاربرانی که خدمتشون ارادت داریم .
موافق بودین پ خ بدید آدرسو براتون بفرستم .
والسلام ...
مرگ بر امريكا
![]()
اين جمله حس تنفر از يك دولت غير رسمي هستفکر میکنید برای چی هست که ماها پیشرفت نمیکنیم ؟
این جمله چه نفعی برای شما و امثالهم داره ؟
واقعا با این طرز فکر براتون متاسفم .
خوش باشید.
اين جمله حس تنفر از يك دولت غير رسمي هست
اشكال نداره اخرش از خودم ميگيري كلي هم دعا جونمون ميكني اين جمله نفع داره
ما كوچيك شماييم ارادت
روز خوش![]()
همون دولتي كه نسل كشي از اللخصوص امثالهم را انداختهمون دولت غیر رسمی که با مدارک دانشگاه هاش به خودمون افتخار میکنیم که از اونجا مدرک گرفتیم ؟؟
هنوز هم میخام از خودت خرید کنم ؛ اما اول ارسال سپس واریز .)
سلام عزيز دلمسلام ب داش امین و داش میکائیل عزیز و گل .
میکائیل جان در خرید از آقا امین شک نکن .
من تا حالا 2 تا 24 و 4 تا 29 اینچ از آقا امین خریدم و رضایت کامل ازشون دارم ، هم بابت بسته بندی ، هم قیمت و مهمتر از همه چی ، اخلاق خیلی خوب آقا امین . ( امروز هم ی دونه 40 اینچ سفارش دادم )
در کل بگم بهتر از شما نباشه ، بدتر نیست .
مطمعنم ک با همدیگه معامله میکنید .
موفق باشید .
سلام ب داش امین و داش میکائیل عزیز و گل .
میکائیل جان در خرید از آقا امین شک نکن .
من تا حالا 2 تا 24 و 4 تا 29 اینچ از آقا امین خریدم و رضایت کامل ازشون دارم ، هم بابت بسته بندی ، هم قیمت و مهمتر از همه چی ، اخلاق خیلی خوب آقا امین . ( امروز هم ی دونه 40 اینچ سفارش دادم )
در کل بگم بهتر از شما نباشه ، بدتر نیست .
مطمعنم ک با همدیگه معامله میکنید .
موفق باشید .