خرید گوشی از خارج از کشور - رجیستر کردن از طریق مخابرات

شروع موضوع توسط salar68 ‏19 جولای 2006 در انجمن مباحث عمومی

  1. salar68

    salar68 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    279
    تشکر شده:
    44
    محل سکونت:
    Esfahan / tehran
    سلام

    من بردارم 2 روز دبی رفته برای کار های اقامتش قرار بود که برای من گوشی بخره بیاد



    گوشی که من می خواهم بخرم

    1- اولا" قبلا" وارد بازار ایران شده
    2- هنوز ثبت سریال تمام گوشی ها آغاز نشده ( برای گوشی های قدیمی /) !



    با توجه به توضیح بالا تمام فروشنده های دبی می گویند اگر از اینجا گوشی بخری تا گمرکی ندی نمی تونی با گوشیت کار کنی !!

    چون کد هاش را بسته اند

    من با دو مورد بالا رد م یکنم این قضه را

    اگر کسی اطلاع کامل داره هر چه سریع تر راهنمائی کنه چون فردا پرواز برگشت داره و خودم هم قراره برای چند ت ااز دستان از ترکیه گوشی بیارم
  2. salar68

    salar68 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    279
    تشکر شده:
    44
    محل سکونت:
    Esfahan / tehran
    گوشی من یکی از این مدل هاست

    nokia

    N91
    N80
    N71

    هر سه هم وارد بازار شده

    اگر گوشی بود که وارد بازار نشده بود و توی بازار نبود همچنین چیزی عملی بود !
  3. amir_11063

    amir_11063 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1
    تشکر شده:
    0
    فکر می کنم این همان قانونی است که اخیرا مجلس وضع کرده برای جلوگیری از وروده گوشی های قاچاق به داخل کشور .
    یعنی این که گوشی که از خارج از مرز وارد می شه حتما باید از گمرک رد بشه و IMET گوشی ثبت شده و به مخابرات اعلام بشه تا مخابرات هم اون گوشی رو سرویس دهی بکنه .
    در غیر این صورت به دلیل عدم سرویس دهی مخابرات به گوشی های قاچاق شما هم بالطبع نمی توانید از اون گوشی در داخل کشور استفاده کنید .
    البته فکر می کنم این قانون بیشتر در مورده گوشی هایی که از دوبی وارد می شه صدق می کنه .
  4. salar68

    salar68 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    279
    تشکر شده:
    44
    محل سکونت:
    Esfahan / tehran
  5. salar68

    salar68 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    279
    تشکر شده:
    44
    محل سکونت:
    Esfahan / tehran
    سلام

    من از چند تا هم پرسیدم این سولم هست :

    گوشی که وارد شده قاچاق هم هست الان کار نمی کنه مشکل چیه ؟

    1- به دفتر خدمات ارتباطی ها برید درست م یکنند
    2- موبایل فروش ها درست می کنند
    3- راهی نیست باید گمرکیشو بدی بری مخابرات درست کنند ؟


    آخر کدوم درست
    کسی توی این مدت گوشی وارد کرده کمک کنه
  6. hamed1297

    hamed1297 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    2,551
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    shiraz
    من یکسال پیش برام یک K500 سونی اریکسون آوردن بدون رد شدن از گمرک و بدون هیچ مشکلی کار کرد و میکنه.
    من خودم هم این سوال رو دارم که هنوز هم میشه چنین کاری کرد؟
  7. hamed1297

    hamed1297 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    2,551
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    shiraz
    درضمن از دبی هم آوردن.
  8. salar68

    salar68 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    279
    تشکر شده:
    44
    محل سکونت:
    Esfahan / tehran
    سلام

    دوست عزیز من چند وقت پیش ( همین سال 85 ) اوردم کار می کنه

    نه کدی نه هیچی

    اما الان می گویند اینطوری شده

    از دفتر مشترکین می پرسم بااین سه تا مورد مواجه شدم

    !
    کسی هست تازه گی یعنی همین تیر ماه گوشی وارد کرده باشه ؟
  9. salar68

    salar68 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    279
    تشکر شده:
    44
    محل سکونت:
    Esfahan / tehran
    kasiiiiiiiii hast ?
  10. smnzzkhn

    smnzzkhn کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 جولای 2005
    نوشته ها:
    27
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    این سه مدل که گفتین اگه متعلق به اپراتور خاصی در دبی نباشه و مستقیما از نمایندگی نوکیا خریداری بشه در ایران کار میکنه چون هر سه گوشی Universal هستش و در کل دنیا کار میکنه!
  11. salar68

    salar68 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    279
    تشکر شده:
    44
    محل سکونت:
    Esfahan / tehran
    سلام

    مسئله اینه تموم فروشنده ها می گن کار نمی کنه !!
    باید گمرکی بدی تا رجیستر کنند برات !!!

    اینجا هم یه سری از مخابرات می گن کار می کنه یه سری می گن باید بری امور مشترکین
    همون 3 مورد

    اگر تست کرده کسی بگه

    من چند وقت ÷یش لودرم کار می کرد !
  12. s_Sarmad_s

    s_Sarmad_s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2006
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    آقا كسي تو اين تاپيك به نتيجه رسيد؟


    چون بنده هم ميخوام اين كارو بكنم


    اگر كسي خبري داره ممنون ميشم



    فعلا
  13. hamed1297

    hamed1297 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 مارس 2005
    نوشته ها:
    2,551
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    shiraz
    من گفتم که تا 4 شنبه هفته پیش گوشی آوردن و جواب داده.بدون رد کردن از گمرک
  14. ♂MAJID

    ♂MAJID کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    HellioN !!!
    من 2 ماه پیش n80 از دبی اوردم ......... وکار میکنه و هیچ مشکلی نداره !!!
  15. salar68

    salar68 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏19 ژانویه 2006
    نوشته ها:
    279
    تشکر شده:
    44
    محل سکونت:
    Esfahan / tehran
    سلام

    راستی یادم رفت

    برای من اوردن کار می کرد

    اما چون می خواستم ان73 ررا ببنیم چه طوریه و کدوم بهتره دادم به موبایلی برام فروخت

    می خام از نزدیک تستش کنم ببنیم کدوم بهتره !
  16. s_Sarmad_s

    s_Sarmad_s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2006
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0

    خوب كاري كردي چون منم دارم واسه گرفتنش نقشه ميكشم

    حالا تو تهران كه فكر نكنم باشه اما دارم رو گرفتنش از عراق يا دبي كار ميكنم:blink:
  17. behnam_wk8

    behnam_wk8 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2006
    نوشته ها:
    475
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    من دوستم ديروز از دوبي براش SLVR موتورولا آوردن ... در عين ناباوري داره كار مي كنه مثل ساعت ...
    بعد هم اگه كسي بخواد پي 990 مثلا بياره ... يا هر گوشي گروني رو .... اگرم تا اون موقع اين قضيه رجيستر عملي بشه ... مي تونن از تاليا استفاده كنند ...
    ولي من موندم تو كار اينا .... پيرزن از تاكسي خالي مي ترسونن ... به ملت مي گن هر كي گوشي بياره كار نمي كنه ... والا من همين رفيقم يكي دو هفته پيش هم فاميلاشون گوشي آْوردن ... كار مي كنه همش ...
    يه چيز ديگه ...
    من گوشي دوستمو دزديدن ... ان 80 بود ...
    زنگ زديم مخابرات 2 ساعت سوال و اينا ... يارو گفت مخابرات نمي تونه براي گوشي شما كاري بكنه ... بريد كلانتري شكايت كنيد و بعد بريد دادسرا !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بعد گفتم مگه سريال گوشي رو اعلام كنيم سيم بزارن توش نمي سوزه ؟؟‌گفت نه !!!!!!!!!!!
    رفتيم كلانتري ... يارو گفت ما فقط تشكيل پرونده مي كنيم ... شما هم سريال رو اعلام مي كنيد و ما اگه سارق گوشي دستگير كرديم ... مي بينيم گوشي شما هم توش بود بهتون مي ديم !!!!!!!! :wacko: :wacko: :wacko:
    هيچي ديگه !!! تاليا هم كه كلا تو باغ نيست ... اين دختراي اپراتورش قد سيب زميني نمي دونن ...
    به دختره مي گم اگه كسي سيم تاليا بزاره تو گوشي سرقتي ، تاليا سيم رو مي سوزونه اگه اعلام سرقت كنيم يا نه ؟ ميگه زنگ بزنيد به كلانتري اگه گوشيتون رو دزديدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wacko: :wacko: :wacko:
  18. s_Sarmad_s

    s_Sarmad_s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 فوریه 2006
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0

    من تو فكر اين مسله هستم كه اگه اينا بخوان بر اساس IME گوشي بفهمن چه گوشي وارد شده يا اصلا قاچاق

    هست و فقط IME هاي رو كه ثبت كردن اجازه كار بدن پس ميخوان با اين همه گوشي دست مردم هست و IME

    هاي كه اصلا ندارن چي كار كنن؟


    اگه با اين حساب باشه كلا 70% گوشي ها ازكار ميفتن ديگه
  19. behnam_wk8

    behnam_wk8 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 فوریه 2006
    نوشته ها:
    475
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    مي گم كه ... نميشه همچين كاري بكنن ... فقط مي خوان مردم رو بترسونند ... مثل فيلترينگ اينترنت ... گفتن هر كي بره سايت غير مجار ، ما پيداش مي كنيم خيرشو مي گيريم ! :D :D ... اينم همينه ... كاري نميشه كرد ...
    ساز هم گرون كردند ... تعرفه ساز مونده بود بره بالا ... 100% شده ... قبلا 10% بود ... شيطونه ميگه پي آ 50 رو بفروشم 1400 برم 2 تا پي 990 بيارما :D
    ولي در كل خيلي اوضاع خرابه ... بنزيني كه حق مردمه جيره بنديش كردند ! اه ... اگه اينجوريه و يارانه نميديد ... خوب پولشو بدبد به مردم ...
    به نظر من اين اوضاع درست نميشه ... امروزم جمعه است ... فقط منتظر آقا باشيم ... مگه اينكه آقا بياد و تعرفه ها بياد پائين ...
  20. X_Farhad

    X_Farhad Pocket PC کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏23 آگوست 2003
    نوشته ها:
    3,029
    تشکر شده:
    1
    اینا اگه بخوام این کارو بکنن، باید برن از تک تک کارخونه ها آمار imei هاشونو بگیرن ببینن چی مال چیه... احتمالاً فقط روی گوشی های جدید مثل k800 و اینا بتونن این پروسه ی رجیستر شدن رو اعمال کنن...
    بعد آقا بهنام من یه psr-a3 دارم دو-سه سال پیش گرفتم یه ماهم بیشتر استفده نکردم الان فکر می کنید چند بردارن؟:D :blush: اون زمان 330 بودقیمتش [​IMG]

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

backlink