درایو حاوی ویندوز رو چطوری فرمت کنیم؟

شروع موضوع توسط hamineh ‏25 دسامبر 2005 در انجمن ویندوز

  1. hamineh

    hamineh کاربر فعال موسیقی

    تاریخ عضویت:
    ‏1 می 2004
    نوشته ها:
    0
    تشکر شده:
    3
    من روی درایو C و D دو تا ویندوز دارم. 98 روی C و xp روی D. حالا میخوام C رو فرمت کنم چون ویندوزشو نمیخوام. ولی وقتی از توی اکس پی میخوام C رو فرمت کنم ارور میده. از طرف دیگه میخوام خود درایو D رو هم اول فرمت کنم و بعد یه ویندوز XP تروتازه روش بریزم ولی وقتی سی دی ویندوز بالا میاد و من درایو D رو برای نصب انتخاب میکنم دیگه از من نمیپرسه که فرمتش کنم یا نه بلکه فکر میکنه که من میخوام یه ویندوز جدید نصب کنم و هشدار میده که نباید دو تا ویندوز روی یه درایو نصب کرد. میشه بگین برای فرمت کردن این دو درایو چیکار باید بکنم؟
     
  2. amironline

    amironline Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    675
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tabriz
    يكي از راهاش اينه كه شما ميتوني با استفاده از startup disk هر درايوي رو كه ميخواي فرمت كني بعدن ويندوز بزني
     
  3. hamineh

    hamineh کاربر فعال موسیقی

    تاریخ عضویت:
    ‏1 می 2004
    نوشته ها:
    0
    تشکر شده:
    3
    من این دیسکتو ندارم. راههای دیگه اش چیه؟
     
  4. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,633
    تشکر شده:
    0
    اگر پیندوز 98 هنوز پابرجاست ، میتونی بری و از Commnd Prompt ویندوز 98 هر درایوی رو که میخواهی فرمت کنی.
     
  5. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,465
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tavern
    [​IMG]
     
  6. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    mt.cgi
    منظورش کامند پرامپي بود که وقتي اگزيت اين ام اس داس مود رو ميزنيم مياد !
     
  7. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,633
    تشکر شده:
    0
    همچنین میتونه قبل از لود شدن ویندوز 98 ، کلید F5 رو بزنه و از منوی ظاهرشده گزینه Command Prompt رو انتخاب کنه که این مناسبتر از Restart in MS-DOS Mode است.
     
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    11
    محل سکونت:
    mt.cgi
    يام از ديسکت بوت استفاده بشه !
     
  9. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,633
    تشکر شده:
    0
    سی دی بوت مناسبتره.
     
  10. hamineh

    hamineh کاربر فعال موسیقی

    تاریخ عضویت:
    ‏1 می 2004
    نوشته ها:
    0
    تشکر شده:
    3
    باباجون ویندوز 98 من خرابه. xp هم تازگی قاط زده واسه همین میخوام فرمتشون کنم. یه راهی بگین که مستقل از اینا باشه.
     
  11. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,633
    تشکر شده:
    0
    این روشی که برای 98 گفتیم ، قبل از لود شدن کامل ویندوز هستش ، بعد از روشن کردن کامپیوتر و انتخاب 98 از منوی لیست سیستم عاملها ، بلا فاصله و بی درنگ کلید F5 رو بزن و Command Prompt رو انتخاب کن. اینو هم نمیتونی؟
     
  12. hamineh

    hamineh کاربر فعال موسیقی

    تاریخ عضویت:
    ‏1 می 2004
    نوشته ها:
    0
    تشکر شده:
    3
    با command prompt تا حدود 99 درصد نشون میده که داره فرمت میشه ولی بعدش میگه ارور وجود داره و نمیتونه کار رو ادامه بده. لطفا یه روش دیگه بگین.
     
  13. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,633
    تشکر شده:
    0
    باید بیرون از محیط ویندوز ، با یک سی دی بوت شونده که برنامه فرمت درایو داشته باشه ، ترتیبشو بدی. چنین برنامه ای داری؟ اگه نداری بگو تا یه فکری برات بکنم.
     
  14. Opera 8.0

    Opera 8.0 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,465
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tavern
    الان دیگه همه توی خونشون برا پز دادن هم باشه یه عالمه سی دارن که نصفشون ویندوز هستش
    از اونواع و اقسام مختلف
    و در 90% موارد این سی دی ها بوتیبل هستن
    [​IMG]
     
  15. belffy

    belffy کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    136
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    pishe lilibit
    واقعا برای خودت همینه ای هستی ها:cool:

    نه دیسکت بوت 98 داری نه سی دی بوت xp . ه
     
  16. amin007110

    amin007110 کاربر فعال نرم افزار

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2004
    نوشته ها:
    3,662
    تشکر شده:
    22
    محل سکونت:
    No.20, Esfahan, Iran
    اگه فقط cd نصب windows ايکس پی هم داشته باشی که بوت کنه کافيه ! ميتونی وقتی به قسمت Partition Manager رسيد drive های سی و دی رو پاک کنی و دوباره بسازی بعد اگه ميخوای 98 نصب کنی ريستارت کنی اگرم نه که نصب رو با ايکس پی ادامه ميدی.
     
  17. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,633
    تشکر شده:
    0
    اگه خدای نکرده یه وقت مشکل LBA داشت ، اونوقت چی؟
     
  18. ♂MAJID

    ♂MAJID کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 مارس 2005
    نوشته ها:
    1,242
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    HellioN !!!
    به نظر من سی دی بوت بزار تو سی دی رامت
    بعد هم c رو فرمت کن هم d و همین:D
    بعدشم winxp رو c بریز:D [​IMG]
     
  19. mynobar

    mynobar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,633
    تشکر شده:
    0
    اگه مشکل LBA داشته باشه ، درایو فرمت میشه ولی ایکس پی نصب نمیشه. ( بلایی که چند سال پیش سر خودم اومد)
    تنها راه حل این مشکل یه چیزه.
     
  20. mahmood-gt2

    mahmood-gt2 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    504
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    توی ماشین
    یه سر به bootdisk.com بزن. اونجا همه چیز ریخته. بهترین کار اینه که با یه فلاپی DOS بیای بالا. بزن درایو هاتو صاف کن. :lol: