DEX33ER
Registered User
- نوشتهها
- 118
- لایکها
- 209
با سلام خدمت عزیزان.من یه کارت گرافیک 7850 ایسوز dc2 از یکی از بچه های همینجا گرفتم دیروز به دستم رسید.رو سیستم گذاشتم تست کردم ظاهرا درسته ولی یه چیزی دیدم که خیلی تو ذوقم خورد! اولا بگم مانیتور من و کابل و تبدیل درسته چون با گرافیک دیگم 6750 همچین مشکلی اصلا ندارم/مشکل اینجاست که وقتی گرافیکو به مانیتور میزنم مانیتورم هم که vga هست از تبدیل انگار استفاده میکنم وقتی گرافیک تو لود قرار میگیره یه موج هایی خیلی سریعی تو صفحه دیدم میشه که اعصابمو خورد کرده.اومدم رو تلویزیون با hdmi تست کردم همچین مشکلی رو ظاهرا ندیدم ولی باید دوباره تست کنم مطمئن تر بشم ولی هر چی نگاه کردم ندیدم! موضوع اینجاست که وقتی کارت در لود قرار میگیره اونم به مانیتور میزنم همچین چیزی دیده میشه!! حالا مشکل از کجاست؟ آخه مانیتور و کابل و تبدیل که با کارت قبلیم مشکل نداره
ویندوزم 8.1 هست پاورم 600 وات memonex بعد مادریوردم giga p61a-d3.لطفا کمک کنید من واقعا موندم کارت مشکل داره یا نه؟

دما کارت هم اوکی هست
بایوس مادربوردم جدیدترینه درایور کارت گرافیک هم بتا هم whql تست کردم فرقی نکرد.یه چیز مهم دیگه از موج ها اسکرین شات گرفتم وقتی بازی یا تست fun mark در حال اجرا بود موج ها دیده میشدن به محض بسته شدن اونا موج ها غیب شدن یعنی چیزی هم ثبت نمیشه تو اسکرین شات
ویندوزم 8.1 هست پاورم 600 وات memonex بعد مادریوردم giga p61a-d3.لطفا کمک کنید من واقعا موندم کارت مشکل داره یا نه؟
بایوس مادربوردم جدیدترینه درایور کارت گرافیک هم بتا هم whql تست کردم فرقی نکرد.یه چیز مهم دیگه از موج ها اسکرین شات گرفتم وقتی بازی یا تست fun mark در حال اجرا بود موج ها دیده میشدن به محض بسته شدن اونا موج ها غیب شدن یعنی چیزی هم ثبت نمیشه تو اسکرین شات