• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سالاد

Rainy Sky

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 می 2008
نوشته‌ها
1,278
لایک‌ها
846
Last edited:

Rainy Sky

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 می 2008
نوشته‌ها
1,278
لایک‌ها
846





مواد لازم برای 6 نفر:

سیب زمینی: یک کیلوگرم
تخم مرغ آب پز: ‌4 عدد - خرد شده
پیازچه:‌ 4 عدد - به صورت نازک خرد شده
خیارشور : 5 عدد متوسط - خرد شده
ژامبون: 50 گرم - خرد شده
سس مایونز: 2/1 پیمانه
سیر: 2 حبه - ریز خرد شده
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
برگ جعفری تازه: 4/1 پیمانه - خرد شده

طرز تهیه:

سیب زمینی‌ها را درون آب نمک به مدت 12- 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید سپس آن‌ها را از آب بیرون آورید و بگذارید خنک شوند. سپس آنها را مکعبی شکل خرد کنید

سیب زمینی، تخم‌مرغ، خیارشور، پیازچه و ژامبون را در ظرفی بریزید.

درون ظرفی دیگر، سس مایونز، سیر، آب لیمو و جعفری را با هم مخلوط کنید و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده، خوب هم بزنید.


سالاد سیب زمینی آماده است و می‌توانید آن را به عنوان شام سبک میل کنید.
 

manuela89

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,643
لایک‌ها
1,241
وو چه تاپیک خوشمزه ای :rolleyes: چه کار خوبی کردی زهرا.


سالاد تره فرنگی


مواد لازم

تره فرنگی1:عدد حلقه شده

کلم بروکلی : 200 گرم

هویج :2 عدد نگینی شده

کلم برگ: 150 گرم

پیاز 1: عدد

ذرت : نصف پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس

روغن زیتون : نصف پیمانه

سبزی خشک و معطر : 1 قاشق غذا خوری

سس خردل :1 قاشق غذا خوری

سرکه خرما : نصف پیمانه

طرز تهیه

تره فرنگی، کلم بروکلی و هویج را در مخلوط آب و کمی نمک در حال جوش، دو دقیقه بجوشانید. بلافاصله آن ها را از آبجوش بیرون آورده و در آب سرد قرار دهید تا مواد کاملا سرد شوند.
سپس مواد را در ظرفی همراه با کلم برگ خرد شده، پیاز و ذرت مخلوط کنید.
مواد سس را در ظرفی با هم مخلوط کرده و آن را به سالاد اضافه کرده ، 10 دقیقه بعد می توان آن را سرو کرد.
 

سيناترا

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 می 2011
نوشته‌ها
684
لایک‌ها
32
سن
40
لطفا سالادی معرفی کنید که ذرت، بروکلی و قارچ داشته باشه
 

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2006
نوشته‌ها
2,145
لایک‌ها
852
محل سکونت
staring at a closed door!
تو این سایت هم سالادای باحالی داره:
لیست خوردنی‌ها از نوع: '‌سالاد' | Gourmand

یه سالاد هم هست به نام سالاد سفید که توش گردو، کلم، کشمش و سس مایونز ریخته میشه که اونم خیلی خوشمزه بود کسی میدونه چه جوری درست میشه؟ مواد اولیه ای غیر از اینا که گفتم توش هست یا نه؟









مواد لازم برای 6 نفر:

حالا من 6 نفر از کجا پیدا کنم؟:(

اگه این شام سبکه وای به حال شام سنگین:دی
 

Rainy Sky

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 می 2008
نوشته‌ها
1,278
لایک‌ها
846
وو چه تاپیک خوشمزه ای :rolleyes: چه کار خوبی کردی زهرا.

خواهش :دی
مرسی برای سالادی که گذاشتی ، درست کنیم ببینیم چه جوری میشه :happy:

لطفا سالادی معرفی کنید که ذرت، بروکلی و قارچ داشته باشه

توی پست بعدی میزارم براتون

تو این سایت هم سالادای باحالی داره:
لیست خوردنی‌ها از نوع: '‌سالاد' | Gourmand

یه سالاد هم هست به نام سالاد سفید که توش گردو، کلم، کشمش و سس مایونز ریخته میشه که اونم خیلی خوشمزه بود کسی میدونه چه جوری درست میشه؟ مواد اولیه ای غیر از اینا که گفتم توش هست یا نه؟

حالا من 6 نفر از کجا پیدا کنم؟:(

اگه این شام سبکه وای به حال شام سنگین:دی

مرررررررسی برای سایت

من دو مدل از اون سالادی که گفتی رو پیدا کردم میزارم حالا ، ولی همون مخلوط ساده ای که گفتی واقعا خوشمزه ست.

خودت بخور جای 6تا :دی .. آره والا فک کن بعد این تازه شام اصلی رو هم بخوای بخوری :blink:
 

Rainy Sky

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 می 2008
نوشته‌ها
1,278
لایک‌ها
846
مواد لازم:

فلفل دلمه ای : 4 عدد
کنسرو نخود فرنگی : نصف پیمانه
کنسرو ذرت : یک دوم پیمانه
گوجه فرنگی کوچک : 10 عدد
جعفری خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
مغز ساقه کرفس : 2 عدد
کمپوت آناناس : نصف یک کنسرو کوچک
تربچه : 4 عدد
قارچ متوسط : 4 عدد خرد شده
خیار یا خیارشور : 2 عدد
نمک، فلفل : به میزان لازم
برنج آبکش شده و زعفرانی: 2 قاشق غذاخوری
گلپر : 1 قاشق چایخوری
آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
پیازچه یا پیاز : یک عدد متوسط خرد شده
هویج : 2 عدد نگینی خرد شده
کلم بروکلی : به میزان لازم به صورت گل گل شده


طرز تهیه:

از فلفل دلمه ای زرد و نارنجی و قرمز از هر کدام یک عدد را نگینی خرد میکنیم و استفاده میکنیم.
نخود فرنگی و ذرت را میتوانیم به جای کنسرو از تازه آنها که آب پز کرده ایم استفاده کنیم. برای آب پز کردن ذرت نیم ساعت زمان کافیست.
میتوان به جای گوجه فرنگی های کوچک از گوجه فرنگی بزرگ هم استفاده کرد.
مغز ساقه کرفس و خیار یا خیارشور را به صورت نیم هلال خرد میکنیم.
کمپوت آناناس را به صورت مکعبی خرد میکنیم.
تربچه را به صورت حلقه حلقه خرد میکنیم.
استفاده از فلفل اختیاری است.
جعفری را خرد میکنیم اما خیلی ریز هم نباید باشد و نباید له شود.
ذرت را داخل ظرف میریزیم و نخود فرنگی، کرفس، تربچه، آناناس، خیار، قارچ، برنج را اضافه میکنیم و مواد را مخلوط میکنیم.
فلفل دلمه، پیازچه، هویج را هم اضافه میکنیم.
میتوانیم هویج را آب پز کرده و داخل سالاد استفاده کنیم.
گوجه های کوچک را حلقه حلقه میکنیم و اضافه میکنیم.
کلم بروکلی خام را هم اضافه میکنیم.
از بلالهای کوچک تزئینی هم میتوانیم استفاده کنیم.
مواد را کامل مخلوط میکنیم.
جعفری خرد شده را اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم.
آبلیمو و روغن زیتون را هم اضافه میکنیم و کاملاً مخلوط میکنیم.
کمی نمک و فلفل سیاه و گلپر اضافه میکنیم.
گلپر را برای عطر سالاد استفاده میکنیم.

سالاد را داخل ظرف مورد نظر میکشیم و آماده سرو است.
 

Rainy Sky

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 می 2008
نوشته‌ها
1,278
لایک‌ها
846
مواد لازم :

كلم : يه دونه كوچيك
هويج : دو عدد متوسط
خيارشور : دو عدد متوسط
گردوي خرد شده : دو قاشق غذاخوري
كشمش : دو قاشق غذاخوري

سس سالاد :

مايونز - ماست - نمك و آويشن - شكر - سس گوجه فرنگي

طرز تهیه :

كلم برگ را شسته و بسيار ريز خرد كنيد. هويج و خيارشور رو رنده كنيد و با كلم مخلوط كنيد. گردو رو به مواد قبلي اضافه كنيد. كشمش رو از قبل شسته و بزاريد آبش گرفته بشه. بعد كشمشها رو هم به سالاد اضافه كنيد.

توي يه ظرف به دلخواهتون سس مايونز و سس ماست يا ماستي كه سفت باشه و تركيب كنيد و خوب هم بزنيد تا بريده بريده نباشه. بعد آويشن و نمك و كمي سس گوجه اضافه كنيد. براي اينكه ترشي ِ ماست و سس گرفته بشه مقداري شكر اضافه كنيد. اضافه كردن شكر به تركيب سس براي تمام سالاد ها طعم بسيار خوبي به اون ميده.
 

Rainy Sky

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 می 2008
نوشته‌ها
1,278
لایک‌ها
846
مواد لازم:

کلم سفید=نصف یک بوته
خیارشور=250 گرم
فلفل دلمه ای=1 عدد
هویج رنده شده=2 عدد
شوید تازه و خرد شده=4 قاشق سوپخوری
سس مایونز=به میزانلازم
نمک و فلفل=به دلخواه

طرز تهیه:

1.کلم را خلال کرده و بسیار ریز خرد کنید.سپس بشویید.
2.خیارشورها را نگینی ریز خرد کنید.فلفل دلمه ای را هم ریز خرد کنید.
3.کلم،خیارشور،فلفل دلمه ای،هویج رنده شده،شوید خرد شده،سس مایونز،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
4.سالاد را در ظرف مورد نظر بریزید و با گوجه فرنگی تزئین و سرو کنید.

منبع
 

Rainy Sky

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
تاریخ عضویت
1 می 2008
نوشته‌ها
1,278
لایک‌ها
846



مواد لازم:

کلم سفید 1پیمانه
خیار شور 3 عدد
کلم قرمز 1 پیمانه
هویج خام 2عدد
سس مایونز 3 قاشق غذا خوری
نخود فرنگی پخته نصف پیمانه
ماست 2 قاشق غذا خوری
ذرت نصف پیمانه
آبلیمو یا آبغوره 2 قا شق غذا خوری

طرز تهیه :

کلم سفید و قرمز را خیلی ریز یا خلالی ریز خرد می کنیم.
خیار شور را هم خیلی ریز خرد وهویج خام رارنده درشت می کنیم.
نخود فرنگی وذرت پخته را هم با بقیه مواد که آماده کرده ایم مخلوط می کنیم.
سس ونمک و فلفل و آبلیمو را با هم مخلوط و با بقیه مواد سالاد مخلوط می کنیم آنچنان که مواد سالاد آغشته به سس شود.
سپس در داخل یخچال گذاشته چند ساعت بعد در ظرف مورد نظر می ریزیم و به دلخواه تزئین می کنیم.

منبع
 

Ari@n

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
7 آگوست 2009
نوشته‌ها
2,029
لایک‌ها
1,888
محل سکونت
TehrAn
ممنون زهرا جان بخاطر این تاپیک خوب.
//

این هم یه سالاد مورد علاقه من که چند سال پیش این رو جایی خورده بودم الان با دیدن این تاپیک یادش افتادم ! نکته جالبش این بود چند نوع طرز تهیه براش تو نت پیدا کردم , اما اونی رو که بیشتر شبیه به اونی که مد نظرم بود رو میذارم: (البته این کرفس رو نداشت ! :دی)

سالاد اندونزی

ssvpvbuf13bt0zc1dtsp.jpg

مواد لازم :
* كلم سفيد
* كالباس
* شاخه هاي كرفس
* سبزي معطر ( نعناع – تره – ترخان - جعفري )
* كشمش پلوئي
* نخود فرنگي
* هويج
* فلفل سبز دلمه اي
* نمك و فلفل
* سس مايونز

طرز تهيه:
كلم سفيد و كالباس و كرفس و فلفل سبز را ريز يا نگيني خرد نمائيد .
هويج را رنده نمائيد .
كشمش را شسته و خوب خشك كنيد .
سبزي معطر را تميز بشوئيد و سپس خشك كنيد و ساطوري خرد كنيد .
نخود فرنگي را آبپز كنيد و مقداري كمي از نخود فرنگي را براي تزئين برداريد .
همه مواد را در يك ظرف مناسب با هم مخلوط كنيد و سپس سس مايونز را ريخته و خوب مخلوط كنيد تا سس به خورد مواد برود .
سالاد را در يك سيني يا يك ديس كشيده و با هويج و نخود فرنگي تزئين نمائيد و پس از آن انرا در یخچال قرار دهید پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.
 

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
22 دسامبر 2002
نوشته‌ها
6,810
لایک‌ها
4,952
محل سکونت
So Close, So Far
تشکر بابت تاپیک. فقط لطف کنید بعد از افطار تاپیک رو بیارید بالا :دی
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
سالاد پاستا (یا همون ماکارونی خودمون!)

پاستا : به میزان دلخواه

ژامبون گوشت یا مرغ : به میزان دلخواه

ذرت : به میزان دلخواه

نخودفرنگی :به میزان دلخواه

خیارشور :به میزان دلخواه

نمک و فلفل و احتمالا کمی آویشن : به میزان لازم

سس مایونز :به میزان دلخواه

ماست در صورت دلخواه ،برای بهتر آمیخته شدن مواد

کلا هرچی دلتون خواست توی این غذا بریزید : به میزان دلخواه :دی

طرز تهیه:

آب رو جوش میاریم و پاستا (به هر شکلی که دوست داشتیم و یا مخلوطی از چند مدل ) رو داخل آب جوش میریزیم تا نرم بشه. در این فاصله ژامبونها و خیار شور رو خرد می کنیم.بعد پاستاهامون رو آبکش می کنیم و کمی که خنک شد ، ژامبونها، ذرت ، نخودفرنگی و سایر سبزیجات دلخواهمون رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در این مرحله من بنا بر تجربه ی شخصیم ، کمی ماست به مواد اضافه می کنم و بعد سس مایونز . کمی از غذا امتحان می کنیم و اگر نیاز بود نمک اضافه می کنیم(چون خیارشور و ژامبون خودشون نمک دارند) بعد که خوب مواد رو مخلوط کردیم ، سالاد رو توی ظرف سرو می ریزیم و میذاریمش توی یخچال تا خنک بشه . یکی دو ساعت بعد سالاد ماکارونی خوشمزه ی ما آماده اس.

نوش جان!

پ.ن 1: اگر کمی زیتون بدون هسته ی حلقه شده هم به این سالاد اضافه کنید ، عالی میشه!

پ.ن2: توی این جور غذاها زیاد دربند داشته هاتون و مقدارشون نباشید!
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
یک بار توی یک رستوران ایتالیایی ، سالادی خوردم به اسم سالاد سزار که خیلی خوشمزه بود! الان داشتم دستورهای مختلف رو توی نت نگاه می کردم و متوجه شدم که دستور ثابتی وجود نداره براش. به همین خاطر من از روی اون چیزی که تجربه کردم (یکی دوبار برای مهمونهامون درست کردم و مورد استقبال واقع شد!) دستورشو میذارم:

سالاد سزار

2516_MEDIUM.jpg


مواد لازم:

برگ های ترد و تازه ی کاهو : یک بوته ی متوسط

سینه ی مرغ :یک عدد

نان تست: چند برش(به میزان دلخواه)

پنیر موتزارلای تازه و رنده شده:حدود 200-100 گرم

سس مایونز، نمک و ادویه ی دلخواه: به میزان دلخواه

_____________________

کاهوها رو خوب شستشو بدید و بذارید تا آبشون کاملا خشک بشه. سینه ی مرغ رو به صورت انگشتی (به اندازه ی بند انگشت) برش بزنید و در کمی روغن مایع تفت بدید (سینه ی مرغ با تفت دادن چند دقیقه ای کاملا پخته میشه) بذاریدشون کنار تا خنک بشن.(می تونین آبپز هم کنید ولی من تفت داده شده اش رو ترجیح می دم)

کاهوها رو ترجیحا بصورت درشت خرد کنید و توی ظرف سرو بریزید. مرغ های تفت داده شده رو هم روی کاهوها بریزید. نان تست رو بصورت مثلثی برش بزنید و تست کنید و دور ظرفتون بچنید(می تونید بصورت مربع های کوچک برش بزنید و توی تابه با کمی روغن تفت بدید و روی سالاد بریزید) پنیر موتزارلا رو روی سالاد بریزید و با سس مایونز و ادویه های دلخواهتون سرو کنید.

توی بعضی دستورها سیر هم وجود داره. به جای پنیر موتزارلا می تونید از پنیر پارمزان و یا گودا و یا هر پنیر دیگه ای که دوست دارید استفاده کنید.
 

bache-mosbat

Registered User
تاریخ عضویت
28 می 2007
نوشته‌ها
418
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
تو سالاد سزار سرکه نمی ریزین؟ به نظرم اصل موادش سرکه هستش . من زیتونم خورد می کنم توش
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
تو سالاد سزار سرکه نمی ریزین؟ به نظرم اصل موادش سرکه هستش . من زیتونم خورد می کنم توش
سرکه هم میریزیم! چرا که نه! اصلا سرکه ی بالزامیک می ریزیم که خوشمزه تره
 

Hamid_J

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژوئن 2009
نوشته‌ها
1,611
لایک‌ها
716
محل سکونت
InMyDream
شکنجه روحی میدید ماه رمضونیه ؟!:دی

منم میخام!!!!!

من یه باز توی اینترنت یه سالاد دیدم که خیلی قشنگ بود و به نظر خوشمزه میرسید ولی وقتی درست کردم اصلا اونی نشد که دیده بودم

لطفا هر کسی سالاد ها رو درست کرده و خودش هم خورده بگه تا ما هم دست به کار بشیم
 

manuela89

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,643
لایک‌ها
1,241


سینه مرغ را شسته با کمی نمک و فلفل و مقدار خیلی کمی آب و پیاز خرد شده بگذارید بپزد. حرارت دادن را آن‌قدر ادامه دهید تا آب مرغ به خوردش رفته و بی‌آب شود. بعد از پختن، ظرف را از روی حرارت بردارید و کناری بگذارید تا گوشت مرغ خنک شود، بعد استخوان آن را جدا کرده و شروع به خرد کردن به شکل نگینی کنید.
2 ساقه‌های کرفس را شسته و روی تخته آشپزخانه با چاقوی تیز به شکل نگینی خرد کنید و کناری بگذارید. پیازچه‌ها را پاک کرده و خوب بشویید سپس در آبکش بگذارید تا آب آنها گرفته شود، بعد آنها را به شکل حلقه‌حلقه نازک خرد کنید.


3 خیارشورها را نگینی ریز خرد کنید. جعفری‌ها را هم ساطوری ریز خرد کنید. حالا یک کاسه بزرگ آماده کنید و تمام مواد را در آن بریزید و با هم مخلوط کنید. سس ماست و آبلیمو را هم اضافه کرده و خوب مواد را هم بزنید. مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و دوباره هم بزنید. سالاد را چند ساعتی در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و خنک شود سپس سرو کنید.


مواد لازم برای 2 نفر
1 عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز (ریز خرد شود)
3 ساقه کرفس
1 پیمانه جعفری ساطوری معادل یک دسته کوچک
1 دسته کوچک پیازچه
1 پیمانه خیارشور
2 ق‌س آبلیمو
3 ق‌س سس ماست
نمک و فلفل به مقدار لازم


............
البته انواع دیگه ای هم از سالاد مرغ و کرفس هست اما چیزی که من دیده بودم اینجوری بود.
 

manuela89

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
5 نوامبر 2007
نوشته‌ها
1,643
لایک‌ها
1,241


مواد لازم برای 3 نفر
1 عدد کلم سفید کوچک
1 عدد کلم قرمز کوچک
2 /1 پیمانه نخودفرنگی
2 /1پیمانه خیارشور
2 عدد هویج متوسط
2 /1 پیمانه ذرت
2 ق س سس ماست
2 ق س آبلیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم


1 کلم‌ها را خوب شسته و روی تخته آشپزخانه بگذارید. با چاقویی تیز آنها را به خلال‌های نازک برش بزنید. البته اگر دوست داشتید، می‌توانید به جای برش زدن، آنها را ریز خرد کنید.
2 خیارشورها را هم شسته، آنها را نگینی ریز خرد کنید. در کاسه‌ای بریزید. هویج‌ها را هم پوست گرفته و با رنده درشت رنده کنید. البته خلال‌های نازک هم زیباتر و مجلسی هستند.


3 نخودفرنگی را در ظرفی از آب جوش ریخته و با حرارت متوسط و بدون درب بپزید. ذرت را هم دانه کرده و دانه‌های ذرت را نیز آب‌پز کنید. بعد از اینکه سبزیجات پخته شدند، آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
4 در یک کاسه بزرگ سس ماست را بریزید. آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. حالا نوبت افزودن سبزیجات است. اول کلم‌ها را بریزید و خوب هم بزنید.


5 در ادامه مرحله مخلوط کردن، سبزیجات خام دیگر مثل هویج را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن آن با سس، خیارشور را هم اضافه کنید و هم بزنید.
6 مرحله آخر اضافه کردن سبزیجات پخته (ذرت و نخودفرنگی) است. چون زیاد هم‌زدن ممکن است نخودها را له کند، پس از اینکه کمی هم زدید و با سس مخلوط شدند، کافی است.
 

Eskarlet

Registered User
تاریخ عضویت
25 ژانویه 2010
نوشته‌ها
18
لایک‌ها
44
سلام به همه شکموها از جمله خودم
به به چه تاپیک خوشمزه ای

سالاد قارچ
مواد لازم:
قارچ
تخم مرغ پخته
خیار شور خلال شده
جوانه ماش پخته
فلفل دلمه قرمز یا نارنجی خلال شده(ترجیحا هر دورنگ تا به زیبایی سالادتون اضافه بشه)
سس:
لیمو تازه که آبش رو میگیریم+روغن زیتون+جعفری ساتوری شده+شیوید خشک
طرز تهیه:
قارچهای خرد شده وکمی تفت داده شده را با روغن زیتون و تخم مرغ پخته رنده شده مخلوط میکنیم ومدت 15 دقیقه با ظرف در بسته داخل یخچال قرار میدهیم(میتوانیم قارچ ها اپز کرده وسپس خرد کنیم) بعد مواد تهیه شده را با خیار شور فلفل دلمه وجوانه ماش پخته مخلوط میکنیم.
سس را میتوان در ظرفی کنار سالاد سرو کرد یا 10 دقیقه قبل از اوردن سالاد به ان اضافه کرد.
یادآور میشوم این سالاد برای شب و به همراه غذا استفاده میشود

امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید
 
بالا