سوسیس و کالباس از گوشت سگ و گربه در ایران

شروع موضوع توسط web gard ‏30 دسامبر 2010 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. web gard

    web gard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2008
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    On the stage
    استفاده از گوشت حرام و ضایعات مرغ در سوسیس و کالباس مجاز شد؟!
    استفاده از دستگاه سپراتور برای جداسازی استخوان از گوشت خام دام و طیور تنها برای شرکت‌های عضو انجمن صنایع فراورده‌های گوشتی ایران در صورت نظارت، مسئولیت و تعهد این انجمن مجاز دانسته شد.

    به دنبال پیگیری و درخواست مستمر انجمن فراورده‌های گوشتی ایران و کمیته فنی انجمن مدیریت کل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و بهداشتی، وزارت بهداشت، طی نامه‌ای به شماره 675.7584 مورخ 29 اذرماه سال جاری استفاده از دستگاه بادر قانونی اعلام کرد.
    دبیر انجمن صنایع فراورده‌های گوشتی ایران در نامه‌ای به شماره89.7349 .الف ج در تاریخ 4 دیماه سال جاری با ارسال این بخش‌نامه به شرکت‌های تابعه انجمن، جهت اجرایی کردن و کاربرد دستگاه‌های بادر از امروز، جلسه‌ای با حضور مدیران عامل و مسئولین فنی شرکت‌ها برگزار کرد.
    دبیر انجمن صنایع فراورده‌های گوشتی ایران در حالی اقدام به ابلاغ این نامه کرد و خواستار استفاده از دستگاه بادر شد که ماحصل جلسات گذشته منجر به تصویب ضابطه 29 بندی ممنوعیت استفاده از دستگاه بادر از کارخانجات سوسیس و کالباس از 10 خردادماه سال جاری شد.
    مدیر کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به دنبال درخواست انجمن صنایع و فراورده‌های گوشتی ایران مبتنی بر استفاده از دستگاه برای جداسازی استخوان از گوشت خام دام و طیور و با توجه به رای کمیته فنی و قانونی به شماره 2.3583 مورخ 9 آذرماه به معاونت‌های غذا وداروی کشور اعلام کرد که شرکت‌های فراورده‌های گوشتی تحت نظارت انجمن فراورده‌های گوشتی و وزارت بهداشت از دستگاه مذکور صرفا جهت استخوان‌گیری محصولات مورد نظر و دارای پروانه ساخت معتبر با نظارت انجمن و مسئولیت مستقیم انجمن می‌توانند استفاده کنند.
    بهروز جنت در این نامه، دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی را در حالی موظف کرده است که بر حسن انجام این بخشنامه نظارت دقیق و کامل داشته باشد که در بنده‌های بالاتر این بخش‌نامه صراحتا اعلام کرده است که مسئولیت پاسخگویی هر گونه استفاده از دستگاه‌های بادر تنها انجمن صنایع و فراورده‌های گوشتی ایران است و گویا دانشگاه‌ها نقش یک نظارت کننده صوری را بر عهده دارند.
    آنچه طبق این نامه قابل فهم است این است که در صورت تخلف، دانشگاه‌ها باید به انجمن اطلاع بدهند و انجمن تصمیم گیری کند در حالی که در گذشته وظیفه بر عکس بوده است.
    در حالی،استفاده از دستگاه‌های بادر بار دیگر به درخواست انجمن فراورده‌های گوشتی ایران و با تایید اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی مجاز شناخته شد که مطابق نظر کارشناسان وجود بافت‌های الوده مثل بافت ریه، تخمدان، پوست، روده، سنگدان و تمام امحاء و احشاء موجود در حفره شکمی مرغ هست در فراورده های گوشتی را ناشی از استفاده از دستگاه های بادر می‌دانند که این دستور العمل‌ها بدون توجه به این نظر اعلام شده است. آنچه در این میان مهم به نظر می‌رسد این است که موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در 15 شهریورماه سال جاری حذف کامل خمیر مرغ را از کارخانجات سوسیس و کالباس اعلام کرد و در حال حاضر نسبت به این تغییر موضع اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و انجمن فراورده‌های گوشتی ایران عکس العملی نشان نداده است.
    این تصمیم در حالی اتخاد شده که معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از نهادهای مهم کشور در نامه‌ای تصریح کرده با توجه به وصول گزارشاتی مبنی بر استفاده از حیوانات حرام گوشت و ضایعات کشتارگاهی در تولید سوسیس، کالباس و همبرگر و جهت پیگیری از بروز مسمومیت و حساسیت‌های غذایی در کارکنان این نهاد از تهیه، توزیع و مصرف غذاهای آماده مانند سوسیس، کالباس و همبرگر در بین کارکنان این نهاده باید اجتناب شود.
    به دنبال اعلام تعدادی از فراورده‌ای گوشتی سوسیس و کالباس غیر مجاز از سوی اداره کل استاندارد که چهار تولید کننده از این محصولات در اصفهان بودند، مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان گفت: با انجام آزمایشات بافت‌شناسی روی نمونه‌های از فراورده گوشتی سوسیس و کالباس در کشور تعدادی از این صنایع غیر مجاز شناخته شدند که صنایع بوتیمار، سروش، خردادزاد و تانیس در اصفهان است اما اعلام نتایج آن زود است.
    غلامحسین حسینی اظهار داشت: چنانچه خمیر مرغ به سبک گذشته و بااستفاده از ضایعات مرغ تولید شود در صورتی که اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت هم مجوز بدهد، با هر مصوبه‌ای برخورد خواهیم کرد.
    وی بیان داشت: در صورتی که خمیر مرغ به صورت علمی و قانونی تولید شود، مشکلی از نظر استاندارد وجود ندارد.
    مدیر کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان خاطرنشان کرد: خمیر مرغ یک پدیده در کشورهای صنعتی است که برای اجرایی شدن آن یکسری شرایطی باید اجرایی شود و بخش‌های به عنوان مکمل به آن اضافه و موارد ذبح شرعی در آن لحاظ شود.
    وی با اشاره به اینکه درایران تاکنون خمیر مرغ به شکل نامطلوب‌ترین و بدترین روش تولید شده است، خاطر نشان کرد: مراکز زیر پله‌ای در کشور، با خرید محتویات و ضایعات مرغ مبادرت به تولید خمیر مرغ می‌کنند.
    با این اوصاف هنوز دلیل منصرف شدن وزارت بهداشت از تصمیم خود مبنی بر ممنوعیت استفاده از دستگاه تولید کننده خمیر مرغ مشخص نیست و از سوی دیگر پیگیری‌های خبرنگار سلامت‌نیوز برای گفتگو با مسئولان مربوط در وزارت بهداشت به سرانجام نرسیده و گویا سیاست سکوت در دستور کار کارشناسان و مسئولان وزارت بهداشت درباره این تصمیم ناگهانی است

    منبع
     
  2. MihanV

    MihanV همکار بخش وردپرس همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2010
    نوشته ها:
    8,585
    تشکر شده:
    6,289
    محل سکونت:
    کرج
    نخوندم متن رو ولی گوشت سگ و گربه اصلا بصرفه هست که استفاده کنن؟:D
     
  3. Farhad.ari

    Farhad.ari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 نوامبر 2010
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    zahedan
    چند وقت پیش یکی از ماشینهارو که از طرف زاهدان داشته میرفته شهرستان توقیف کرده بودن این ماشینهارو هیچ وقت داخلشون رو بازرسی نمیکنن ولی از شانس بد راننده سردخونش رو باز کردن دیدن بله یه خروار گربه کشته شده پوست شده و یخ زده آویزون بودن....:lol:...اونم گربه های سیستان بلوچستان خیلی چاق و پر گوشتن..:D
     
  4. Farzad Z

    Farzad Z Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2007
    نوشته ها:
    702
    تشکر شده:
    44
    محل سکونت:
    Isfahan
    آقا تا چند روز دیگه یه کلیپ براتون آپ میکنم از کارگاه مواد اولیه سوسیس کالباس که شخص خودم کلیپ رو گرفتم پای مرغ دنبه مرغ پوست مرغ بال مرغ با پرهاش
    به خدا با چشام دیدم نوک مرغ با سرش رو انداخت توش
    براتون آپش کنم شرط میبندم یه سری از دوستان جلوی پی سی بالا میارن یه سری هم تا چشمشون به سوسیس کالباس میوفته بالا میارن
     
  5. mahdi8063

    mahdi8063 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    1,154
    تشکر شده:
    52
    محل سکونت:
    اصفهان - نصف دنیا !!!
    وای وای وای ...

    خدا رحم کنه ! :wacko::wacko:

    خواهش میکنم دیگه ادامه نده که من نمیتونم غذای بیرون رو نخورم :(( مخصوصا همبر و پیتزا :p
     
  6. Mazi

    Mazi مدیر موبایل و اسمارت فون ها مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏3 آگوست 2005
    نوشته ها:
    9,695
    تشکر شده:
    640
    محل سکونت:
    Tehran
    کم کم باید گوشت سوسک و ملخ اضافه بشه....اینا که خوبه....سگ و گربه بهتره...
     
  7. D200

    D200 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2010
    نوشته ها:
    129
    تشکر شده:
    1
    لعنت خدا بر چین
     
  8. SherlockHolmes

    SherlockHolmes Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 می 2004
    نوشته ها:
    3,018
    تشکر شده:
    832
    گوشت سگ و گربه چیه بابا . جدی یه خورده فکر کنید . طرف بخواد این کارو بکنه خوب میره گوشت خر و اسب و گراز چرخ میکنه دیگه . تازه اصلا به صرفه نیست گوشت خر بزنن . سوسیس کالباس 80% اش آرد , و سویا هست + گوشت مرغ پنچری و خر پیر و ...
     
  9. D200

    D200 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2010
    نوشته ها:
    129
    تشکر شده:
    1
    بعضی وقتا چیز خر هم توش چرخ میکنن
    این دیگه خیلی بده
     
  10. Farhad.ari

    Farhad.ari کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏22 نوامبر 2010
    نوشته ها:
    31
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    zahedan
    تازه این یکی واقعا حقیقته دوستم اونجا کارکرده بود قسم قرآن می خورد که انواع دل و روده و کثافت رو میگرفتن تو یه دیگ بزرگ میریختن و ........بیشتر این آشغالهارو از کشتارگاه میاوردن و استخون های گاو رو هم از در مغازها جمع میکردن یا به کارخونه میفروختن
     
  11. alireza_3d

    alireza_3d Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    360
    تشکر شده:
    9
    خب خر و گراز بزنن خیلی به صرفه تره
    هر دونه گراز بالغ به اندازه دوتا بز پاکستانی گوشت میده، تازه پرورشی نیست بهتر هم هست :D
    گربه چقدر گوشت داره مگه ؟

    * * *

    یه برنامه کانال manoto میداد در مورد تاریخچه هات داگ
    داشت میگفت همون اولش هم با آشغال گوشت درستش میکردن
    بعد چند نفر رو با لباس سفید و گوشی پزشکی میزاشتن دم غرفه که هات داگ بخورن برای جلب اعتماد مردم به سلامت غذا
     
  12. mahdi8063

    mahdi8063 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 سپتامبر 2009
    نوشته ها:
    1,154
    تشکر شده:
    52
    محل سکونت:
    اصفهان - نصف دنیا !!!
    دادا لطف کن این فیلمو بگذار شاید من سر عقل اومدم به رفقا هم نشون بدم نریم از بیرون غذا بخوریم :(
     
  13. saeidajor

    saeidajor محروم از فعالیت تجاری

    تاریخ عضویت:
    ‏21 آگوست 2008
    نوشته ها:
    545
    تشکر شده:
    47
    محل سکونت:
    تهران
  14. D200

    D200 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 اکتبر 2010
    نوشته ها:
    129
    تشکر شده:
    1
    راستی اگه چیز خر چرخ کرده باشن چی؟
    یعنی ملت از اون موقع تا الان داشتن ک.ر خر چرخ کرده میخوردن؟
     
  15. jahan hamed

    jahan hamed کاربر فعال تاریخ و گردشگری

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2007
    نوشته ها:
    7,432
    تشکر شده:
    574
    محل سکونت:
    NET
    مگه پارسال یکی از کارخانه های معروف کانال 5 نگفت که از گوشت گربه استفاده میکرده و بستن راستی جمعیت گربه ها تو تهران کم شده بود اون موقع :D:D:D:D:D

    ببین اگه بخوان گوشت نامرغوب یا هر گوشت موجود دیگه استفاده کنند کاری نمیشه کرد ممکنه ما حتی گوشت خر و گربه سگ و........ خورده باشیم

    :D:D:D:D:D:D
     
  16. web gard

    web gard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2008
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    On the stage
    یادتونه چند وقت پیش تو اخبار طرح عقیم کردن گربه های تهران رو داشتن اعلام میکردن تا جمعیت گربه ها کنترل بشه!!!!!:D آخرش معلوم شد یه باند مافیایی گربه ها رو میگیرن و صادر میکنن چین ( و البته کارخونه های سوسیس و کالباس ایران ) ... حتی یادمه اون موقع تو همین پی تی عکس لاشه های بسته بندی شده گربه ها گذاشته شده بود;)
     
  17. Rex_Kamnia

    Rex_Kamnia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 مارس 2009
    نوشته ها:
    504
    تشکر شده:
    72
    من همتونو خفه میکنم .اخه اینم خبره نوشتین؟:hmm:
    دوتا از گربه هام چند هفتس گم شدن امشب هم کالباس خوردم .با خوندن این نوشته ها همش قیافه گربه هاهم میاد جلو چشم .:wacko:
     
  18. sJaguar

    sJaguar کاربر فعال موبایل و فوتبال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    11,305
    تشکر شده:
    1,539
    محل سکونت:
    Old Persian Empire
    آت و آشغال که تو این چیزا زیاده
    زیاد بهش فک نکنید بزنید بالا حالشو ببرید :دی :دی
     
  19. smahdis

    smahdis Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2007
    نوشته ها:
    739
    تشکر شده:
    94
    از یه دوستی شنیدم که یه بار مامورها در مشهد اتفاقی با یه خونه ای مواجه میشن که تو حیاط خونه پر از سر گربه بوده.
     
  20. web gard

    web gard Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 ژوئن 2008
    نوشته ها:
    76
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    On the stage
    یک داستان کاملا واقعی


    چند روز قبل خانمي با شوهرش در منطقه چيذر تهران با ماشين حمل مواد(مثل ماشينهاي مخصوص حمل مرغ و گوشت)تصادف ميکنند.راننده ماشين بزرگ که مقصر بوده به شوهرميگويد يک ميليون تومان بشما ميدهم ولي به پليس اطلاع ندهيد.اگر مبلغ خسارت کمتر از اين شد بعد با من تماس بگيريد تا پس بگيرم و اگر هم بيشتر شد به شما پرداخت خواهم کرد.زن و شوهرش به موضوع مشکوک ميشوند چون ظاهر راننده اينقدر ثروتمند بنظر نميرسيد که يک ميليون تومان به آنها بدهد (خسارت ماشين هم خيلي کمتر از اين بوده).زنگ ميزنند پليس راهنمايي رانندگي ميايد و خلاصه مشکوک ميشود از راننده ميخواهند درب پشت را باز کند که راننده ميگويد شما مجوز بازرسي ماشين من را نداريد اينها هم زنگ ميزنند پليس ??? با مجور ميايد.خلاصه ماشين را باز ميکنند و با جسد پوست کنده حدود ???? گربه بدبخت مواجه ميشوند.خانم از حال ميرود و راهي اورژانس بيمارستان ميشود.مامور ??? هم با ديدن منظره لگد محکمي به راننده ميزند و تا آنجاييكه خانم و شوهرش بعد ميفهمند راننده اعتراف ميکند که گربه ها را براي تهيه همبرگر به محلي ميبرند.بيخود نيست گربه هاي محله هاي مختلف ناغافل غيبشان ميزند...

    [​IMG]

    اداره استاندارد استان تهران اقدام به نمونه برداري 26 نمونه سوسيس و كالباس و همبرگر از مراكز عرضه و فروشگاه ههاي زنجيره اي نموده و اين نمونه ها از نظر منشاء بافت گوشتي مورد آزمون قرار گرفت

    از بيست نمونه سوسيس و كالباس متأسفانه 18 مورد نامنطبق بوده اند و فقط سوسيس كوكتل 55 درصد كاله آمل و سوسيس آلماني 40 درصد پاكدام پارس منطبق بوده است همچنين از شش مورد همبرگر فقط يك مورد مردود بود و مابقي منطبق بودند و لذا توليد هبرگر ظاهراً وضعيت مناسب تري دارند موارد مردودي نشان مي دهد كه توليدكنندگان از چربي صفاقي( چربي موجود در دستگاه گوارش و لابه لاي روده ها ) غضروف شفاف مربوط به دستگاه تنفسي و ريه ، عروق ، رگ و اعصاب و بافت پيوندي ( پوست رگ و پي و چربي ضايعات گوشتي) يعني بافت هايي خاص كه عضله نيستند و توليدكنندگان طبق استاندارد ملي مجاز به استفاده از اين بخش از لاشه دام درتوليد فرآورده هاي گوشتي نيستند استفاده شده است ،لذا اداره كل استاندارد از اين پس مقرر نموده به طور مداوم اين آزمايش خاص را بروي كليه فرآورده هاي گوشتي پخته و ناپخته انجام دهند تا طبق وظيفه قانوني خود سلامت و امنيت غذايي مردم در بحث فرآورده هاي گوشتي محافظت گردد.



    اسامي ايشان كه توليد با استفاده از بافت هاي غير مجاز داشته اند

    1- كالباس خشك تيكه اي 60 درصد شام شام
    2- كالباس خشك 60 درصد آندره
    3- كالباس خشك 60 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
    4- كالباس خشك دانماركي 620 درصد سوليكو( كاله تهران)
    5- كالباس خشك 60 درصد آركا
    6- كالباس خشك مارتادلا 50 درصد آرشاك ( كيلا)
    7- كالباس خشك 60 درصد صنوبر
    8- كالباس ليوز 55 درصد دارا ( راجي)
    9- سوسيس آلماني 40 درصد شوكا طعام
    10-كوكتل گوشت سوليكو 55 درصد كاله تهران
    11-سوسيس كوكتل 55 درصد شام شام
    12-سوسيس آلماني 40 درصد گوشتيران
    13-كوكتل 55 درصد مرواريد سفيد گلبرگ
    14-كوكتل 60 درصد آرشاك ( كيلا)
    15-سوسيس آلماني 40 درصد ماسيس
    16-سوسيس آلماني 40 درصد آدلي
    17-سوسيس آلماني 40 درصد صنوبر
    18-همبرگر معمولي 60 درصد كابي آمل

    منبع
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید