شبکه کردن دو کامپیوتر از طریق وایرلس

شروع موضوع توسط scarface83 ‏16 مارس 2012 در انجمن شبکه

  1. scarface83

    scarface83 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2012
    نوشته ها:
    792
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران
    سلام به همه دوستان و سروران و مهندسین و متخصصین و ...

    یه مشکلی دارم که ازتون میخوام کمکم کنین:

    من دوتا PC در 2 طبقه متفاوت خونه دارم. هر دوشون ویندوز 7 دارن ومن میخوام این دو تارو با هم شبکه کنم. از اونجایی که کشیدن کابل شبکه کار سختیه و مقدور هم نیست، و باز از اونجایی که هر دوی کامپیوترها کارت شبکه وایرلس دارن، چجوری میتونم بصورت وایرلس این 2تا رو با هم شبکه کنم و از Remote Desktop ویندوز یا برنامه های مشابهش استفاده کنم؟

    پیشاپیش ازتون ممنونم. هر کس بتونه کمکم کنه من رو یه عمر بنده خودش کرده!!!
    rahman24 از این نوشته تشکر کرده است.
  2. erfan.f

    erfan.f Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2012
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    3
    سلام شما مودم وایرلس دارید که اینترنت بهش وصل شه؟اگه دارید هر دو pcرو به مودم وصل کنید بعد از وصل شدن از طریق یکی از pcها به homegroupرفته و یک گروه میسازی.بعد وارد pcبعدی شده و وارد همین برنامه شده و گزینه ی joinرا میزنی و بعد از شما رمز میخواد همان رمزی که pc اول بهت داد رو میزنی..........در قسمت ساختن homegroup قسمت هایی مانند جاهای مختلف pc را برای تیک زدن میاورد که شما همه را تیک میزنی....بعد از همهی این کار ها به my computer رفته و در سمت چپ ص فحه به قسمت network رفته و اسم دو pc شبکه شده را میتوانید ببینید وازremote desktop استفاده کنید و از فایل های pc دیگری استفاده کنید
    rahman24, scarface83 و rezax2x از این نوشته تشکر کرده اند.
  3. ali_2021

    ali_2021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    909
    تشکر شده:
    139
    محل سکونت:
    اصفهان
    network and sharing center
    set up a new connection or network
    setup a wirless ad hoc
    بقیه مراحل آسون
    scarface83 از این نوشته تشکر کرده است.
  4. scarface83

    scarface83 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2012
    نوشته ها:
    792
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران
    دقیقاً کجا باید Homegroup جدید بسازم؟ این گزینه واسه من وجود نداره!

    دوست من این کارو کردم ولی نشد:((
  5. ali_2021

    ali_2021 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    909
    تشکر شده:
    139
    محل سکونت:
    اصفهان
    Ip باید دستی بیدید ! Gate way هر کدوم رو ip طرف مقابل قرار بدید.
  6. erfan.f

    erfan.f Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژانویه 2012
    نوشته ها:
    54
    تشکر شده:
    3
    سلام ....... وارد homegroup شده و گزینهی create homegroup را میزنی و به نوشته ی شماره #2 عمل میکنی
  7. vahid_el

    vahid_el Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    5
    بین دوست من شما باید بیا اول هر دو کامپیوترو عضو یه گروه کاری کنی(work group) که توی 7 به صورت پیش فرض اسم اونا homegroup هست.
    برای این کار مراحل زیر رو انجام بده.
    1-
    کلیک راست رو my computer و بعد انتخاب properties . در قسمت سمت چپ صفحه باز شده گزینه advanced system settings رو بزن. در پنجره جدید باز شده به تب computer name برو و کپشن change در پایین پنجره رو بزن.
    تو این مرحله باید اسمی که مد نظرت برای گروه کاری هست رو وارد کنی که به صورت پیش فرض WORKGROUP هست .(دقت کن که باید در هر دو PC این اسم با هم یکی باشه )
    حالا باید مراحل دیگه مثل فایروال و ست کردن ip رو انجام بدی.
    2-
    فایروال رو به صورت کامل خاموش کن و این کارو از طرق رفتن به مسیر Control Panel\System and Security\Windows Firewall باید انجام بدی که تو اینجا در سمت چپ پنجره حاری گزینه turn windows firewall on or off رو باید بزنی و بعدشم همه رو off کنی.
    3-
    حالا باید ip ست کنی واسه هردو pc که این کارو به صورت زیر انجام بده:
    به مسیر زیر برو
    Control Panel\Network and Internet\Network Connections
    حالا در اینجا آداپتر کارت وایرلست رو میبینی روش دابل کن و بعد propertise رو کلیک بفرما عزیزم . وبعد روی گزینه INTERNET PROTOCOL VERSION 4 کلیک کن. در این مرحله روی گزینه Use The Following Address کلیک کن و بعدش برای هر دو PC اینایی که برات نوشتمو ست کن.

    PC1:
    ip address : 192.168.1.1
    subnet mask : 255.255.255.0


    PC2:
    ip address : 192.168.1.2
    subnet mask : 255.255.255.0
    Default Gteway : 192.168.1.1

    fبعدش همه چیز تمومه دوست گلم.

    اگه خواستی از اینترنت یکی از pc ها روی اونیکی هم استفاده کنی باید یه سری تنظیمات دیگه هم انجام بدی که در صورت نیاز بگو تا راهنماییت کنم عزیز دلم.
    :cool:
    Last edited: ‏17 مارس 2012
    Xuevon و reza0171 از این نوشته تشکر کرده اند.
  8. scarface83

    scarface83 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2012
    نوشته ها:
    792
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران

    بسیار سپاسگزارم از این توضیحات مفصل.
  9. vahid_el

    vahid_el Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    5
    دوست عزیز یه راه دیگه هم اینه که بیای و یه بستر adhoc راه بندازی.
    لینک زیرو ببین:
    win xp
    Win 7
    scarface83 از این نوشته تشکر کرده است.
  10. vahid_el

    vahid_el Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    49
    تشکر شده:
    5
    دوست عزیز یه راه دیگه هم اینه که بیای و یه بستر adhoc راه بندازی.
    لینک زیرو ببین:
    win xp
    Win 7

    و اینم یه آموزش کامل از هر روشی که بخوای.:
    لینک
    scarface83 و rahman24 از این نوشته تشکر کرده اند.
  11. scarface83

    scarface83 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 فوریه 2012
    نوشته ها:
    792
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران
    ایول به همه بارساییها!!!
    دمت گرم وحید جان. مرسی.

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید

backlink