• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیرینی فروشی . خوب یا بد ؟

Modern Cowboy

Registered User
لایک‌ها
62
25312580093084571419.jpg
سلام خدمت همه دوستان گل .
عزیزان من 27 سالمه یه 50 ملیون سرمایه دارم گذاشتم تو بانک ماهی 1 تومن میگیرم تقریبا . مجرد هستم و خدا رو شکر این مقدار پول برام کافیه ( تو یزد زندگی میکنم و خرجها کمتره نسبت به شهرهای بزرگ ) .
الان مدتیه که به فکر افتادم خودم مشغول به کار بشم( فعلا امریه آموزش پروروشم و معلم هستم ) . کاری که همیشه دوست داشتم داشتن یه شیرینی فروشیه کوچیک اما فوق العاده یونیک و خوشگل با شیرینی های یونیک و جالب بوده .
خودم میدونم که وارد شدن به بازار کار و مغازه داری و غیرو و غیرو دردسر های خودش رو داره از طرفی من آرزوی پولدار شدن رو ندارم یعنی نمیخوام مثلا با اینکار پول دار بشم . دوست دارم شغلم و کارم چیزی باشه که بهش علاقه دارم و درامدم هم خوب باشه در حد خودش .
میخواستم نظرتون رو بدونم در باره شیرینی فروشی . اصلا چطور کاری هست . در آمد داره . سختی هاش چیه . با 50 ملیونی که دارم اصلا میتونم شروع کنم یا نه .
یه مغازه کوچیک و خوشگل میخوام داشته باشم یه 2 تا میز و صندلی کوچیک و ناز هم داشته باشه برای کسایی که میخوان همونجا شیرینی بخورن . انواع نون های شیرمال و دونات های جالب و خوشمزه هم در کنار شیرینی بفروشم .
مرسی .

Last edited:

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
من آرزوی پولدار شدن رو ندارم یعنی نمیخوام مثلا با اینکار پول دار بشم
درود

داداش من جسارت نمیکنم. درحدی نیستم بخوام شمارو نصیحت کنم. ولی این طرز فکر تو مملکت ما جواب نمیده. اونایی که میخواستن پولدار بشن کلی زحمت کشیدن هیچی نشدن دیگه اینجوری تکلیف شما مشخصه.

من کوچیک شمام.

درحد یه صحبت برادرونه گفتم.

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
شما می خواین فقط فروشندگی کنید یا اینکه شیرینی ها رو هم خودتون بپزید؟

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
قنادی سودش خوبه ولی زحمتشم زیاده البته سختیشرو کارگره و معمولا کارگرای قنادی زیاد دووم نمیارن اول یه اوستاکار خوب و یه کارگر خوب پیدا کنید البته سرمایتوئن کمه ولی میتونید به صورت نیمه حرفه ای فعالیت داشته باشید و از تولید به مصرف شیرینی بپزید کارگاه خوب هم مهمه اما مهمتر از همه ظاهر مغازه اس و نوع ویترین وتنوع شیرینی و تازگی شیرینی بعد از مدت که این پارامترارو رعایت کردید و هوای مشتری داشتید دیگه کم کم کارتون میره تو غلتک می تونید شیرینیهای یزدی هم اضاقه کنید و نکته دیگه علاوه بر شیرینی شیرین بودن اخلاق شیرینی فروشی یه نکته برادرانه همیشه سعی کن انتظارات و ارزوت بزرگ باشه تا به اداف بزرگ برسی اینکه قانعی خوبه ولی دلیل نمیشه از خودت انتظار نداشته باشی جزو بهترینا باشی

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
بنده شغل دومم راه اندازي كافي شاپ - كافه رستوران و كافه قناديه
از اين 3 مورد اگه بخوام ترتيب بندي كنم ( تهران )
كافه قنادي
كافه رستوران
كافي شاپ
البته بسته به مكاني كه بخوايد راه اندازي كنيد
الان كافه قنادي تو تهران بهتون معرفي ميكنم
بر خيابان جردن
پول پيش 100 تومن
اجاره اي كه پرداخت ميكنه 30 م ماهي
فروش روزانه تو بدترين روز 2 الي 3 ميليون تو بهترين روز 6 ميليون
فقط كافه قنادي
برو تو كارش كه سودش بالاس
مشاوره خواستي حضوري و غير حضوري در خدمتتم

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
بنده شغل دومم راه اندازي كافي شاپ - كافه رستوران و كافه قناديه
از اين 3 مورد اگه بخوام ترتيب بندي كنم ( تهران )
كافه قنادي
كافه رستوران
كافي شاپ
البته بسته به مكاني كه بخوايد راه اندازي كنيد
الان كافه قنادي تو تهران بهتون معرفي ميكنم
بر خيابان جردن
پول پيش 100 تومن
اجاره اي كه پرداخت ميكنه 30 م ماهي
فروش روزانه تو بدترين روز 2 الي 3 ميليون تو بهترين روز 6 ميليون
فقط كافه قنادي
برو تو كارش كه سودش بالاس
مشاوره خواستي حضوري و غير حضوري در خدمتتم
کافه قنادی همون شرینی فروشی هست یا ..؟

Modern Cowboy

Registered User
لایک‌ها
62
از همه دوستان ممنونم بابت راهنمایی .
در مورد قضیه پول دار شدن و اینا بگم که هیچ کس بدش نمیاد از اینکه کارش بگیره و خوب سود کنه . من فکر کنم بد منظورم رو نوشتم . ببینید من این کاری رو که میخوام شروع کنم دوست ندارم فکر کنم قراره ماهی N تومن توش در بیارم و سریع با سودش همه چیز بخرم و زندگی رو هم کنم . منظورم همین بود . اصولا آدم صبوری هستم و همیشه کم کم خواستم به اهدافم برسم . چون عاشق اینکار هستم و عاشق شیرینی خواستم ببینم میتونم با یه تیر 2 نشون بزنم یا نه . یعنی هم شغلی رو داشته باشم که عاشقشم و هم اینکه زندگیم بچرخه و بتونم از طریق سودش پیشرفت کنم .

-----

در مورد شکل و ظواهر هم که گفتید کلا دوست دارم یه جای خوشگل و متفاوت باشه . چون شهرستانم خیلی لازم نیست خفن باشه در حد خودش اگه یونیک و جالب باشه کافیه .

---- در مورد پختن شیرینی و فروختنش نمیدونم . من هیچ اطلاعی ندارم از این شغل و تازه میخوام استارت بزنم که اطلاعات جمع کنم و آشنا بشم . برای پخت شیرینی باید چیکار کنم ؟ چون بحث فروشگاه و مغازش که تقریبا مشخصه فقط اینکه برای پختش توسط خودم نمیدونم چیکارا باید کرد .

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
كافه قنادي (يعني ادغام شده ي كافي شاپ و قنادي )
لازم به ذكره وقتي حرف از كافه قنادي ميزنيم يعني هم سود كافي شاپ و هم سود قنادي
مكمل هم نيستن اما وقتي ادغام شوند سود خيلي خوبي ميدن

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
آقا من هم وسط سوال شما یک سوال بپرسم:
دولت نرخ میده میگه شیرینی فروش باید فلان شیرینی رو x تومن بفروشه بعد اگه شیرینی فروش موادی که استفاده می کنه کیفیتش بالاتر باشه مثلا مواد اولیش رو از یه کشور دیگه وارد کرده باشه حق داره گرون تر بفروشه؟

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
من یزدو یکم میشناسم
اونجا شیرینی فروشی زیاده شیرینی فروشی که یکم خوب باشه انقدررررررررررررررر خرپولت میکنه که فکرشم نکنی اما سرمایت کمه ! واسه خاص بودن یکم بیشتر بخرجی تو یزد میشه ترکوند

Modern Cowboy

Registered User
لایک‌ها
62
فکر میکنید چقدر دیگه لازم دارم ؟ یه شریکی آشنایی کسی رو شاید بتونم پیدا کنم که کمکم کنه .

lasholoosh

Registered User
لایک‌ها
236
من اونجا قیمته مغازه دستم نیس اما قیمت جنس و وسایل واسه یه دیزاین نسبتا خوب دستمه
اگه قیمت املاک اونجا منصفانه باشه:D هشتاد نود خوبه ! یکمم ایده خوب بدی مثلا فلان جای شیرینیو تغییر بدی خیلی تاثیر داره

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,874
2 یزد ک شیرینی فروشی زیاده - اگه بتونید مثل گل یاس یا گل بن برند بشید خوبه

Modern Cowboy

Registered User
لایک‌ها
62
بیشتر شیرینی فروشی های سنتی هستن و من سنتی نمیخوام کار کنم .

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
فکر میکنید چقدر دیگه لازم دارم ؟ یه شریکی آشنایی کسی رو شاید بتونم پیدا کنم که کمکم کنه .
راستش خودم هم می خواستم شیرینی فروشی بزنم. از یکی از دوستان شیرینی فروش سوال کردم گفتن شیرینی ها رو ایشون واسه من تهیه می کنن و من فقط کار فروشندگی رو باید انجام می دادم که با این حال گفتن 40-50 تومن سرمایه می خواد، یعنی در حال حاضر سرمایتون رو باید بیشتر کنید برای خرید فر و تجهیزات شیرینی پزی ...
برای ساخت شیرینی هم مطمئناً نیاز به تجربه زیادی دارید خود این دوست من حدود 10 سال یا بیشتر از شاگردی شروع کرد تا کم کم خودش خلیفه شد و چند سال پیش هم یه مغازه واسه خودش باز کرد.

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
سلام شیرینی پزی عالیه از هر نظر وهمینطور درامدزایی فقط چندتا موضوع هست
اولا اینکه بستگی داره چ شهری باشی چون اگ زیاده تعداد شیرینی پزی وهمینطور شیرینی پزی خب بیخیال شو یا یه تو محله ای ک شیرینی پزی کم باشه باید بزنی به هر حال چندسال میبره تا بشناسنت وهمینطور باید تک باشی
بعد اینکه اگ تو جایی هستید ک گاو زیاده حتما یه نیسون چیزی بگیرید وخودتون مستقیما شیر از کسایی ک گاو دارن بگیرید تا جلو باشید همیشه
به هر حال کار سختیه یه اشتیباه در کار شیرینی پزی و امسال این کلا بباد میده طرفو مثل شرکت هراز خبری ک ازش پخش شد فروش شرکت هراز رو از 100 درصد اورد به 60 درصد تو اون ماه
ولی خب اینم هست ک اگ بتونی شیرینی پزای خوبی بگیری و خب کار کنید میتونید واقعا عالی بترکونید و اون پولدار شدن راحت دست پیدا کنید

Modern Cowboy

Registered User
لایک‌ها
62
سلام شیرینی پزی عالیه از هر نظر وهمینطور درامدزایی فقط چندتا موضوع هست
اولا اینکه بستگی داره چ شهری باشی چون اگ زیاده تعداد شیرینی پزی وهمینطور شیرینی پزی خب بیخیال شو یا یه تو محله ای ک شیرینی پزی کم باشه باید بزنی به هر حال چندسال میبره تا بشناسنت وهمینطور باید تک باشی
بعد اینکه اگ تو جایی هستید ک گاو زیاده حتما یه نیسون چیزی بگیرید وخودتون مستقیما شیر از کسایی ک گاو دارن بگیرید تا جلو باشید همیشه
به هر حال کار سختیه یه اشتیباه در کار شیرینی پزی و امسال این کلا بباد میده طرفو مثل شرکت هراز خبری ک ازش پخش شد فروش شرکت هراز رو از 100 درصد اورد به 60 درصد تو اون ماه
ولی خب اینم هست ک اگ بتونی شیرینی پزای خوبی بگیری و خب کار کنید میتونید واقعا عالی بترکونید و اون پولدار شدن راحت دست پیدا کنید
ممنون از راهنمایی . اون چیزی که من تو فکرمه ندیدم تو شهرمون بیشترشون خیلی ساده هستن مثل بقیه .
در مورد شیر هم داییم گاو داری داره میتونم ازش شیر بگیرم .
الان مساله اصلیم فکر کنم پیدا کردن یه شیرینی پز با سلیقه و کار درسته . اون رو بتونم پیدا کنم خودش میتونه دقیق راهنماییم کنه که چه چیز هایی لازم داره واسه شروع کار . بعد میرم تو فکر مغازه و بقیه هزینه ها .

armin-sh

Registered User
لایک‌ها
113
آقا من هم وسط سوال شما یک سوال بپرسم:
دولت نرخ میده میگه شیرینی فروش باید فلان شیرینی رو x تومن بفروشه بعد اگه شیرینی فروش موادی که استفاده می کنه کیفیتش بالاتر باشه مثلا مواد اولیش رو از یه کشور دیگه وارد کرده باشه حق داره گرون تر بفروشه؟
صد درصد هيچ مشكلي هم نداره
شيريني فروشي بهت معرفي ميكنم مثلا پاي سيبش كاستش با پول حقوق شيريني پزش بهترين مواد 1000 تومان در نمي ياد
دونه اي 5 هزار تومن ميفروشه به قول خودش كره ي نيوزلندي ميزنه وووو
مرتب هم مامور تعزيرات پيششه مشكلي هم نداره
شما اگه فاكتور خريد داشته باشيد ( حتي اگه فاكتور سازي شده باشه ) مشكلي پيش نمي ياد
حتي بابت پول برقت هم ميتوني از دولت سوبسيد بگيري ( مصرف برق تو شيريني پزي بالاس )

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
صد درصد هيچ مشكلي هم نداره
شيريني فروشي بهت معرفي ميكنم مثلا پاي سيبش كاستش با پول حقوق شيريني پزش بهترين مواد 1000 تومان در نمي ياد
دونه اي 5 هزار تومن ميفروشه به قول خودش كره ي نيوزلندي ميزنه وووو
مرتب هم مامور تعزيرات پيششه مشكلي هم نداره
شما اگه فاكتور خريد داشته باشيد ( حتي اگه فاكتور سازي شده باشه ) مشكلي پيش نمي ياد
حتي بابت پول برقت هم ميتوني از دولت سوبسيد بگيري ( مصرف برق تو شيريني پزي بالاس )

خیلی ممنون.سوبسیدش چه جوریه ؟یعنی قبض برق به دولت می ده و دولت مقداری از اون قبض رو بر می گردونه؟این سوبسید به کارخانه های کیک و ....(مثل شیرین عسل و آناتا و .....)هم تعلق می گیره ؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
تو هزینه هات اینم حساب کن که خلیفه درست حسابی که مد نظر شماست و شیرینی تک بده ماهی بالای 2میلیون حقوقش هست+بیمه

بالا