برگزیده های پرشین تولز

شیرینی مجلسی یزدی( سوغات یزد )

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
39
محل سکونت
یزد
سفارش Unforgiv3N محترم ارسال شد
و شناسه مرسوله هم براشون پ.خ گردید
 

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
39
محل سکونت
یزد
آپدیت شد
 
Last edited:

lopasali

Registered User
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2011
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
6
محل سکونت
مشهد
یک نوع نونی هست تلفظ صحیحش رو درست نمیدونم: نون منقا یا ملقا یا یه چیزی تو همین حدود که زرد رنگه و یک مربع نسبتا بزرگ هست که توش مربع های کوچیکی هست و روش پودر قند میریزن؟
بیشتر هم توی عروسی های یزدیها هستش
از اونا هم دارین؟
 

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
39
محل سکونت
یزد
یک نوع نونی هست تلفظ صحیحش رو درست نمیدونم: نون منقا یا ملقا یا یه چیزی تو همین حدود که زرد رنگه و یک مربع نسبتا بزرگ هست که توش مربع های کوچیکی هست و روش پودر قند میریزن؟
بیشتر هم توی عروسی های یزدیها هستش
از اونا هم دارین؟

تا فردا بهتون اطلاع خواهم داد

نکته:
دوستانی که شیرینی یزدی میخوان هر چه زودتر سفارش بدن تا دیر نشده چون به شدت شلوغ شده و به زحمت میتونیم شیرینی هایی که در لیست هست رو تهیه کنیم، هر چه به عید هم نزدیک تر میشویم شلوغ تر هم میشه و به سختی میشه لیست سفارشات رو کامل کرد،پس لطفا تا دیر نشده سفارش بدید تا شرمندتون نشم.
 

saeidajor

Registered User
تاریخ عضویت
21 آگوست 2008
نوشته‌ها
560
لایک‌ها
55
محل سکونت
تهران
تا فردا بهتون اطلاع خواهم داد

نکته:
دوستانی که شیرینی یزدی میخوان هر چه زودتر سفارش بدن تا دیر نشده چون به شدت شلوغ شده و به زحمت میتونیم شیرینی هایی که در لیست هست رو تهیه کنیم، هر چه به عید هم نزدیک تر میشویم شلوغ تر هم میشه و به سختی میشه لیست سفارشات رو کامل کرد،پس لطفا تا دیر نشده سفارش بدید تا شرمندتون نشم.

سلام

تایید میشه همون سه سال پیش که ما اومدیم یزد همکار یزدیمون میگفت شب عید صفش کیلومتری میشه

ضمن تشکر بابت بسته اول مجددأ مزاحم میشم
 

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
39
محل سکونت
یزد
سلام

کاش فقط صف بود!جدا از اینکه بعضی اوقات به یک ساعت تا یکساعتو نیم میرسه برای تهیه یه سفارش و ارسالش ،مسئله دیگه اینه که داره کم کم کمیاب میشه، به عنوان مثال ممکنه تا عید دیگه 5 لوز خاتم (حاج خلیفه)موجود نباشه و نتونیم تهیه کنیم.باز بنده روزی چند مرتبه به حاج خلیفه مراجعه میکنم تا بتونم تمام لیستی که دوستان سفارش میدن رو تهیه کنم ولی هرچه به عید نزدیک تر میشیم امکان اینکه تمام محصولات سفارش داده شده موجود باشه کم میشه،قیمت ها هم داره افزایش پیدا میکنه.
پس لطفا غفلت نکنید و سفارشتون رو سریع ارسال کنید تا من هم بتونم شیرینی ها رو برای شما فراهم کنم(شیرینی های یزدی به این راحتی ها کهنه یا خراب نمیشه)پس بهتره اگر میخواین سفارش بدید الان سفارشتون رو ارسال کنید

سلام

تایید میشه همون سه سال پیش که ما اومدیم یزد همکار یزدیمون میگفت شب عید صفش کیلومتری میشه

ضمن تشکر بابت بسته اول مجددأ مزاحم میشم
 
Last edited:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
39
محل سکونت
یزد
سفارش bestmovie محترم ارسال شد
و شناسه مرسوله هم براشون پ.خ گردید
 

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
39
محل سکونت
یزد
یک نوع نونی هست تلفظ صحیحش رو درست نمیدونم: نون منقا یا ملقا یا یه چیزی تو همین حدود که زرد رنگه و یک مربع نسبتا بزرگ هست که توش مربع های کوچیکی هست و روش پودر قند میریزن؟
بیشتر هم توی عروسی های یزدیها هستش
از اونا هم دارین؟

بله ، میتونم واستون تهیه و با بهترین بسته بندی ارسال کنم،قیمت گرفتم جعبه های بزرگ یک کیلویی 5 تومن هست.
 

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
39
محل سکونت
یزد
یک نوع نونی هست تلفظ صحیحش رو درست نمیدونم: نون منقا یا ملقا یا یه چیزی تو همین حدود که زرد رنگه و یک مربع نسبتا بزرگ هست که توش مربع های کوچیکی هست و روش پودر قند میریزن؟
بیشتر هم توی عروسی های یزدیها هستش
از اونا هم دارین؟

تلفظ درستش نون منقاست و به نون پنجره ای هم معروفه
 

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
39
محل سکونت
یزد
آیا عکس هم ازش دارید؟ یا تو اینترنت عکسی ازش هست؟ میخوام ببینم همونیه که مد نظرم هست ؟




بله عکس بالا هست
ولی عکس کامل از خود جعبه نان پنجره ای همراه با جعبه بسته بندیش هم اگر خواستید میتونم براتون تهیه کنم ودر تاپیک قرار بدم؟
 
Last edited:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
39
محل سکونت
یزد
این هم نمونه عکسی که خودم از جعبه آماده و بسته بندی شده نان منقا تهیه کردم که براتون ارسال خواهم نمود



 
Last edited:

bestmovie

Registered User
تاریخ عضویت
20 نوامبر 2009
نوشته‌ها
1,724
لایک‌ها
1,449
محل سکونت
khOOzeStaN
سلام
بسته منم امروز رسید کیفیت محصولات واقعا عالی بود فقط یه مورد بود که پی ام دادم
 

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
39
محل سکونت
یزد

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
39
محل سکونت
یزد
این نان منقا چی هست؟

یه نوع شیرینی هست:دی که در عروسی ها بیشتر استفاده میکنن

با یه گشتزنی ساده میتونی این چیزهای زیر رو پیدا کنید

مواد لازم :

آرد 1 لیوان

نشاسته نصف لیوان

شیر 1 لیوان

وانیل کمی

تخم مرغ 5 عدد

پودر قند به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه :

اول نشاسته رو تو شیر سرد حل میکنیم و بعد آرد رو بتدریج بهش اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست بشه ، اگه گوله گوله شد از صافی ردش کنین تا موادش صاف و یکدست باشه .

بعد تخم مرغ و وانیل رو با همزن میزنیم و به مخلوط قبلی اضافه میکنیم .

روغن رو تو ظرف مناسبی ریخته و میذاریم حسابی داغ بشه ، قالب نون پنجره رو هم داخل روغن قرار میدیم .

بعد قالب داغ رو تو مایه فرو کرده ( تا لبه ی بالایی قالب ) و بعد تو روغن داغ قرار بدین ، نون پنجره بلافاصله از قالب خارج میشه . یکی دو ثانیه بعد نون پنجره رو بر گردونید و وقتی تغییر رنگ داد تو صافی میذاریم تا روغن اضافیش خارج بشه . بعد تو ظرف مناسب گذاشته و روشو پودر قند میپاشیم .

_________

نان پنجره‌ای یكی از شیرینی‌های قدیمی ایرانی است و با توجه به اینكه پخت آن مانند دیگر شیرینی‌ها نیاز چندانی به مهارت ندارد، اغلب خانم‌های ایرانی لااقل یك بار پختن این نوع شیرینی را امتحان كرده‌اند.

مواد لازم:

* آرد سفید گندم، 100 گرم
* تخم‌مرغ، 6 عدد
* پودر نشاسته، 100 گرم
* گلاب، 4 تا 5 قاشق سوپ‌خوری
* روغن به مقدار لازم برای سرخ كردن
* مقداری خاك قند

طرز تهیه:
1. ابتدا كاسه بلوری‌ای آماده كرده و پودر نشاسته را داخل آن بریزید، سپس كم‌كم گلاب را به نشاسته اضافه كنید تا گلوله گلوله نشود.
2. پس از اینكه نشاسته به صورت خمیر درآمد، تخم‌مرغ‌ها را بشكنید و به آن بیفزایید و با قاشق، خوب مواد را با هم مخلوط كنید.
3. آخرین ماده مورد نیاز این شیرینی آرد است؛ ابتدا آن را خوب الك كرده، سپس به مواد افزوده و هم بزنید. به این ترتیب مایه شیرینی آماده می‌شود.
4. با توجه به اینكه برای پخت این شیرینی نیاز به روغن زیادی است، كاسه فلزی گودی در اندازه متوسط آماده كرده و از روغن پر كنید، سپس روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
5. پس از اینكه روغن داغ شد، قالب مخصوص شیرینی‌پزی را داخل روغن داغ قرار دهید تا آن هم داغ شود. بعد دسته قالب را گرفته و آن را در مایه به اندازه‌ای فرو كنید كه مایه تنها تا یك میلی‌متر مانده به لبه قالب را دربر بگیرد؛ پس از آن، بلافاصله قالب را داخل روغن داغ روی شعله ملایم قرار دهید و به محض اینكه شیرینی خودش را گرفت، قالب را كمی تكان دهید تا به‌راحتی جدا شده و در روغن سرخ شود. بقیه مایه را نیز با قالب‌های مختلف برداشته و سرخ كنید.
6. پس از اینكه شیرینی‌ها آماده شد، آنها را در ظرف مورد نظر بچینید و خاك قند را روی آن بپاشید.

نكته: بعضی‌ها به جای آنكه خاك قند را به تنهایی روی شیرینی بپاشند، آن را با مقداری مغز پسته آسیاب شده و هل كوبیده مخلوط كرده و روی نان پنجره‌ای می‌ریزند.

____________

طرز تهیه انواع شیرینی های عید نوروز

نکات مهم در مورد پیمانه های شیرینی پزی که از آنها دراین بخش استفاده می شود:

در تهیه شیرینی و کیک هائی که ارایه می شود از نوع پیمانه ها استفاده شده است: پیمانه یک، یک دوم، یک سوم و یک چهارم است که مقدار پیمانه 1 یا کامل از مواد مختلف به قرار زیر می باشد:


1/4 کاپ کره= 57 گرم
1/3 کاپ کره = 76 گرم
1/2 کاپ کره = 113 گرم
------------------------------
برای آرد سفید و پودر شکر
1/8 کاپ = 2 قاشق سوپخوری = 16 گرم
1/4 کاپ = 32 گرم
1/3 کاپ= 43 گرم
1/2 کاپ = 64 گرم
2/3 کاپ = 85 گرم
3/4 کاپ = 96 گرم
1 کاپ =128 گرم
---------------------------------
برای شکر سفید
2 قاشق سوپخوری =25 گرم
1/4 کاپ = 50 گرم
1/3 کاپ = 67 گرم
1/2 کاپ = 100 گرم
2/3 کاپ = 134 گرم
3/4 کاپ= 150 گرم
1 کاپ = 200 گرم
---------------------------------

هوای اضافی داخل مواد جامد را با حرکت عمودی قاشق در پیمانه بگیرید و روی پیمانه را با کارد صاف کنید.
اندازه تخم مرغ مصرفی در دستورات به مقدار تقریبی 60-50 گرم است که معادل وزن یک تخم مرغ متوسط با پوست می باشد.
اگر در دستور العمل ها مقدار وزنی تخم مرغ داده شده است، ابتدا آن را به آرامی هم زده سپس مقدار مورد نیاز را وزن و جدا می کنیم، توجه کنید که تخم مرغ باعث تغییر طعم شیرینی می شود بنابراین حتماً مقدار ذکر شده باید مصرف شود. هر جا کلمه تخم مرغ به تنهایی ذکر شد منظور یک تخم مرغ کامل است.


برای طبخ انواع شیرینی یا غذا باید فر را حداقل 30-15 دقیقه قبل از پخت گرم کرد.

_________________

اینها چیزایی بود که تو اینترنت بود:دی
 
Last edited:

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
14 ژانویه 2006
نوشته‌ها
4,540
لایک‌ها
998
سن
39
محل سکونت
یزد
بسته پستی حاوی شیرینی یزدی برای جناب mzh (محمد رضا) واسشون ارسال شد
 
بالا