طرح سوال در زمینه ی میکس و مونتاژ ( نرم افزارهای Edius Pro , Premiere Pro , ...)

شروع موضوع توسط mixer.pro.j ‏14 می 2006 در انجمن تئاتر و سینمای ایران

  1. mixer.pro.j

    mixer.pro.j کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2006
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    افراد زیادی از علاقه مندان به حرفه ی میکس و مونتاژ کامپیوتری هستند ، که دائما به دنبال محلی می گردند که سوالاتشان را مطرح کنند و پاسخ مناسب دریافت کنند . لذا بنده این تاپیک را احداث کردم تا شما عزیزان بتوانید اشکالاتتان را در ان مطرح کنید ، و در اسرع وقت به پاسخ خود برسید .
    مدت زیادی است که من در این زمینه مشغول فعالیت می باشم ؛ و پروژه های زیادی نیز کار کردم . تخصص من در زمینه ی دو نرم افزار Premiere Pro و Edius Pro می باشد . بله درست شنیدید ، Edius . فکر نمی کنم بتونید جایی رو در اینترنت پیدا کنید که در مورد این برنامه به شما اطلاعات بده .
    بنده با اینکه برروی برنامه Premiere pro تسلط کامل دارم ، ولی از زمانی که با این برنامه آشنا شدم ، کار کردن با آن را بر هر نرم افزار دیگری ترجیح میدم . و به شما هم اون رو توصیه می کنم . البته گیر آوردن این نرم افزار کار آسونی نیست .
    در هر حال شما از این پس می تونید سوالاتتون رو در زمینه ی این دو برنامه ( Edius و Premiere ) و هر آنچه که مربوط به میکس ومونتاژ کامپیوتری می باشد ، در این تاپیک و یا از ز طریق ایمیل و وبلاگ مطرح کنید . تا من یا دیگر دوستان به پاسخی مناسب بدهند .
    امیدوارم بتونم قسمتی از اطلاعاتم رو در مورد این حرفه به دیگران منتقل کنم
    با تشکر
    جواد کاظمی
    mixer.pro.j@gmail.com
    www.promixer.persianblog.com
  2. mixer.pro.j

    mixer.pro.j کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2006
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    نرم افزار Edius یک نرم افزار تدوین غیرخطی و Realtime که توسط شرکت Canopus ارائه شده است .از بزرگترین برتریهای این نرم افزار نسبت به بسیاری از نرم افزار های مشابه عدم نیاز به پرداخت پروژه (Render ) در هنگام کار با آن است . یعنی شما هنگامی که با نرم افزار Edius کار می کنید ، هیچ نیازی به انجام پرداخت پروژه ندارید . فقط هنگام خروجی گرفتن این کار رو انجام می دید ، که حداکثر زمانی که برای این کار لازم دارید ، در پروژه های بسیار سنگین ، به اندازه ی طول پروژه می باشد .
    این نرم افزار با مکانیزه کردن بسیاری از اعمال ، که در نرم افزارهای مشابه با صرف وقت زیاد قابل انجام می باشد ، انجام آنها را بسیار آسان تر و در عین ها مفید تر و زیبا تر نموده است .
    همچنین فرایند تدوین ، با توجه به قابلیت های متفاوت برش کلیپها و انجام جابجایی و انتخاب آنها و اعمال افکت و ترانزیشن ، بسیار لذت بخش و سریع گشته است .
    در مورد تنوع و تعداد ترانزیشن های این نرم افزار باید گفت که این نرم افزار با در اختیار داشتن طیف وسیعی از ترانزیشن ها دارای حدود 900 ترانزیشن دو بعدی و سه بعدی و آلفا می باشد .
    البته یادگیری آن نیز کار ساده ای نیست ، چون منابع فارسی در این زمینه موجود نمی باشد ، عمل یادگیری بر پایه ی تجربه و آزمون و خطا استوار است .
    با تشکر
    جواد کاظمی
    mixer.pro.j@gmail.com
    www.promixer.persianblog.com
  3. amirhvr

    amirhvr کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    756
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Tehran
    با سلام خدمت شما
    بخش بسیار خوبی را باز کردید
    من هم کمی با برنامه ی Premiere کار کرده ام و آشنایی دارم و طرفدار برنامه های این چنینی هستم
    حتی نسخه ی فارسی برنامه ای شبیه Premiere را هم دارم که کارکردش بسیار ساده است
    در هر حال امید وارم هم وبلاگتان هر چه زود تر آماده شود و هم در اینجا بتوانیم بیشترین استفاده را از شما ببریم
    پیروز باشید..
  4. mixer.pro.j

    mixer.pro.j کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2006
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    ممنونم از اظهار نظرت امیر جان
    امید وارم شاهد همکاریت باشیم و مقالاتت رو در این زمینه ببینیم
  5. mixer.pro.j

    mixer.pro.j کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2006
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    منظور از پلاگین (plug-in ) این است که یک نرم افزار کمکی در هر زمینه ای بر روی Premiere یا هر نرم افزار دیگری اجرا شود
    به این منظور هر کادام از نرم افزارهای کمکی یک فایل بنام host plugin در اختیار کاربران شان قرار می دهند تا آن را در پوشه ی plugins از شاخه ی اصلی نرم افزار اصلی ( Premiere ) نمایند .
    در مورد نرم افزار Premiere این پوشه در این مسیر قرار دارد :
    C:\Program Files\Adobe\Premiere Pro 1.5\Plug-ins\en_US
    البته بسیاری از نرم افزار های Plug in این کار را خودشان انجام می دهند و فایل مورد نطر را در محل پوشه ی پلاگین ها نصب می کنند .
    اکثر ورژن های نرم افزار Hollywood fx از این نوع می باشد .
    در آخر بعنوان تدکر باید عرض کنم اکثر نرم افزارهای کمکی برای هر کدام از نرم افزارهای ویرایش فیلم ( Premiere , Edius ) فایل های Host Plugin مخصوص همان نرم افزار دارند یعنی در اکثر موارد شما نمی توانید از فایل Host Plugin که در نرم افزار Premiere استفاده می کنید در نرم افزار Edius یا هر نرم افزار دیگری استفاده کنید
    با تشکر
    جواد کاظمی
    mixer.pro.j@gmail.com
    www.promixer.persianblog.com
  6. TOMASS ANJELLO

    TOMASS ANJELLO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,100
    تشکر شده:
    4
    به نام خدا
    با سلام خدمت شما
    از شما سوالی داشتم
    آیا نرم افزاری که بتواند با کیفیت بالا از صدای دیگران تقلید کند به صورتی که اگر نمونه صدای آن شخص را داشته باشیم بتوانیم با صدای آن شخص صحبت کنیم . سراغ دارید ؟
    با آرزوی موفقیت برای شما
    در پناه حق
    :) :) :)
  7. mixer.pro.j

    mixer.pro.j کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2006
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    ممکن باشه و لی من نه می شناسم و نه شنیدم همچین نرم افزاری رو

    جواد کاظمی
    mixer.pro.j@gmail.com
    www.promixer.persianblog.com
  8. TOMASS ANJELLO

    TOMASS ANJELLO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,100
    تشکر شده:
    4

    به نام خدا
    سلام دوست عزیز
    اگر این نرم افزار را پیدا کردید حتما در این تاپیک بنویسید
    با تشکر از شما
    موفق و پیروز باشید
    در پناه حق
  9. mixer.pro.j

    mixer.pro.j کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2006
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    چشم اگه پیدا کردم حتما
  10. mixer.pro.j

    mixer.pro.j کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏14 می 2006
    نوشته ها:
    24
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    مشهد
    ببين عزيز من سي ديارو گرفتم اينجارو گرفتي اما از خود فروشنده پرسيدم و از هر جاي ديگري مي گفتن بعد از باز كردن اين كليپها تو پريمير بايد ادرس عكسهاي خودتو جايگزين انها كني اما نميدانم چطوري اون مثال را ديدي كه صفحه ريش ريش مي شد و مي ريخت پايين و پشتش يك تصوير ديگر بود .اين كليپها هر كدام يك ربع هستند كه
    همش مناظر طبيعيند كه هي به روشهاي گوناگون جابجا مي شوند و تصوير بعدي معلوم مي شود تو يكي از همين تاپيكا خوندم كه بعد از لود كليپ ادرس عكسها و فيلمهاتون را مي خواد ولي چرا مال من نميخواد وارد پريمير كه مي شه مثل يك فيلم مي مونه ببينم بايد چكار كنم بايد ايمپورت كنم؟جوابم رابده[/QUOTE]

    ببین دوست عزیز اون کلیپهایی که توی سی دی شرکت نداسافت هست فقظ چند تکه فیلم با پسوند avi هست ، که با استفاده از 3d max ساخته شدند فقط همین .
    حالا کاری که شما باید برروی این کلیپها انجام بدید رو من برات توضیح میدم ، امیدوارم خوب دقت کنی تا بفهمی البته به مهارتت هم بستگی داره .
    اول از همه شما کلیپ نداسافت رو تو پریمیر وارد میکنی (import ) . پریمیر تو این قسمت هیچ گونه ادرسی برای تصاویر مورد نیاز از شما نمی خواد ، بلکه خودت باید تصاویری که می خوای تو این کلیپها بکار ببری توی پریمیر وارد کنی .
    [​IMG]
    بعد کلیپ ندا سافت رو وراد تایم لاین میکنی در پایین ترین ترک
    حالا باید اولین تصویرت رودر ترک بالای ترکی که کلیپ توی اون هست ، قرار بدی و تصویرت رو با استفاده از افکت Corner pin دقیقا در قاب موجود جاسازی می کنی . و با motion همراه با تغیر مکان قاب جابجاش کنی .
    به همین ترتیب یکی یکی تصاویرت رو وارد تایم لاین می کنی و در قابهای موجود جاسازی می کنی .
    حالا یه کار مهم باید انجام بدی . کلیپ ندا سافت رو دوباره وراد تایم لاین می کنی ولی ایندفعه در بالاترین ترک . البته در همون موقعیت زمانی دفعه ی قبل . به این کلیپ باید افکت Color key یا RGB Difference Key رو اعمال کنی و رنگ زمینه ی قاب موجود در کلیپ رو بهش بدی تا قسمت زمینه ی قاب ها شفاف بشند و عکسهایی رو که شما دقیقا زیر قابها قرار دادی نشون بدند
    [​IMG] .
    حالا کلیپ ندا سافت رو که دفعه ی قبل وارد کرده بودی از تایم لاین پاک کن .
    کارتمومه ولی برای اینکه با کیفیت از اب در بیاد باید چند بار امتحان کنی تا تصاوی در قاب لرزش و حرکت اضافی نداشته باشند یا از حرکت قاب جا نمونند .
    توی دیگر کلیپهای موجود در ندا سافت هم باید همینطور عمل کنی و حالا اگه یک کلیپ حرکت نداشت شما هم عکس ها رو ثابت زیر قاب نگه می داری . و اگه مثلا قاب وسط پخش کلیپ نمایان می شه شما هم عکست رو از همون جا وارد تایم لاین میکنی.

    جواد کاظمی
    www.promixer.persianblog.com
  11. mehdi25

    mehdi25 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,317
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    طهران
    حرف های شما بویه شیطنت میده .

    فکر نمی کنم بتونی همچین نرم افزاری پیدا کنی . من که تا حالا نر افزاری ندیدم که با این قابلیتی که شما فرمودین تفکیک امپدانس داشته باشه . به نظر من این کار یه سخت افزار باید باشه تا نرم افزار . چون تمام نرم افزار ها و کل کامپیوتر سیستم خطی ( دیجیتال ) هستند و چیزی که شما نیاز دارید برای تقلید صدا یه امپدانس آنالوگه .
  12. TOMASS ANJELLO

    TOMASS ANJELLO کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2006
    نوشته ها:
    1,100
    تشکر شده:
    4

    به نام خدا
    دوست عزيز هيچ گاه بدون اطلاعات كامل درباره اشخاص قضاوت نكنيد
    در پناه حق
  13. efshagar_iran

    efshagar_iran کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژوئن 2007
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    با سلام.
    من دنبال یک برنامه خوب برای میکس فیلم هستم. حدود 6 ساله که به صورت نیمه حرفه ای با برنامه Adobe Premiere ( پریمیر ) و Ulead کار کردم.
    ولی این دو برنامه و نیز سایر برنامه های موجود، هنگام Export یا خروجی گرفتن زمان بسیار زیادی از کاربر می گیرند. مثلاً در مورد برنامه پریمیر اگر ویدیو شما 60 دقیقه باشد، تقریباً 120 دقیقه زمان برای گرفتن خروجی با فرمت Avi نیاز دارد. که باید کلی زمان دیگر صرف کرد تا آن را به فرمت mpg تبدیل نمود.
    Ulead هم اگرچه در رندر و خروجی بسیار سریع عمل می کند ولی باز هم زمانی طولانی صرف گرفتن خروجی می شود. گویا در Ulead 11 می توان با سرعت 2X رندر کرد.
    من دنبال برنامه ای هستم که دارای امکانات مناسبی برای میکس ویدیو باشد و از طرف دیگر سرعت رندر بالایی داشته باشد. سرعت رندری مثل برنامه VCD CUTTER. من نمی دونم این برنامه چیکار کرده ولی سرعت رندری فوق العاده ای داره. مثلاً 60 دقیقه ویدیو رو تو 5 دقیقه Export می کنه. متاسفانه این برنامه هیچ امکاناتی نداره و فقط برای برش فیلم هست.
    می دونم که کارت گرافیک و رم و cpu در رندر تاثیر زیادی دارند. ولی میشه گفت این vcd cutter تقریباً مستقل از ram و cpu و ... عمل می کنه.
    من یک سری از امکانات رو به ترتیب اهمیت اینجا لیست می کنم تا اگه یکی از بچه ها همچین برنامه ای داشت، اینجا معرفی کنه:
    1- رندر فوق سریع!
    2- داشتن خروجی Mpeg
    3- دارای پنجره Timeline
    4- امکان برش فیلم
    5- امکان چسباندن چند فیلم به یکدیگر
    6- قابلیت ZOOM بر روی قسمت هایی از فیلم (کاربرد در سـانسـور فیلم!)
    7- امکان crop کردن فیلم. (حذف قسمت بالا و پایین فیلم)
    لطفاً نگین که در سیاره مشتری یا مریخ باید دنبال این برنامه بگردم! من مطمئنم وجود داره.
    لطفاً اگه برنامه ای معرفی کردید، بگید
    - زمان رندرش به ازای 1 ساعت فیلم با فرمت mpeg چقدره؟
    - چه قابلیت هایی داره.
    - چه فرمت هایی رو می تونه Import و Export کنه.
    --------------------------
    سعی کنید برنامه ای معرفی کنید که خودتون باهاش کار کرده باشید و تبلیغات نباشه. یادم میاد یکسال پیش یه برنامه میکس که محصول شرکت سونی بود رو دانلود کردم. حجمش 1.6 گیگابایت بود. وقتی نصبش کردم واقعاً هیچی نداشت و همش افکت و Sample بود!!
  14. hamed_u139

    hamed_u139 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    1,054
    تشکر شده:
    148
    با اجازه آقا مهدی
    شما میتونید از نرم افزار windvd creator ver3.0 استفاده کنید.زمان رندرش به ازای 1 ساعت فیلم نیم ساعت میباشد.فقط از امکاناتی که گفتی zoom رو ندارد.
  15. hamed_u139

    hamed_u139 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 می 2007
    نوشته ها:
    1,054
    تشکر شده:
    148
    سلام آقای mixer.pro.j همشهری عزیزم
    من یک سوال داشتم
    اگر چند تا فایل با فرمت vob داشته باشم میتونم با premier یا با nero 7 برای اون ها یک منو بسازم.دقیقا مثل منوی فیلم های DVD
  16. car20

    car20 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    109
    تشکر شده:
    0
    درود بر دوستان
    من مي خواستم بپرسم كه ايا اين جستار ( تاپيك ) هنوز به كارهاش و فعاليتش ادامه مي ده يا نه جز تاريخ شده ؟ چون ديدم به يكي دو سوال آخر پاسخي داده نشده پرسيدم .
    ممنون
  17. Alen_Delon

    Alen_Delon کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 آگوست 2007
    نوشته ها:
    48
    تشکر شده:
    0
    فرمت vob هم نوعی mpeg2 هست که برای استفاده DVD کد شده است. بهتر است شما در ابتدا با نرم افزار total video converter تصویر را به AVI یا MPEG2 خالص تبدیل کنید بعد با نرم افزارهای کمکی nero مثل power producer یا با نرم افزار nero vision که معمولا در سی دی همراه DVD رایتر ها هست می توانید به راحتی برای این فایل های آماده شده منو - موزیک و سایر امکانات موجود در DVD های اورجینال را طراحی کنید.
  18. sgwp

    sgwp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    541
    تشکر شده:
    83
    محل سکونت:
    تهران
    ظاهرا" این تاپیک هم خوابید اما امیدوارم کمکم کنید.
    من به صورت آزمون و خطا با نرم افزار ulead video studio آشنا شدم و دارم کار میکنم .اما مشکلی که دارم :

    زمانی که دارم فیلم را از دوربین هندی کم به کامپیوتر منتقل می کنم فرمت dvd را انتخاب می کنم که از لحاظ زمان تبدیل کمی بیشتر از زمان فیلم اصلی طول میکشه.
    اما مشکل زمانی به وجود میاد که من میخوام فیلم مورد نظر رو روی dvd رایت کنم بعد از انتخاب منو و موزیک و غیره در نهایت برای رایت کردن دوباره فایل رو میخواد تبدیل کنه که زمان خیلی زیادی رو صرف میکنه جوری که بعضی وقتها فکر میکنم سیستم هنگ کرده.

    به نظر شما چکارکنم که سیستم این کار رو دوباره تکرار نکنه. البته در مرتبه اول فایل مورد نظر با فرمت mpeg2 ساخته میشه و بار دوم وقتی میخواد روی dvd بریزه تبدیل به vob میشه . شاید یه علتش همین باشه.

    آیا نرم افزار دیگه ای هست که سرعت تبدیلش زیاد باشه و بشه ازش استفاده کرد.
  19. tintin

    tintin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آگوست 2004
    نوشته ها:
    1,804
    تشکر شده:
    0
    هر فیلمی که درست می کنید در آخر کار باید رندر بشه و این چیزی نیست که بشه ورش داشت !
    سرعت رندر هم بستگی به توان سیستمتون داره
  20. sgwp

    sgwp Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    541
    تشکر شده:
    83
    محل سکونت:
    تهران
    ممنون از جوابت . اما سئوالی که داشتم این بود کهک می توانیم مثلا" پس از تبدیل فیلم هندی کم به فرمت dvd با یک نرم افزار دیگه که سرعت رندر بالایی داشته باشه اون رو روی dvd بریزیم ؟؟

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید