طرز تهیه سیب زمینی سرخ رده پفکی به سبک فست فود ها و رستوران ها

شروع موضوع توسط faragig ‏2 آپریل 2012 در انجمن آشپزی و خوراکی ها

  1. faragig

    faragig Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2012
    نوشته ها:
    114
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    تهران
    سلام.. میدونم که اینجا همه استادن .. اما چون من خودم خیلی دوست داشتم بدونم این سیب زمینی سرخ کرده گنده هارو چجوری بیرون تو خالی درست میکنن که ترد میشه.. و رفتم یاد گرفتم. گفتم شاید کسانی باشن که دوست داشته باشند قلقشو بدونن..

    اول بگم که همه میدونیم آشپزی مردا از زنا خیلی بهتره.. کلا مردا تو همه کارا بهرتن:D (Just kidding)

    خوب . برسیم به سیب زمینی.. خیلی قلق آسونی داره.. شما باید برید سوپر مارکت یکم آب پنیر بگیرید.. بعد بیاید خونه سیب زمینی هاتون رو حالا به هر سایزی که خودتون دوست دارید برش بدید و یک ساعت بخوابونیدش توی آب پنیر.. بعد از یک ساعت سیب زمینی هارو در بیارید و بشورید. وقتی آبش رفت بریزید تو روغن. و سرخ کنید.. میشه سیب زمینی پفکی.. بهتره که روغن به اندازه ای باشه که روی سیب زمینی رو هم بپوشونه.

    تو تاپیک بعدی هم طرز تهیه سالاد ماکارونی و سالاد اندونزی رو میگم.. :thumbsup:

    موفق و پیروز باشید.
     
    Dr.Mass, smart.pro, ZX3 و 28 کاربر دیگر از این نوشته تشکر کرده اند.
  2. Mohsen_14

    Mohsen_14 کاربر فعال فوتبال همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    3,985
    تشکر شده:
    6,313
    محل سکونت:
    سرزمین دروغگو ها

    سیب زمینی آماده هم هست که برش خورده هست و بعد از سرخ کردن پفکی میشه . فکر کنم اسمش پریس باشه .

    سالاد رو هم بفرمایید استفاده کنیم . سالاد یه تاپیک داره .


    .
     
  3. پسره خوب

    پسره خوب Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏3 فوریه 2012
    نوشته ها:
    837
    تشکر شده:
    619
    اب پنیر رو مگه میفروشن؟
     
  4. amir AMD

    amir AMD Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 دسامبر 2009
    نوشته ها:
    118
    تشکر شده:
    31
    آره معمولا اگه آشنا بشی واست میریزه تو ظرف
     
  5. patteerr

    patteerr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,223
    تشکر شده:
    1,743
    چه فووت ساده اي داشت . نمي دونستم واقعا .

    ذرت مكزيكي رو هم بگووو .
     
  6. Katatonia

    Katatonia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آپریل 2012
    نوشته ها:
    426
    تشکر شده:
    160
    ممنون بابت آموزشی که دادید.حتما امتحان میکنم
     
  7. deremel400

    deremel400 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏26 آپریل 2009
    نوشته ها:
    2,592
    تشکر شده:
    426
    چه جالب.................واقعا حالا پفکی میشه یا امتحان می کنم جلو همه ضایع میشیم .
     
  8. p30doc

    p30doc Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2011
    نوشته ها:
    2,955
    تشکر شده:
    1,817
    محل سکونت:
    سرزمین مفرغ ها@@@ خرم آباد زیبا
    جز این دوست عزیزمون که خودشون آموزش دادن.
    کسی از دوستان تست کرده؟
    اوکی بود؟
    اگه آره بریم بیفتیم دنبال آب پنیر.
    حالا کی آب پنیر گیر بیاره؟
     
  9. patteerr

    patteerr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,223
    تشکر شده:
    1,743
    برو بقالي اونايي كه پنير ليقوان دارن و ماله كارخونه نيست همشون دارن و ميدن و هيچ حرفي نميزنن . همه ميدن .
     
    p30doc و Kasandra از این نوشته تشکر کرده اند.
  10. rainbow land

    rainbow land Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 نوامبر 2009
    نوشته ها:
    82
    تشکر شده:
    45
    حالا این پنیرای پاستوریزه مثلا این در قرمزا، اینا هم آبی که توشونه قبوله؟
     
  11. patteerr

    patteerr Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2009
    نوشته ها:
    3,223
    تشکر شده:
    1,743
    اون آبش كمه . يك پياله هم آب نداره . در صورتي كه يك دبه ميبري و ميدي پرش كنه . سيب زميني توش شنا كنه غلط بخوره ورجه وورجه كنه زير آبي بره
     
    blake و Kasandra از این نوشته تشکر کرده اند.
  12. just1

    just1 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 ژانویه 2012
    نوشته ها:
    1,430
    تشکر شده:
    189
    محل سکونت:
    شــــــمـال
    راستش من ذرت مکزیکی زیاد واسه خودم تو خونه آماده میکنم،بیرون رو نمیدونم چطوریه ولی من اینجوری تهیه میکنم:
    کنسرو ذرت یا من معمولا خود بلال رو تو فصلش یه 10 کیلویی میگیرم،از همون شیری هاش که دونه های درشتی داره،اینجا به فصلش فراوونه،بعد با چاقو دونش میکنم،میشورم و آبش که رفت میریزم تو نایلون و فریزش میکنم که تو پاییز و زمستون ازشون استفاده میکنم.ذرت رو میذاری خوب آب پز بشه،تو پیرکس اینکارو انجام بدی بهتره،بعد در همون حین،بهش کره و فلفل قرمز و خیلی کم زرد چوبه و نمک و از همه مهم تر پودر کاکوتی رو بهش اضافه میکنی،بعد بهش کالباس مرغوب که ریز ریزش کردی اضافه میکنی.بعد از حدود یک ربع،در بهش قارچ ریز شده اضافه میکنی،و یخورده سس مایونز مثلا 3 قاشق غذاخوری اضافه میکنی.همیشه یادت باشه قارچ نباید زیاد حرارت ببینه،4 5 دقیقه زمان کافیه،بعد صافش،میکنه که آبش همراهش نباشه،آبشو دور نریز،بریز تو لیوان و برو سربکش،خیلی قویه،یا میتونی باهاش سوپ جو درست کنی،در هر صورت،بلافاصله و زمانی که از آبکش عبور دادی و داغ داغ هست،پنیر پیتزای رنده شده رو باهاش مخلوط میکنی،بعد بریز تو یک ظرف کوچیک چینی یا لیوان های بزرگ چینی،و نوش جان میکنی...
     
    pari22, ZX3, Amir255 و 4 کاربر دیگر از این نوشته تشکر کرده اند.
  13. khafan12

    khafan12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2012
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    22
    آب پنیر چیه ؟!
     
  14. فرزاد از teh

    فرزاد از teh کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژانویه 2012
    نوشته ها:
    789
    تشکر شده:
    43
    محل سکونت:
    دانمارك-كپنهاك
    يك چيزه بو گندو:wacko:
     
    ramtinhm از این نوشته تشکر کرده است.
  15. khafan12

    khafan12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2012
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    22
    اگه سیب زمینی درشت برش بزنید و داخل روغن شناور بشه واسه سرخ کردن همینجوری میشه اصل سس مخصوص هست
     
  16. khafan12

    khafan12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2012
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    22
    خب بوگندو هست طعمش چیه ؟
     
  17. Mohsen_14

    Mohsen_14 کاربر فعال فوتبال همکار انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏17 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    3,985
    تشکر شده:
    6,313
    محل سکونت:
    سرزمین دروغگو ها
    چه چیزهای جالبی باهاش مخلوط میکنی ، این مغازه ها قارچ و کالباس اصلا اضافه نمیکنن .
    کالباس چه نوعی ؟ خشک ؟ مارتا ؟ ...

    پودر کاکوتی چیه ؟ از کجا گیر میاد ؟ سوپر یا عطاری ؟ چه طعمی داره ؟


    .
     
  18. khafan12

    khafan12 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 مارس 2012
    نوشته ها:
    199
    تشکر شده:
    22
    :hmm:طعم ذرت مکزیکی به همون قارچ هست !!! چطوری اضافه نمیکنن ؟!
     
  19. *sepideh*

    *sepideh* Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 می 2010
    نوشته ها:
    614
    تشکر شده:
    431
    مواظب بیماری خطرناک تب مالت باشین و فقط از پنیر پاستوریزه استفاده کنین .
     
    hbptbs از این نوشته تشکر کرده است.
  20. p30doc

    p30doc Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2011
    نوشته ها:
    2,955
    تشکر شده:
    1,817
    محل سکونت:
    سرزمین مفرغ ها@@@ خرم آباد زیبا
    پیام بهداشتی :D
    البته درست میگن
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید


بک لینک