برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه سیب زمینی سرخ رده پفکی به سبک فست فود ها و رستوران ها

just1

Registered User
تاریخ عضویت
31 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,439
لایک‌ها
194
محل سکونت
شــــــمـال
چه چیزهای جالبی باهاش مخلوط میکنی ، این مغازه ها قارچ و کالباس اصلا اضافه نمیکنن .
کالباس چه نوعی ؟ خشک ؟ مارتا ؟ ...

پودر کاکوتی چیه ؟ از کجا گیر میاد ؟ سوپر یا عطاری ؟ چه طعمی داره ؟


.

من خودم کالباس خشک گوشتیران رو ویا حتی سوسیس هلندیش رو واقعا قبول دارم و سوسیس رو هم حلقه حلقه میکنم و میریزم داخل ذرت ها تا بپزه ی 5 دقیقه ای.
کاکوتی اینجا که فراوونه و عطاری ها دارند،خیلی هم گرون نیست و مثلا 1000ت بخری و پودرش کنی کلی میشه،ولی کلا ذرت مکزیکی رو با کاکوتی میشناسند،و مثل اینکه بخوای پیتزا درست کنی توش فلفل دلمه ای نریزی،حتی جالب اینجاست که چندوقت پیش ی اسنک خریدم رو جلدش نوشته بود با طعم ذرت مکزیکی،دیدم بهش پودر کاکوتی زدند فقط،پس کاکوتی جز مواد اولیه ی ذرت مکزیکیه،اگه گیرت نیومد برات میفرستم.
 

MihanV

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
29 جولای 2010
نوشته‌ها
11,831
لایک‌ها
30,312
محل سکونت
کرج
من امتحان کردم تفاوت چندانی نداشت
اون یه ذره هم که احساس کردم پفکی شده خطای دید بوده احتمالا :دی
 

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
7,666
لایک‌ها
2,930
محل سکونت
Living in Dreams

k.a

Registered User
تاریخ عضویت
21 جولای 2007
نوشته‌ها
21
لایک‌ها
10
چغدر روغن میکشه تا سرخ شه:wacko:
 

roxana1

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 می 2013
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سیب زمینی رو خلال کنید. " سعی کنید خلال ها یک اندازه و کمی درشت باشه"
بعد نیم ساعت تو آب سرد بذارید بمونن "اگه چند تکه یخ تو آب بندازید بهتره".
بعد تو یه قابلمه پر از آب در حال جوش بریزید به مدت 5-6 دقیقه و ابکش کنید .
وقتی که آبش رفت و خشک شد سرخش کنید .
دقیقا مثل سیب زمینی های بیرون پفکی میشه.
منبع:
دفتر آشپزی متین
 

.:smr:.

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
3,133
لایک‌ها
4,964
محل سکونت
tehran
سیب زمینی رو خلال کنید. " سعی کنید خلال ها یک اندازه و کمی درشت باشه"
بعد نیم ساعت تو آب سرد بذارید بمونن "اگه چند تکه یخ تو آب بندازید بهتره".
بعد تو یه قابلمه پر از آب در حال جوش بریزید به مدت 5-6 دقیقه و ابکش کنید .
وقتی که آبش رفت و خشک شد سرخش کنید .
دقیقا مثل سیب زمینی های بیرون پفکی میشه.
منبع:
دفتر آشپزی متین

دروغ ؟:eek:
 

تهرانی

Registered User
تاریخ عضویت
26 نوامبر 2011
نوشته‌ها
2,009
لایک‌ها
2,351
این یارو فری کثیف یه سیب زمینی اختراع کرد اولش خوب بود , بعد دیگه همه لاشخورا یاد گرفتن و اداش رو اومدن در بیارن...سیب زمینی های گنده گنده خام خام میریزن تو ظرف و یه کیلو سس هم میریزن روش به عنوان مثلا ویژه !! حالم بهم میخوره وقتی میبینم .. سیب زمینی باید برشته باشه بره زیر دندون قرچ قرچ کنه ...
 

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 می 2005
نوشته‌ها
796
لایک‌ها
201
محل سکونت
•Tehran▬
اینطوری که شما درست میکنی تمام ارزش غذایی سیب زمینی از بین میره، سیب زمینی رو تو آب میخوابونی ویتامیناش پریده سرخم میکونی دیگه چیزی ازش نمیمونه !
الان میاد میگه آقای دکتر ... :D نمیخواد خودم گفتم
 

mm1368

Registered User
تاریخ عضویت
9 مارس 2010
نوشته‌ها
1,654
لایک‌ها
279
محل سکونت
اصفهان
فک نکنم جواب بده
همون توی روغن زیاد سرخش کنین بهتره...
البته با سیب زمینی پریس هم که یکی از دوستان اشاره کرد دقیقا پفکی میشه
 

linkoln

Registered User
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2012
نوشته‌ها
4,302
لایک‌ها
2,632
محل سکونت
بلقیوم
هر دو روشو امتحان کردم جواب نداد..
 

ahora_us

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 فوریه 2005
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
7
من سیب زمینی به روش آب جوش را درست کردم وخیلی خیلی ترد و خوشمزه میشه
نکته ای که هست باید آب در حال جوش باشه و خلالها را حداکثر 6 دقیقه بیشتر نجوشانید.
در آب کش بریزید آب خلال که خارج شد سرخ کنید

وقتی که خوب خوش بخورد از ترد بودن به هنگام برداشتن برای سرخ کردن میشکند
 

ehsan_iace

Registered User
تاریخ عضویت
11 جولای 2009
نوشته‌ها
1,413
لایک‌ها
763
من سیب زمینی به روش آب جوش را درست کردم وخیلی خیلی ترد و خوشمزه میشه
نکته ای که هست باید آب در حال جوش باشه و خلالها را حداکثر 6 دقیقه بیشتر نجوشانید.
در آب کش بریزید آب خلال که خارج شد سرخ کنید

وقتی که خوب خوش بخورد از ترد بودن به هنگام برداشتن برای سرخ کردن میشکند

من اینجوری درست کردم اما پفکی نشد!
 

misna

Registered User
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2012
نوشته‌ها
622
لایک‌ها
49
سن
43
سلام به همه دوستان گلم
من از اول تایپیک رو خوندم کلی خندیدم به پست های دوستان
واقعا مگه اینقدر مشکله درست کردن سیب زمینی سرخ کردن به سبک بیرون

دوستان گلم تو پست آخر دوست عزیزمون اهورا بهش اشاره کرد دقیقا مغازه های بیرون هم همینطور درست میکنن

یعنی سیب زمینی رو تو آب جوش به مدت 6 الی 7 دقیقه بجوشونید دقیقا زمانی سیب ها رو بریزید تو آب که کاملا جوش اومده باشه از اون زمان حساب کنید
بعد تو سرخ کن سرخ کنید
سرخ کن رو پیشنهاد میدم چون خیلی خوب تو روغن سرخشون میکنه
مواظب اضافه وزنتون باشید
دوستون دارم
 

ehsan_iace

Registered User
تاریخ عضویت
11 جولای 2009
نوشته‌ها
1,413
لایک‌ها
763
سلام به همه دوستان گلم
من از اول تایپیک رو خوندم کلی خندیدم به پست های دوستان
واقعا مگه اینقدر مشکله درست کردن سیب زمینی سرخ کردن به سبک بیرون

دوستان گلم تو پست آخر دوست عزیزمون اهورا بهش اشاره کرد دقیقا مغازه های بیرون هم همینطور درست میکنن

یعنی سیب زمینی رو تو آب جوش به مدت 6 الی 7 دقیقه بجوشونید دقیقا زمانی سیب ها رو بریزید تو آب که کاملا جوش اومده باشه از اون زمان حساب کنید
بعد تو سرخ کن سرخ کنید
سرخ کن رو پیشنهاد میدم چون خیلی خوب تو روغن سرخشون میکنه
مواظب اضافه وزنتون باشید
دوستون دارم

اگر از دوستان کسی به این روش نتیجه گرفت به بقیه اطلاع بدهد چون من همین طور سرخ کردم اما پفکی نشد!
 

ARYOU

Registered User
تاریخ عضویت
15 فوریه 2010
نوشته‌ها
1,349
لایک‌ها
238
محل سکونت
اسپهان ..... اصفهان
داداش میدونی چجوری میشه یه همبرگر خیلی خوب عینه فست فود های معروف درست کرد!؟

Galaxy 3.5 using Tapale HD
 

D^D

Registered User
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
1,498
لایک‌ها
1,235
محل سکونت
مشهد
من سیب زمینی به روش آب جوش را درست کردم وخیلی خیلی ترد و خوشمزه میشه
نکته ای که هست باید آب در حال جوش باشه و خلالها را حداکثر 6 دقیقه بیشتر نجوشانید.
در آب کش بریزید آب خلال که خارج شد سرخ کنید

وقتی که خوب خوش بخورد از ترد بودن به هنگام برداشتن برای سرخ کردن میشکند
بهترین روش همینه
همین سیب زمینیهای بزیس آماده هم به همین روش تهیه شده یعنی نیم پز هست
تو شبکه Me Shef هم یه بار آموزشش رو نشون داد که به همین طریق بود
 

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
12 ژانویه 2010
نوشته‌ها
10,095
لایک‌ها
37,720
سن
34
محل سکونت
☼_☼
این سیب های بیرون که اینطور میشه همش سیب پوره هست مث همین کاله ها یا پریس ...
البته اگه سیب رو توی دمای مناسب و داخل سرخ کن بریزید تقریبا همونجوری میشه
 

MAP351

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 می 2013
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
2
منهم این روش را درست کردم خوب شد

دثت داشته باشید سیب زمینی را که دارید می جوشانید تست کنید که نرم شده باشه اگر سفت باشه بعدش پفکی نمیشه
 
بالا