فروش تبلت pc توشیبا بقیمت باورنکردنی

شروع موضوع توسط cocain ‏26 فوریه 2010 در انجمن خرید و فروش سخت افزار کامپیوتر و ماشین های اداری

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. cocain

    cocain فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    2,113
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    TEHRAN
    با سلام

    یه tablet pc toshiba
    model:satellite r10

    دارم برای فروش

    قیمت پایه: 350

    سالم سالمه هیچ مشکلیم نداره

    به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه

    cpu:1.6
    ram:512
    h.d.d:60gig

    با بقیه امکاناتش رم ریدر وایرلس و .......

    همراه با کیف
    اینم لینک مشخصات

    http://www.novatechgadgets.com/tosar1tapc.html
    Last edited: ‏27 فوریه 2010
  2. sinaeslami

    sinaeslami Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,226
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Iran
    سلام داداش
    این صفحه مانیتورش لمسی هستش؟
    touch screen هستش؟
    ال سی دی میچرخه؟
  3. cocain

    cocain فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    2,113
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    TEHRAN
    بله دوست عزیز میچرخه
  4. msorosh

    msorosh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    358
    تشکر شده:
    3
    دوست عزیز گرافیکش چند مگه؟
    این مدل مثل لنو و ای بی ام داکت داره ؟
    وضعیت باطریش ؟
  5. sinaeslami

    sinaeslami Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,226
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Iran
    فكر نكنم داکت داشته باشه
    Last edited: ‏17 مارس 2011
  6. cocain

    cocain فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    2,113
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    TEHRAN
    دوست عزیز تمامی مشخصات در لینکی که دادم موجوده

    در مورد باطری تست نکردم تست میکنم عرض میکنم خدمتتون

    این دستگاه برای گرافیستها خیلی خوبه

    این دستگاه ها تالب خواص خودشو داره
  7. ipc110

    ipc110 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    35
    محل سکونت:
    Tehran
    عنوان تاپیک شما اینه:
    فروش تبلت پی سی توشیبا به قیمت باور نکردنی
    بعد از خریدارها می خواهید که قیمت بدهند!
    خوب باور نکردنی از نظر شما یا از نظر خریدار؟!
  8. cocain

    cocain فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    2,113
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    TEHRAN
    از نظر خودم دوست عزیز حالا مشکلی هست؟
  9. cocain

    cocain فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    2,113
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    TEHRAN
    up.....
  10. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    107
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    من کارم گرافیک هستش و یه زمانی دنبال این مدل بودم، دو سال پیش یدونه از همین 250 برای فروش بود.
    به هر حال با مشخصات و تکنولوژی که برای چندسال پیش هست در صورتی که مایل بودید با قیمت پایین تر خریدار هستم.
  11. cocain

    cocain فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    2,113
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    TEHRAN
    250؟؟؟؟؟؟ :D

    من 10 تا میخوام دوست خوبم

    داداش گلم فقط 200 تومن lcd میرزه کیفم داره که کیفشم واقعا خوبه در هر صورت از نظرتون ممنونم

    ولی تو این رنج قیمت شرمندم

    همین الان 350 مشتری دارم دوست خوبم

    رفیقه خودم 320 میخواد

    در هر صورت گذاشتم تا اخر هفته به بالاترین قیمت بفروشم
    Last edited: ‏27 فوریه 2010
  12. sinaeslami

    sinaeslami Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,226
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Iran
    با شرایطی که گفتم 350 خریدارم
  13. cocain

    cocain فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    2,113
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    TEHRAN
    فعلا 350 برای اقای sinaeslami
  14. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    107
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    بنده جسارت نکردم داداشی [​IMG]
    صفحش تاچ هستش دیگه درسته؟ تاچش اوکی هستش؟ و اینکه آیا فتوشاپ روش راحت نصب می شه؟ قلمش حساسیتش خوب هست؟
    اگر این ها رو بفرمایید + آخرین قیمت بنده خریدار هستم.

    مخلصیم
  15. cocain

    cocain فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    2,113
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    TEHRAN
    این چه حرفیه دوست خوبم منم یکم تند رفتم شرمنده در هر صورت همه باید نظر بدن داداش گلم

    اون برنامه هام که روش نصب کردم مشکلی نداشت تاچشم من مشکلی درش ندیدم و بخوبی کار میکنه

    قیمتم که دیدین فعلا یکی از دوستان 350 میخوان دوست خوبم
  16. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    107
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    مخلصیم [​IMG]
    ببین خداوکیلی اگر فتوشاپ بدون مشکل کار می کنه داخلش (با ذکر ورژن فتوشاپ) و تاچش هم خوب هستش برای دیجیتال پینتینگ و نقاشی دیجیتال رو مثل یک قلم نوری خوب ساپورت می کنه، من 360 خریدارم.
    کلاً من برای دیجیتال پینتینگ می خوام و مثل یه قلم نوری اگر می شه ازش کار کشید همون قیمتی که عرض کردم خریدارم.
    راستی باتریش اوکی هستش؟
  17. NAKOOT

    NAKOOT Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژانویه 2010
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    107
    محل سکونت:
    از اینجا رونده از اونجا مونده
    راستی مشخصاتش زده Windows XP Tablet Edition 2005 ، یعنی ویندوزهای دیگه نصب نمی شه داخلش؟!
  18. cocain

    cocain فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    2,113
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    TEHRAN
    نه دوست عزیز مشکلی نداره فتوشاپ 2008 هم روش نصب بود

    در ثانی یه رم بندازی روش دیگه تمومه هر چی بخواین براتون انجام میده قلمشم من تا حالا هرچی تست کردم مشکلی نداشت و عالی کار کرد

    نصب ویندوز هم مشکلی نداره هر ویندوزی خواستین نصب کنبن درایورشم همه جا هست

    من خودم سی دی درایورش رو تو کیفش گذاشتم
  19. cocain

    cocain فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏28 فوریه 2006
    نوشته ها:
    2,113
    تشکر شده:
    23
    محل سکونت:
    TEHRAN
    نه دوست عزیز مشکلی نداره فتوشاپ 2008 هم روش نصب بود

    در ثانی یه رم بندازی روش دیگه تمومه هر چی بخواین براتون انجام میده قلمشم من تا حالا هرچی تست کردم مشکلی نداشت و عالی کار کرد

    نصب ویندوز هم مشکلی نداره هر ویندوزی خواستین نصب کنبن درایورشم همه جا هست

    من خودم سی دی درایورش رو تو کیفش گذاشتم
  20. sinaeslami

    sinaeslami Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,226
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Iran
    یعنی چی یه رم بندازی روش حله؟
    یعنی رم نداره؟ یا رم اضافه کنیم؟

    wii نداره؟

    مودم برای اتصال به dsl چی؟
وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید