• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش خمیر Liquid Ultra و Arctic Silver 5

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
سلام به دوستان
تعدادی خمیر سیلیکون از بهترین خمیرهای سیلیکون، موجود است.

مدلهای موجود:
Coollaboratory Liquid Ultra 1.5ml .............................. قیمت 100 تومان ........................ موجود نیست
Arctic Silver 5 3.5g .................................................. قیمت 30 تومان .......................... موجود نیست
هزینه ارسال 6 هزار تومان

شماره همراه جهت تماس: 09358907939

64c171cf27875a1950ef6a7f173614590ba6a186.jpg

Last edited:

alfex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
128
یک عدد خمیر Coollaboratory Liquid Ultra 1.5ml خریداری شد ... کیفیتش فوق العادس....ممنون از ایشون.

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
یک عدد خمیر Coollaboratory Liquid Ultra 1.5ml خریداری شد ... کیفیتش فوق العادس....ممنون از ایشون.
ممنونم آقا امید عزیز از اینکه تجربه تونو در اختیار ما و دوستان قرار دادید.

Tapatalk 4.4.1

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
سلام احسان جان این خمیر رو موجود دارین ؟ Gelid GC Extreme 3.5g

Firuzkuh

Registered User
لایک‌ها
25
جدای از اینکه قیمت بیشتر ممکنه نشان دهنده ی کیفیت بیشتر باشه، آیا می تونه نشون دهنده ی مقدار بیشتر خمیر موجود در پک هم باشه؟، اگر اینچنینه کدومشون این ویژگی رو دارن؟

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
جدای از اینکه قیمت بیشتر ممکنه نشان دهنده ی کیفیت بیشتر باشه، آیا می تونه نشون دهنده ی مقدار بیشتر خمیر موجود در پک هم باشه؟، اگر اینچنینه کدومشون این ویژگی رو دارن؟
بیشترین مقدار رو TX-4 و Gelid دارن.

Tapatalk 4.4.1

mahdi8063

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دادا

gelid بهتره یا tx4 ؟

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
سلام دادا
gelid بهتره یا tx4 ؟
سلام برادر.
هر کدوم طرفدارای خاص خودشو داره.
شاید بشه از میزان فروش به بهتر بودن پی برد البته بازم تحقیق کنید بهتره.
الان بیشترین فروش مربوط به Liquid Ultra بوده بعد Gelid و بعد TX-4.

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
سلام دادا

gelid بهتره یا tx4 ؟
سلام داداش گلم
با اجازه ی احسان جان ببخشین من دخالت میکنم اما گفتم تحربمو در اختیارتون بزارم :
من هر سه تا رو داشتم اما اگر میخاین داداش خیلی خوب باشه که لیکوئید اولترا حرف اولو میزنه اما در پله ی دوم همانطور که احسان جان گفتن میشه دو خمیر gelid و tx4 رو در یه پله قرار داد یعنی تفاوت انجنانی نمیکنه شاید از لحاظ دما این دو تا یعنی tx4 و gelid حدود 2 یا 3 درجه تفاوت داشته باشند !
اما چیزی که شایان ذکره کمی لیکوید اولترا موقع پاک کردن از محلی که روش استفاده کردین ممکنه اذیتتون کنه که اونم به لطف این خمیر یه کاغذی داره که میتونین با کشیدن اون کاغذ روی مثلا سی پی یو راحت و بدون دردسر پاک کنین !
اما در مورد اینکه بعضی از دوستان میگن که نوشت های روی سی پی یو رو از بین میبره این حرفو کاملا رد میکنم چون همین چند شب پیش سی پی یوم که از همین خمیر استفاده کرده بودم 5 روز قبلش باز کردم برای اینکه بفهمم پاک شده یا نه دیدم که تمام نوشته های روی سی پی یو پا برجاست از همین رو متوجه شدم کاملا این حرف غلط است ‍!!
اما موقع زدن کمی احتیاط کنین که این خمیر کاملا رساناست و مثلا خمیرهای دیگه نارسانا نیست ;):)
ببخشین احسان جان زیاد شد مطالب !! اگر احسان جان مشکلی داره دستور بفرمایید که همین الان پاک کنم مطلب رو :rolleyes:

Firuzkuh

Registered User
لایک‌ها
25

Firuzkuh

Registered User
لایک‌ها
25
سلام داداش گلم
با اجازه ی احسان جان ببخشین من دخالت میکنم اما گفتم تحربمو در اختیارتون بزارم :
من هر سه تا رو داشتم اما اگر میخاین داداش خیلی خوب باشه که لیکوئید اولترا حرف اولو میزنه اما در پله ی دوم همانطور که احسان جان گفتن میشه دو خمیر gelid و tx4 رو در یه پله قرار داد یعنی تفاوت انجنانی نمیکنه شاید از لحاظ دما این دو تا یعنی tx4 و gelid حدود 2 یا 3 درجه تفاوت داشته باشند !
اما چیزی که شایان ذکره کمی لیکوید اولترا موقع پاک کردن از محلی که روش استفاده کردین ممکنه اذیتتون کنه که اونم به لطف این خمیر یه کاغذی داره که میتونین با کشیدن اون کاغذ روی مثلا سی پی یو راحت و بدون دردسر پاک کنین !
اما در مورد اینکه بعضی از دوستان میگن که نوشت های روی سی پی یو رو از بین میبره این حرفو کاملا رد میکنم چون همین چند شب پیش سی پی یوم که از همین خمیر استفاده کرده بودم 5 روز قبلش باز کردم برای اینکه بفهمم پاک شده یا نه دیدم که تمام نوشته های روی سی پی یو پا برجاست از همین رو متوجه شدم کاملا این حرف غلط است ‍!!
اما موقع زدن کمی احتیاط کنین که این خمیر کاملا رساناست و مثلا خمیرهای دیگه نارسانا نیست ;):)
ببخشین احسان جان زیاد شد مطالب !! اگر احسان جان مشکلی داره دستور بفرمایید که همین الان پاک کنم مطلب رو :rolleyes:

شما گفتین که tx4 و gelid با هم تفاوت 2 یا 3 درجه ای دارند، اما نگفتید که با Liquid چقدر تفاوت دارند.

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
شما گفتین که tx4 و gelid با هم تفاوت 2 یا 3 درجه ای دارند، اما نگفتید که با Liquid چقدر تفاوت دارند.
دردو در لیون گفتم که خمیر لیکوئید حدود 5 درجه باعث کاهش دما میشه خودت داداشی دگیه حساب کن

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
سلام احسان جان، خوبی شما؟
رفیق موجودی پست اول به روز هست؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

بالا