• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@@@@ فروش قطعات با قیمت مناسب @@@@

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز

قطعات زیر جهت فروش موجود هستند.

لازم به ذکر است که فروش به صورت مزایده بوده و به اولین پیشنهاد ممکنه که واگذار بشه.پس دوستان خریدار اگر خواهان قطعه ای هستند پیشنهاد خودشون رو سریعتر بفرمایند:

1. مینبورد MSI 970A-G43 کاملا اکبند با گارانتی کامل و اصلی ماتریکس.مجهز به چیپ AMD 970 با سوکت +AM3 و ساپورت کامل پردازنده های سری FX و Phenom II .دارای USB3 و SATA 6.0 و ساپورت رم تا باس 2133 قیمت همکار کف بازار 276 تومن.قیمت پایه اینجانب با تخفیف ویژه: فروخته شد.

2. مینبورد +Biostar A960G کاملا اکبند با گارانتی کامل و اصلی سایبر.مجهز به چیپ 760G با سوکت +AM3 و ساپورت کامل پردازنده های سری FX و Phenom II .دارای USB2 و SATA 3.0 و ساپورت رم تا باس 1866 .همچنین مجهز به گرافیک انبود ATI Radeon HD3000 نیز هست. قیمت کف بازار 192 تومن.قیمت پایه اینجانب با تخفیف ویژه: فروخته شد.

3. تعداد 2 عدد پردازنده Phenom II X2 555 BE به همراه باکس و فن اورجینال.تمیز و کم کارکرد. قیمت پایه برای هر کدام: هر دو فروخته شدند.

4. تعداد 3 عدد رم Apacer 2G 1333 جمعا 6G .لازم به توضیح است که این سه عدد رم از بین تقریبا 40 عدد از همین رم گلچین شده و کاملا با هم سازگار هستند.در مادربوردهای Triple به صورت کاملا 3 کاناله و در مینبوردهای DUAL کامل 2 کاناله هستند.در ضمن دد ولتاژ 1.5 کار میکنند و به راحتی هم در همین ولتاژ رو 1866 ست میشن.قیمت پایه: فروخته شد.

5. رایتر LiteON 24X با لنز و اپتیک اکبند.کاملا سالم و بدون هیچ مشکل.قیمت پایه: فروخته شد.

در اخر باید اضافه کنم که قطعات اکبند با 24 ساعت و قطعات کارکرده با 48 ساعت مهلت تست تقدیم خریدار خواهد شد.ارائه قطعات در تهران به صورت حضوری و برای شهرستان هم با پست یا تیپاکس خواهد بود.

ختم تاپیک رو اعلام میکنم.با تشکر از همه دوستان که تو این مزایده شرکت کردن.
اینم عکس های مربوطه:

Last edited:

hb_store

Registered User
لایک‌ها
121
واسشون cpu هم داري ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

hb_store

Registered User
لایک‌ها
121
قیمت نهایی برای مورد 1 و 2 و 4 رو برام میفرستی ؟ ممنون

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
قیمت نهایی برای مورد 1 و 2 و 4 رو برام میفرستی ؟ ممنون
دوست گرامی همونطور که میبینید من بحث برای قیمت رو ازاد کردم و قیمت های بازار رو هم نوشتم تا در صورت اعتراض، دوستان در تاپیک بیان کنند.برای همین منظور هم قیمت ها فوق العاده عالی و منصفانه گذارده شدند.با تشکر.

hb_store

Registered User
لایک‌ها
121
ممنون تاييد ميشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
ایتم شماره 3 (هر دو پردازنده )در فروم همسایه فروش رفتند.

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
ختم تاپیک رو اعلام میکنم.با تشکر از همه دوستان که تو این مزایده شرکت کردن.

بالا