- فلش 16 hp سالم سالم 100% قول میدم سالمه فقط به خاطره اینکه جعبه نداره و گارانتی نداره ارزون میدم =10 تومن
- فروشه مانیتور خیلی قدیمی خیلی تمیز نیست اما سالمه ماله شرکته 4 تا از اینا موجوده 10 تومن فوری
دوست عزیز 3 تا 5 بود 2 تا فروختمجنتا از این فلش ها موجوده؟
اوکیسلام
احیانا اگه با حسین جان به توافق نرسیدید بنده خریدارم فوری
اینو چی میگی که شماره کارتی که تو اون تاپیک به کاربرا میدادی همین شماره کارتی هست که به من وو این دوستمون دادی؟ رویا گلابتونچیتو این دنیا فقط 1 ترابیه اونم منم حتما
دادا من امتیازه منفی ندارم اگه کسی شکایت داشت امتیازه منفی میداد روز به روزم دارم امتیازه مثبت میگیرم مثل الان که امتیاز مثبت گرفتم دوست داشتی یه نگاه به امتیازه بازارچم بندازاینو چی میگی که شماره کارتی که تو اون تاپیک به کاربرا میدادی همین شماره کارتی هست که به من وو این دوستمون دادی؟ رویا گلابتونچی
تو این دنیا فقط 1 رویا گلابتونچیه اونم منم حتما:general304::general607:اینو چی میگی که شماره کارتی که تو اون تاپیک به کاربرا میدادی همین شماره کارتی هست که به من وو این دوستمون دادی؟ رویا گلابتونچی
بله از امتیازاتون هم مشخصه که هدفتون چی هست یه کاربر بدون امتیاز چنتا چنتا امتیاز به شما میده بدون دریافت امتیازدادا من امتیازه منفی ندارم اگه کسی شکایت داشت امتیازه منفی میداد روز به روزم دارم امتیازه مثبت میگیرم مثل الان که امتیاز مثبت گرفتم دوست داشتی یه نگاه به امتیازه بازارچم بنداز
اینو خوب اومدی.تو این دنیا فقط 1 رویا گلابتونچیه اونم منم حتما:general304::general607: