• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مانیتور (ASUS VX229H 22inch AH-IPS Monitor ) در حد آک

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
سلام
بنده بیشتر در لیون فعالیت می کنم. می تونید برای اطمینان بیشتر اونجا خرید کنید.
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=42603
دوستان قصد فروش مانیتورم رو دارم. مانیتور از تابستون خریداری شده اما کم استفاده شده (بیشتر ایام در دانشگاهم)
دوستان مانیتور در حد آک هست بدون کوچکترین خط و خشی و از همه مهمتر بدون پیکسل سوخته می باشد که باتوجه به اینکه دو سه تا پیکسل سوخته شامل گارانتی نیست بسیار مهم هست. شما فرض کنید دارید یه مانیتور نو می خرید و مطمئن هستید پیکسل سوخته نداره.
یه نکته رو هم بگم . الان که میخواستم مانیتور رو آگهی کنم . یه زدگی میلیمتری روی قاب دور مانیتور دیدم (تاحالا ندیده بودم) که به زور عکس انداختم و گذاشتم (چیز مهمی نیست فقط خواستم طبق عرف فروش تمام جزئیات رو گفته باشم)

در لیون فروخته شد ختم تایپیک

تا سال 2017 دارای گارانتی اصلی ویستا می باشد.
دوستان مانیتور تنها حضورا در مترو کرج و یا صادقیه فروخته میشه و از دوستان شهرستانی واقعا عذر می خوام اما هزینه ارسال و بسته بندی و ریسک های اون باعث میشه که ترجیح بدم فقط حضورا معامله کنم.
باتوجه به اینکه برخی از عزیزان با پیشنهادات فیک خودشون و غیب شدنشون وقت من رو گرفتن . دوستان بعد از اعلام خریدشون در تایپیک 12 ساعت وقت دارن نحوه خریدشون رو مشخص کنن . در صورتی که تو این مدت مشخص نکنن بدون اطلاع قبلی قطعه از رزرو در اومده و به خریدار بعدی فروخته خواهد شد. لطفا قبل از پیشنهاد خودتون خوب فکر کنید و بعد پیشنهاد خودتون رو بدید.
بنده در اینکه قطعه رو به چه کسی بفروشم مختار هستم.

IMAG1441.jpg IMAG1445.jpg IMAG1444.jpg

Last edited:
بالا