• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مودم Alfex ADSL2+Combo Router یا تعویض با مودم وایرلس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
سلام

1 سال کار کرده + اسپلیتر + هم از پورت usb و هم پورت ethernet پشتیبانی میکنه , و از هر دو میشه همزمان هم استفاده کرد

توی این مدتی که باهاش کار کردم حتی یکبار هم نشد که به خاطر مودم قطعی داشته باشم

بیشتر قصدم تعویض با مودم وایرلس هست

قیمت هم با خودتون ، به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه

20120126_152759.jpg20120126_153056.jpg20120126_153227.jpg

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
اگه کسی مودم وایرلس داره و نمیخواد تعویض بکنه اون افراد هم میتونن اینجا قیمت هاشونو بگن تا ببینم شرایط چجوری هست

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
من وایرلسشو دارم ، با این که الفکس رو بیشتر در زمینه کارت های ویدئویی میشناسن ولی مودم خوبیه و ازش راضی ام
آپ حساب کن رفیق :)

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
من وایرلسشو دارم ، با این که الفکس رو بیشتر در زمینه کارت های ویدئویی میشناسن ولی مودم خوبیه و ازش راضی ام

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
سلام بنده میخوام ای دی اس ال بخرم ..میشه یه کم توضیح بدین دقیقآ این مودم چه امکانتی داره؟؟یعنی نمیشه به عنوان مودم وای فای ازش استفاده کرد؟؟؟
یه قیمت هم میدادین خوب بود

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
سلام بنده میخوام ای دی اس ال بخرم ..میشه یه کم توضیح بدین دقیقآ این مودم چه امکانتی داره؟؟یعنی نمیشه به عنوان مودم وای فای ازش استفاده کرد؟؟؟
یه قیمت هم میدادین خوب بود

سلام

مودم ها امکانات خاصی ندارن ، تنها مزیت این مودم نسبت به مودم های معمولی همین Combo Router هستش یعنی دو نوع پورت پشتیبانی میکنه که توی پست اول هم گفتم و از هر دو پورت هم میشه همزمان استفاده کرد و این باعث میشه که بتونید همزمان دو تا کامپیوتر یا هر وسیله ای دیگه رو به این مودم وصل کنیدو استفاده کنید

قیمت هم قیمت هم به نظرم 16 خوبه ،

آره واقعا منم ازش راضی هستم

ارادتمندیم قربان

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
http://forum.persiantools.com/t231829.html
مال خودتو نفروش یه روتر بزار بغلش!اینجوری اگه مدومت خراب شد لااقل شبکه داخلیت به هم نمیخوره
این روتزه ما هم خوفترین قابلیتش 3g ساپورت بودن و بدرد رایتل میخوره ها !آپش نکردم خیلی وقته یادم رفته بود

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
http://forum.persiantools.com/t231829.html
مال خودتو نفروش یه روتر بزار بغلش!اینجوری اگه مدومت خراب شد لااقل شبکه داخلیت به هم نمیخوره
این روتزه ما هم خوفترین قابلیتش 3g ساپورت بودن و بدرد رایتل میخوره ها !آپش نکردم خیلی وقته یادم رفته بود

سلام

والا اومدم پیشنهاد بدم 50 ولی دیدم چند نفری رو رد کردید ، منم بیشتر از 50 ندارم ، یعنی اگه داشتم یه مودم وایرلس نو میخریدم ، بازم ممنون از پیشنهادتون

jawad22

Registered User
لایک‌ها
12
یعنی میشه کنار این مودم یه وسیله ای گذاشت که بشه از ش به عنوان اینترنت وای فای استفاده کرد؟؟؟اگه میشه اسم اون وسیله که باید بزاریم چیه؟؟؟

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
یعنی میشه کنار این مودم یه وسیله ای گذاشت که بشه از ش به عنوان اینترنت وای فای استفاده کرد؟؟؟اگه میشه اسم اون وسیله که باید بزاریم چیه؟؟؟

داداش سوالات رو توی پیام خصوصی بپرس تا بهتر جواب بدن :D

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
روی چند تا ISP تست شد به خوبی جواب داد از جمله اون ISP ها: شاتل بود ، پیشگامان بود ، مخابرات بود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا