• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

@@@@ فروش و یا تعویض صفحه نمایش فوق العاده @@@@

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
با سلام خدمت تمامی دوستان

یک عدد صفحه نمایش واقعا عالی و منحصر به فرد AOC 2036s جهت فروش موجوده.این صفحه نمایش 20 اینچی دارای کنتراست فوق العاده 60000:1 هست که رنگها و تصاویر رو بسیار با کیفیت و زنده نشون میده و از بسیاری از LED های جدید تصویر بهتر و با کیفیت تری داره.به طوری که امکان نداره که کسی تصویر این صفحه نمایش رو از نزدیک دیده باشه و شیفته این صفحه نمایش نشده باشه.

صفحه نمایش مذکور کاملا سالم و تمیز هست.بدون هیچ ایراد و پیکسل سوخته.

وجود جعبه مشخص نیست و دوستان بدون جعبه در نظر بگیرند.اما اگر پیدا شد تقدیم خریدار خواهد شد.گارانتی نیز متعلق به مادیران بوده که به اتمام رسیده است.همونطور که میبینید کالا اصلی هست و از این چینی های بی نام و نشون وارداتی و بدون گارانتی نیست.

قیمت پایه: 259
فروش به بالاترین پیشنهاد.
تعویض با کارت گرافیک در همین حدود قیمت هم امکان پذیر هست.

صفحه نمایش مذکور متعلق به یکی از دوستان بوده که جهت تعویض و یا فروش نزد اینجانب گذاشته شده.صفحه نمایش فوق توسط اینجانب کاملا تست شده و تضمین میگردد و به شرط سلامت کامل و مهلت تست 48 ساعته هم فروخته خواهد شد. در صورت داشتن هرگونه مشکلی توسط اینجانب پس گرفته خواهد شد.

در صورت انلاین نبودن تماس بگیرید.
09351702179 معمارزاده

spear

Registered User
لایک‌ها
649
سلام خدمت شما. مانیتور زمان تاخیرش چند ثانیه هست؟

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
سلام خدمت شما. مانیتور زمان تاخیرش چند ثانیه هست؟
سلام از بنده دوست گلم.
دقیقا نمیدونم.چک میکنم و خبر میدم.البته من هیچ مشکلی تو گیم باهاش ندارم.همونطور که میدونی من خودم خیلی اهل گیم هستم.

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
خب اینم از لینک صفحه نمایش.جالبه به یه نکته هم پی بردم که نمیدونستم.این صفحه نمایش در امریکا هم توزیع شده که نشان از کیفیت بالای این صفحه نمایش است.همونطور که میبینید لینک برای امریکا هستش:
http://us.aoc.com/monitor_displays/2036s

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
همیونطور که در لینک مربوطه هم میبینید از کنتراست این مانیتور به عنوان افسانه ای و رویایی نام برده شده.دقیقا این جمله هست که یک مانیتور ال سی دی 20 اینچ با کنتراست دینامیکی افسانه ای، کامل برای بازی و کار.

Last edited:
بالا