• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش چند قطعه high end (رم ، اس اس دی ، پاور)

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
سلام
بهترین فرصت برای کسایی که می خوان سیستم high end ببندن (یه تخفیف فوق العاده برای خرید کلی داده شده)

دوستان بنده بیشتر تو لیون فعالیت دارم. می تونید برای اطمینان بیشتر از اونجا خرید کنید. تحویل حضوری در مترو کرج و خرید از طریق واسطه لیون میسر هست.
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=42339

سیستمم رو چند وقت پیش فروختم همین چند قطعه مونده که برای فروش می ذارم. قطعات با ارزشی هستند و بنده رو هنگام استفاده راضی نگه داشتن.
biggrin.gif

قطعه اول
رم
g.skill trident x 2400 cl9 2x4g
یکی از رم های کمیاب بازار هست . با رم های c10 موجود در بازار بسیار فرق داره.
biggrin.gif

قیمت پایه : 310
فوری : 330
فاقد گارانتی . از خارج وارد شده است. فاقد کارتن به علت کمرک در ایران

دوستان یه توضیحی در مورد این رم بدم. قیمت دلاری این رم ها در سایت Amazon دو برابر ترایدنت های معمولی در بازار هست. پس قیمت منصفانه هستش.
قیمت رم های پک 16 گیگ معمولی (البته اینها دوتا 8 گیگ هستش که قیمتش با 4 تا 4 گیگ زیاد فرقی نمیکنه)

http://www.amazon.com/G-Skill-PC3-19200-TridentX-10-12-12-31-F3-2400C10D-16GTX/dp/B0080FFZ8E

اینم لینک قیمت رم هایی که بنده برای فروش گذاشتم.
http://www.amazon.ca/G-Skill-PC3-19200-2400MHz-TridentX-9-11-11-31/dp/B00A3KHD0C

قطعه دوم
Vertex 3 Max IOPS 120GB SATA3 SSD
یکی از ssd های خوب بازار هست . خودم برای لپتاپم یه سامسونگ پرو دارم که حقیقتش اختلاف سرعت چندانی بین این دو اس اس دی احساس نکردم. خلاصه اس اس دی خوبی هست. ضمنا این اس اس دی مدل Max IOPS هستش که از مدل معمولی خودش سریع تر هستش. فاقد گارانتی.
این قیمت مدل معمولیش که 30 تا 40 تومن از این مدلی که من برا فروش گذاشتم ارزون تره.
http://lioncomputer.ir/product/4053/OCZ+Vertex+3+120GB+SATA3+SSD/
پایه : 240
فوری : 260

قطعه سوم :
پاور :
ENERMAX 750 PLATIMAX

پایه : 540
فوری : 560
قیمت نو پاور در سایت آریا کامپیوتر 790 هستش . قیمت دلاری پاور در سایت Amazon و newegg هم 200 دلار هستش. لطفا با پاور های گرین مقایسه نشود.
biggrin.gif

گارانتی اصلی عقیق رایانه تک تا تیر سال بعد . فقط یه نکته یکی از حروف میانی شماره سریال روی کارت گارانتی با شماره سریال پاور نمی خوند (روی پاور و کارتن B بود و کارت گارانتی A) که زنگ زدم به شرکت گارانتی کننده گفت مشکلی نداره (اشتباه تایپی هستش) و شماره سریال پاور ثبت شده و خیالتون راحت و نیاز به تعویض کارت گارانتی نیست و از این حرفا
biggrin.gif
. جدا از اینکه بعید هست این پاور کارش به گارانتی کشیده بشه
biggrin.gif

دوستان ترجیح بر این هست قطعات باهم فروخته شود پس قیمت مجموع قطعات گذاشته میشه. (دوستان برای اینکه مشکلی پیش نیاد در حین فروش مثلا یکی یک قطعه رو به صورت فوری خریدار هست و یکی دیگه مثلا مجموع قطعات رو پایه خریدار هست. در اینگونه مواقع تصمیم با بنده هست که قطعات را به چه کسی بفروشم. امیدوارم دوستان درک کنن تا مشکلی حین فروش پیش نیاد.)

قیمت :

رم +اس اس دی + پاور
پایه : 939
فوری : 959

بنده در انتخاب اینکه قطعات رو به چه کسی بفروشم مختار هستم.
Rose.gif

دوستانی که تمایل به خرید از طریق واسطه لیون دارند با هزینه خودشان بلامانع هست. هزینه پست با خریدار محترم . ارسال با پست ، تیپاکس یا ترمینال انجام خواهد شد. معامله به صورت حضوری تنها در مترو کرج انجام می پذیرد.

باتوجه به اینکه برخی از عزیزان با پیشنهادات فیک خودشون و غیب شدنشون وقت من رو گرفتن . دوستان بعد از اعلام خریدشون در تایپیک 12 ساعت وقت دارن نحوه خریدشون رو مشخص کنن . در صورتی که تو این مدت مشخص نکنن بدون اطلاع قبلی قطعه از رزرو در اومده و به خریدار بعدی فروخته خواهد شد. لطفا قبل از پیشنهاد خودتون خوب فکر کنید و بعد پیشنهاد خودتون رو بدید.
Rose.gif
Rose.gif
Rose.gif

تمام ارسال ها هفته بعد در روز سه شنبه انجام می پذیرد.
Rose.gif
Rose.gif
Rose.gif

Last edited:

CPU123

Registered User
لایک‌ها
966
این رم ها فوقالعاده هستند ! متاسفانه همه این رمهارو با رمهای بی کیفیت CL10 مقایسه میکنن !
من خودم یه 2666 Cl11 دارم اینم رم خیلی حرفه ای هست .(جهت معاوضه با رم)

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
این رم ها فوقالعاده هستند ! متاسفانه همه این رمهارو با رمهای بی کیفیت CL10 مقایسه میکنن !
من خودم یه 2666 Cl11 دارم اینم رم خیلی حرفه ای هست .(جهت معاوضه با رم)
متاسفانه همین طوره . فقط جلد این دوتا رم یکیه . عزیز این رم ها فقط با سری دومینیتور باید مقایسه بشه ولا غیر . کلاک 2666 رو با تایمینگ فوق العاده 9 میزنه. منم دیگه سیستم ندارم گذاشتم برای فروش وگرنه نمیفروختمش. ضمنا 2800 رو با تایمینگ 10 هم میزنه فقط جهت اطلاع. تک تک قطعاتم رو با وسواس خریدم. همه این قطعات عالین . فقط باید اهلش باشه. که منتظر چنین فردی هستم.

mohammad.amin89

Registered User
لایک‌ها
92
سلام بزرگوار

رمهارو با patriot 2*4 2133 cl11 تعویض دارید؟

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
سلام بزرگوار
رمهارو با patriot 2*4 2133 cl11 تعویض دارید؟
خیر عزیز فقط فروش دیگه سیستمی ندارم که بخوام رمی بگیرم. بخاطر همین یه تخفیف فوق العاده خوب برای خرید کلی دادم. تا همه رو یدفعه بفروشم. و گرنه مرض نداشتم اینقدر تخفیف بدم برای خرید کلی:)

KoenigTiger

Registered User
لایک‌ها
217
درود
من درست متوجه نشدم
شما الآن چهارتا رم داری یا دوتا؟

بالا