سلام خدمت دوستان عزیز
یک کیس مگنوم پلاس گرین با 3ماه کارکرد موجوده.
کیس بسیار بسیار تمیزه وهنوز بوی نویی میده.
من به دلیل اینکه هوای داخل کیس ردیف باشه اصلا درهای پشت وجلو رو نمیبندمو از اول لای روزنامه توی کارتنش بوده .
بسیار سالمه و خط وخش اساسی اصلا روش نداره .
متعلات کامل
1- خود کیس به همراه درها
2-جعبه ابزار(در تصویر جعبه ی سفید رنگ بین 2 هارد)که شامل ریل های مخصوص برای نصب هاردو پیچ و مهره ها
3-یک عدد فن پشت کیس که من درش آوردم و جولوی کارت گرافیک گزاشتم که بعد سر جاش میره.
4-و کارتن و فوم های ضد ضربه
دوستان حتی پلاستیک دور کارتن هارد هم نکندم و هنوز هست
وکلا هر چی که کمپانی گرین داخل کیس مگنوم پلاس 1 گزاشته اینجا موجوده وکاملا نو و سالم است
علت فروش هم خرید لپ تاب است که سیستمو کلا یکی از اقوام پسندید وقرار شد بخره از ما فقط کیس رو به سلیقه ی خودش میخره و لازم نداشت .
اولویت فروش تهران است با پست که در خود شهر پست کردن ارزون تموم میشه وهزینه ارسال با خریدار محترم.
قیمت هم توافقی گزاشتم که نظر بدید
خواهش میکنم قیمت عادلانه بگید خداییش این کیس رو 3 ماهه من خریدم ودر حد نو هستش
مرسی بابت توجهتون....
یک کیس مگنوم پلاس گرین با 3ماه کارکرد موجوده.
کیس بسیار بسیار تمیزه وهنوز بوی نویی میده.
من به دلیل اینکه هوای داخل کیس ردیف باشه اصلا درهای پشت وجلو رو نمیبندمو از اول لای روزنامه توی کارتنش بوده .
بسیار سالمه و خط وخش اساسی اصلا روش نداره .
متعلات کامل
1- خود کیس به همراه درها
2-جعبه ابزار(در تصویر جعبه ی سفید رنگ بین 2 هارد)که شامل ریل های مخصوص برای نصب هاردو پیچ و مهره ها
3-یک عدد فن پشت کیس که من درش آوردم و جولوی کارت گرافیک گزاشتم که بعد سر جاش میره.
4-و کارتن و فوم های ضد ضربه
دوستان حتی پلاستیک دور کارتن هارد هم نکندم و هنوز هست
وکلا هر چی که کمپانی گرین داخل کیس مگنوم پلاس 1 گزاشته اینجا موجوده وکاملا نو و سالم است
علت فروش هم خرید لپ تاب است که سیستمو کلا یکی از اقوام پسندید وقرار شد بخره از ما فقط کیس رو به سلیقه ی خودش میخره و لازم نداشت .
اولویت فروش تهران است با پست که در خود شهر پست کردن ارزون تموم میشه وهزینه ارسال با خریدار محترم.
قیمت هم توافقی گزاشتم که نظر بدید
خواهش میکنم قیمت عادلانه بگید خداییش این کیس رو 3 ماهه من خریدم ودر حد نو هستش
مرسی بابت توجهتون....
فایل های ضمیمه
Last edited: