• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گرافیک فوق الاده MSI 6970 Lightning

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
ارسالی یک دقیقه ی قبل

یک عدد کارت گرافیک msi 6970 lightning موجوده و به فروش میرسه . این مدل از لحاظ قدرت و کیفیت نیاز به معرفی نداره . کارت تقریبا 5 - 6 ماه پیش به صورت اکبند خریداری شده . در نتیجه 5 یا 6 ماه کلا کار کرده .

کارت بسیار تمیز و مرتب هست و به هیچ عنوان اور نشده . کارتن و تمامی لوازم جانبی موجوده .

تا 16 اپریل 2014 گارانتی اصلی ماتریس داره .

قیمت پایه 629 هزار تومان . (چند روز پیش یکی به قیمت 640 تومن فروخته شد)
فوری هم 669 هزار تومان
گام افزایش 5000 تومان
هزینه ارسال با خریدار محترم
بنده شیراز هستم
تعویض ندارم . فقط فروش
عکس :

با تقدیم احترام

Last edited:

morteza5921

Registered User
لایک‌ها
104

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
عرض ادب

بنده بعد از پست ایشون اون مورد رو اضافه کردم ؛ به این خاطر که تو لیون داشتم جواب یه پ.خ رو میدادم و نتونستم همون زمان جواب بدم .

تعویض با هیچی ندارم دوست عزیز و فقط فروش هست .

گام افزایش 5000 تومن .

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
عرض ادب
چنانچه تا ساعت 9 صبح امروز(یعنی 9 ساعت بعد از پیشنهادشون) پاسخی از دوستمون دریافت نشه ؛ به منزله انصراف از خرید تلقی و روند فروش ادامه پیدا میکنه .
بعد از ایشون اولویت با پیشنهاد فوری در لیون هست .

با احترام

xoma

Registered User
لایک‌ها
88
عرض ادب

کاربر محترم IQSON مبلغ رو به حساب ریختن و منتظر هستیم که ادرس و کد پستی و ش همراه رو لطف کنن تا براشون ارسال کنم ! که تا الان خبری ازشون نیست ! (معامله ما جالبه ، یکی تو فروم پولشو میده و باید دنبالش بدوه ؛ ایشون پول داده از صبح دنبالشم ادرس بده نمیده !)

قبل از ارسال عکس هایی از GPU-Z کارت در کنار سایت رسمی زمان و تاریخ کشور رو قرار میدم که زمان گرفته شدن عکس ها رو مشخص میکنه .

با احترام

بالا