• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک عدد MSI GTX760 Gaming 2GB

PoUrYa-NeT

Registered User
لایک‌ها
47

با سلام

کارت زیر موجوده با مشخصات زیر قیمت پایه 570 و فوری 600
http://www.msi.com/product/vga/N760-TF-2GD5OC.html#hero-overview
vzc4dp4u39j2.jpg

7unun3wb0t23.jpg

Last edited:

sinakian

Registered User
لایک‌ها
80
کمتر راه بیاید و اعتماد سازی صورت بگیره خریدارم(غیر این اگر اول ارسال دارید برمیدارم). تست گرافیک رو هم بذارید در دمای فول لود و همچنین اسیک کارت و اینکه پاش به گارانتی نخورده باشه.

با تشکر از شما دوست عزیز.

PoUrYa-NeT

Registered User
لایک‌ها
47
کمتر راه بیاید و اعتماد سازی صورت بگیره خریدارم(غیر این اگر اول ارسال دارید برمیدارم). تست گرافیک رو هم بذارید در دمای فول لود و همچنین اسیک کارت و اینکه پاش به گارانتی نخورده باشه.

با تشکر از شما دوست عزیز.
شما خریدار نیستی برادر موفق باشید

sinakian

Registered User
لایک‌ها
80
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=48833

لینک شما در لیون:

عزیز من شما تست از کارت رو در gpu-z نذاشتی و سابقه آنچنانی هم نداری. ما درخواست قیمت کمتر معقولانه از طرف شما ر داشتیم نه اینکه قیمت کمتر به معنای بزخری از طرف ما باشه. اینکه کارتت به گارانتی نرفته باشه یعنی کارتت تعمیری نباشه. شما یه واسطه داشته باشید و اعتماد سازی صورت بگیره بنده خریدارم در غیر اینصورت نه بنده نه کس دیگه ای فک نکنم بدون دیدن تست از کارت و اعتمادسازی از شما خریدی بکنه. حالا تست از کارت و وضعیت باز شدن یا نشدن کارت رو اعلام کنید یا نکنید به خودتون مربوطه.

PoUrYa-NeT

Registered User
لایک‌ها
47
http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=48833

لینک شما در لیون:

عزیز من شما تست از کارت رو در gpu-z نذاشتی و سابقه آنچنانی هم نداری. ما درخواست قیمت کمتر معقولانه از طرف شما ر داشتیم نه اینکه قیمت کمتر به معنای بزخری از طرف ما باشه. اینکه کارتت به گارانتی نرفته باشه یعنی کارتت تعمیری نباشه. شما یه واسطه داشته باشید و اعتماد سازی صورت بگیره بنده خریدارم در غیر اینصورت نه بنده نه کس دیگه ای فک نکنم بدون دیدن تست از کارت و اعتمادسازی از شما خریدی بکنه. حالا تست از کارت و وضعیت باز شدن یا نشدن کارت رو اعلام کنید یا نکنید به خودتون مربوطه.
کارت هیچ مشکلی نداره صحیحو سالم علت فروشش هم اینه که من 970 g1 خریدم میخوام اینو بفروشم منتهی من چون شناخت از شماها دارم توی این سایت بخر نیستین توی همین سایت 760 asus رو دارن این قیمت میدن در صورتی که من موقع خرید این 760 150تومن بالاتر پول دادم نسبت به اسوسش حالا که دارم هم قیمت اسوسش میفرشم باز میایید میگید اینجوریه اونجوریه کارت باز نشده ماین نشده فقط برای گیم استفاده شده و کارت کاملا خونگی هستش
(درضمن شما باید از خدات باشه کارت کلا سوخته باشه ببری بدی گارانتی نوش رو بگیری تا گارانتیش تموم نشده )
9d19h6cgi6ky.gif
w5efldk51bjj.gif

در رابطه با اعتماد سازی هم 4 تا معامله اینجا داشتم 3تا لیون 4تا هم ایسام و فک میکنم کافی باشه و اینکه خودم هم فروشگاه آنلاین دارم خواستین آدرس سایت رو بدم

sinakian

Registered User
لایک‌ها
80
این شد مرد حسابی. از اول این اطلاعات رو بدی گناه که نمیشه برادر من. تو این سایت و سایتهای مشابه ما اجناس دست دوم رو خرید و فروش میکنیم پس به بنده یا خودتون و یا دیگران حق بدید که در مورد جنسی که میخرن حصول اطمینان رو دریافت کنن.

سابقه در لیون یک منفی دارید که برای 4 تا معامله و یک منفی خیلی زیاد هست و عدم اعتماد رو بهمراه میاره.(ناراحت نشید)

قیمت نهایی رو برام پ.خ کن. اجازه بدید که به آقا بهزاد بگم ببینم واسطه رو قبول میکنن یا نه.

(معامله نهایی شد فقط یه دمای فول لود رو برام بفرست همین).

PoUrYa-NeT

Registered User
لایک‌ها
47
این شد مرد حسابی. از اول این اطلاعات رو بدی گناه که نمیشه برادر من. تو این سایت و سایتهای مشابه ما اجناس دست دوم رو خرید و فروش میکنیم پس به بنده یا خودتون و یا دیگران حق بدید که در مورد جنسی که میخرن حصول اطمینان رو دریافت کنن.

سابقه در لیون یک منفی دارید که برای 4 تا معامله و یک منفی خیلی زیاد هست و عدم اعتماد رو بهمراه میاره.(ناراحت نشید)

قیمت نهایی رو برام پ.خ کن. اجازه بدید که به آقا بهزاد بگم ببینم واسطه رو قبول میکنن یا نه.

(معامله نهایی شد فقط یه دمای فول لود رو برام بفرست همین).
علت اون منفی توی لیون بخاطره این بود که ایشون قرار مدار برای خرید گذاشتن و سر موقع پیچوندن و نه زنگی زدن مبنی بر کنسل کردن قضیه منم بهشون بابت سرهکار گذاشتن منفی دادم اونم خواست تلافی کنه همینجوری منفی داد
این دوستمون ازم هارد ssd خریدن این اواخر و من رو از نزدیک دیدن شما میتونید راجع به من ازشون بپرسید http://forum.persiantools.com/members/ahmadirect.188901/
در رابطه با دما هم من الان کارت رو باز کردم و گذاشتم داخل کارتن و آماده ی فروش هست دمای کارت نرمال هست شما اگر خیلی روی دما حساسیت دارین میتونید یه خمیر سیلیکون خوب بگیرید و خمیر کارت رو عوض کنید چون توی این مودت خمیر فبریک خودش روش بوده
قیمت نهایی هم همین قیمت آخرم هست اینجا کارت اسوس رو 620 فروختن http://forum.persiantools.com/threads/فروش-کارت-گرافیک-asus-gtx760.725253/#post-11387622

sinakian

Registered User
لایک‌ها
80
پس که اینطور. خلاصه بنده به آقا بهزاد گفتم و قبول کردن.

اگه باز بشه(لیبل روی پیچ) که گارانتی خدشه دار میشه. امیدوارم که گارانتی ناقص نشده باشه:)

کارت ایسوس گارانتی زیادی رو داشت و خوب تو عرف هست ایسوس از msi بهتره. فقط کارتن نداشت. اون کارت رو 600 فروختن دوست من. قیمت پیشنهادی بنده 600 هست با توجه به اینکه قیمت فوری شما 620 هست.

راستی اسیک کارت چنده؟

PoUrYa-NeT

Registered User
لایک‌ها
47
پس که اینطور. خلاصه بنده به آقا بهزاد گفتم و قبول کردن.

اگه باز بشه(لیبل روی پیچ) که گارانتی خدشه دار میشه. امیدوارم که گارانتی ناقص نشده باشه:)

کارت ایسوس گارانتی زیادی رو داشت و خوب تو عرف هست ایسوس از msi بهتره. فقط کارتن نداشت. اون کارت رو 600 فروختن دوست من. قیمت پیشنهادی بنده 600 هست با توجه به اینکه قیمت فوری شما 620 هست.

راستی اسیک کارت چنده؟
این نظر شماست که اسوس از msi بهتره asic 76 هستش
اینم پشته کارت
7711dmn73ahl.jpg

SMITE

Registered User
لایک‌ها
28
با گوشی
Huawei p6
تعویض داری؟

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk