PoUrYa-NeT
Registered User
- نوشتهها
- 214
- لایکها
- 47
با سلام
کارت زیر موجوده با مشخصات زیر قیمت پایه 570 و فوری 600
http://www.msi.com/product/vga/N760-TF-2GD5OC.html#hero-overview

Last edited:
شما خریدار نیستی برادر موفق باشیدکمتر راه بیاید و اعتماد سازی صورت بگیره خریدارم(غیر این اگر اول ارسال دارید برمیدارم). تست گرافیک رو هم بذارید در دمای فول لود و همچنین اسیک کارت و اینکه پاش به گارانتی نخورده باشه.
با تشکر از شما دوست عزیز.
کارت هیچ مشکلی نداره صحیحو سالم علت فروشش هم اینه که من 970 g1 خریدم میخوام اینو بفروشم منتهی من چون شناخت از شماها دارم توی این سایت بخر نیستین توی همین سایت 760 asus رو دارن این قیمت میدن در صورتی که من موقع خرید این 760 150تومن بالاتر پول دادم نسبت به اسوسش حالا که دارم هم قیمت اسوسش میفرشم باز میایید میگید اینجوریه اونجوریه کارت باز نشده ماین نشده فقط برای گیم استفاده شده و کارت کاملا خونگی هستشhttp://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=48833
لینک شما در لیون:
عزیز من شما تست از کارت رو در gpu-z نذاشتی و سابقه آنچنانی هم نداری. ما درخواست قیمت کمتر معقولانه از طرف شما ر داشتیم نه اینکه قیمت کمتر به معنای بزخری از طرف ما باشه. اینکه کارتت به گارانتی نرفته باشه یعنی کارتت تعمیری نباشه. شما یه واسطه داشته باشید و اعتماد سازی صورت بگیره بنده خریدارم در غیر اینصورت نه بنده نه کس دیگه ای فک نکنم بدون دیدن تست از کارت و اعتمادسازی از شما خریدی بکنه. حالا تست از کارت و وضعیت باز شدن یا نشدن کارت رو اعلام کنید یا نکنید به خودتون مربوطه.
علت اون منفی توی لیون بخاطره این بود که ایشون قرار مدار برای خرید گذاشتن و سر موقع پیچوندن و نه زنگی زدن مبنی بر کنسل کردن قضیه منم بهشون بابت سرهکار گذاشتن منفی دادم اونم خواست تلافی کنه همینجوری منفی داداین شد مرد حسابی. از اول این اطلاعات رو بدی گناه که نمیشه برادر من. تو این سایت و سایتهای مشابه ما اجناس دست دوم رو خرید و فروش میکنیم پس به بنده یا خودتون و یا دیگران حق بدید که در مورد جنسی که میخرن حصول اطمینان رو دریافت کنن.
سابقه در لیون یک منفی دارید که برای 4 تا معامله و یک منفی خیلی زیاد هست و عدم اعتماد رو بهمراه میاره.(ناراحت نشید)
قیمت نهایی رو برام پ.خ کن. اجازه بدید که به آقا بهزاد بگم ببینم واسطه رو قبول میکنن یا نه.
(معامله نهایی شد فقط یه دمای فول لود رو برام بفرست همین).
این نظر شماست که اسوس از msi بهتره asic 76 هستشپس که اینطور. خلاصه بنده به آقا بهزاد گفتم و قبول کردن.
اگه باز بشه(لیبل روی پیچ) که گارانتی خدشه دار میشه. امیدوارم که گارانتی ناقص نشده باشه
کارت ایسوس گارانتی زیادی رو داشت و خوب تو عرف هست ایسوس از msi بهتره. فقط کارتن نداشت. اون کارت رو 600 فروختن دوست من. قیمت پیشنهادی بنده 600 هست با توجه به اینکه قیمت فوری شما 620 هست.
راستی اسیک کارت چنده؟
نه دادا فقط فروشبا گوشی
Huawei p6
تعویض داری؟
فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk