• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش HEADSET REAL 5.1 SURROUND GAMING VIRTUAL 7.1

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
هدفون کاملا سالم و تمیز هست با جعبه و کیف مخصوصش هدفون ها REAL 5.1 هستن نه مجازی یعنی 8 تا اسپیکر داخل هدفون کار شده که صدای هر بخش به طور مجزا پخش می شه FRONT REAR CENTER SUB همگی دارای اسپیکر جدا هستن همچنین دارای قابلیت ویبره هم هستن که هم عمق بیس بیشتر می کنه هم لذت بازی ها خیلی بیشتر می شه البته می شه OFF هم کردش. 7.1 مجازی هم پشتیبانی می کنه. خودش کارت صدا داره بی نیاز از کارت صدای مجزا که همراهش 1 برنامه مجزا برای تنظیمات ساخته شرکت XEAR 3D داره که انصافا هم جزئیات زیادی داره خیلی بهتر از REALTEK انبردها هست.

صدا برای این رنج قیمت عالی هست داخل گیم یا فیلم صدای پشت قشنگ قابل تشخیص هست برعکس مجازی ها که فقط سر گیمر شیره می مالن. من 2 عدد یکی برای PC بعد هم یکی برای لپ تابم گرفتم که الان به دلیل تغییرات نیازم کلا به هدفون خیلی کم شده قصد دارم بفروشمش در این مدت هم خیلی ازشون کم استفاده شده بیشتر با سیستم خانگی کار می کنم.

قیمت فقط 80 با همچین قیمتی هدفون معمولی گیم هم نمی دن.

مدل دقیق SOMIC REAL 5.1 E95 V2010 هست. جفت هم کیف دارن کیفشونم 1 کیف حسابی هست.

برای رضایت فروش 24 ساعت مهلت تست کامل می دم یعنی به هر دلیلی خواستید پس بدید با صداشم حال نکردید پس بدید پول خودتون پس بگیرید البته اگر شهرستان تشریف داشته باشید هزینه برگشت ارسال با خودتون هست.(به شرط سلامت قطعه)

Last edited:

hepta_pc

Registered User
لایک‌ها
1,084
چقدر قشنگه.چقدرها هست قیمتش؟

hdneo

Registered User
لایک‌ها
103
بنده یک عدد خریدارم
لطفا شرایط رو در پخ کنید

M0nk

Registered User
لایک‌ها
84
من منصرف شدم . ممنون . ایشالا خوب بفروشی .

Last edited:

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313

PEZHVAKCOMPUTER

Registered User
لایک‌ها
271
اگه میشه وجدانن در مورد کیفیت و قدرت صداش بیشتر توضیح بدین ممنون

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
اگه میشه وجدانن در مورد کیفیت و قدرت صداش بیشتر توضیح بدین ممنون
این با این سایز دور گوشیه کیفیت ساختش که خیلی خوبه هیچ کمی از بهترین برندها نداره قدرت صداش که عالیه از نصف اصلا نمی تونید بیشترش کنید صداش در حالت بالا مشابه اسپیکر عمل می کنه صداشم اگر تنظیم درستش بکنید خیلی خوبه دیتل بالای صدا با بیس زیاد. به نظرم زمانی که می شه با 100 صدای نزدیک هدفون 700 تومنی گیم گرفت خرید این قیمت ها خارج از ارزش هست من akg studio داشتم از 1 حدی به بالا فرق کیفیت هدفون ها خیلی کم می شه ضمن اینکه باید امپ به مراتب گرون تر از خود هدفون با کارت صدای عالی بخرید تا فرقش مشخص بشه تازه بازم فرق سیستم خانگی با صدای هدفون ها در قیمت بالا خیلی بیشتره بهتره برای این قیمت ها ابتدا سیستم خانگی یا ماشین ارتقا بدید

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
قیمت استثنایی تر شد فقط 80

saman2336

Registered User
لایک‌ها
45
داداش اگه تا 28 صبر کنی من یکیش رو می خوام
حقوق بگیرم

hulk_man