اولین ایراد شارپ پانل نسل دهم یا VA (عدم وجود IPS )هستش
استفاده از عنک های قدیمی شاتر که وزن زیاد قیمت فوق الاده بالا(هر عینک ۲۲۰ هزار تومان) و هرتز پایین که پرش تصویر مشخص هستش
اما برندهای دیگه ملاک کیفیتشون خیلی فرق میکنه
شما تصویر خوب رو فقط به ۴ رنگ اکتفا نکن
یه سرچ بکنی میبینی که تلوزیون های ال جی از پانل هایLED NANO IPS استفاده میکنن که مفصل توضیحاتش...
آقا نمیدونم این ایرادات عینک رو از کجا آوردی ؟:-D
والا من که نزدیگ ۲۰۰ گیگ فیلم و مستند سه بعدی دارم و نگاه میکنم،اصلا پرش تصویر ندیدم تا حالا،اتفاقا عینکش،یکی اژ خوش ساخت ترین عینک هاییه که دیدم،ساخت مالزیم هست نه چین و ...
خواستی بگو عکس عینکشو بزارم،کیفیتش از تو عکسم مشخصه
جالبه پیش هر فروشگاهیم که میرفتم همشون اعتراف میکردن که پنل ۴ رنگ شارپ تو سونی و سامسونگ و ال جی از نظر کیفیت بی رقیبه،البته این حرف اسفند ماهه،الانو خبر ندارم
من خوپم قبل از این تلویزیون ال جی داشتم و میدونم چجورین دستگاه های ال جی،اما شارپ واقعا چیز دیگس،قبول دارم که از نظر امکانات نسبت به سامسونگ و ال جی ضعیف تره،مثلا به قول بچه ها اسمارت نداره،خیلی پر زرق و برق نیست،اما وظیفه اصلی تلویزیون،یعنیکیفیت تصویر و صدا رو به نحو احسن انجام میده
ضمنا چیز دیگه ای که برای من مسجله،اینه که شرکت های کره ای مثل سامسونگ و ال جی همیشه تو اعلام مشخصات و ویژگی های غلو میکنن،یعنی رو کاغذ که آدم مشخصاتو میبینه کف میکنه،اما از نزدیک خیلی ماجرا فرق داره
ژلپنی ها دقیقا برعکس،رو کاغذ معمولین،اما از نزدیک شگفت زدتون میکنن
یکی از ویژگی های خیلی خیلی مهم آی پی اس زاویه دید هستش که تو شارپ،با وجود نداشتن پنل ای پی اس از نظر عمودی و افقی شما زاویه دید خیلی خیلی عالی دارید
از نظر کیفیت صدا هم تا نشنوید متوجه نمیشید که این سیستم صوتی یاماها،همراه با ساب ووفر داخلی چی کار کرده ... :-D
واقعا شفافیت و قدرت صدا تحسین برانگیزه
نکته یعدی خدمات پس از فروش،که تجربه استفاده از هر ۳ شرکت گلدیران،سام سرویس و مادیران رو داشتم
سام سرویس متوسط،گلدیران خوب ، و مادیران به نظرم قوی تینشرکت خدمات پس از فروش تو ایرانه
خدمات در محل ۲ ساعته از لحظه ی تماس شما،بدون هزینه ایاب و ذهاب،پشتیبانی تلفنی عالی و قوی،تکنسین های واقعا وارد،اگر تعمیر تلویزیون شما بیش از ۱ هفته طول بکشه دستگاه جایگزین میارن در محل شما بدون هزینه ایاب و ذهاب که اینا تو گلدیران هم بی معنیه !
کیفیت تصویر شارپ رو که اصلا با ال حی مقایسه نکنید،اکثریت قریب به اتفاق پنل هایی که از ال جی دیدم،به وضوح تصویر رو کدر نشون میدن،انگار گرد و غبار تو تصویره ! سری ۷ سامسونگ کمی نزدیک بود به این مدل شارپ،اونم تو تصویر زرد و ۳دی و همینطور تصاویر سریع و عمق رنگ مشکی از شارپ جا میموند،اما دیزاینش واقعا از شارپ زیباتر بو،واقعا زیباس سری ۷ سامسونگ
اینم یادتون نره که شارپ،بزرگترین تولید کننده پنل های LED 3D در جهانه ;-)
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2