• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید Led تا 3 میلیون تومان

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان سلام

بنده قصد خرید یک Led داشتم با سایزی بین 42 تا46 اینچ . می خواستم بگم که به نظرتون چه مارک و چه مدلی خوبه ؟

سامسونگ و ال جی که فکر نکنم چیز خوبی پیدا بشه تا این قیمت ولی Lg به نظرم مدل های خوبی داشته باشه تو این رنج قیمت

قیمتم حدود 3 میلیون

منتظر نظرات شما هستم

peyton3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان سلام

بنده قصد خرید یک Led داشتم با سایزی بین 42 تا46 اینچ . می خواستم بگم که به نظرتون چه مارک و چه مدلی خوبه ؟

سامسونگ و ال جی که فکر نکنم چیز خوبی پیدا بشه تا این قیمت ولی Lg به نظرم مدل های خوبی داشته باشه تو این رنج قیمت

قیمتم حدود 3 میلیون

منتظر نظرات شما هستم

ال ای دی ال جی مدل LA66000
42 اینچه
سامسونگ مدل ES6950
40 اینچه قیمتاشونم نزدیک بهمه
بیشتر از 42 نمیتونی با این قیمت پیدا کنی

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
lg تو این رنج قیمت چند مدل دیگه داره ! کدوم بهتر از همست؟

secret_mboy20

Registered User
لایک‌ها
94
درود
شما الجی بگیر مدل 42LA6600-42LA66100
اگر ضرر کردی با من:D
در ضمن هر قیمتی تو بازار گرفتی بین مارک الجی و سامسونگ همون جنس رو من ۱۰۰ تا ۱۵۰ پایین تر میدم خدمتت

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
تا شارپ هست چرا جنس های کره ای ؟ :-D
گارانتی مادریرانم که واقعا پاسخگو هستن،۲ سال و یک ماه گارانتی میکنن
کیفیت تلویزیون های شارپ هم که نیازی به توضیح من نداره...همه چی تموم
سیستم صدای یاماها
ساب ووفر
۲۴۰ هرتز
از همه مهمتر،پنل شارپ ۴ رنگه،اما باقی تلویزیون های بازار ۳ رنگ

مدل 46-8300le
فک کنم الان حدودای ۴تومن باشه،اما تا از نزدیک نبینیش کیفیتشو درک نمیکنی

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

secret_mboy20

Registered User
لایک‌ها
94
تا شارپ هست چرا جنس های کره ای ؟ :-D
گارانتی مادریرانم که واقعا پاسخگو هستن،۲ سال و یک ماه گارانتی میکنن
کیفیت تلویزیون های شارپ هم که نیازی به توضیح من نداره...همه چی تموم
سیستم صدای یاماها
ساب ووفر
۲۴۰ هرتز
از همه مهمتر،پنل شارپ ۴ رنگه،اما باقی تلویزیون های بازار ۳ رنگ

مدل 46-8300le
فک کنم الان حدودای ۴تومن باشه،اما تا از نزدیک نبینیش کیفیتشو درک نمیکنی

شما درست میگی اما
این شارپ برای سال ۲۰۱۰ هستش
LED الان بازار از تکنولوژی IPS استفاده میکنن که مثل ۴ رنگ شارپ و حتی بهتر تصویر میده
شارپ حتی اسمات هم نیست ،تلوزیون های جدید حتی ۳۲ اینچاشم اسمارت شدن

noonkhoshki

Registered User
لایک‌ها
41
با 2500 تومن میتونی 40LE430X شارپ بخری.
انواع فرمتها رو با usb پخش میکنه .
پنل ژاپنی داره
کیفیت تصویر خوبی داره .
گیرنده دیجیتال داخلی داره.
قیمتش 2500 تومنه .

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
دوستان خیلی ممنون از راهنمایی راستش با شارپ اشنایی ندارم و بیشتر نظرم رو ال جی هست منتها چند مدل داره و نمیدونم کدوم بهتره.....
سونی هم که گرونه و به بودجه ما نمیخوره

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
درود
شما الجی بگیر مدل 42LA6600-42LA66100
اگر ضرر کردی با من:D
در ضمن هر قیمتی تو بازار گرفتی بین مارک الجی و سامسونگ همون جنس رو من ۱۰۰ تا ۱۵۰ پایین تر میدم خدمتت

عزیز بین این مدلا کدوم از همه بهتره؟

LG 42LA66000

LG LED 42LM66100

LG LED 3D Smart TV 42LM67100

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
شما درست میگی اما
این شارپ برای سال ۲۰۱۰ هستش
LED الان بازار از تکنولوژی IPS استفاده میکنن که مثل ۴ رنگ شارپ و حتی بهتر تصویر میده
شارپ حتی اسمات هم نیست ،تلوزیون های جدید حتی ۳۲ اینچاشم اسمارت شدن

من اسفند ماه خودم بالای 30 تا تلویزیون رو از نزدیک مقایسه کردم
2 تا فلش با خودم بردم تو هایپر مارکت و جمهوری٬رو هر 2 تا یه فایل رو ریختم و به فروشنده میدادم که وصل کنه و تست کرفتم
خودمم ابتداعا با بدبینی سراغ شارپ رفتم اما نتیجه واقعی عحیب و عالی بود
با سری 7 هزار سامسونگ و انواع ال جی ها و همینطور بهترین اون موقع سونی یعنی NX720 مقایسه کردم٬در تمامی موارد از نظر کیفیت تصویر برتری با شارپ بود
بدون تعارف میگم برای یکی مثل من ویژگی هایی مثل اسمارت ماهی 1 بار هم استفاده نداره٬حقیقتا بعید میدونم کسی خیلی درگیر این اسمارت بشه٬وقتی رو تبلتو گوشی و لپ تاپ میشه همه اینا رو داشت خیلی بعیده کسی بخواد ا اسمارت تی وی اونم تو ایران با ان وضع اینترنت استفاده کنه
برا من ملاک اول کیفیت تصویر و صدا بعد هم عمر دستگاهه که شارپ عالیه ٬شاسد باورتون نشه اما نظیر رنگ های زردی که تو این تلویزیون دیدم رو هیچ جا ندیدم.حقیقتا عالیه
نقد دیچی کالا هم بخونید میبینید که همه جوره تاییدش کرده
شارپنس-برایتنس-وضوح-تفکیک رنگ-عمق رنگ مشکی٬همه و همه تو این دستگاه بی نظیره

secret_mboy20

Registered User
لایک‌ها
94
من اسفند ماه خودم بالای 30 تا تلویزیون رو از نزدیک مقایسه کردم
2 تا فلش با خودم بردم تو هایپر مارکت و جمهوری٬رو هر 2 تا یه فایل رو ریختم و به فروشنده میدادم که وصل کنه و تست کرفتم
خودمم ابتداعا با بدبینی سراغ شارپ رفتم اما نتیجه واقعی عحیب و عالی بود
با سری 7 هزار سامسونگ و انواع ال جی ها و همینطور بهترین اون موقع سونی یعنی NX720 مقایسه کردم٬در تمامی موارد از نظر کیفیت تصویر برتری با شارپ بود
بدون تعارف میگم برای یکی مثل من ویژگی هایی مثل اسمارت ماهی 1 بار هم استفاده نداره٬حقیقتا بعید میدونم کسی خیلی درگیر این اسمارت بشه٬وقتی رو تبلتو گوشی و لپ تاپ میشه همه اینا رو داشت خیلی بعیده کسی بخواد ا اسمارت تی وی اونم تو ایران با ان وضع اینترنت استفاده کنه
برا من ملاک اول کیفیت تصویر و صدا بعد هم عمر دستگاهه که شارپ عالیه ٬شاسد باورتون نشه اما نظیر رنگ های زردی که تو این تلویزیون دیدم رو هیچ جا ندیدم.حقیقتا عالیه
نقد دیچی کالا هم بخونید میبینید که همه جوره تاییدش کرده
شارپنس-برایتنس-وضوح-تفکیک رنگ-عمق رنگ مشکی٬همه و همه تو این دستگاه بی نظیره
اولین ایراد شارپ پانل نسل دهم یا VA (عدم وجود IPS )هستش
استفاده از عنک های قدیمی شاتر که وزن زیاد قیمت فوق الاده بالا(هر عینک ۲۲۰ هزار تومان) و هرتز پایین که پرش تصویر مشخص هستش
اما برندهای دیگه ملاک کیفیتشون خیلی فرق میکنه
شما تصویر خوب رو فقط به ۴ رنگ اکتفا نکن
یه سرچ بکنی میبینی که تلوزیون های ال جی از پانل هایLED NANO IPS استفاده میکنن که مفصل توضیحاتش...

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
اولین ایراد شارپ پانل نسل دهم یا VA (عدم وجود IPS )هستش
استفاده از عنک های قدیمی شاتر که وزن زیاد قیمت فوق الاده بالا(هر عینک ۲۲۰ هزار تومان) و هرتز پایین که پرش تصویر مشخص هستش
اما برندهای دیگه ملاک کیفیتشون خیلی فرق میکنه
شما تصویر خوب رو فقط به ۴ رنگ اکتفا نکن
یه سرچ بکنی میبینی که تلوزیون های ال جی از پانل هایLED NANO IPS استفاده میکنن که مفصل توضیحاتش...

آقا نمیدونم این ایرادات عینک رو از کجا آوردی ؟:-D
والا من که نزدیگ ۲۰۰ گیگ فیلم و مستند سه بعدی دارم و نگاه میکنم،اصلا پرش تصویر ندیدم تا حالا،اتفاقا عینکش،یکی اژ خوش ساخت ترین عینک هاییه که دیدم،ساخت مالزیم هست نه چین و ...
خواستی بگو عکس عینکشو بزارم،کیفیتش از تو عکسم مشخصه
جالبه پیش هر فروشگاهیم که میرفتم همشون اعتراف میکردن که پنل ۴ رنگ شارپ تو سونی و سامسونگ و ال جی از نظر کیفیت بی رقیبه،البته این حرف اسفند ماهه،الانو خبر ندارم
من خوپم قبل از این تلویزیون ال جی داشتم و میدونم چجورین دستگاه های ال جی،اما شارپ واقعا چیز دیگس،قبول دارم که از نظر امکانات نسبت به سامسونگ و ال جی ضعیف تره،مثلا به قول بچه ها اسمارت نداره،خیلی پر زرق و برق نیست،اما وظیفه اصلی تلویزیون،یعنیکیفیت تصویر و صدا رو به نحو احسن انجام میده
ضمنا چیز دیگه ای که برای من مسجله،اینه که شرکت های کره ای مثل سامسونگ و ال جی همیشه تو اعلام مشخصات و ویژگی های غلو میکنن،یعنی رو کاغذ که آدم مشخصاتو میبینه کف میکنه،اما از نزدیک خیلی ماجرا فرق داره
ژلپنی ها دقیقا برعکس،رو کاغذ معمولین،اما از نزدیک شگفت زدتون میکنن
یکی از ویژگی های خیلی خیلی مهم آی پی اس زاویه دید هستش که تو شارپ،با وجود نداشتن پنل ای پی اس از نظر عمودی و افقی شما زاویه دید خیلی خیلی عالی دارید
از نظر کیفیت صدا هم تا نشنوید متوجه نمیشید که این سیستم صوتی یاماها،همراه با ساب ووفر داخلی چی کار کرده ... :-D
واقعا شفافیت و قدرت صدا تحسین برانگیزه

نکته یعدی خدمات پس از فروش،که تجربه استفاده از هر ۳ شرکت گلدیران،سام سرویس و مادیران رو داشتم
سام سرویس متوسط،گلدیران خوب ، و مادیران به نظرم قوی تینشرکت خدمات پس از فروش تو ایرانه
خدمات در محل ۲ ساعته از لحظه ی تماس شما،بدون هزینه ایاب و ذهاب،پشتیبانی تلفنی عالی و قوی،تکنسین های واقعا وارد،اگر تعمیر تلویزیون شما بیش از ۱ هفته طول بکشه دستگاه جایگزین میارن در محل شما بدون هزینه ایاب و ذهاب که اینا تو گلدیران هم بی معنیه !

کیفیت تصویر شارپ رو که اصلا با ال حی مقایسه نکنید،اکثریت قریب به اتفاق پنل هایی که از ال جی دیدم،به وضوح تصویر رو کدر نشون میدن،انگار گرد و غبار تو تصویره ! سری ۷ سامسونگ کمی نزدیک بود به این مدل شارپ،اونم تو تصویر زرد و ۳دی و همینطور تصاویر سریع و عمق رنگ مشکی از شارپ جا میموند،اما دیزاینش واقعا از شارپ زیباتر بو،واقعا زیباس سری ۷ سامسونگ

اینم یادتون نره که شارپ،بزرگترین تولید کننده پنل های LED 3D در جهانه ;-)

secret_mboy20

Registered User
لایک‌ها
94
عزیز جان من خودم فروشنده مادیران هستم
بله مادیران خدمات خوبه چون کالا تولید داخل هستش،شما انتظار نداشته باش کالا خراب شه از اون سر دنیا شری قطعه معیوب برسه دستت
منم عرض کردم در رابطه با ۴ رنگ گویا متوجه نشدی گفتمممممممم LED NANO IPS الجی همون ۴ رنگ هستش دستگاششششششششش
ما الان در حال ورود به سال ۲۰۱۴ هستیم دستگاهای روز تولید میشن
در رابطه با پرش تصویر :شما یه فیلم ۳ بهدی بزار واسه پخش در حین دیدن فیلم ۳ بهدی وقتی عینک هم روشن هست یه لحظه به لامپ یا مهتابی خونه نگاه بنداز متوجه میشی چون عینگ شاتر داره اصلان شارپ خدا ولی عینک شاتر هستش یعنی نسل قبل
سال ۲۰۱۵ تلوزیون های تولیدی همه بدون عینک ۳ بعدی نشون میدن که همین الان عینکهای جدید ال جی اذیت میکنه با اینکه خیلی خیلی بهتر از شاپ هست حالا...
اگر هم عینک الجی یا همون تکنولوژی FPR استفاده کنی کاملا نظرتون عوض میشه
بد نیست FPR یه سرچ کنی
و اینکه ال جی ۲۰۱۳ USB3 داره و هارت ۲ ترا راحت قبول وفول فرمت هستش
کنترل مجیک موشن و سرچ با استفاده از صحبت کردن
DUAL PLAY فوق الاده جالبببببببببببببببب
و خروجی ۴ عدد USB3
سیستم صوتی جدید ال جی هم شده JBL همراه با ساب وفر داخلی

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
والا من این عینک جدید ال جی رو استفاده نکردم اما عینک شارپ کاملا راضیم میکنه و همینطور کیفیت تصویر عالیش

ضمنا شارپ هم 4 تا ورودی یو اس بی داره٬که یکی از اون ها مختص USB3 هستن٬همین الان هم هارد 1 ترا وسترن دیجیتال USB3 خودم بهش وصله

بازم میگم که سامسونگ و ال جی از نظر امکانات قوی تر از شارپ هستن حالا هی شما بگو ال جی سرچ با صحبت داره و فلان داره :دی ٬ آقا بر منکرش لعنت که امکاناتش از شارپ بیشتره

secret_mboy20

Registered User
لایک‌ها
94
و بزرگترین تولید کننده پانل led سامسونگ هست عزیز اطلاعات دقیق بدید

secret_mboy20

Registered User
لایک‌ها
94
عزیز الان شارپ ۸۳۰۰ جلوی من هست
میشه بگی usb3 کجاشههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
عزیز الان شارپ ۸۳۰۰ جلوی من هست
میشه بگی usb3 کجاشههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز سلام

شما فروشگاهتون کجاست؟ تهرانید ؟

این مدل 42LM67100 به نظرتون چه طوره؟ آخه خیلی خوشگل به نظر میاد تو عکسا ولی بعضی از مشخصاتش انگار از la66000 کمتره

بالا