مشکل ثبت نام در فیس بوک

شروع موضوع توسط aliqq ‏17 اکتبر 2009 در انجمن موضوعات عمومی اینترنت

  1. aliqq

    aliqq Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    203
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    NOW in your mind !!
    سلام

    امروز اومدم واسه یکی از آشناهامون تو فیس بوک اکانت بسازم هرکاری کردم اون قسمت که کد امنیتی رو باید وارد کنیم لود نمیشد !!!

    یعنی هیچی نمیدیدم که بخوام تو باکس واردش کنم !!!

    به چند تا از دوستامم گفتم اونا هم نتونستن از خونه هاشون بسازن ،درست تو همون قسمت مشکل داشتن !

    سرعت اینترنتم والا بد نیست،دانلود میزنم زیر 40 نمیاد با این حساب سرعت 320 دارم که فکر نکنم از این لحاظ مشکلی باشه

    ممنون میشم راهنمایی کنین
     
  2. g3naa

    g3naa Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 مارس 2009
    نوشته ها:
    661
    تشکر شده:
    9
    محل سکونت:
    دبی
    شاید چیزش کردن؟
    چون یه سری سایت های دوست یابی تو امارات چیزش میکردن دقیقآ همین مشکل پیش میومد.
    این چیزش نمیکننا . کاری میکنن اون کد دیگه نمیاد
    از چیز بدتره
     
  3. aliqq

    aliqq Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    203
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    NOW in your mind !!
    منظورت از "چیز " هکه ؟

    شما امتحان کن ببین واسه شمام اینطوریه ؟

    مرسی
     
  4. aliqq

    aliqq Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    203
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    NOW in your mind !!
    کسی نبود این مشکل مارو حل کنه ؟
     
  5. mkf711

    mkf711 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    340
    تشکر شده:
    14
    شما جاوا رو نصب كني مشكلت حل ميشه.
    من خودم همين مشكل رو داشتم. البته جاوا اجازه دانلود از داخل ايران رو نميده.
     
  6. aliqq

    aliqq Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    203
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    NOW in your mind !!

    جاوا نصبه ،واسه یه نرم افزار باید اول جاوا رو نصب میکردم،همون 12 مگابایتیه ،پس فکر نکنم مشکل جاوا باشه

    مرسی
     
  7. mkf711

    mkf711 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    340
    تشکر شده:
    14
    پس فلش رو نصب نداريد.
     
  8. aliqq

    aliqq Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    203
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    NOW in your mind !!
    والا اینو نصب دارم adobe flash player 10 ActiveX

    شما الان یه تست بزن ببین الان میتونی توش ثبت نام کنی

    مرسی
     
  9. Radix

    Radix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏28 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    625
    تشکر شده:
    98
    من تست كردم مشكلي نيست !

    [​IMG]
     
  10. aliqq

    aliqq Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    203
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    NOW in your mind !!

    لطف کردی،مرسی

    =========================

    یعنی مشکل من چیه؟ :(:(:(
     
  11. aliqq

    aliqq Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    203
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    NOW in your mind !!
    دیگه کسی چیزی به ذهنش نمیرسه؟
     
  12. Google_khan

    Google_khan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 می 2009
    نوشته ها:
    545
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    In Hard Drive !
    ممکنه از ISP ای که استفاده میکنی باشه برو توی این سایت
    فولاد نقطه com با دو تا او البته و اسکریپت رو هم فعال کن

    بعد با اون برو آی دی تو بساز , وقتی که ساختی بعد همینطوری برو توی سایتش و پسوردت رو عوض کن که بعده ها هک نشی

    این نظر منه یه تست بکن ببین چی میشه
     
  13. aliqq

    aliqq Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    203
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    NOW in your mind !!

    نشد دوست من:(

    مرسی
     
  14. aliqq

    aliqq Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    203
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    NOW in your mind !!
    عزیزانی که میتونن عکسو لود کنن لطفا بگن از چه ف*ی*لت*ر شک*نی استفاده میکنن،شاید به اون ربط داشته باشه !!

    راستش چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه :(
     
  15. aliqq

    aliqq Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    203
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    NOW in your mind !!
    کمممممممممممممممممممم_.............................................ک !!

    :(
     
  16. aliqq

    aliqq Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 سپتامبر 2007
    نوشته ها:
    203
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    NOW in your mind !!
    آقا یه چیزی من با اکسپلور می خوام برم تو فیس بوک ثبت نام کنم قبل از اینکه ف*ی*ل......شکن و ران کنم صفحه اصلی فیس بوک یا هر سایتیو که ف*ی*ل*ت*ره که باز میکنم به جای پیغام

    ==============================
    مشترک گرامي

    دسترسي به اين سايت امکان پذير نمي باشد


    در صورتي که اين سايت به اشتباه فيلتر شده است با پست الکترونيکي

    filter@dci.ir

    با درج نام دامنه مورد نظر در موضوع نامه و ارايه توضيحات لازم

    مکاتبه فرماييد
    ======================================
    همه رو مربع مربع نشون میده

    فکر کنم مشکل از تنظیمات اینترنت اکسپلورر باشه که عکس لودنمیشه

    البته هر سایتی میرم تو لود عکساش مشکل نداره بجز این فیس بوک :(
     

این صفحه را با دیگران به اشتراک بگذارید