می خوام تو یاهو آیدی بسازم!

شروع موضوع توسط Exporter ‏18 سپتامبر 2010 در انجمن گفتگوی آزاد

  1. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,544
    تشکر شده:
    1,805
    سئوالم در حدی نبود که بخوام برم قسمتهای تخصصی. گفتم کیفیت محتوای جاهای دیگه ی فروم رو پایین نیاریم. همینجا بپرسم دور هم خوش باشیم

    [​IMG]

    چرا اینجوری شده؟
    به خاطر تحریمه؟
    یا من اینترنتم مشکل داره؟

    توی آدرس بار نوشته https ، بعد یه خط کشیده روش
    کد امنیتی رو هم نشون نمیده

    جریان از چه قراره؟
     
  2. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,544
    تشکر شده:
    1,805
  3. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,544
    تشکر شده:
    1,805
  4. عمو مایکل

    عمو مایکل کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    80
    عزیز شما آیدی یاهو بساز خودش باش ایمیل ساخته می شه ... حداقل قبلا که اینطور بود ...
     
  5. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,544
    تشکر شده:
    1,805
    خب همون!
    می خوام آیدی بسازم
    دیگه مستقیما از طریق نرم افرار یاهومسنجر نمیشه
    وقتی توی یاهومسنجر روی "Get a new Yahoo ID" کلیک می کنم یه صفحه تو مرورگر باز میشه که مراحل رو از طریق سایت ادامه بدیم
     
  6. عمو مایکل

    عمو مایکل کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    80
    برا من نشون می ده با فایرفاکس ...
    [​IMG]
     
  7. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,544
    تشکر شده:
    1,805
    من اصلا نمی تونم یاهو رو با فایر فاکس باز کنم. error میده
    [​IMG]
     
  8. عمو مایکل

    عمو مایکل کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    80
    عجیبه ... که این ارور رو می ده . نرم افزار فایروال چیز درستو درمونی داری که سیتم آنتی فیشنگ داشته باشه و تفاوت سایت های جعلی رو با ساختی مشخص کنه ؟ الان که این آنتراست رو نشون می ده فکر می کنم برای اینه که به یه سایت غیر معتبر هدایت می شه . حداقل در ظاهر که اینه ...
    نمی دونم من که دیگه مخم بیش از این نمی کشه ...
     
  9. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,544
    تشکر شده:
    1,805
    مرسی عمو
    نه فایروال درست و حسابی ندارم
    من مستقیم توی address bar تایپ کردما! روی جایی کلیک نکردم. آخه مگه مرض داره که میخواد بره یه جای دیگه؟

    ویندوزمو عوض کنم ممکنه فرجی بشه؟
     
  10. عمو مایکل

    عمو مایکل کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    80
    بله اگه با فرض وجود ویروس یا برنامه مخرب جلو بریم فرمت کردن و نصب دوباره می تونه یه راه حل باشه ...
    در مورد اینکه چرا اینکار می کنه هم بلاخره از نرم افزار مخرب توقع همه مدل حرکتی باید داشت :دی خیلی از این مدل برنامه ها شخص رو به سایت مربوطه می فرستن تا با استفاده از ضعف های امنیتی که مرورگرشون و سیستمشون داره اونو آلوده کنن ...
    در هر صورت یه تستی بزن اگه برات راحته . اینم خودش یه ایدس و شاید هم واقعا مشکل از این باشه ...

    پ.ن : شب همگی عزیزان بخیر با اجازه ...
     
  11. MasoudM

    MasoudM Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 جولای 2008
    نوشته ها:
    1,435
    تشکر شده:
    281
    محل سکونت:
    in the shadow of the statue
    نه این ویروس نیست . شما تو همین چیزی که فایرفاکس میاره پایینی رو بزن : I understand the risks

    بعدش هم دقیق یادم نیست ولی کلا باید مث مرد بری جلو :lol: یه جا get certificate یا یه همچین چیزی داره . اونم میزنی . بعد هم confirm میکنی و صفحه باز میشه .
     
  12. mahmahot

    mahmahot Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 دسامبر 2008
    نوشته ها:
    1,165
    تشکر شده:
    1,080
    محل سکونت:
    تهران
    پست بالایی همیشه راست میگه:)
     
  13. shayan_p30

    shayan_p30 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
  14. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,544
    تشکر شده:
    1,805
    My God !
    تاریخ سیستمم رو 2005 بود
    بردمش جلو همه چی درست شد
    مشکل از تاریخ بود
    می دونستم تاریخش تنظیم نیست ولی فکر نمی کردم عقب بودن تاریخ مشکل ایجاد کنه

    از همه تون ممنونم
    عمو مایکل - مسعود - mahmahot - شایان پی سی ؛ خیلی ممنون
     
  15. عمو مایکل

    عمو مایکل کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏11 ژوئن 2010
    نوشته ها:
    436
    تشکر شده:
    80
    عجب دمت گرم :دی از وقت تاحالا تاریخ سیستم اینطوری بود ؟ :دی البته اگه هم می دونستم ، نمی دونستم به اون مشکل ارتباط داره :دی
     
  16. Javacl

    Javacl کاربر فعال Wordpress

    تاریخ عضویت:
    ‏28 سپتامبر 2008
    نوشته ها:
    2,496
    تشکر شده:
    997
    محل سکونت:
    شادشهر قدیم
    منم اومدم چند روز پیش رو گوشی دادشم یه برنامه نصب کنم هر کار میکردم اررور میداد،بعد از کلی دنگ و فنگ فهمیدیم از تاریخه گوشیه که نصب نمیکنه ! درست کردیم تاریخ رو بعد نصب شد !
     
  17. Exporter

    Exporter Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    3,544
    تشکر شده:
    1,805
    آره. تاریخشو دست نزده بودم هیچ وقت
    بعضی وقتا این سیستمه گریه می کنه از دست من :lol:


    میگم نکنه همه ی تکنولوژیهای کامپیوتری از پیش برنامه ریزی شدن
    مثلا من تاریخ سیستمم رو 2005 بود، ارور می داد که ssl و https نمنه
    آوردیم رو 2010 ، با ssl مشکلی نداشت و شناخت
    بیاین تاریخاتون روی سالهای آینده (مثلا 2020 - 2040 -...) ست کنین ببینین چیز جدیدی کشف نمیشه؟!
    این بهترین راه برای اینه که بفهمیم در آینده چه تکنولوژی هایی می خوان ساخته بشن :لول: