نحوه افزایش برد مودم وایرلس؟؟؟؟

شروع موضوع توسط RIO ‏1 جولای 2012 در انجمن شبکه

  1. RIO

    RIO محروم از فعالیت تجاری

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    1,054
    تشکر شده:
    27
    دوستان یه مودم adsl tp link 8961 دارم که میخوام یه 30-40 متر بردش رو افزایش بدم,ایا کسی راه حل کم خرج و اسونی میدونه؟ممنون میشم نظراتتون رو بدید,
     
  2. FarSl-laD

    FarSl-laD Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2010
    نوشته ها:
    566
    تشکر شده:
    39
    چند db هست آنتنش ؟
     
  3. RIO

    RIO محروم از فعالیت تجاری

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    1,054
    تشکر شده:
    27
    والا نمیدونم,از کجا باید فهمید؟
     
  4. FarSl-laD

    FarSl-laD Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 می 2010
    نوشته ها:
    566
    تشکر شده:
    39
    2تا آنتن داره درسته ؟ 2 تا آنتن 3 db داره...

    اگه بتونی براش آنتن بخری بهتره ، براش 2تا آنتن 5 db بخر ،منتها نمیدونم قیمتش چنده...آنتنش تو بازار گیر میاد سوال کن ببین چطوریاس ...
     
  5. RIO

    RIO محروم از فعالیت تجاری

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    1,054
    تشکر شده:
    27
    بله 2تا انتن داره,ببینید این رو پیدا کردم:
    TP-Link 2.4GHz 12dBi Outdoor Omni-directional Antenna TL-ANT2412D - تی پی لینک آنتن Omni با توان 12dBi - TL-ANT2412D
    به نظرتون میخوره به مودم من؟بعد کاری که من میخوام بکنم اینه که خونمون وسط کوچه هست و میخوام اینترنت رو به 10 تا خونه اونور تر که حدودا 50-60 متر میشه ببرم,به نظرتون شدنیه؟دیوار ها مشکل ساز نیستن؟
     
  6. RIO

    RIO محروم از فعالیت تجاری

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    1,054
    تشکر شده:
    27
    دوستان این نقشه خونه تا مغازه
    udj7kivpk3m0pnwdv8yx.jpg
    ممنون میشم کمکم کنید تا ببینم چجوری میتونم اینترنت رو از منزل به مغازه ببرم
     
  7. Love_life

    Love_life Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2010
    نوشته ها:
    3,686
    تشکر شده:
    864
    محل سکونت:
    دور نیست
    باید ببینی چقدر مانع جلوت هست
    سیم برق و ... همه تاثیر گذار هست
    این موارد رو نمی شه دقیق نظر داد
    بعد ببین مودمت آنتن 8 دی بی می کشه یا نه !
    چون الان آنتن خریدم 8 دی بی ، ولی مودم وایمکس نکشید ! موند رو دستم
     
  8. iMacs

    iMacs Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    140
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    IRAN
  9. RIO

    RIO محروم از فعالیت تجاری

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    1,054
    تشکر شده:
    27
    repeater چیه؟مودمم 8961 هست دیگه,بعید میدونم انتن قویتر بکشه,2تا انتن داره,میشه یکیش رو 8 دی بی بندازم؟الان بخوام یه مودم دیگه بخرم,قوی ترین مودمی که هست چیه؟که انتن های قوی داشته باشه؟
     
  10. pool

    pool Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 می 2006
    نوشته ها:
    1,840
    تشکر شده:
    234
    اگر هم بشه سیگنال دریافتیت اینقدر ضعیف و ناپایدار میشه که میره رو اعصابت برای مغازه سرویس جدا بگیر مودم ببر بیار
     
  11. shermanpop

    shermanpop Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 آپریل 2007
    نوشته ها:
    1,809
    تشکر شده:
    34
    محل سکونت:
    اهـــــواز
    بهترین کار اینه که یه حساب وایمکس بگیری با دوتا مودم وایمکس
    دیگه نیاز به جابجایی هم نیست البته نمیتونید از هردو همزمان استفاده کنید

    Sent from my HTC Sensation XE using Tapatalk 2
     
  12. behroozkami

    behroozkami Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2012
    نوشته ها:
    624
    تشکر شده:
    67
    محل سکونت:
    ترکمن صحرا
    یک مودم شاتل وای فای خریدم صد تومان تقریبا یک ماه پیش ، بردش تا 100 متر هم کشید حتی جلو مسیر درخت های بزرگ هم بودن
     
  13. Pars207

    Pars207 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2012
    نوشته ها:
    3,401
    تشکر شده:
    1,016
    محل سکونت:
    شهر زیبای خدا
    جایی خوندم که پشت مودم(کنار دیوار) فویل آلمینیوم قرار بدید تا امواج به سمت جای مورد نظر هدایت بشه
    ولی امتحان نکردم
     
  14. moohsen22

    moohsen22 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2013
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    4
    اقا کمک. . من دقیقا نمی دونم چی بخرم! ممکنه کمکم کنید؟
     
  15. Pooriya.a

    Pooriya.a فروشنده معتبر

    تاریخ عضویت:
    ‏31 دسامبر 2011
    نوشته ها:
    6,030
    تشکر شده:
    335
    محل سکونت:
    تـــــــهرانـــــــ / Tehran
    سلام

    نقشه رو دیدم ، مسافت علاوه بر طولانی بودنش دارایی موانع زیادی هست که فرکانس 2.4 قدرت و توانیی گذشتن از این موانع رو نداره.

    شما می تونید با خرید آنتن با db بالا (البته تا حدی که مودموتون ساپورت کنه) و یا از طریق اکسس پوینت این انتقال رو امتحان کنید.

    مودمتون کنار پنجره قرار بگیره و از دانگل قوی برای گرفتن سیگنال استافده کنید البته باز باید امتحجان کنید.

    اگر تهران هستید می تونم واستون تست کنم .
     
  16. moohsen22

    moohsen22 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 جولای 2013
    نوشته ها:
    52
    تشکر شده:
    4
    مودم من۸۵۹۱هستش از کجا بفهمم چه انتنی ساپورت می کنه؟ منظورم دی بی هستش. مرسی