mohsen_shahabi63
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 15
- لایکها
- 0
سلام خدمت دوستان
من تصمیم دارم تا یک ماه دیگه که پول دستم برسه و بتونم مغازه رهن کنم ، یک مغازه فروش لوازم فانتزی بزنم .دوستان هرکی در مورد چگونگی خرید عمده محصولات
اطلاعاتی داره یا فروشنده هست لطفا راهنمایی کنه ...
کسی میدونه چند درصد سود باید روی اجناس تو مغازه کشید؟
درسته مغازه توی شهرستانه اما میخوام اجناسش خاص باشه از نظر ظاهر و کیفیت و البته قیمتی که بتونم رقابت کنم.
اجناسی که به ذهنم رسیده فعلا ایناست :
گردنبند و دستبند فانتزی . ساعت مچی و ساعت رومیزی و دیواری . ظرف غذای مهد کودک . مداد و لوازم تحریر فانتزی . پاکت هدیه و جعبه . کیف و کوله مهد کودک . گیره مو . تل سر . شمع و جاشمعی .جوراب بچه گانه . گوی شیشه ای . حروف چوبی . خودکار عروسکی . گل کاغذی . بادکنک . استیکر .تابلو سه تیکه ....
ست لوازمی که طرح و شکل برند هلوکیتی باشه هم میخوام.
ممنون از همه دوستان
همچنین وال استیکر
iهمچنین عینک بچه گانه دودی ارزان
من تصمیم دارم تا یک ماه دیگه که پول دستم برسه و بتونم مغازه رهن کنم ، یک مغازه فروش لوازم فانتزی بزنم .دوستان هرکی در مورد چگونگی خرید عمده محصولات
اطلاعاتی داره یا فروشنده هست لطفا راهنمایی کنه ...
کسی میدونه چند درصد سود باید روی اجناس تو مغازه کشید؟
درسته مغازه توی شهرستانه اما میخوام اجناسش خاص باشه از نظر ظاهر و کیفیت و البته قیمتی که بتونم رقابت کنم.
اجناسی که به ذهنم رسیده فعلا ایناست :
گردنبند و دستبند فانتزی . ساعت مچی و ساعت رومیزی و دیواری . ظرف غذای مهد کودک . مداد و لوازم تحریر فانتزی . پاکت هدیه و جعبه . کیف و کوله مهد کودک . گیره مو . تل سر . شمع و جاشمعی .جوراب بچه گانه . گوی شیشه ای . حروف چوبی . خودکار عروسکی . گل کاغذی . بادکنک . استیکر .تابلو سه تیکه ....
ست لوازمی که طرح و شکل برند هلوکیتی باشه هم میخوام.
ممنون از همه دوستان
همچنین وال استیکر
iهمچنین عینک بچه گانه دودی ارزان
Last edited: